Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:21
- Nahlásit

Artroza
No vidiš, to jsem o Kismeťákovi ani nevěděla.. Jsem zjistila, že německý chov mě jaksi nezajímá, potažmo i dojč psi. Čím to je? Čím to je? Že by Waltík s Torstíkem mě tak odpuzovali? Já, zichr.
Jo a co to tam mají, že pes může nakrýt jen 15 fen ročně? Víš o tom něco? To je jak u nás by mohl nakrýt jenom tři, co?

Info z Dánska&Německa: Velká neobliba Torstíkova současného koně. ("Dasiz politýk!")

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:24
- Nahlásit

Artroza
Kismet nemá víka????
ééé jsem si nikdy nevšimla, nemá je teda vyndaný
jak su stará - tak su blbá

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:25
- Nahlásit

Artroza
a hned fotky! Což platí i pro VÁS!!!!! Ne, jako vždycky.. V půlroce hodí Janinku na vebsajt a někteří lidi se z toho pak osypou (zvlášť na Beskydsku). Musíte to dávat po malých dávkách a hlavně škaredých fotkách. To dělají skuteční přátelé,ať neodradí od chovu začínající přátele!

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:29
- Nahlásit

corleona
jen 15 fen ročně -oni tam snad taky maj různé druhy chovu
dyk některý jejich žampioni maj za život třeba 100 a víc krytí - jak by to stihli
fakt zjišťuju že se orientuju tak v naší malé české kotlině
hele a koník stáje Lacoste je neoblíben skrzevá chovatele - nebo na něj maj chovatelé nějaké oprávněné připomínky, jako skrzevá kvalitu plemeníka (že nevíš proč se ptám)

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:31
- Nahlásit

Poslal vám už někdo ten klip, jak ten vořech žere bůvolí kost a útočí na vlastní zadní nohu, protože si myslí, že mu chce tu kost ukrást?

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:31
- Nahlásit

corleona
blažena
german dreamu se to tam dost drzi.... u potomku te fenky Torstenovy je to skoro pravidelnosti......

corleona
jo maj v D omezeni, muze vsak dostat vyjimku ...
jinak teotericky muze jakykoli ( tedy i ne D) pes nakryt 5 fen bez kompletnich vysetreni. u 6 kryti vsak musi byt komplet vysetren V NEMECKU!!!
ale jsou vyjimky ( to je taky ta politik) treba Pierce mel 1 kryti a pak mu to zatrhli ( meli se tam radi s nejakou pani ve vedeni)

neobliba
hmmmm zvlaaastni....

Markét
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:32
- Nahlásit

Cituška
Držím palce, ať už to konečně vysype! A ocásky fikni, zvlášť, jestli to lidi budou brát na práci.
Ségra v létě ocásky fikla a udala je naprosto v poho, spíš spousta lidí šla po tom, že jsou ty ocásky krátké, zvlášť ti, co už mají několikátého boxera, tak ocas rozhodně nechtějí.

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:33
- Nahlásit

blažena
to už nerozšiřovali dál, proč..

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:36
- Nahlásit

corleona
a hned fotky! Což platí i pro VÁS!!!!!
ze ja nedrzela h*bu.....
nooo uvidime
ale fotky RR tam byly!! sice byla mala, ale byly tam
blažena
tusim proc se ptas
tady mas odkaz na docela slusny stenata po nem.... litali tam spojivky:
www.thefifthelement.nl
pak samozrejme Czech jaka ( ty uz jsi asi videla, takze nepotrebujes komentar)
a pak zde budou dalsi dvoje, jedny priznane, jedny zatim ne...
takze se budes moct rozhodnout...

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:38
- Nahlásit

Artroza
Maj recht, co jim tam bude krýt nějaký cizák.
To by se mělo zavést i u nás!

Libka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:39
- Nahlásit

Tak mě se ocasatí boxeři moc líbí, vůbec mě to neruší, ale možná je to tím, že jsem do boxeřího světa vplula až minulý rok, a teď je jich všude plno.
blažena
Jsem zapoměla oznámit, že už máme novou ložnici, Ondra předal tu starou slavnostně Eličce, takže teď máme takový panelákový megakotec

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:40
- Nahlásit

corleona
no jasne! trochu by se to melo ztizit! takhle si kazdej jede kam chce a pak to nema dohromady ani hlavu ani patu

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:41
- Nahlásit

Artroza
jo, jo.. byly, jenom dvě. Jenže my jsme tak trochu tušili, jak to s ní bude vypadat, jsme ji přece viděli ve 4 týdnech u vás. Jsme teda byli PĚKNĚ nasraní Zkažený vejlet.

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:43 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Artroza
Je v tom děsný bordel, chaos a bezvládí. Proberte to doma. A neměl by každý chovatel skládat nějaké chovatelské zkoušky? Přece nemůže chovat každý debil! A psi by měli být vyšetřovaní i na mozek. Toš to su klidná, Kerin by měl Mozek-0.

Krista
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:50
- Nahlásit

Co znamená beschikbaar?

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:54
- Nahlásit

corleona
tak koukej, aby jsme k vam jeli za 2 mesice a neco a odjizdeli taky "pekne nasrany"
uz se tesim!

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:57
- Nahlásit

Krista
volny
je tam i anglicka verze....

corleona
boxer a vysetreni na mozek? a co by nam pak zbylo v chovu????
jedine jim fakt zacit davat to zradlo Royal canin pro boxery - je tam pry slozka, ktera podporuje mozkovou cinnost, tak jsme se ptali prodejce, co chce jako podporovat, kdyz boxer mozek nema...koukal na nas jak suva...

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:57
- Nahlásit

Artroza
nechápu důvod a souvislosti..

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 09:00
- Nahlásit

corleona
Jenže my jsme tak trochu tušili, jak to s ní bude vypadat, jsme ji přece viděli ve 4 týdnech u vás. Jsme teda byli PĚKNĚ nasraní
tak my teda taky budem "pekne nasrani" az u vas uvidime neco takovehleho...

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 09:05
- Nahlásit

Artroza
už to chápu, jsem tu větu prve blbě přečetla.. (asi taky mozek-nula)

No, jak to bude vypadat za 2 měsíce, to nevím.. Hlavně chcem, aby to bylo zdravé. A když je to zdravé, tak pak ať je to pěkné.. Velmi se obáváme dominantnosti feny ve všech směrech..

Krista
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 09:11
- Nahlásit

Artroza
Díky...Jsem si anglické verze ani nevšimla

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 09:11
- Nahlásit

corleona
urcite to bude v pohode!!!

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 09:13
- Nahlásit

Krista
Beschikbaar = k dispozici/volný

Aha, už vidím že ti Artroza přeložila.

Artroza
Inge si nechává jednu žíhanou fenu a i jednoho žíhaného kluka!

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 09:16
- Nahlásit

Teta
to psala?
me posledni info je, ze psa si nechava ona, fena jde torstikovi....

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 09:33
- Nahlásit

Artroza
No jo, včera mi to psala. Nechává si Golluma a prý i fenu. Je ale pravda že to napsla takto:

Nechávám si ž. psa Golluma (a jednu ž. fenu)
Tak nevím co to znamená když je to mezi závorkama?

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 09:38
- Nahlásit

Teta
hmm no ona psala ze nejlepsi pes zustava doma, nejlepsi fena - coz asi bude ta zlata na uvodni strance) jde torstikovi...
psala mi, ze chtela po odysseovi fenu , ale vrh se nezdaril ( 3 stenata- 3. stene narozeno 5! dni po cisari...) tak abych ji nechala fenu po Koride ( ta nezabrezla), pry ma akutni nedostatek fen a proste si jednu ( musi to byt teda Galadriel) necha....

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 09:39
- Nahlásit

achich ochich, mě ta práce dneska nebaví...

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 09:41
- Nahlásit

Artroza
5 dní po císaři? Šikula vet. To musím říct tomu mému.

Artroza
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 09:44
- Nahlásit

corleona
hmmmm taky jsem cumela....
a co delas dneska?
co Alberto? uz mluvi?

articek
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 09:48
- Nahlásit

corleona
Je v tom děsný bordel, chaos a bezvládí. Přece nemůže chovat každý debil! To máš pravdu, má několik příhod od potencionálních chovatelů, kteří se ptají na krytí:1 otázka je kde bydlíte, jestli to nebudeme mít příliš daleko 2 otázka je kolik berete za krytí a 3 otázka jméno psa kam jsme se to vlastně dovolali. Netvrdím, že mám doma nějakého žampiona, jen normálního italského boxera, který občas udělal i nějaký výkon, ale asi by mě při výběru psa zajímalo něco jiného než jak je daleko a výše poplatku

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání