Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 16:15
- Nahlásit

Markét
Cituška
Z Jihlavy.Je žíhaná.Ona je hrozně hodná a na obrany nebo tak není.Ta záchranařina možná.Uvidím co a jak.Jestli se jí ujme Libor tak to bude na něm.A do toho mu mluvit nebudu.Jdu jí připravit přivítání.Pelech a hračky.Holkám jsem taky koupila hračky aby jim to nebylo líto.Už se na ní hrozně těším.Chci aby se tu měla jak v bavlnce.Do ted to moc lehké neměla tak jí to vynahradím.

articek
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 16:44
- Nahlásit

Ada
A víš o ní něco bližšího? Po Vánociích Já tím myslela, že už jsi si pěkný dárek nadělila

articek
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 16:45
- Nahlásit

blažena
Ty máš teda honičku, ať se ti marod brzy uzdraví

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 16:59
- Nahlásit

articek
Vím že ju odebrali nějakému chlapovy.Byla prej jen zavřená a podvyživená.Už pro nu mám nachystané kuřátko.(samo že holkám jsem taky koupila Tak dárek je to ten nejlepší.Už jsem to volala mamce a ta BYLA I V KLIDU A JEN ŘEKLA ŽE TO STEJNĚ ČEKALA ŽE JSEM O NÍ FURT TAK BÁSNILA a jestli prej mám pro ní jídlo nebo má něco dovézt.
Ještě zbejvá táta a je toA jak znám tátu tak ten si ju hnedle zamiluje.

ola
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 17:30
- Nahlásit

Teda to mě může prcek vzít, když konečně dorazím z práce, po procházce zasednu, napíšu sem příspěvek a... vypadne mi signál!

Takže znovu...

Oboum "holkám" gratuluju k dnešním narozeninám!

Ada
Tak to je mazec! Musíš mít prímový rodiče!
Už ji máš doma?
Doufám, že fotky budou brzy (ne jako u Tety )!

articek
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 17:45
- Nahlásit

ola
Teta čeká až z něho bude žampion

ola
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 17:47
- Nahlásit

articek
Jak ti je? A co psí budoucí matka?

ola
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 17:51
- Nahlásit

Artroza
Tady jsem našla nové www stránky na štěníky od vašeho šampiona!

http://www.stenata.cz/boxer/index.htm

Libka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 18:19
- Nahlásit

Ada
To teda klobouk dolu, super, že se jí ujmeš Už se těším na horké zprávy o přijetí Karin do smečky a na fotky!

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 18:46 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Tak už je Karinka u nás a je super.Fatty s Aidou si sní hrajou.Hned se tu zabydlela.Všechny nás už stihla olízat od ucha až k patě.Holky ju přivítali jak starou známou.Slupla to kuře jak jednohubku.Chvilu dovádí s holkama a pak se snáma mazlí.Má to na střídačku.Fakt je bombovní.Zítra hned ráno lupnu na stránky fotky.Ted jdu fotit štastnou rodinku

ola
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 18:52
- Nahlásit

Ada
A co tatínek? Přežil?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 18:56 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Ada
.... aby se ti Fatty a Aida o Karin nepopraly.

blažena
... zdravíčko Martinovi.

cituška
přeju hladkej průběh porodu .....

gratulace oslavencům.

A tady bonus:
http://www.super.cz/index.py?act=vtipky&fun_ID=553 0

ola
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 19:05
- Nahlásit

Tommy Gun

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 19:08
- Nahlásit

Tommy Gun
Tak to je dost dobrá fotka.Fakt skoro člověk.
Nepoperou ajestli jo tak mop už leží v komoře,připravenej k akci

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 19:12
- Nahlásit

Krista
jé, tak taky vše nejlepší k narozkám!

Cituška
tak co, ještě má C. pár hoděk na to, aby si porodila dárečky...

Ada
no tak to je perfekt, že ses jí mohla a chtěla ujmout! a nejsou to dnes náhodou tak 3.narozky zdejších hafů?! nebudete slavit její příchod jako její narozky? Kamošky to tak s pejskama z útulku mají zařízeno...

blažena
jéje ať se Marťas co nejdřív uzdraví, posíláme pozdravení!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 19:17
- Nahlásit

Ada
.... říkáš, koupila jsi to výhodné balení jako corleona, jak ted inzerujou - "mope, z pytle ven".

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 19:34
- Nahlásit

Tommy Gun
Tak nějak.

Denisa
To je fakt.Tak to má Kari dnes narozky
Se nastěhovala za Fatty do postele a chrní jak zabitáKaždou chvilku kontroluje jestli jsme tu.A Aida ju otravuje a vyzívá ke hře.Ale už toho má dneska dost.Je pěkné se na ně dívat jak spokojeně si chrní

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 19:50
- Nahlásit

Ada
tak to je krásná idylka
a jděte už někam s těma mopama
tož máte vidět mě, když ve slabé chvíli vyvezu všecky holky na kopec - známý škodík Pretty začne jen tak brejlovat podřízenou Oxanku - a huš se perou a úplně všicí a musím to rozsoudcovat ručně bez mopu

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:04
- Nahlásit

blažena
Já to ručně zkoušela ale bezvýsledněNezabíralo.Ale pak lítaly vzduchem jakej sem dělala sec mazec.

Libka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:07
- Nahlásit

Ada
No tak to je paráda, že to tak vyšlo. Musí to být úžasný pocit, navíc když víš, jak to s ní mohlo dopadnout Určitě vám to tisíckrát vrátí!
blažena
Taky přeju ať se Marťovi co nejdřív uleví. Jo a Oxanku opatruj, strašně se mi líbí, zrovna nedávno jsem čučela na její fotky, a byla jsem z ní unešená. Těším se, až jí zase někdy uvidím live

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:25
- Nahlásit

Ada
no já to zlehčuju - oni se trojčata ještě moc prát neumí - je to strašnej řev a ve vysledku oslintanej celej pes max.proštíplé ucho, ale už jsem bohužel zažila ve své smečce bitky starších fen - a ty byly opravdu až na smrt, kdybych je nechala a byla z toho opravdu těžká zranění - rozškubanej hrudník, packy - šít to nešlo, všude drény, antibiotika - a hlavně ty feny se rozkmotřily už nafurt, nesměly se už nikde potkat

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:31
- Nahlásit

Libka
mohu tě uklidnit - Oxanka je miláček rodiny, ona je to taková submisivka, ostatní mlaďošky to rychle poznaly a kdybych je nechala- dělají si z ní otloukánka - ale to jim netoleruju!!!
S Pretynkou už na prochajdy nejezdí - jen s Odetkou a s tou se snese v pohodě - jezděj spolu od malinka na všechny treninky.
No a kdo se nejčastěji válí doma na gauči u televize - ano Oxanka. A je to taky naše první mimi co začalo hárat, tož žádným psychickým terorem netrpí

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:32
- Nahlásit

blažena
Ježiš.Tak tak doufám že u nás to tak nedopadne.Sem volala tátov a oznámila mu tu novinku a on nachvilku zmlkl a pak říká.Potřebujem novou ložnici a hlavně větší postel,jinak budu za chvilku spát na zemi
Libka
Ani nechci myslet jak to sní mohlo a vlastně i mělo dopadnout.Nějak furt nechápu jak si člověk myslí že může rozhodovat kdo má právo žít a kdo ne.

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:36
- Nahlásit

Libka
Marťas po dvou dávkách píchaného penicilinu viditelně pookřál
jo nejni nad pořádnou angínu, daj se antibiotika a za 2-3 dny je člověk jakž takž....
to taková vopravdická chřipka to je jiný žrádýlko

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:38
- Nahlásit

Ada
opakuji jen to co už někdo výše konstatoval - máš moc fajn rodiče

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 21:02
- Nahlásit

Denisa

My jí to s Jitkou taky říkáme, ale právě slupla večeři a nadále loudí u stolu, já ji snad přestanu krmit, abych navodila ten porod

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 21:29
- Nahlásit

Zdar nazdar,
tak Unita už fičí za ženichem. Aby nám vše nešlo jak po másle, tak je ženich momentálně o pár set km dál, takže Unity se podívá na až sever Dánska
Tak držte palce..

PS: Měli jste vidět výraz mých rodičů, když jsme jim řekli, kam se nakonec jede na to krytí. Prý jsme oba praštění..
No chápete je?

ola
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 21:32
- Nahlásit

corleona
Jedou za Vadimem? Ten se mi děsně líbí! Má ten čenich v reálu fakt tak knoflíkovitej jako na fotkách?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 21:36 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Fšem
........ to jsou věci, co se u nás dějí.
Někdo jede v topných olejích, někdo v kuponove privitazici, my jsme malé město, tak jedem aspon v tomdle. Fakt pldel.
http://www.iprima.cz/tvarchiframe/video/?video=994 3

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 21:38
- Nahlásit

corleona
..... si poslala samotnýho Alberta - baj plejn ó baj kár?

<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání