Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Markét
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:22
- Nahlásit

Hm, než jsem se vrátila z city, tak už je po dražbě. Ach jo, to budem mít doma furt jen ty tři svině... ale abyste neřekli, že jsem nelida a vzhledem k tomu, že Vánoce se blíží, tak tady je ten recepis na kvalitní, ověřený likérek, do Vánoc se to dá akorát stihnout:

trnkový likér
0,5 l trnek
100 g rozinek
3 nová koření
zázvor
kousek skořice
5 hřebíčků
0.5 l vodky
200 g cukru
1 dl vody
[b][/b]
Trnky, které prošly prvním mrazem, umyjeme, "popučíme", dáme do krčahu, přidáme posekané rozinky a roztlučené koření, zalejeme vodkou, zavážeme a necháme 10 dní stát. Potom přilijeme vychlazenou převařenou vodu s cukrem a necháme 14 dní stát. Občas sklenicí "potrasieme". Nakonec přefiltrujeme.

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:24
- Nahlásit

tak to tady stíhám stěží číst, ani do dražby jsen se nestačila zapojit
a heč Marťas má spálovou anginu - jezdíme každý den na píchaný penicilin

mistr
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:27
- Nahlásit

Teta
no tak jo.......pejsky nechám mrznout v autíííí

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:28
- Nahlásit

blažena
Teda chudák Mart'as.Nic příjemného.Tak at se brzy uzdraví.To nás dnes čekáj jen samé příjemné věci.Dnes Fattynce a Aidě přibyde nová psí kámoška.Sice to bylo rozhodnutí na poslední chvíli.Ale mám stoho moc dobrej pocit.

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:28
- Nahlásit

Markét
mňam to vypadá dobře
popučíme je asi rozmačkáme a co je to za kastrol ten "krčah"
ty vtipko

Markét
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:30
- Nahlásit

blažena
Já neftipkuju, to je původní recepis! Správně, popučet - rozmačkat a krčah jsme neidentifikovali, ale mohl by to být kameninový hrnec. Ovšem naše RNDr. to dělá ve sklenici a výsledek je chutný.

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:30
- Nahlásit

Ada
tý w*e ...., že on k vám přilítne další boxík - no povídej, přeháněj, nenapínej nás!!!! do kterého hnízda jsi nakonec šáhla???

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:34
- Nahlásit

blažena
Asi se budete divit.Ani já jsem to nečekala.Ale prozradím až tu bude.Přijijede k nám asi v šest večer.Jmenuje se Karin

mistr
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:40
- Nahlásit

Ada
a proč až večer??? proč ty tajnosti.....

Teta
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:47
- Nahlásit

Markét
A neměla bys nějaký recept do kterého se přidává rum?

blažena
Tak to tě lituji, a Marťase taky. Jak to stíháš s prací?

Ada
Jééé, já su zvědavá. Mám asi blbý dotaz, Karin bude ta čuba nebo ten kdo tu čubu přiveze?

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:48
- Nahlásit

mistr
Tak jo no.Sem si říkala že když se blíží ty vánoce že bych jako udělala něco pěkného.Navedla mě na to kámoška.V útulku je jedna 2letá fenečka bulltíka.Je to hroznej mazel a hrozně hodná na psy.Když jsem jí viděla poprvé tak jsem se do ní zamilovala.A když jsem se včera dověděla že jí mají utratit tak jsem neváhala ani minutu.Zavolala tam a bylo hotovo.Kdyby jí utratili tak bych si to vyčítala.Doma to bude velké překvápko.Ale věděli že jsem do ní uplně hotová.Tak zas takové překvápko to nebude.

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:50
- Nahlásit

Teta
Ta čubinka

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:52
- Nahlásit

Ada
no tak to si tady do šesti budou kousat nehty
teda vím o jedněch štínkách z tuzemska, vrh K, ale tam se žádná Karin nevyskytuje....
no a vyhlášený špion STýnka evidentně nejni na signálu
no tak nebuď labuť a řekni zda to bude tuzemec či přivandrovalec z daleké ciziny....
no já jdu vyměnit marodovi priznicův obklad na krku a mažu s hyenama na špacírovku - třeba to tady z tebe zbytek fora zatím "vyrazí" - ale nedávej se lacino

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:54
- Nahlásit

blažena
ČTI VEJŠ TAM JE VYSVĚTLENÍ

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:55
- Nahlásit

Ada
tak to je to nejhezčí co jsi mohla udělat - gratuluju, je to moc krásné gesto

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:57
- Nahlásit

blažena
Že jo,já mám hroznou radost že jsem to udělala.Ona mi prostě během minuty přirostla k srdíčku.A kdyby jí utratili jen proto že ju nikdo nechce to bych nerozdejchala.

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:59
- Nahlásit

Teta
no to se dělá tak že přilítnu smykem ráno na 6h do práce, pofackuju ústavní bacily, pak si napíšu na zbytek dne dovolenou a smykem jedu dom pro maroda a s ním na středisko
Marťasovi je už 11 let tak se na něj stejně OČR nevztahuje....
léky by si vzal sám, ale na ty injekce ho vozím, ona tahle zrovna svinsky bolí
ale my zdatné české ženy zvládnem všecko

Krista
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:00
- Nahlásit

Ada
To je super....To bude mít fenečka asi zatim ty nejkrásnější Vánoce,co?A holky budou mít kámošku

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:01
- Nahlásit

Ada
znovu mohu jen napsat - tleskám a smekám
a to půjde s tebou a Aidou bydlet do nového nebo zůstane s Fatty u rodičů?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:05
- Nahlásit

blažena
máš ode mě mailík

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:05
- Nahlásit

Ada
ve dvou letech má fenička celý život před sebou a určitě si zaslouží ho prožít vesele
a už se moc těším na její fotky
a já už jdu konečně na prochajdu - počítám že povahově slabší jedinci už tam mezitím nacupovali deky
mi to furt neba jim kupovat nový

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:10
- Nahlásit

Stýnka
Ahoj,tak co mimi?Už mají jména?
Sem se chtěla zeptata,plánuješ Ošíkov v létě že jo?Budou i někaké závody.Mám info od Míši.

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:15
- Nahlásit

blažena
To se uvidí kde bude.On Libor(přítel)by chtěl taky pesana. Plánujen že se ke mě nastěhuje a Karin by byla jeho.zatím bude u mě.

Teta
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:15
- Nahlásit

Ada
Tak to je od tebe moc hezké! Myslíš že si budou všichni rozumět?

articek
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:21
- Nahlásit

Ada
to teda gratuluju k novému přírustku , a tím máš asi už po Vánocích, co?

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:24
- Nahlásit

Teta
Určitě.Fatty bullíky všechny zbožnuje a Aida má ráda každého.A Karin je moc hodná.Ona se spíš podřizuje.Tak myslím že problémy nebudou.

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:34
- Nahlásit

articek
Budou to pěkné Vánoce.A Myslím že si Karin získá celou rodinu.Co bych si mohla přát víc než tohle.Hned ráno je nafotím a dám na stránky. Po Vánociích?Nééé

Markét
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 15:36
- Nahlásit

Ada
Tý brďo, tak to bude asi první záchranářskoej bulík... teda jestli s tou strašlivou aktivitou někdy začneš aspoň s Aidou, tak se připrav, že bulinku nebudeš nechávat zkrátka....
Ale to není z útulku z Polné, tam si žádnou buličku neuvědomuju, že ne?

Teta
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 15:37
- Nahlásit

Gde sou, gde sou

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 15:44
- Nahlásit

Ada

Tak to je od Tebe fakt hezký! K nám chodí paní z Kývalky u Brna, Regina Samlíková, ta bulíky chová a cvičí s nimi, doma má nějakou šampionku a čeká na hárání, aby uspokojila mraky zájemců o štěňátko. Jakou má bulinka barvu?

<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání