Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / jaké tresty používáte
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
zelmont
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 17:51
- Nahlásit

Už tady probíhá diskuze čím a jak odměňujete , tak tady máte možnost se vyjádřit k trestům.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 18:18
- Nahlásit

zelmont
Řev.
Když zařvu, stojí to všechno v lati.

Ne, ale fyzické tresty by se u nás minuly účinkem. Tže když je v dosahu vytřepu za kůži na krku (s tím, že u 35kg je to jen symbolické ), u většího průseru chytnu za tváře a krze zuby cedím něco jako: Ku*va tys mě neslyšel?!"...
Když není v dosahu, tak zařvu. To buď prchá pryč (třá doma na místo) nebo se zkroušeně přitáhne ke mě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 18:24
- Nahlásit

zelmont
Tsssss, mám traverzu přece .
V různých provedeních, v různých velikostech, do společnosti, na cvičák, na doma, k babičce..... prostě celá sbírka traverz

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 18:48
- Nahlásit

já teď zkouším vidle, docela to pomáhá. Problém je, když se netrefím - začínáme mít doma na můj vkus příliš mnoho děr

zelmont
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 18:54
- Nahlásit

gabifi

Nezakládal jsem to tady jako srandu, ale vážně.

Biluška

mám doma metr a půl 45O traverzy legendárního dnes již neexistujícího výrobce Poldi.
Po dohodě mohu odprodat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 18:55
- Nahlásit

gabifi
já teď zkouším vidle, docela to pomáhá. Problém je, když se netrefím - začínáme mít doma na můj vkus příliš mnoho děr

zkus teda voštěp,třá to bude lepčí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 18:56
- Nahlásit

zelmont

mám doma metr a půl 45O traverzy legendárního dnes již neexistujícího výrobce Poldi.
Po dohodě mohu odprodat

za kolik???

zelmont
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 18:58
- Nahlásit

davidkova renata

10 kč/kg váhu nevim musim se podívat do tabulek

benda2
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 18:59
- Nahlásit

zelmont
je možné si koupit jen 1/2 kila ? na bígla by to mělo stačit.

zelmont
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 19:01
- Nahlásit

benda2
když si uřízneš

benda2
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 19:02
- Nahlásit

zelmont
a musím to řezat pilkou na železo nebo můžu použít rozbrus ?

zelmont
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 19:03
- Nahlásit

benda2
s klidem

benda2
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 19:05
- Nahlásit

zelmont
a kde je teda k vidění a k vyzvednutí

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 20:05
- Nahlásit

davidkova renata
zkus teda voštěp,třá to bude lepčí
sakra, úplně nový vidle a mám kupovat voštěp?

zelmont

Nekecej, nakrad jsi ve sběru železný tyče a nemáš je jak udat!

Bela
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 20:29
- Nahlásit

gabifisakra, úplně nový vidle a mám kupovat voštěp?
skus u Zelezneho, mozno ti ho da zadara, uz ho asi nepotrebuje...

mac1
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 20:55
- Nahlásit

netrestám, vysvětluji ......důrazně

Eimy
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 21:32 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

Já moc netrestám, od toho máme pánečka, páč ten je většinou rychlejší, taky ho samo ta moje krysa potom líp poslouchá... a ještě ho vítá 100krát víc jak mě...
Ale většinou je to stejně jen důrazný "Ale už mě neser"

Walda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 21:42
- Nahlásit

zelmont

Netrestám, koriguju. Jakej je v tom rozdíl nevím , ale zní to líp.

mac1
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 21:49
- Nahlásit

Eimy
přesně "NESERRRTE MĚ !"

mac1
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 21:51
- Nahlásit

Když tak na to myslím, já fakt vlastně netrestám , maximálně něco vytknu "Co to bylo ?" ...asi bych jim měla jít dát na p*del neb škoda rány .....

monika
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 22:07
- Nahlásit

Mi kdysi jeden někdo řekl, že aby mě pes poslouchal, musí mít ve jménu písmeno "r". No Anetka ho neměla, Fanynka ho taky nemá, Lexa ho taky nemá. Dora ho sice má, ale stejně u nás nejvíc funguje to co u bullvnouzi. Prostě tam to Ku*va musí být! Takže ve jméně "r" být nemusí, ale to kouzelné slovíčko musíte umět ovládat bezchybně a hlavně bez vady řeči. Vycukaní u dogy je jako plivanec do moře, možná že ta traverza by byla zaregistrovatelná, ale my jsme ted naprosto dokonalí, tak si říkám, že s těma psama není něco v pořádku a jsem ve střehu.

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 22:18
- Nahlásit

monika
Mi kdysi jeden někdo řekl, že aby mě pes poslouchal, musí mít ve jménu písmeno "r".
A proto se můj pes jmenuje ZORRO

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 22:20
- Nahlásit

monika

Mi kdysi jeden někdo řekl, že aby mě pes poslouchal, musí mít ve jménu písmeno "r". [i]Prostě tam to Ku*va musí být! Takže ve jméně "r" být nemusí, ale to kouzelné slovíčko musíte umět ovládat bezchybně a hlavně bez vady řeči

[/i]
Tos me pobavila. Presne tak, tez nemame zvucne RRR ve jmenech, ale kdyz uz zazni Neserrrrrrrr, tak jsou v pozoru. Jinak dumam, co vlastne za tresty pouzivam. U nas staci intonace, pripadne to rrrrrrrrrrr.... - ale to trest asi neni. Psice se hned omluvi za sve chovani a jedeme dal...

Eimy
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 22:28
- Nahlásit

monika
jo tak to "kouzelny" slovicko obcas uzivam k nelibosti nasi rodiny, zvlast u babicky, kde se Vev naucila silene jancit je to pri nasem odchodu jako v ruzovym domecku s vetrnickem, je to tam sama ku*va

monika
Člen
# Zasláno: 20 Led 2008 22:40
- Nahlásit

Eimy
no já myslím, že to asi aprosté slovo nebude, když to má takový výchovný účinky.
Fifi
já taky netrestám, ony se trestají samy, když mají průser a zařvu to výchovné ku*va, tak jdou pak samy u nohy.

argosek
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 00:33
- Nahlásit

mne tu skoro furt neco hara, takze to mam jednoduche -
kdyz me psi naserou, zatrhnu jim sex a v 7 musej byt v pelechu.

taky jedno zviratko
tututututututu

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 09:46
- Nahlásit

Sakriš, já už jsem dlouho pesany (teda ty svoje) netrestala , tak marně přemýšlím, co že jsem kdy použila Trest asi žádný - jen upoutání či odpoutání pozornosti dostatečně silným podnětem
Jo už to mám: uchopení za předkolení řasu (u Čihušky) - otočení ve vzduchu - její následný pád zádama do bahna - a můj děsivý výraz vyjadřující "ty s*áči jeden" - a ona koukala jak jeliman, jakže se tam takhle ocitla. No někdy ji chytnu za knipl (kůži na zátylku) a také cestuje dolů. Jinak všechno ostatní není u nás ani trest, ale jen připomenutí - takové malé ďobnutí do předkolenní řasy no a když mne hodně nas*rou, tak jim vyřvu díru do hlavy - ale u toho už nic jiného nepoužívám. Když tak nad tím přemýšlím, tak trestám asi tak 1x za čtvrt roku a to celou smečku. Takže na jedince to vychází fakt málo. Geninu (AI) jsem netrestala ani nepamatuji, Mydlinku také ne, Bajtyho (fr. buldoček) už vůbec, Čihušku asi nejčastěji - jenže ta je se mnou pořád v nějaké té akci, takže má mnohem více šancí nějakou tu chybu vyseknout - jinak jsou to moje zlatíčka a jsou skvělí. Naposledy jsem Čihuši pořádně vypípala na žebříku, protože mínila vynechávat "šprcle" - to mně fakt dostane do varu, protože se může zranit a to se fakt nas*ru a použiji kombinaci řevu a přitažení obojku na krátkou chvilku. Jinak mne dostat do varu je asi těžké - už mi jeden "výcvikář" řekl: "Umíš se taky někdy nasrat?" a já mu za to vyřvala díru do hlavy a už se mne na nic nikdy neptal. Proč, nevím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 10:37 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Walda
Netrestám, koriguju. Jakej je v tom rozdíl nevím , ale zní to líp.

přesně!A jestli koriguješ kanadou nebo traverzou,to už je čistě v tvojí režii
argosek
kdyz me psi naserou, zatrhnu jim sex a v 7 musej byt v pelechu.

taky jedno zviratko
tututututututu

Pane,vy mě zničíte!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 11:01
- Nahlásit

Tak mi máme univerzální povel KUR.A Ten platí fakt na všechno

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 11:03
- Nahlásit

Zmlátim ho jak malýho psa, a pak si týden kurýruju modřiny a naraženiny, a on se mi tlemí

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání