| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 16:24
- Nahlásit
blažena
Tak díky, podívám se až večer. Uvidíme co se v tobě skrývá a o čem jsem do teď neměla tušení
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 16:53
- Nahlásit
Ada
.... zatím nic nepřišlo. Ty freemailery mě začínaj pjeknje slát.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 17:34
- Nahlásit
Tommy Gun
Tak to zkusím ještě poslat jednou.A nevztekej se.To chce klííííd
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 17:52
- Nahlásit
Tak jsem (možná inspirace jemnou srstí krtka ) provedla Charley koupel - jen tak, bez přípravy. Ta koukala! Teď voní krásně po bylinkovo-kopřivovém extraktu a diví se, co se to stalo
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 18:04 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ada
..... musím se vztekat. Např. od Blaženy mi šel mail 22 hodin ze seznamu na seznam a to jeste o vikednu. Nechapu. Doufám, že něco přišlo do bulvár. plátku mailem a ztratilo se to - to si zas vyslechnu .....
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 18:07
- Nahlásit
Tommy Gun
tak aby jsi se vyvztekal opravdu řácky - nejni nad to si adrenalinem pořádně roztáhnout cévy - tak jsem ti právě odeslala taky 2 maily
stopky do ruky a počítej
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 18:08
- Nahlásit
Markét
Sem Kari taky koupala.A docela se jí to líbilo.Pak mokrá běžela do ložnice rovnou do postele.Ale zavčasu jsem ju chytla.Tak leží v pelíšku u topení a z její hopohledu soudím že přemejšlí jak se nenápadně dostane dopostele
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 18:12
- Nahlásit
Markét
no naše čuby koupání šamponem nesnášej - stojej na drápech vyšponované jak z betonu
koupáníčko v rybníce , nejlépe potaženém zeleným žabincem provozují rádi a dobrovolně po celý rok, obzvláště vyskytuje-li se na hladině vodní drůbež
lesnické posedy kam jen oko dohlédne, někdy se docela bojím
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 18:12
- Nahlásit
blažena
Myslím že právě Tommy mlátí hlavou do zdi a jen tak ho to nepřejde
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 18:18 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ada
grrrrrrr - ted to přišlo od tebe. Hlásí mi to, žes to odeslala 15:59 hod. - kde se to dvě a čtvrt hodiny toulalo? díky za fotky.
blažena
jsme se vrátili od veta - tak pokračujeme v ATB. Jsem mu řekl, že mám na západě Čech jednu strašně chytrou doktorku bakteriobijku Viktora Čističe - tak mi to taky odkejval, ač byl prvně jiného názoru. Asi z tebe měl strach z tebe a há dvě es ó čtyři.
Koupání - psi koupeme opravdu jen když spadnou nebo se vykoupou v něčem, po čem smrdí jak zdechlé nutrie. Jinak pouze občas vyčešem a koupem v rybníce. Oni se v létě namočej v rybníce, pak si lehnou do hlíny či do písku a pak jsou jak alabastr čistí, když uschnou a písek z nich opadá.
Jinak jsem stejného ražení - nekoupat a nemýt. Ten výstavní postoj na drápech taky známe.
Poslal jsem ti 3 maily s fotkama od Ady z dobřanskýho závodu - mám k tomu nějaký dotaz. Maily od tebe jeste nedorazily. Už máš v nickname na mailu "chovná st ...... " - divný.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 18:27
- Nahlásit
blažena
Tommy Gun
No nemyslete, že bych snad byla příznivcem koupání psů doma ve vaně, to rozhodně ne! Charley se naposledy šamponovala cca loni touto dobou. Jinak jsem také příznivcem sladkých i slaných přirodních vod.
Ale Charley bohužel taky, protože předevčírem se šla vykoupat do chovného rybníka - ten je ovšem vypuštěný , takže byla černá až po břicho. A furt se z ní drolily smrduté kousky. Naštěstí máme teď i sprcháč, tak jsem ji namusela našponovanou umisťovat do vany, zvládly jsme to celkem dobře. Akorát jdu prokrtkovat odpad, je jaksi ucpán
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 18:28
- Nahlásit
blažena
Mylivci jsou pěkní kret....aspon u nás jo.Sem šla s Fatty na volno u lesa.Fatty šla asi půl metru předemnou,byla jak sud bo zrovna čekala mima.Viděla jsem že někdo de tak jsem si jí připla.Byl to myslivec a nějakej asi jeho známej.Namířil na Fatty pušku a říká to by byla trofej.A pak mi začal nadávat at stím čoklem nelezu do lesa nebo ju zastřelí.A to už Fatty byla na vodítku a on ju před tím bez vodítka neviděl.Tak jsem mu řekla svoje a pokračovala dál.Když jsem to pak doma říkala tátovy tak mu chtěl jít tu flintu omlátit o hlavu.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 18:28
- Nahlásit
Markét
du prokrtkovat odpad - ty máš doma nějaký příruční rypadlo nebo chruščevíka?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 18:34
- Nahlásit
blažena
Markét
Tommy Gun
Já holky koupu tak jednou do roka.Ale Kari to potřebovala.Moc nevoněla.Zato ted voní jak heřmánek
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:04 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Vcelka
tady si můžeš objednat ten uropet bez veta http://www.veterinarnipece.cz/vyrobek-uropet_pasta _120g-id-2354
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:12
- Nahlásit
Tommy Gun
no já su chytrá holka - vo tom žádná, ale jen na úzce odborné věci - pro běžný život celkem nepotřebné
a ne že budeš každýmu na potkání vykládat o historii Viktora čističe , bo na tebe taky vytáhnu ňákýho koslivce ze skříně
maily přeposlané od Ady nedošly a moje maily tobě asi taky ne - jinak by jsi znal historii mého nicku - a hlavně mi s tim pomoh!!!
no ale znáš to - kdo si počká ten se dočká
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:12
- Nahlásit
ola
A co tohle? http://www.veterinarnipece.cz/vyrobek-postel_pro_p sa_a_kocku_60x40cm_ii-id-2585
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:18
- Nahlásit
blažena
...... jen jsem si s tou Viktorkou udělal srandu, historie - jako hrob, velebnosti! Na vsechny maily, co mi od tebe zatím dorazily jsem odpovedel - zas se to nekde toulá.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:31
- Nahlásit
articek
To by mě asi tlačilo do mého počínajícího stařeckého hrbu...
Ada
Bulinka je účasná. Mně by to asi nedalo a maličko bych pátrala po tom tetovacím čísle a předcích! Byla bych prostě zvědavá z jakého hnízda vypadla!?
Cituška
Tak co? Jak to vypadá?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:31
- Nahlásit
Ada
já myslivce úplně nesnáším!!!
bydlím na okraji našeho městečka okresního, střediskového v bejvalé zahrádkářské kolonii, terén dost nepřehledný, samá zatáčka, křovina a stromy. Chodí sem na prochajdy lidi z celého města, koncentrace psů je nechutná a skladba - převažují neurotičtí pudlové a spousta labíků.Své dřívější čubinky jsem měla opravdu v ruce (už nežijící Torinku a Cecilku), psů si nevšímaly a nechaly se kdykoliv odvolat - taky se narodily a vyrostly v Praze na sídlišti. Mé současné jezinky jsou už mnohem míň ovladatelné no a trojčata - ty teda neposlouchaj vůbec (mohu za to já).
Meniskus v jednom koleni mám urvanej, v druhým dost pokročilou artrozu - než je tahat pořád na vodítku - což ani nejni žádná prochajda - jezdím s holkama do přírody - naložím je na zahradě do auta a vyvezu.
Po lese je samozřejmě ítat nenechám , mám k dispozici obrovskou úplně rovnou louku - ale ta je ze všech stran obšancovaná posedy, a tak mám často docela strach kdy padne "poslední výstřel"
Jednou jsme byli s manžou, cc 1,5 ročním synem v krosně na zádech a poslušnou Torčou na houbách. Zjevil se tam myslivec v teréňáku a jal se na čubinu najíždět, honil ji po lese jak při safari Dopadlo to tak , že manža pak došel na lesní zprávu a tam mu ubalil facku, až dotyčný myslivec spadl pod stůl.....
Závěr: nesnáším myslivce a bojím se jich (asi oprávněně)
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:34
- Nahlásit
blažena
Tak já ti to pošlu a třeba to dojde
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:35
- Nahlásit
ola
Ale pro psa je to asi dobré
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:37
- Nahlásit
To venčení v lese za tmy je pro psy velmi zábavné, nevidíme je totiž a nevíme co robí, takže si to užívají velice!
Ale i tak bylo odhaleno tuti muti na ouvrati, ale tentokrát už moc Giordi svolná obcovat nebyla, musela totiž sesbírat v lese všechny klacky, porochnit se v každé kaluži a s kamoškou tryskem proběhnout celý les, my jsme tam klopýtali, šourali se pomalinku abychom někde nespadli a oni si v trysku skáčou přes kmeny, příkopy,... jen listí šuštělo a občas se ozvala dutá rána - to když G. někam žuchla, ale hned zas chrochtala dál... doma jsem jí spočítala nohy, má všechny, tak je to dobrý, uf!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:37
- Nahlásit
articek
Pro psa ano, ale my přece máme doma geneticky zakódovaný bobry...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:38
- Nahlásit
Ada
a jeden zcela odborný "kuchařský " dotaz: tchyně dělá výborné domácí polévky, mám od ní všechny recepty napsané - dávám tam to samé co ona, ale i jednoduché vývary chutnaj skoro jak voda z nádobí - teda psům to nevadí, ale chlapi dělaj ksichty
a mi to nebaví se s hnusnejma polívkama crcat
rum by asi nepomoh co
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:38
- Nahlásit
Denisa
Já jsem na tyhle noční procházky koupila svíticí obojky, aspoň vidím kolik psů ještě mám a kde se zhruba nacházej
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:39
- Nahlásit
blažena
Tak to musel bejt bedil.Oni ti myslivci jsou asi všichni stení.Náš táta tehdá toho myslivce dorvat tak mu taky ubalí.
Ve znojmě se jednou sněma taky stala jedna hodně nepř.věc.Policajti šli na stopu která vedla přes les na louku.Když pes vyšel z lesa na stopovačce tak ho myslicec zastřelil.Idiot.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:40
- Nahlásit
blažena
..... je dobrý než na tebe myslivouši začnou řvát je rovnou poslat do háje zelenýho.
.... jsem ti posílal nějaký dotaz - znáš toho fig. a rozhod.? Předpokládám, že jsou oba ze záp. Čech.
Ty jsi pražskej floutek (artroza, teta a articek odpusti) připluvší proti proudu Vltavy, Berounky a Mže do západočeské vísky???? (poznámka autora: není pražák jako pražák )
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:40
- Nahlásit
ola
Já zapomněla ( naštěstí doma to nezažívám ), to by chtělo postel ze železa
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:41
- Nahlásit
blažena
my chodíme do lesů vždy v hojném počtu psů, abychom se vlka (myslivců) nebáli nic! Ale jinak se taky bojím, i když zatím jsme měli vždy štěstí. Taky vždy obmrknu posed, když třeba dělám stopu na louce... no není to příjemný...
|