| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 10:15
- Nahlásit
Vcelka
Alergii zatím nemám, ale ráno kýcháme všichni, já i psi. To když si lakuju vlasy v koupelně a oba tam jsou se mnou a čučí na to co tam ze sebou provádím.
Jinak s tou močí to taky znám, jednou jsem taky odchytávala. Trvalo nám to celý den. Všichni měli za úkol to hlídat. Nakonec se to povedlo strejdovi v kombinaci z panem Artrozou na cvičáku.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 10:20
- Nahlásit
Artroza
Jo, tam se stala chyba. Soused vedle si pořídil 3 huňaté akity, tak doufám, že aspoň jedno z toho, co tam běhá za plotem, je pes.
Vcelka
To znám. Nunda mi namočil i do rukávu.
Já jsem pak zas měla od veterináře pokyn, že mám sledovat, jak pes močí. Tj. jak silným proudem začne, jestli se to mění, jestli to jde pak v závěru po kapkách. Sousedi si určitě museli myslet, že jsem úchyl, protože co pes zvedl nohu, tak já jsem hned pod něj ohla, abych dobře viděla..
U nás se zjistilo, čím to je. Na vině je spondylóza, veterinář mě o tom přesvědčoval od začátku, já mu říkala, že ne, že má nulu. No a pak se udělal snímek..
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 10:22
- Nahlásit
Teta
no a co taková čubina, když si přičupne a někdo pod ni strká
mističku
tak já jedu směr Tachlovice - dětské středisko
ahojky všem
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 10:32
- Nahlásit
corleona
no já taky dávala pozor jestli na mně někdo nekouká My už moč párkrát odchytávali nejlepší je když se s nim jde ven ho mít na vodítku a hned u baráku kde pochcává roh plotu to odchytit. Jenže já ho měla včera na volno a to než sem ho vždycky doběhla tak bylo po.
No a váš pes má taky nějaký podobný problémy? Že mu ukapává?
Teď sem našla na netu k tý alergii tohle: Základem léčby je zamezení kontaktu se zvířetem, které alergii působí.
Není to vždy snadné, protože se ani děti, ani rodiče nechtějí svého miláčka vzdát. Je však nutno si vybrat: buď zvířecí miláček, anebo vaše zdraví.
a je mi s toho špatně, že bych musela mojí jedinou radost dát pryč to snad radši budu polykat hrst prášků.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 10:42
- Nahlásit
Vcelka
Jo, začalo to ukapáváním ve spánku. Teď už nestačí ani doběhnout ven. Mívá to tak co tři měsíce a trvá to dva, tři dny.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 10:49
- Nahlásit
corleona
ve spánku ukapává taky, ale přes noc vydrží v pohodě, to akorát jednou jak měl ten zánět tak to se nám do rána pochcandil v chodbě a to ukapávání má tak nějak každou chvíli ne jen pár dní. U nás to snad nebude spondyloza, nevim no.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 10:50
- Nahlásit
Zdarec!
G. je taky sameťáček krátkosrsťáček, se všichni diví, že je tak sametová, to bude tím jak se vyvaluje na gaučích a leští v peřinách a voní stále jako miminko, fakt! žádnej smraďoch, čuchají si k ní zálibně i lidi-nepejskaři!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 10:50
- Nahlásit
corleona
si pořídil 3 huňaté akity
ten soused co venci ovcaka povelem vpreeed!! ?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 10:53 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Artroza
ten vedle něj, jak je ta louka..
A povel je: "Alfe, pole! Řekl jsem, POLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 10:58
- Nahlásit
Nunýk se právě probudil na gauči a rozkoukával se, kde to vlastně je.. Tak jsem ho chtěla uklidnit, že je doma a že je s "maminkou", tak jsme mu řekla "Ty ši moje miminto, ze?
To je na dr. Chocholouška..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 11:00
- Nahlásit
corleona
aha! ja si sakra ty povely popletla....
ale ne....vis chovatele boxeru jsou proste zvlastni sorta......ze
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 11:01
- Nahlásit
corleona
no já tak mluvím normálně, nepřetržitě... říkám G. odmala miminko, mimi, a nějak jí to zůstalo, i na to slyší... slyší teda i na jiný přízviska, ale mimi ji oslovuju nejčastěji
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 11:04
- Nahlásit
corleona
To by jsme tady byli asi zralé všechny na Dr. chocholouška! Já taky říkám malým mininko nebo bambino. A velkýmu zase "ty jsi můj mimiňák" nebo "moje Legoláska".
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 11:08 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
tak to su ščasná, že se fšici sejdem na jednom pavilónu psychyiatrické léčebny
..jen aby měli dost lůžek!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 12:04
- Nahlásit
corleona
jojo ty si moje miminko mu taky často řikám a taky ty si muj bobešek malej, ty si muj miláček, ty si moje prdelinka, takže si taky zabírám jednoho fleka na psychině.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 12:35
- Nahlásit
plís, je tohleto kříženec boxera a nebo jen boxer?
http://www.utulokdca.sk/details.php?id=382&stranka =6&sort=prijato
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 12:44
- Nahlásit
corleona
Denisa
Vcelka
Tak na vás svýma "miminkama" zavolaj Chocholouška a na mě s mýma "sviněma" přivolaj Srstku, nebo přinejmenším Kubišku!
Vcelka
To je typickej boxer, ovšem typ "TRUMPETA"
artrozaBlažena
No trnkama v tom receptu jsou fakt myšleny ty malé černé bobulky co rostou na trnkovém keři . (Na hané se trnky říká normálním švestkám) Jediný oříšek je, jak je popučet, neboli nadrtit, jsou tvrdé jako broky.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 12:59
- Nahlásit
Zdravím,
nestíhám. V práci frmol!
Hele, jaká je vhodná sedačka k boxerce, která sice nesmí na gauč (teda občas jo!), ale opírá si hubu o kraj, aby viděla, co např. panička zrovna žere atd.? Je lepší kůže nebo normál potah? (Fee má svoje křeslo, ale sedačku potřebujeme novou!)
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:00
- Nahlásit
Vcelka
je to určitě boxerek a vypadá pěkně vystrašeně - chudinka maličkej
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:01
- Nahlásit
Vcelka
Taky bych řekla že nekřížený boxer s "delším" nosánkem!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:03
- Nahlásit
Markét
no a maj ty černé trnky ještě uvnitř pecku
obávám se že jednodušší bude nákup flaše s plachetnicí
ale zase v práci mám takovou tu třecí porcelánovou misku i s paličkou.....
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:04
- Nahlásit
chybí nám denní hlášení od Citušky
že by už???
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:07
- Nahlásit
ola
určitě kůže, dobře se otírá a udržuje....
je to moje velké přání už několik let
a ježíšek (hajzl) mi ji furt ne a ne nadělit pod stromeček
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:18
- Nahlásit
Vcelka
takoví bývají bezPP běžně... chudinci, jsou dva?! štěňátka se tam snad dlouho neohřejou...
ola
blažena
no jo, ale když si vezmu jak u našich je ta sedačka kožená (pravá kůže, docela jemná) přece jen náchylná na škrábance... pošuka G. od jejich sedačky vždy ženu jak můžu, oni teda taky ...si to nedovedu představit ty silný drápiska a kůže?!
mávne tlapou a ric pic ne?!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:30
- Nahlásit
To by nám mohla říct vlastně Corleona, ta ji má koženou, ne??? (teda tu sedačku... )
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:32
- Nahlásit
Vcelka
Téma kožená sedačka jsem tady už jednou řešila s Corleonou. Nedá na ní dopustit, ale psala že to musí být ta silnější a pevnější kůže. Prý na tom bývaji psi a i štěnata tam řádila. Vše vydržela (prý i čůrání štěnat) a jdou z toho pěkně utřít sliny.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:33
- Nahlásit
Vcelka, jee tak to jsou bobanci Ale vypadaji slusne vystrasene, jak se tam dostali nevis? Snad si je nekdo brzy vezme...
Ola, my tedy mame sedacku kozenkovou, ale obvykle je na ni deka, takze na ni Tina smi, ale nevim jestli by ji jinak neposkrabala...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:43
- Nahlásit
Teta
já se na sedačku neptala, ale to neva taky mně to zajímá taky si chceme časem koupit novou a hlavně větší. U nás bude problém asi vybrat barvu, protože na tmavý budou vidět bílý chlupy a na světlý by byla hned vidět špína, tak teda nevim.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:50
- Nahlásit
Vcelka
Jééé, promiň. To byla Ola viď,
Já tady pracuju a druhým okem čučím na diskuzi, a pak to takhle dopadá!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 14:23 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Tak mám pár fotek Karin na stránkách je suprová.A holky jsou jak vyměněné.Furt si jen hrajou.URL
|