| Autor |
Zpráva |
Artroza
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:42
- Nahlásit
corleona
me jo
ale musela jsem si to stahnout na plochu a pak uz se mi to samo otevrelo ( kazda stranka 1pdf...asi ho fakt zabiju.... )
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:50
- Nahlásit
Artroza
kujfa, juž to vidim...
zabijem ho spolu..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:56
- Nahlásit
Tommy Gun
Koloušku, proč tam jsou zas tak malé fotky? Do hader!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 12:26
- Nahlásit
Teta
Tak jsme objednali se známýma ten Kaprun! Termín si nemůžem vybírat, protože můžem až v lednu a teoreticky koncem ledna rodíme, takže týden před porodem bychom radši měli být doma, že. Takže: Jedeme 13. - 20.1.
Tak ako? Idětě s nami? Když tak pošlu další info..
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 12:36
- Nahlásit
Jeje vy jste toho napsali ze ani nestiham cist Si na to uz asi budu muset vzit dovolenou
Hele kdyz jste nechavali delat vysetreni DKK, tak vam pesany na tvrdo uspali, nebo byli lehce oblbnuty? Kolega dneska odvezl na veterinu svoje stenisko a maji mu delat rentgen kvuli DKK, ale prijet si pro nic maji az vecer...tak me to docela prekvapilo...???
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 12:38
- Nahlásit
corleona
Pošli další info, promluvím se strejdou! Psům přinejhorším koupim lyže a pojedou s námi, haha!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 12:39
- Nahlásit
Paja s Tinou
M. natvrdo uspali...Ale byli jsme tam s ní a hned si ji vezli domu.Jen jsme chvilku počkali,než se začala maličko probouzet.Ale je fakt,že úplně se probrala až večer.Tak třeba ho kolegovi předají až bude úplně vzhůru...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 12:39
- Nahlásit
Paja s Tinou
určitě uspaný, aby byl snímek kvalitní
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 12:42
- Nahlásit
corleona
A kam to nakonec máte. Přímo do Kaprunu do toho hotelu který jsem doporučila, anebo do Zell am See?
Ježiš, já bych tak někam vypadla! Ty psy nějak vyřeším!!!! Asi je pošlu k Blaženě
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 12:43 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Teta
Nejsme přímo v Kaprunu, ale v Shuttdorfu (Hotel Krone) [url=http://members.aon.at/krone/ortsplan.JPG][htt p ://members.aon.at/krone/ortsplan.JPG/url] - je to daleko od té tvé známé?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 12:44
- Nahlásit
Diky, diky za odpovedi
No asi jim ji daji zase az bude uplne cila...je z toho chudak docela hotovej, protoze hned musel podepsat ze souhlasi s necekanymi prubehem i treba se smrti.
Jejich fenuli je nejakych 6 mesicu a vypadato uz ted na silnou dyzplazku, tak zatim jen zjistuji jak to opravdu vypada...uz ted jsou z toho zdeseny.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 12:46
- Nahlásit
Teta s Corleona
jee tak to si budete bajecne uzivat...sefik byl na Kaprunu pred 14dny a pristi tyden jede asi znovu a je tim desne nadsenej!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 12:47 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
[b]Teta[/]
kufa, co to mám za odkaz.. No tu:
http://members.aon.at/krone/starte.htm
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 13:02
- Nahlásit
Paja s Tinou
Charley při RTG DKK a spondylózy uspali celkem natvrdo, ale po výkonu jí píchli nějakej životabudič, takže po 10 minutách odcházela po svých a dokonce sama skočila do auta - to bylo asi před rokem a setkala jsem se s tím poprvé, bylo to v ČB.
Ta následná injekce ani moc nestála a je to rozhodně moc pohodlné, protože pak člověk nemusí hlídat bezvládnou mrtvolu a pes není zblblej.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 13:40
- Nahlásit
Markét
Nám v Brně na vejšce dali obojí.I tu inekci na probrání a stejně byla zblbla.
Navíc jsme měli problém s probouzením.Nemohli ju probrat.Běhali kolem ní a nekecám probrala se až za hodinu.Byly to pěkné nervy.Doktoři lítali jak blbí.Když jsem se zeptala co se děje tak mi nic neřekli.Nakonec se probrala.Když jsem sní šla k autu najednou spadla a zůstala ležet.Ani jsem sní nehla.Byla jak mrtvá.Tak si ju vzala do parády nějaká paní doktr.Ale řeknu vám,to byly nervy.Nikdy už to nechci zažít.Ale Fatty je asi nějakej jinej případ.Ona narkozu celkově blbě snáší
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 13:43 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Ada
Hm, reakce na astezii můžou být různé. Když (ale to už je dávno) operovali Daisku, tak ta už měla dvojnásobnou dávku a furt stála. Už jí nemohli přidat, aby ji neohrozili, tak na tom stole koukala, co to s ní provádějí. A když ji zašili, tak doslova sama odešla ze stolu - to prej ještě neviděli.
Jenže Daisinka byla komediantka po páničkovi...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 14:04
- Nahlásit
Teta
no jestli malý Alexák už má plně pod kontrolou takové to mezi zadníma packama - sem s ním, malá Oxanka je v nejlepším, jednou s těmi italy začít musím a papíry pak ňáko dořešíme - ale bych tady Alexe potřebovala hned.....
no i když v lednu by se zase hodil Čajdě - žíhaný je...., tak jo itala berem a naučíme ho nové triky, ale s Legouškem ti neporadím.... (Erža už miminka mít nemůže).....
bereš
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 14:05
- Nahlásit
corleona
To vypadá ok, a i na dobrém místě, ne v centru Zell am See!
Zamluvila jsi pokoj nebo apartmán. Připadá mi že apartmán výjde levněji?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 14:07
- Nahlásit
už mám zubaře za sebou, heč, heč
jsem si nehrála zbytečně na frajerku - nechala jsem si dát injekci... a dobrý, fakt dobrý
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 14:12
- Nahlásit
blažena
chudáka malého by jste hned znásilinily a dvakrát
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 14:21
- Nahlásit
blažena
Tak to tedy neberu.
Tam to moje miminko bambino budete učit ještě bůh ví jaký sprosťárny! A co chudák Legouš, ho diskriminujete protože je komplet ořezaný?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 14:23
- Nahlásit
articek
jak jako???? dyk psi teď jezděj za nevěstama - jste to psali ne???? teda nejni to Havaj ano Dominikánská r. ale je tady taky kváááásně, taková milounká p**el.....
no Teta se strategicky odmlčela, tak ji to asi nezaujalo...co se dá dělat, no
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 14:26
- Nahlásit
Teta
žádný sprosťárny, důležitý věci náhodou
Zízí má málo žíhání - bohužel do mého chovatelského plánu nezapadá
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 14:28
- Nahlásit
kontrolní otázka:
kdo jede s pejskama na prochajdu???
ano správně - jsem to já
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 14:29
- Nahlásit
blažena
To máš recht, jsou i takový aby vůbec kryli tak za tima nevěstama i jezdí, ale jestli nebude u Tety ta exotika tak budou muset feny jezdit do Prahy
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 14:30
- Nahlásit
blažena
Ty potvoro, doufám že ta injekce přestane brzo působit a že tě smích přejde
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 15:38
- Nahlásit
haló kde je kdo?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 15:49
- Nahlásit
blažena
My jedeme kousat.Heč heč Aida už to potřebuje jako sůl.Sem si na nu pořídila novej postroj a vodítko.Budem dnes nacvičovat poslušnost na obrane.Snad to přežiju ve zdraví
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 16:03 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
Corleona
Tys mě teda dostala. Si tady půl dne pořád čumím na web toho hotelu a na mapu Kaprun/Zell a. See!!!!!!!!!!!!!!!
Já snad stejdu ukecám, vezmem sebou psy do apartmánu a bude!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 16:46
- Nahlásit
Jsme březí a u pátého přestali počítat
|