Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / OBEDIENCE - trochu jiná poslušnost ...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
Barunka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 17:12
- Nahlásit

To bude asi tim, ze trojky jsou mezinarodne dane... Ale je dobre, ze aspon muzou na ty nizsi zkousky!!!

želva
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 17:26
- Nahlásit

Barunka
proto jsem se raději ptala, jestli to není nějak jako vybíraný: ty máš PP ty můžeš a ty vostatní ne

rendik
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 18:18
- Nahlásit

venda
jasný, profíků je tady fakt jakože málo, takže to bude hlavně pro začátečníky a amatéry, ale jak říkám, ještě to není úplně oficiální, ale pokud bude alespoň předběžně dost zájemců (a já myslím, že bude), tak to bude . Až se objeví propozice, hodím sem odkaz...

sofa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2007 11:03
- Nahlásit

rendik
ahoj Rendiku, můžu se zeptat, kdo bude tábor pořádat?

rendik
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:29
- Nahlásit

sofa
ahoj, promiň, že píšu až teď, nějak to tu zapadlo...tábor bude pořádat Šimona Drábková

Barunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 09:59
- Nahlásit

Na zalozeni Obedience klubu je stale potreba 7 lidi - lidi hlaste se! www.obedience.ic.cz

želva
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 12:02
- Nahlásit

Barunka
tak už se senali lidi?
jinak jsou 3 stránky ted v časopisu Psí sporty

Barunka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 16:13
- Nahlásit

Lidi uz se sehnali... 6. kvetna bude setkani s Annou Schönenberger...

želva
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 17:30
- Nahlásit

Barunka
dík

želva
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 07:33
- Nahlásit

Barunka
a ty nehle nový sport děláš?

Barunka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 18:09
- Nahlásit

Zatim cvicim doma sama - drive, nez se zapocalo s vytvarenim OC klubu, jsme se ale pripravovali podle jineho zkusebniho radu - dosti odlisneho od toho budouciho ceskeho. Ridili jsme se totiz radem britskym - jelikoz ma podle neho moznost nase plemeno skladat specialni zkousky (i treba v Nemecku) - odkaz na rad jsem davala nekde vyse...

želva
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2007 21:48
- Nahlásit

tak já pomalu a jistě trénuji Dastyho i Sindy

želva
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2007 14:17
- Nahlásit

trénujete někdo tento nový psí sport?

želva
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 12:35
- Nahlásit

tak jdem 22.5.2007 na první trénink v Praze Hloubětíně

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 18:35
- Nahlásit

nazdar lidi!ta obedience me dost nadchla,je to super,akorat ze ja jsem z ostravy a tady to nikdo nikde necvici,mojeho hajana by to desne bavilo,zas neco noveho,prave jsem se divala do casaku psich sportu,me hrozne poslusnost bavi a to same i psa,kde se da sehnat potrebny a podrobny zkusebni rad?nevite nahodou?jo a nejblizsi obedienci delaji v kladne,diky za odpovedi.dana

želva
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 18:44
- Nahlásit

nemethova5
ahoj,tady jsou jejich stránky :
http://www.obedience.ic.cz/
a zkus se obrátit na některé z klubu,třebas ti poradí jestli u vás něbo poblíž něco neplánujou udělat tréninky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 18:53
- Nahlásit

želvaje,diky moc,renca mi o tobe psala,jak ses ujala,co ten cerny pejsek,dobry?jinak sklanim s obdivem pred tebou.no,pochybuju,ze u nas na severni morave neco budou planovat,mi jsme tak akorat sto let za opicema,skoda,protoze jet kvuli zkouskam az do cech se mi fakt nechce.dana

želva
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 19:00
- Nahlásit

nemethova5
ahoj,u nás je vše ok,ale možná u vás něco třebas plánujou a je jasné že se ti nechce sem do Čech

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2007 19:05
- Nahlásit

želvatak to je super.no,to mas pravdu,moc se mi teda nechce cestovat,ja jsem takovy pecival,to je umeni me nekam vubec vytahnout.

sofa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:36
- Nahlásit

Ahoj, na obedienci je fajn, že není náročná na prostor a pomůcky. Já třeba trénuji se svými psy sama, stačí k tomu rovný plac (ideálně tráva). Překážku trénujeme v lese.
Hodně mi dal seminář, který proběhl v neděli na Kladně s Aničkou Schnönenberger. Pokud chcete trénovat, bylo by určitě dobré na nějakou takovou akci dorazit. Pokud seženete plac s vhodným zázemím a domluvíte vše potřebné, není problém aby další akce byla třeba v Ostravě ))

želva
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2007 23:07
- Nahlásit

tak já v pondělí zaplatím příspěvek na rok 2007 a jdu do toho

sofa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 09:00
- Nahlásit

trénink obedience v Ostravě http://www.skkostrava.org/index.php?txt=25

želva
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 09:03
- Nahlásit

tak Ostraváci honem a s chutí dotoho

wami
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 09:53
- Nahlásit

sofa
kdo to dela, kolik tam je lidi?

mozna bych se pridala, akorat mam vorecha a Ostravu decentne z ruky (i kdyz na 18.00 bych to stihat mohla )

želva
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 13:02
- Nahlásit

tak se mi povedlo založit nové forum o Obedienci na seznamu.cz

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 13:29
- Nahlásit

sofaze bych to zkusila?do ostravy to mam pulhodky cesty,jenze nevim,kde je cvicak v trebovicich?to by byla pro meho psa zase zmena?

sofa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 13:41
- Nahlásit

všechno je napsáno v odkaze .... určitě to zkuste, uvidíte

wami
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 13:47
- Nahlásit

sofa
tak uplne vsechno v odkaze neni...
jsem chtela vedet, co je to za instruktorku (jake ma zkusenosti i s beznou poslusnosti a tak - odkaz na ch.s. velskorgi mi moc nepomuze...) a kolik tam asi tak bude lidi... jsem placha...

ty obedience delas?

nemethova5
odkud bys jela? jestli od Karvine nebo Havirova (a okoli), muzu te pripadne vzit do auta...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 14:17
- Nahlásit

wamije,ja jsem z orlove,ale urco by jsme se domluvily,na benzin ti penize dam,o to zadna,nebyla jsi nahodou 1.4.na zkouskach,poradala je ceswka.kyn.jednota,delala jsem s hajanem zkousku ZPU-2 v suche.jenom vim,ze jsme si spolu tenkrat psali,muzes mi napsat e-mail?na nemethova5@seznam.cz,ja bych se s tebou pak domluvila telefonicky co a jak,nebylo by to kazde utery,protoze to hlidam,ale zkusit bych to chtela,jinak trefna odpoved,jakou zkusenost ma chovatelka z vycvikem,kdyz chova velskorgi,to urco nebude mit zkusenosti ani z klasickyho vycviku,podle me.dana

wami
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 14:20 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

nemethova5
nebyla jsi nahodou 1.4.na zkouskach
nebyla, protoze ZPU1 uz mame a na ZPU2 jeste nemame... Mihla jsem se tam ale okolo poledne, pac jsem sice spravcem stranek klubu, ale na zkousky jsem stejne uplne zapomnela a naklusala jsem pekne na agi...

pisnu mejla, ale je to az od cervna, tak uvidime, jestli to do te doby nezrusi... chtela bych se tam aspon juknout...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání