| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:41
- Nahlásit
Denisa
..... když už jsi tady. Právě ti kradu fotku z webu z Morava Cupu - možná se ti ozvu jeste na mail.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:42 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Tommy Gun
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:43
- Nahlásit
articek
my máme na psy taky stroboskopy , jenže je i nás to tak oslepovalo, že je vlastně máme naprd, neb je vypínáme radši...
no už aby bylo zas světlo...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:43
- Nahlásit
articek
postýlečka jedna radost, jen ta pořizovací cena - ale zase je tam i šuplátko na hračky
já už musela z dřevěných postýlek (teda domácí výroby)
přesedlat na plastové ovál - tam ta životnost je přeci jenom delší
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:44
- Nahlásit
Tommy Gun
kraď!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:44
- Nahlásit
blažena
Já znám jednu polívku do které se dává ke konci panák rumu.Ale ta se dělá 3 dny
Záleží jak dlouho vývar děláš a jakej vývar.Vývar se musí opravdu jen táhnout.A nellíp tak 3hodinky.Koření musíš odhadnout.To se nedá popsat.Já dávám i bazalku ke konci.Ale jen trošku,je hodně aromatická.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:45
- Nahlásit
blažena
Já znám právě jen ty plastové ovály nebo koše, ale tohle je prostě paráda, ale drahá
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:45
- Nahlásit
blažena
Taky mám plastový ovál, ale řeším problém s tím vnitřním polštářem. Do pračky se to nevejde a prát to růčo je děs. Navíc to pak schne cca 1/2 roku! Co máš ty jako polstr?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:47
- Nahlásit
Ada
Já mám nejraděj vývar z hovězí kosti. Prdím na BSE a polívka je mňam, mňam!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:49
- Nahlásit
Mňááááááááám, já miluju vývary a polívky vůbec!!! Kurňa, teď jste mi udělaly chutě, ale už se mi nechce jít nic vyrábět... Musím si nechat zajít chuť.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:50
- Nahlásit
ola
No a právě ten hovězí vývar je to největši svinstvo.Obsahuje samé ee věci.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:50
- Nahlásit
ola
Tak já ji mám koženou. No pěkně..
Že by to nakonec byla magdalena.. To zní dost dobře!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:52
- Nahlásit
ola
Dík já jí to vyřídím
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:53
- Nahlásit
Ada
Denisa
no já právě dodělala vývar z krůtích křidel, spousta zeleniny, nudle - fuj ta je
já už se na to fakt vy**ru - prostě je neumím a basta
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:53
- Nahlásit
Ada
ee věci.
Ježíšmarjá, co je to? Já to tak ráda. A to ti ani nepíšu, jak mi chutná taková kroupová polívka z uzených kostí...
corleona
Tak jak? Je nakryto? Nebo jsou ještě na cestě?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:55
- Nahlásit
blažena
Z krůtích křídel ani nemůže být dobrej vývar (nebo jo Ado?). Jsou moc tučný a je to samá kůže! Taky jsem to zkoušela... a FeeBee to chutnalo!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:56
- Nahlásit
corleona
Máš nějaké info od cestovatelů?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:56
- Nahlásit
ola
Achich ouvej, pořád stejně. Běháme za ní a sledujeme každý vzdech, ovšem asi vzdychá, jen když ji podle ní trápím hlady, jinak je úplně v poho. Jsem netušila, jaký jsou to chovatelství nervy, kdysi jsem byla asi mladá a tudíž blbá
teď mám furt obavu, abych něco nepokazila já nebo neprošvihla a u nás na cvičáku mi všichni vykládají o všech svých "neúspěšných vrzích", tak mám nervy fakt nadranc
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:57
- Nahlásit
ola
Já to napíšu nějak normálně,Kráva dlouho roste než se zabije.Mezi tím se vní nazbírá hodně škodlivin a my je pak jíme.Třeba prase nebo kuře tak dlouho nerostou a tudíž toho škodlivého v sobě tolik nemaj.Např s toho co sežerou.
Ale já mám hov.vývar taky ráda.
blažena
A jak ho děláš?
|
articek
Člen |
- Nahlásit
blažena
Tak pro koho si to vlastně vařila?
|
Denisa
Člen |
- Nahlásit
blažena
ta musí být dobrá! jé, já bych si hned dala... a nejste třeba nepolívkový, že vám to nejede? Marťan je taky nepolívkovej, všechnu polívku vždy sblajznu já sama!
ola
Ada
ale všechny ee věci jsou moc dobrý! kroupová polívka z uzených kostí... jo jo, ta je taky skvělá!
teď máme pěkný zásoby ze zabijačkových hodů, to je taky ňamka! a v létě se udí a griluje do aleluja, no samý zdravý věci!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:58
- Nahlásit
ola
Tak proč né.Jen bych je tam nedávala ze všechnou tou kůží.Je to pak moc masné
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:59
- Nahlásit
no jo, vlastně z krůtích?! mně krůta nechutná, ale vývar jsem nezkoušela... navíc mně krůta smrdí... ale mně smrdí kde co
|
corleona
Člen |
- Nahlásit
Ad kožená sedačka - praktická a to velmi. Psi na ni můžou jen výjimečně a občas, spíš vůbec Protože nejsem otrokem svého bytu a nehodlám to furt pucovat, ty chrchly a chlupy. Když tak někdy vysvitne sluníčko a vidím ten obývák (tu chrchel, tam chrchel, chlupy kam se podíváš), mám chuť si vzít lano se smyčkou a jít se oběsit. Nicméně vlhký hadřík vše napraví a sprej oživí.
Shodou okolností včera tady byla Olinka a protože ona může doma VŠE, tak skákala po té sedačce tam a zpět a tam a zpět, až jsem z toho měla tik v oku. Asi nesnáším psy..
|
blažena
Člen |
- Nahlásit
ola
no doby kdy měli čubiny molitanové vnitřky jsou už dávno pryč,
tydle mentálové tam snesou jen obyčejné deky, které si cupují na stále menší a menší kousky - až skončí v popelnici (samozřejmě je mezitím peru), i velká deka se mi vejde v pohodě do pračky a suchá je do rána. Není to nic moc estetického, ale jim dát cokoliv jiného je fakt hřích a vyhazování peněz oknem - možná si ještě vzpomeneš na fotodokumentaci Libky na téma "sněží - no a toto zažívat v pětinásobném vydání obden by nevydejchal ani větší flegmatik než já....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 20:00
- Nahlásit
Ada
Tyjo to jsou infa a to se říká jak silný hovězí vývar posílý. To by mě zajímalo co?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 20:01
- Nahlásit
Cituška
to bude dobrý! no to je "bezva", že ti vykladači, to je neposlouchej! no stále držíme pěsti!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 20:04
- Nahlásit
articek
Posílí vývar slepičí! Moje babička vždycky říkala "pro šestinedělky" a že "sedne na prsa"!
Denisa
Mně krůta taky smrdí a právě vývar smrdí děsně! Tak nějak jinak než ta morková kostička. Ta s bobečkovým lístečkem pěkně voní. (mimochodem - mám na plotně kotel kroupovky, tak přijeď!)
corleona
Asi nesnáším psy..
Ještěže máš bobry...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 20:04
- Nahlásit
Denisa
Ada
končim s polivkama - dost bylo polívek, tudle dostanou samozřejmě hafíci do granulí
o postupu výroby sem radši psát nebudu - nebo zjistím že su fakt asi blbá
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 20:06
- Nahlásit
Šmarjáááá, a mám díru v kapesníku... Tady u toho kecání a vaření s váma žehlím, říkám si, hergot soused zase zatopil - takovej divnej smrad a ono se mi čoudí z prkna... Ach jo! A zrovna Kubíčkův s Ferdou mravencem... To bude průser!
|