Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:07
- Nahlásit

Markét
to bude asi tou přestávkou a vlastnictvím ocasatého teriéra. Ale ne, mě se líbí obojí varianta, ani u RTW mi ocas nevadí. Jsem v tomto asi ujetá

articek
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:16
- Nahlásit

Cituška
nemám, my jsme jí prostě nechali pak začala dejchat a za 24h porodila, prostě pohoda

articek
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:19
- Nahlásit

blažena
Že by jsme taky začali měřit?

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:22 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Vcelka
Tak jsem o tom mluvila s veterinařkou.A říkala že je na to homeopatický lék který zabírá moc dobře.Ale že by o tom musela slyšet víc.Tak prej kdyby jsi jí chtěla zavolat že ti moc ráda poradí.Je to taky boxerkářka.Má doma 4boxíky.Stýnka jí zná.Je tou homeopatii známáTak písní jestli chceš tel.má pevnou i mob.

Cituška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:26
- Nahlásit

articek

já bych normálně nešílela, ale je to 68 od prvního a 66 od druhýho krytí a všichni známí už mě ženou na císaře a vyprávějí příšerné prognózy o mrtvých štěňatech atd.
Tak mám trochu nerva

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:31
- Nahlásit

Cituška
Známým se stalo že nakryly nešli na ultrazvuk a nějak fena netloustla a nijak nic nenaznačovalo že by byla březí.Už bylo 8dní po termínu.Vrátili se domů a fenula spokojeně ležela na gaučí a kojila 2narozené štěniky.A to měli doma ještě další 4 boxíky co chodily okolo.Byly zdravé a spokojené

Cituška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:33
- Nahlásit

Ada

Mám dneska večer schůzi na cvičáku, tak přesně takhle by to šlo, vrátím se, bude kojit ty tři nebo čtyři a kluci budou hlídat okolo.
Ach jo, mě to určitě nepotká

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:37
- Nahlásit

Cituška
Hlavu vzhůruVšak ona je vypustí až bude čas.Jen si trošku dává na čase.Se vrátíš domů a budou tam.Třeba chce mít fakt jen klid.Některé feny prostě chtěj rodit o samotě a některé vyžadují aby páník byl sněma.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:12 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Že se nám taky může stát že nám štěnata vyřadí s chovu protože podle standardu už mají štěnata mít dlouhé ocasy. - no to je sice pravda, ale jen půlka !!! Zrovna se to asi hodilo "do kramu" !!! Stejně tak, jako že se v bulváru nesmějí zveřejnovat kupír. zvířata - to je taky pravda, ale jen půlka !!! Aby ti někdo vyřazoval štěnata kvůli kupír. ocasu z chovu - na to nedojde - neboj !!!
Corleona + Artroza
Tak čekám na Váš názor. Big E. to pěkně vysvětloval (ty ocasy) - a byla to pravda. Artrozo, vyzpovídej ho až se uvidíte a písni to sem.

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:14
- Nahlásit

zítra večer už budou vylouplí, vsaď se
s císařem vůbec nestraš - takové "chytrolíny " mám nejradši
čubina je v pohodě, štěňata se hejbou, kontrolní sono v pořádku.... třeba opravdu zabřezla až při 2.krytí a je to teprve 66.den, dle vyjádření chovatelky její matka rodila snad 68. den, ne?
Ona Cituška nebude žádná přecitlivělá princezna - určitě bude rodit rychle a dobře a bez velkých příprav
já bych jí typovala na bleskový porod ve stoje s hlavou zabořenou do barelu s granulema

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:15 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Fšem
Dnes jste byly fcelku milosrdné. Ne že se rozepíšete ted.

blažena
...... máš tam mail.

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:15
- Nahlásit

No vy jste dobré..
Copak já vím??? My jsme ocásky nechali, ať si to dle libosti vyřeší noví majitelé. Dvě štěňata jsou tak jak byla a jedné fence fikli ocas i ušiska.
No a stačí se podívat na fotky ze Světovky nebo ATIBOXu. A co vidíte? No přeci kupíráče a jen sporadicky je tam ocasník.. Snad to tak bude dlouho.

Ale asi budem mít s Artrozou názor stejný a to ten, že když kupírovat, tak všecko a když ne uši, tak ani ocas.

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:16
- Nahlásit

Tommy Gun
ano přesně o takové vysvětlení bych taky moc stála!!!

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:18
- Nahlásit

Tommy Gun
no já mám nohy jak konve, se do večera nezvednu od počítače - těš se

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:21
- Nahlásit

Brý večír!
corleona
když ne uši, tak ani ocas....a próč? achich ach, uši jsou v poho, ale dlouhoocas nerozchodím

Cituška
už se těším na miminka, copak já jim přinesu, musím podumat...

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:23
- Nahlásit

Denisa
přesně tak uši beru ale dlouhý ocas se mi nelíbí

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:27
- Nahlásit

Denisa
Teď nad tím tak přemýšlím a krom ČR už je to celkem rarita - přírodní uši a kupírovaný ocas. Marně vzpomínám na nějakého významného evropského mladého psa, který to tak má.

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:29
- Nahlásit

Denisa
plyšáky - pískací plyšáky a takové ty látkové uzle na přetahování....
no a pro mami a adoptivního otce Kendíka koukej dovalit nové kongy a hooodně náplní taky - aby to nežvejkali chudánci na prázdno
piškoty a lipánky v neomezeném množství
(ber to jako nezištnou radu kamarádky a dlouholeté chovatelky, aby jsi náhodou s výběrem prezentů nešlápla vedle....)

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:32
- Nahlásit

blažena
Denisa
a k nám pak aspoň 10kg zadního hovězího. Ale to máš čas, pokud zabřezne, tak až začátkem února

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:33
- Nahlásit

corleona
Hm... Aha, tak jako mylsíš kvůli světu - světovýmu vítězi...
Jo, ale nejlepší bomba byl ten pes jak měl ořezaný uši a dlouhej ocas, pamatuješ? No ale jestli teda ve světě se nesmějou i nám, vždyť to máme teda jen obráceně vlastně...
blažena
ba ba!

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:33
- Nahlásit

corleona
no jé čéče - to je slovo do diskuze!!!!
nemohu ti oponovat, handbooky mám tradičně v práci , z hlavy nevim a po netu se mi lozit nechce.....
ale asi máš pravdu - tradičně

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:35
- Nahlásit

blažena
corleona
jé, no tak to abych začala už šetřit!

ola
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:37
- Nahlásit

Teda vy jste zase byli plodní! Dnes jsem fakt nestíhala.

corleona
http://www.agnus-dei.de/html/lotara_od_stribrnaku. html
Co říkáš na tahle dvě spojení?

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:37
- Nahlásit

Denisa
Dlouhej ocas a kupírované uši???To bych chtěla vidět

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:38
- Nahlásit

corleona
shrnu to - každej pořádnej boxer má kupírovaný ocas i uši
..... a pauzička.....
dítě mi tady stepuje za zády a dožaduje se ohřátí grilovaného polotovaru

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:40
- Nahlásit

blažena
...... dej mu Pedigrí nebo Whiskas - prej je to dobrý na srst.

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:42
- Nahlásit

ola
haůůůůůůůůůůů, já chci po Vadimovi taky takové....

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:42
- Nahlásit

Tommy Gun

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:44
- Nahlásit

ola
.... Kismet - říká se, že nic moc povaha. Neviděl sem ho lajf, nemohu soudit. Píšu jen co jsem slyšel. Každopádně byl na Körungu a ten neudělal - nikoli kvůli exteriéru, ale kvůli povaze - viz. BB. Viděl jsem pár zvířat po něm - exteriérový průměr.

articek
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:44
- Nahlásit

corleona
takže líbí?

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání