| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 16:29
- Nahlásit
Zajímavé. Toťka kterejsi se rvali s Mamb o plyšáka, Mord kousek urval a vypadalo to, že to spolkne. Tak sjem po něm chtěla, ať mi to dá, jenže milostpán, že ne a dokonce mě chytl za ruku, když jsem po něm šáhla.
Tak letěl skluzem po koberci přes dva pokoje, tam jsem o něm skočila, chytla ho pod krčkem a dořvala jako svině. Ani se nehnul a když jsem vstala a odcházela, tak chvíli počkal, ani se nehnul a pak zajel do boudy. A za trest jsme šli do města jen s Máfem a Mambou.
Druhý den totéž, akorát že vylítnul po Máfoi a tentokrát letěl luftem přes dva pokoje na postel. Zase jsme ho chytla pod krčkem, otočila, seřvala a odešla. A za trest dostali nažrat jen Máfo a Mamba.
Kujwa už dva dny seká latinu a když ho chytnu za kůži na hřbetě či zádech, tak se vyvalí a ani se nehne. Což je úspěch. Do teď jsem nevěděla, jak mu vysvětlit, že když mu položím ruku na záda, tak mě nemá sežrat.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 16:40
- Nahlásit
Ach jo... Že by parťák pro Máfa?
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 19:53
- Nahlásit
impact
Ach jo... Že by parťák pro Máfa?
ta je úžasná Máfo by byl určo nadšenej
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 20:51
- Nahlásit
Tak letěl skluzem po koberci přes dva pokoje, tam jsem o něm skočila, chytla ho pod krčkem a dořvala jako svině.
tak nejak si predstavuju ideal klidneho vudce smecky, ktery si ziskava respekt svou vyrovnanosti.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 09:56
- Nahlásit
impact
Pani vy ste fakt CVOK!!!
Ale je žůžatá
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 13:40
- Nahlásit
argosek
Mam mozna sverazne zpusoby, ae funkcni. A mozna to vypada jako muj hystericky vylev, ae ve skutecnosti je to naprosto promysleny a propocitany. Newim, musel bys me znat. Jinak je to uz snad treti bo ctvrtej den a jeste me za tu ruku nechytl. A to driv bylo 30 krat za den pri kazde manipulaci. Proste u nej nebudu pouzivat fyzicky nasili a ani ho prosit. A nic po nem nechci. Jen to, aby se choval trochu slusne, prisel, kdyz mu reknu a respektoval moje zakazy. Jinak si muze delat co chce a zit si svuj vlastni zivot se zbytkem smecky.
Dines a MaggieM Kdyz ja bych chtela jeste kamosku pro Mafa. Aby nebyl sam, kdyz nemam cas.
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 13:59
- Nahlásit
impact
Kdyz ja bych chtela jeste kamosku pro Mafa. Aby nebyl sam, kdyz nemam cas
no vždyť ta je ideální, běž do ní
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 15:32
- Nahlásit
Zajímavé. Toťka kterejsi se rvali s Mamb o plyšáka, Mord kousek urval a vypadalo to, že to spolkne. Tak sjem po něm chtěla, ať mi to dá, jenže milostpán, že ne a dokonce mě chytl za ruku, když jsem po něm šáhla.
Sfině. Našel jinej kousek a ve čtvrtek ho vyblil. To prase sežere opravdu všechno.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 15:40
- Nahlásit
impact
A jak to dopadlo s tou parťačkou pro Máfa?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 15:43 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Frajáros...
Cesta do práce...
Jdou u nohy...
Jedou vlakem...
Válej se na dvoře...
Letící nudle...
První jarní pastva...
Nudle vraždí Máfa...
Nudle se vraždí navzájem...
Špekoun na stromě...
Doskok ze stromu...
Nudliškyyyy...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 15:45
- Nahlásit
Dines
Zatím nijak. Slečna to zkouší ještě doma nějak uhrát.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 13:26 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit
impact
Záviděla bych ti ... taky bych věděla o partácích a parťačkách .... ale ....
krásný fotky, cestou z Chřibů jsem na vás myslela, musíme se někdy stavit
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 13:29
- Nahlásit
reneeska
No to byste mohli... Umí čuby lozit po žebři? Až bude tepleji, uděláme sraz s pobytem a spaním na půdě.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 13:31
- Nahlásit
impact
Ži to neumí určo, Ara možná. Ale tak ju vynesu.
tepleji? Já spala v noci venku už teď a žiju :-D
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 13:56
- Nahlásit
reneeska
Ty jsi šílená. I když je fakt, že už netopím, tak to je prašť jak uhoď.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 21:52
- Nahlásit
impact
To je božííííí jak jdou všichni tři u nohy a podle velikosti
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:49
- Nahlásit
Fajka to mame i video. Fakt jim to slape pekne. Tak tri vteriny dycky a pak se nektera nudle nekde zapomene a je to v pytli.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 12:05
- Nahlásit
Pitomeček mrňavá. Ho brzo zabiju asi.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 13:56
- Nahlásit
rozprávaj, preháňaj
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:05
- Nahlásit
Tak lezu z práce, Morda na vodítku, sluchátka v uších a kouknu dolů, pes žvejká. A žvejká, a žvejká. Tak jsem se shýbla, vrazila mu prsty do huby a on měl v hubě upe mega žvýkačku.
Tak jsem ji vytáhla a sevřela mu dlaní čumec, jakože ho zprcám na tři doby. A on mě upe brutálně poškrábal ruku a ještě me kousl do palce.
Dobrý, neřešila jsem to, jen ho trochu zmáčkla a šla, ptž bylo kolem mrtě lidí a zas by po mě každej štěkal.
Dojedu domů, vylejzám z auta, kde na zemi ležel sáčíček s pár kostma a jak zvedám přes Morda nohu, tak do mě vylítnul. Jakože kosti jsou moje, uhni s tou nohou. Tak letěl luftem ven z auta, lidi nelidi.
Fakt jako mám z něj dost. Ruku doškrábanou, bolí to jak cip. Teď on woe 10* denně vletí do Máfa. nebo kecám, tak třá třikrát denně minimálně. Jako v poho, jen vylítne, když mu jde třá kolem misky nebo tak. Vyskočí, cvakne a mizí pryč. Nic, co by se nedalo zvládnout. Ae je to prostě děsně otravný....
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:10 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
čertíkovi vyliezajú rožky? Len aby z toho neboli parôžky...
Malí psy sú tí najhorší, to nieje ani za čo chytiť, a človek sa bojí že tomu ublíži a tí mrňavci sú asi z nejakého tuhého korienka. Ale papulu má ako picbum, to fakt. A povahu asi tiež.
Potkan skrížený s picbumom.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:45
- Nahlásit
gabi
Možná vylézají růžky. je fakt, že je to posledních 14 dní o kousek horší, což ae může být i tím, že Mambice bude asi hárat. Tak si frajár myslí, že si vrzne.
Právě on by mě nekousl a ani nepoškrábal, jenže se mu podařilo se vysmeknout. Blbě jsem ho chtyla.
Potkan skrížený s picbumom.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 16:07
- Nahlásit
Nasel by se nekdo moc hodny, kdo by z www.russell-v-nouzi.estranky.cz vytahl fotku te fenecky z titulni strany? Sypu z mobilu a to nejde.
Chci vam ukazat naseho noveho clena smecky.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 16:10
- Nahlásit
tudle?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 16:18
- Nahlásit
Joooooo.
Zitra rano pro ni jedu. Juhuuuu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 16:20
- Nahlásit
impact
pěknááá ale píšou že je zraněná?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 16:29
- Nahlásit
Tuklo ji auto, ma nejakou podrcenou panev, ale ze pry w poho. Uz hopka jak spravnej terier aj pres bolest. Trouba.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 18:11
- Nahlásit
Magor, Máfo, Mamba, Mordor a M???adam?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 18:19
- Nahlásit
A co takhle Mešuge? to by bylo origoš
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 18:30
- Nahlásit
Muréna neboli Můra. Už je rozhodnuto.
Děcka ať už je zejtra poledne. Moc moc moc se těším. Upe moooc.
|