| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:07
- Nahlásit
Markét
to bude asi tou přestávkou a vlastnictvím ocasatého teriéra. Ale ne, mě se líbí obojí varianta, ani u RTW mi ocas nevadí. Jsem v tomto asi ujetá
|
articek
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:16
- Nahlásit
Cituška
nemám, my jsme jí prostě nechali pak začala dejchat a za 24h porodila, prostě pohoda
|
articek
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:19
- Nahlásit
blažena
Že by jsme taky začali měřit?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:22 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Vcelka
Tak jsem o tom mluvila s veterinařkou.A říkala že je na to homeopatický lék který zabírá moc dobře.Ale že by o tom musela slyšet víc.Tak prej kdyby jsi jí chtěla zavolat že ti moc ráda poradí.Je to taky boxerkářka.Má doma 4boxíky.Stýnka jí zná.Je tou homeopatii známá Tak písní jestli chceš tel.má pevnou i mob.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:26
- Nahlásit
articek
já bych normálně nešílela, ale je to 68 od prvního a 66 od druhýho krytí a všichni známí už mě ženou na císaře a vyprávějí příšerné prognózy o mrtvých štěňatech atd.
Tak mám trochu nerva
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:31
- Nahlásit
Cituška
Známým se stalo že nakryly nešli na ultrazvuk a nějak fena netloustla a nijak nic nenaznačovalo že by byla březí.Už bylo 8dní po termínu.Vrátili se domů a fenula spokojeně ležela na gaučí a kojila 2narozené štěniky.A to měli doma ještě další 4 boxíky co chodily okolo.Byly zdravé a spokojené
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:33
- Nahlásit
Ada
Mám dneska večer schůzi na cvičáku, tak přesně takhle by to šlo, vrátím se, bude kojit ty tři nebo čtyři a kluci budou hlídat okolo.
Ach jo, mě to určitě nepotká
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:37
- Nahlásit
Cituška
Hlavu vzhůru Však ona je vypustí až bude čas.Jen si trošku dává na čase.Se vrátíš domů a budou tam.Třeba chce mít fakt jen klid.Některé feny prostě chtěj rodit o samotě a některé vyžadují aby páník byl sněma.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:12 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Že se nám taky může stát že nám štěnata vyřadí s chovu protože podle standardu už mají štěnata mít dlouhé ocasy. - no to je sice pravda, ale jen půlka !!! Zrovna se to asi hodilo "do kramu" !!! Stejně tak, jako že se v bulváru nesmějí zveřejnovat kupír. zvířata - to je taky pravda, ale jen půlka !!! Aby ti někdo vyřazoval štěnata kvůli kupír. ocasu z chovu - na to nedojde - neboj !!!
Corleona + Artroza
Tak čekám na Váš názor. Big E. to pěkně vysvětloval (ty ocasy) - a byla to pravda. Artrozo, vyzpovídej ho až se uvidíte a písni to sem.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:14
- Nahlásit
zítra večer už budou vylouplí, vsaď se
s císařem vůbec nestraš - takové "chytrolíny " mám nejradši
čubina je v pohodě, štěňata se hejbou, kontrolní sono v pořádku.... třeba opravdu zabřezla až při 2.krytí a je to teprve 66.den, dle vyjádření chovatelky její matka rodila snad 68. den, ne?
Ona Cituška nebude žádná přecitlivělá princezna - určitě bude rodit rychle a dobře a bez velkých příprav
já bych jí typovala na bleskový porod ve stoje s hlavou zabořenou do barelu s granulema
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:15 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Fšem
Dnes jste byly fcelku milosrdné. Ne že se rozepíšete ted.
blažena
...... máš tam mail.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:15
- Nahlásit
No vy jste dobré..
Copak já vím??? My jsme ocásky nechali, ať si to dle libosti vyřeší noví majitelé. Dvě štěňata jsou tak jak byla a jedné fence fikli ocas i ušiska.
No a stačí se podívat na fotky ze Světovky nebo ATIBOXu. A co vidíte? No přeci kupíráče a jen sporadicky je tam ocasník.. Snad to tak bude dlouho.
Ale asi budem mít s Artrozou názor stejný a to ten, že když kupírovat, tak všecko a když ne uši, tak ani ocas.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:16
- Nahlásit
Tommy Gun
ano přesně o takové vysvětlení bych taky moc stála!!!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:18
- Nahlásit
Tommy Gun
no já mám nohy jak konve, se do večera nezvednu od počítače - těš se
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:21
- Nahlásit
Brý večír!
corleona
když ne uši, tak ani ocas....a próč? achich ach, uši jsou v poho, ale dlouhoocas nerozchodím
Cituška
už se těším na miminka, copak já jim přinesu, musím podumat...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:23
- Nahlásit
Denisa
přesně tak uši beru ale dlouhý ocas se mi nelíbí
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:27
- Nahlásit
Denisa
Teď nad tím tak přemýšlím a krom ČR už je to celkem rarita - přírodní uši a kupírovaný ocas. Marně vzpomínám na nějakého významného evropského mladého psa, který to tak má.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:29
- Nahlásit
Denisa
plyšáky - pískací plyšáky a takové ty látkové uzle na přetahování....
no a pro mami a adoptivního otce Kendíka koukej dovalit nové kongy a hooodně náplní taky - aby to nežvejkali chudánci na prázdno
piškoty a lipánky v neomezeném množství
(ber to jako nezištnou radu kamarádky a dlouholeté chovatelky, aby jsi náhodou s výběrem prezentů nešlápla vedle....)
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:32
- Nahlásit
blažena
Denisa
a k nám pak aspoň 10kg zadního hovězího. Ale to máš čas, pokud zabřezne, tak až začátkem února
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:33
- Nahlásit
corleona
Hm... Aha, tak jako mylsíš kvůli světu - světovýmu vítězi...
Jo, ale nejlepší bomba byl ten pes jak měl ořezaný uši a dlouhej ocas, pamatuješ? No ale jestli teda ve světě se nesmějou i nám, vždyť to máme teda jen obráceně vlastně...
blažena
ba ba!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:33
- Nahlásit
corleona
no jé čéče - to je slovo do diskuze!!!!
nemohu ti oponovat, handbooky mám tradičně v práci , z hlavy nevim a po netu se mi lozit nechce.....
ale asi máš pravdu - tradičně
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:35
- Nahlásit
blažena
corleona
jé, no tak to abych začala už šetřit!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:37
- Nahlásit
Teda vy jste zase byli plodní! Dnes jsem fakt nestíhala.
corleona
http://www.agnus-dei.de/html/lotara_od_stribrnaku. html
Co říkáš na tahle dvě spojení?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:37
- Nahlásit
Denisa
Dlouhej ocas a kupírované uši???To bych chtěla vidět
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:38
- Nahlásit
corleona
shrnu to - každej pořádnej boxer má kupírovaný ocas i uši
..... a pauzička.....
dítě mi tady stepuje za zády a dožaduje se ohřátí grilovaného polotovaru
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:40
- Nahlásit
blažena
...... dej mu Pedigrí nebo Whiskas - prej je to dobrý na srst.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:42
- Nahlásit
ola
haůůůůůůůůůůů, já chci po Vadimovi taky takové....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:42
- Nahlásit
Tommy Gun
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:44
- Nahlásit
ola
.... Kismet - říká se, že nic moc povaha. Neviděl sem ho lajf, nemohu soudit. Píšu jen co jsem slyšel. Každopádně byl na Körungu a ten neudělal - nikoli kvůli exteriéru, ale kvůli povaze - viz. BB. Viděl jsem pár zvířat po něm - exteriérový průměr.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:44
- Nahlásit
corleona
takže líbí?
|