Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:13
- Nahlásit

blažena
výborná zálivka do granulí Já jsem si myslela, že holky budou mít večer baštu

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:14
- Nahlásit

Cituška
prosímtě není to tak dávno co jsem české části diskutérů vysvětlovala pojem KOKINO a ty jim to teď ještě víc domotáš!

all
čůrání - tak mně se dnes G. ráno nevycrbónila, byla jsem v časovým presu, říkala nasraně čury, čury a ono nic, nasrání bylo asi znát, neb G. pak chodila mírně zježená až na zadku a pahýlek nesla stažený, čury nic a já po ránu nervák, tak jsem si kopla do popelnice a nadala jí do debilů... takže teď pěkně zvedám kotvy, musím se vyreklamovat z práce a jedu dělat pěkně čury!!!

articek
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:22
- Nahlásit

Vcelka
Já taky jednou odebírala vzorek Bučovi a odvezla to do laboratoře a tam zjistili trochu písku v moči. Tak jsem přišla na ten Uropet, teď ho kupuju perventivně tak jednou ročně, kdyby náhodou. Na veterině ho kupuju mnohem dráž nez v tomhle internetovým obchodě takže jsem zajásala a hned si ho nechala poslat.Ta pasta je nějak ochucená, možná trochu rybinou, ale jsou po ní paf, tak jí kupuju i preventivně. Ani nevím jestli se pozná písek na papírku? Dotaz pro Blaženu

Cituška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:22
- Nahlásit

Denisa

mám tedy kokino nějak upřesnit, nebo už vědí?

jojo, máš být na ni hodná, kdybys pěkně poprosila, určitě by loužička byla, takhle musíš domů chvátat, po čurání hadrem šmátrat!

Cituška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:23
- Nahlásit

articek

tak to bych mohla uropet asi koupit i Kendymu, uškodit určitě nemůže

articek
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:26
- Nahlásit

corleona
to jsem nevěděla, že spondilka roste tak rychle? A ty srůsty měl všude? Na co ty snímky do chovu vlastně děláme?

articek
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:28
- Nahlásit

Cituška
Naši psi od téhle firmy milujou úplně vše, právě že je to ochucený tak to žerou rovnou z té tuby a máme problém je odtrhnout, ta firma vyrábí třeba i Calopet ten je o něco známější, ale zase na něco jiného. Je to i na prevenci, určitě neuškodí

articek
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:31
- Nahlásit

Cituška
Teď jsem si teprve přečetla o Kendym a pastu doporučuju. Chceš tu URL? Prodávaj tam všechno ohledně péče

Teta
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:31
- Nahlásit

Denisa
Cituška
Kokino není nutné upřesňovat. Já žila v domění že je to pamlsek, ale pochopila jsem že Denisa kecala, že to je hovínko, a že chudáka Giordinku šidí. Ona si od malička myslí že dostává pamlsek ale ono to je něco jiného... No, hlavně když jí to chutná

Cituška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:33
- Nahlásit

articek

Sem s ní, díky moc

articek
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:38
- Nahlásit

Cituška
http://www.veterinarnipece.cz/index.php?a=detail&d =2354, když objednáš nad 1000Kč neplatíš poštovné, na výběr toho ale je dost

Markét
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:41
- Nahlásit

Teta
Ale ne, kokino není exkrement! Kokino je prostě kokino! To Cituška jen chtěla vyjádřit, že Kendíček má po ledvinové dietě bobky úhledné jako kokina, neboli bonbónky

Vcelka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:42
- Nahlásit

articek
a jak často mu tu pastu dáváte?

Teta
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:47
- Nahlásit

Markét
Já vím, si musím udělat srandu ne!

articek
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:48
- Nahlásit

Vcelka
Normál otevřu a mačkám a on to líže rovnou z té tuby, chová se jako že je to za odměnu

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:48 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

articek
To roste jak asi komu, některý má trojku celý život a problémy nemá žádné.
Nulu měl focenou asi v roce a půl a problémy má už od tří let.
Měly by se asi fotit kontrolní snímky po např. dvou letech, ale to bychom asi zblbli..

Proto už ta čísla spondylózy u psů a fen neberu moc vážně.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:51
- Nahlásit

articek
já se neptala jak mu to podáváte ale jak často mu to dáváte, jako jestli vždy několik dnů nebo jak? Koukala sem na tom odkazu že tam maji i nějaký čistič okolí očí, to by bylo možná dobrý na ty jeho hnědý cestičky pod očima.

articek
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:51 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

corleona
Ale dvojkovým nebo trojkovým psem by si nenakryla nebo jo?

Cituška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:56
- Nahlásit

articek

Děkuju, až večer na chvíli vypadnu z pracovně-domácího procesu, mrknu na to.
Práci si chystám sama, zatoulal se mi do praní papírový kapesník, odstraňuju následky a ze vzteku si zpívám

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:58
- Nahlásit

articek
já ti nevím.. oni stejně všichni potenciální ženiši mají obyčejně nuly na všecko .. takže..

articek
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:02
- Nahlásit

Cituška
To znám, ale když jsem vyndala z pračky mobil bylo hůř

articek
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:05
- Nahlásit

corleona
Já měla jednoho vybranýho, znám dvě generace nazpátek, krásný ( podle mě ) a pracovitý ( úspěchy na Atiboxu ). ale pak jsem se zeptala na spondylku a bylo bohužel po ženichovi. Pak jsme si uvědomili, že problémy se zády jsou tam častý a velký

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:06
- Nahlásit

articek
Tom jednou slyšel, jak mu někdo do pračky volá
Na zapomnuté kapesníky je dobré pořídit si sušičku - ta to krásně vyfouká.
A hlavně boxeří chlupy z černých triček a chlupatých mikin! Můžu jen doporučit!

articek
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:10
- Nahlásit

corleona
A Vánoce se blíží, napíšu ježíškovi

Vcelka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:55
- Nahlásit

corleona
Zdeněk ten má 95% triček v černý barvě, tak si asi dovedete představit jak se na tom ty bílý chlupy krásně vyjímaji

Ardi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:00
- Nahlásit

Měla jsem zlatého boxera bez PP, bohužel měl rakovinu tak jsme ho museli dát utratit.Teď mám jiné plemeno, ale asi se k boxikovi zase vrátím.Je to běh na douhou trať, ale ráda bych věděla něco víc o spondylose, co je potřeba k uchovnění psa, jaké zkoušky apod.Můžete poradit i nějakou fajn chovatelskou stanici?

articek
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:04
- Nahlásit

Ardi
Spondyloza je rengen pateře, kdy se hodnotí srůsty a je potřeba k uchovnění, pak je potřeba výstava, svod štěňat a zkouška chovnosti,

Markét
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:04
- Nahlásit

Ardi
Mrkni na www.boxerklub.cz, tam jsou všechny oficiální informace - jinak zkráceně: Do chovu pořebuje boxer - zůčastnit se svodu dorostu, projít zkouškou chovnosti (hodnotí se exteriér a povaha), mít na nějaké větší výstavě známku VD (pes) nebo D (fena) a ve věku min. 12 měsíců provedený RTG spondylózy, to je vše. Jo a minimálně jeden z chovného páru musí mít splněnu zkoušku z výkonu min. 1. stupně... Jinak přijď občas mezi nás a dozvíš se spoustu zajímavých boxeřích novinek...

Dámy+pane
Opravte případné nepřesnosti, házela jsem to z hlavy a už jsem dlouho neuchovňovala

Artroza
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:06
- Nahlásit

ve věku min. 12 měsíců provedený RTG spondylózy
oprava - 14 mesicu....

Markét
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:10 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

Artroza
Díky, díky!

Ardi
A jaké plemeno máš teď?

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání