| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:10
- Nahlásit
Teta
tož nemám pánev wok - a su namydlená
mám jen placaté Tefal nebo placaté těžké nerezové panve....
ale bánánový chléb - ňam, ňam - si možná šplhnu o víkendu doma
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:11
- Nahlásit
blažena
Tak pak děj vědět jak to dopadlo a jak to chutnalo. Důležité je vzít měkčý zralé, nejlépa hnědé banány!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:16
- Nahlásit
Teta
no u nás to má výhodu že v záloze je stále 5 chlupatých strávníků - ty neremcaj a žerou - protože vše chutná určitě líp než granule
tak ahojky a dobrou všem
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:20
- Nahlásit
Teta
.... tak tu výbornou banánovou buchtu jsem měl u Tety - mňam. A ten indonéský gulášek jsem měl u tebe taky - je to tak, Teto?
Prostě B jako Blbec - já už myslel, že je to nějaká osobní impertinence.
Oni mají nějaké mendráky či co že jsme větší a bohatší a děláme si prču z toho jak mluví. - tak to fakt nechápu, kdo může mluvit hůř než NL. Když vy chrochtáte tak to oni musí při nejmenším mňoukat!?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:20
- Nahlásit
blažena
Tak jsem zpátky ze schůze, ošatka štěňat nikde, asi fakt bude ten porod u barelu
a moc díky za rady Denise, kongy stačí 2, jeden máme
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:22
- Nahlásit
ola
těžko říct, jsou všichni pěkní, včetně sněhuláka..
ad odpůrci bílých tlam:
až se vám začnou líbit, jste na dobré cestě..
(pokud se tedy na cestu chystáte)
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:26
- Nahlásit
Teta
Děkuji,už jak jsem to četla tak to vypadalo že je to bašta
Až ju někdy vydám maa u mě jednu za zásluhy
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:28
- Nahlásit
Cituška
Ted jsem na tebe koukala v tel.sem si pouštěla K9.Jak jsi se vyhrábávala spod těch sutin a krmila psisa.Teda ten svět je fakt malej:_)
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 23:55
- Nahlásit
Nikde nikdo.Já se tu sama bojím
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 00:01
- Nahlásit
Ada
...........B A F !!!! Bububu. Lekla ses? Bojíš se?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 00:07
- Nahlásit
Tommy Gun
Sem se lekla až jsem si cvrkla do pyžama bojim bojim
To makáš ještě na bulváru?Já nějako nemůžu spát.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 00:12 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ada
...... to já bych spát zase "chtěl", ale nemůžu.
A co, jak saje flanelový pyžamo - dobrý?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 00:18
- Nahlásit
Tommy Gun
Náhodou není flanelové.Je saténové.Fialové a jsou na něm hvězdičky.To mám ještě ze střední.Akorát jsem ho jednou na intru polila vínem a na nohavici mám flek Q ještě k tomu je pánské.A samozřejmě mi ho koupil táta na služebce
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 00:24
- Nahlásit
Ada
..... eště řekni, že se ti nelíbí. Satén je sqjelej. Přesto ho nenosím.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 00:31
- Nahlásit
Tommy Gun
Líbí.Já nemusím ten flanel
Ježiši to je hodin.Já jdu zkusit usnout nebo zítra nevstanu.Tak dobrou
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 00:40
- Nahlásit
Ada
... tý woe, to je džob, že sem to bral. Tak konečný počet vnitřních stran bulváru je 68 + obálka. Mě jebne.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 02:39
- Nahlásit
Ada
.... baf baf! Nic?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 03:01
- Nahlásit
Tak nic. Tak brou na 3,5 hodiny.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 07:14
- Nahlásit
Tommy Gun
jéje, to kdybych věděla, každou chvíli jsem byla v noci vzhůru a civěla na fenu, mohli jsme pokecat
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 07:21
- Nahlásit
Cituška
.... jsem vzhůru a jsem jak zzzzzzommbie.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 07:30
- Nahlásit
denní hlášení
Kolem 7.00 začala pobíhat a zalízat pod skříně (bez šance, moc malý otvor), pod sušák s prádlem, pod záclonu, dobývat se do klece a nakonec zakotvila v porodní bedně. Mezi dýcháním má čas ještě sledovat dění na kuchyňské lince, natáhla si petflašku mezi hadry, které nahrabala a naškubala (že by první hračka pro děti?) a zkoumavě ve stoje hledí na svoje břicho. Tak uvidíme, kolik nekonečných hodin nás ještě čeká.
Pak už jen aby nebyla všechna bílá a já se snad konečně vyspím
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 07:35
- Nahlásit
Tommy Gun
to já taky, a dvojitý, už druhá hnusná noc, kdy můžu a přitom nemůžu spát
co je to za "bulvár" na kterém pracuješ?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 07:38
- Nahlásit
nazdarek,
tak to budu postupne cist a odpovidat:
kupirovany ocas:
existuje pripis FCI- v zemich kde neni zakonem zakazano kupirovat ocas ( coz u nas neni) je mozne stenata kupirovat a musi byt posouzena bez postihu, bez ohledu na to, ze standard hovori jinak...
jinak s corleonou se shodnu - bud vse, nebo nic. "mezityp" - mlady uz v chovu - je trochu blbina a pes pouze na vystavy do cech: do Italie ho brat nebudu ( tam by se mi smali za ty usi), to same PL, SK, A.... a do D, NL nemuzu protoze nema ocas....takze- asi dodela nejaky sampionat, ale neni to pes na Atibox a pod...
mala RR se da vzit vsude.... ale ocas je fakt na hlavu
neverim vsak, ze uz budeme mit stale nekupiraky
to Kismet:
pes s obema nevybarvenyma spojivkama nema v sirokem chovu co delat ( a uz se ani nemusime bavit o povaze...)
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 07:50
- Nahlásit
Artroza
jsem nevyspaná a neoplývám intelektem v tuto chvíli, takže co, mám ty ocásky kupírovat nebo ne? Nebo se dohodnout s budoucími majiteli?
malá RR je neuvěřitelně krásná, koukám na ni každý den, přiznávám dobrovolně
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 07:56
- Nahlásit
Cituška
zalezi na vas... nutno rict, ze dle nasich info jsou stenata s kupirovanyma ocasama v cechach prodejnejsi. pokud vylozene nebudete mit zajemce, ktery do 3 dne rekne, ze chce s ocasem...
kupirace pozdeji je spis amputace ( pod narkozou, presto je to o dost horsi) takze bych urco nenechavala ocasy dlouhe s tim, ze si to kdyztak pak dokupiruji.. ( vyjimecne se to udelat da, ale cely vrh bych takhle nedoporucovala)
vetsina lidi ( uprimne receno) stejne na vystavu do D, NL....nikdy nedojede.
tak drzime palce na porod
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 07:57
- Nahlásit
Artroza
Kdy rodíte vy? Na stránkách máš začátek prosince, tj. příští týden?
Cituška
Přeju pevné nervy. Mě rozbolelo břicho, jen jsem to četla. Snad to bude všechno OK a budeš postupně hlásit, co se vyklubalo...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 07:59
- Nahlásit
ahoj všem...
K ocáskům.Mě osobně se nejvíc líběj komplet kupírovaní boxíci.Hlavně aspoň uši se asi nekupírovaly jen tak...Třeba M. má v jednom kuse záněty v uších-to je myslim týrání zvířat,když jí to bolí a pořád si dře hlavu všude možně.
Ale zas na druhou stranu jsou boxíci,kterým ocas sluší a který jsou jinak tak pěkní,že ten ocas tam neruší.Ale u některých je to hrůza
Pořád se doma dohadujem,jestli fiknem štěňátkům ocásky,pokud to bude ještě povolený.Pak si někdo chytrej zase vzpomene,že nejenže se nebudou moct vystavovat,ale ani se jít podívat,nebo dělat zkoušky....
Jdu dočíst,co jste tu ještě včera řešili..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:02
- Nahlásit
ola
no nas to ceka zrejme pres vikend.... kazde rano najdu na gauci rozvalenou "prasnici", rozcabeny nohy, bricho vystrceny
zatim se cpe jak nezavrena, dokonce se synatorem lita po lese... takze uvidime....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:10
- Nahlásit
Artroza
ano, takhle vypadala Cita ještě včera, tak taky přeju, ať vše vyjde. Mám 4 zájemce, a všichni chtějí krátké, takže asi je rozhodnuto, ale moc děkuju za info.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:13
- Nahlásit
Cituška
tak neni o cem ....
tak drzime palce!!! jsem zvedava! a hned fotky!
|