Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Jak se stát vůdcem smečky... / Kubíček.... :o)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 14:04
- Nahlásit

StaHi
ale co Maso, pripadne Masox? (vidim sceny vesele.. vidim impact ana v parku vola 'Maso!'... privolani, jehoz slava hvezd se dotyka

fakt vy ste extraechtgoldblbka!!!! .

StaHi
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 14:08
- Nahlásit

PetraK
a co jabluuunka? 'tele na maso aka fren' je moc, mocinky moc

StaHi
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 14:11
- Nahlásit

Dáška
makarony jsou duty spagety ne? ..ale co ja vim, tra to sedi

Dáška
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 14:12 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

impact
Hele mně se strašně líbí jméno Mauro. Jmenuje se tak jeden romský chlapeček, ale pro psa by to taky nebylo špatný ... Sice si ho šetřím pro svého psa, ale jelikož mám furt jen feňule, bych ti ho poskytla, kdybys chtěla :-P

Dáška
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 14:14
- Nahlásit

StaHi
makarony jsou duty spagety ne?
No dyť, takové mohutnější nudle

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 14:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

StaHi

jablůnku už sem nestihla, páč sem zas musela pádit.

makarony jsou duty spagety ne?

no bať, však by to bylo svůj k svému. Taky bude dutohlávek si tak myslim

Impact - dutohlávkem nemyslím nic hanlivýho, jen že jako hošíček a navíc teriér, víc jak jednu mozkovou buňku nezapojí. Voni ty hošíčci maj tu mozkovnu povětšinou jen dutou-soudě podle našeho Náčelníka Zrzavá Dutá hlava

impact
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 10:58
- Nahlásit

Dáška
To mu můžu rovnou říkat More.

PetraK
No tenhle má několik mozkových buněk. Oproti Mordorovi. Ten má cca -15.

impact
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 11:12
- Nahlásit

Nějaký fotečky....

Povel Ke mě.

Tady jsem myslela, že mě fakt sestřelí, ale uhnul.

Výtlem. Líbí se mi ta růžová tlamka.

Najdi nudli.

Tady venčíme. Až za horizont.

Já a nudle Mambitka.

Černej, hnědej, bílej a dlouhej.

Všech pět.

Hej hou, hej hou, čtyři nudle jdou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 11:45
- Nahlásit

impact
Hej hou, hej hou, čtyři nudle jdou

No tenhle má několik mozkových buněk

pak musí bejt jedině kříženec. Kříženec psa a feny neznám moc psů- psů, který maj víc mozkových buněk

impact
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 11:50
- Nahlásit

PetraK
No Mordík je kastrát třeba a nechci ho nějak hanit, ale ten je dutej jak bambus. Typickej chlap. Jenom kde co sežrat, dobře se vyspat, s někým se pomlátit a dobře se vys*at.

Na Frenkovi je fakt vidět, že přemejšlí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 11:57
- Nahlásit

impact

Na Frenkovi je fakt vidět, že přemejšlí

tak to je nebezpečný!!

nechci ho nějak hanit, ale ten je dutej jak bambus.

no ono taky dost záleží na podnětech, kterejch se mu třeba dostávalo od štěněte. Pokud ho nijak nerozvíjeli, tak halt ani rozvitej bejt nemůže.

impact
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 12:25
- Nahlásit

PetraK
Není. Mám ráda psy, co umí používat svůj mozek.

Jinak s tím Mordem nevím, no. On třá umí perfektně poslouchat. Naprosto nechápu, jak to do něj někdo dostal, ale umí. Ale jinak u něj neproběhne absolutně žádná myšlenka...

Herdek, zase se mě pokusil zabít. Nějak nezvládá, když leží na místě, a já si ho dojdu pohladit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 12:39
- Nahlásit

impact
Frenk je mezi nima fakt jak Xena ))) te´d by to chtělo do druhý ruky taky čtyřku nudlí, Máfo to bude šéfovat a ty vodit )))

impact
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 12:49
- Nahlásit

Gerda
Máfo by se vyflákl.

To ho možná dřív zabije. Včera se chytli na dvoře a dneksa znova. To bude ještě veselo. Hernajs, ještě že jsem postavila ty kotce.

impact
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:43
- Nahlásit

No, tak se jménem je to tak, že zatím bude Frenki Trenki. Řečeno měkce, proto ta i.

Dáška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 17:19
- Nahlásit

impact
To mu můžu rovnou říkat More
To můžeš, ale do vepřova pak jezdi radši bez něj

Jinak cheský fotky, ty tam ale musíš mít veselo

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2009 07:55
- Nahlásit

impact
Dobré raníčko milá paničko.
Jsem Vám vlezla a koukla.
Musím moc a moc pochválit fotky a zároveň Vám říct, že to mate moc hezké.
My dva kulíšci držíme smečce impact 8tlepek ať je vše ok. Fandíme nudlím.

impact
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 19:38
- Nahlásit

Mouly odchod....

Ten pes je naprosto blbej. Jsme se smeckou vysli z mesta, obesli takovy vetsi pole a kdyz jsem se chystala vejit zpet do mesta a k rybniku, tak Moula zacala stavkovat pri privolani. Jsem se nakrkla, svihla po ni Mafoi nahubek a servala ji, at tahne. Posledne se vyhozeni ze smecky ukazalo jako velmi ucinne. Ale ted? Se po chvili otocim a ta krava mizi v dali. Tak jsem zacala volat a ona niiic, metla dal. Jsem se napred lekla, ale kdyz jsem ji videla zatocit smerem, jak jsme sli sem, tak mi bylo jasny, ze vali dom. Vzala jsem to poklusem podel mesta jakoby ji naproti, ale bylo jasny, ze to nestihnu. Tak volam kamosce, co bydli mezi mnou a polem, at okamzite nakluse na ulic a chyta cokla. Za par minut telefon - "Zavolala jsem na ni, jen pripleskla usi k hlave a metla dal." Pak se jen koukla, jestli zabocila dobre ke me do ulice a nejelo auto a sla. To uz jsem dobihala k mistu, kde se potkaly. Metu dal, zatocim do ulice, zatocim k baraku a pes nikde! Zavrela jsem zbytek psu, vysla na ulic a volam do hospody do prace, kdyby dosla tam, at ji odchyti. Tam nebyla. Volam kamosce zpatky, jestli fakt zatocila a pry jo. Tak jsem chtela poklusem pokracovat dal a v tom vidim o par baraku v pred se ke me podel zdi cosi plizi. Pinda jedna mrnava.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:26
- Nahlásit

impact
tak Moula zacala stavkovat pri privolani. Jsem se nakrkla, svihla po ni Mafoi nahubek a servala ji, at tahne
Pinda jedna mrnava
Tak tahla, ne? A co, plizivku si este nak vic potrestala?
Nevim teda, nakolik nadsazujes, ale tohle bych si nelajsnula (bud rada, ze auta nejely), spis bych premejslela o tom, jak si to privolani vylepsit. Pardon za OT, vim, ze zde se nudle a jejich panicka pouze chvali.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:35
- Nahlásit

impact
Ty vado,ty asi máš nějaký divný teriéry,když jsi teprve teď byla konfrontována s faktem,že teroš se ti na nějakou smečku vybodne U nás vyloučení ze smečky perfektně funguje na labradory jako fakt největší trest, táhnou se pak za náma jak smrad a jsou v depce, páč já hnusná je nechám na cestě před brankou. Teda to platí,pokud je nevidí outlocitnej soused a nejde jim otevřít Ale zkusit to na Ferdu,tak nám zamává packou a pujde na výlet a to nikoli k domovu

impact
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 21:42
- Nahlásit

Fifi a za co bych ji mela potrestat? Nic me v teto situaci nenapada. Nedomyslej si prosim veci, ktere nejsou. Naopak jsem urcite pobavila a udivila vsechny sousedy naslednym valenim se po chodniku, s nudli skakajici po hlave a stipajici me do celeho obliceje. Jinak pinda mrnava bylo mysleno s laskou. Nadsazuju fakt dost. Jsem kujwa rada, ze auta nejely. Proto jsem hned, jak mi doslo, kam mete, volala kamosce, at ji pocka. Ulice je to klidna, satelitni mestecko, tze by auto zastavila. Coz me neomlouva, mohlo se to stat klidne na druhe strane mesta. A pokud vim, panicka se tady chvali jen za to, ze dava sanci tem pokazenym. Co jsem si vsimla, tak ja tady jen nadavam. Jinak tohle je asi treti pripad, kdy jsem mohla, za svoji cca 18ti letou karieru u coklis, prijit diky spatnemu odhadu o psa a vubec nejsem na ani jednu situaci pysna.

Ovsem kdo jsi bez viny, hod po me kamenem.

Dalsi dotazy?

Jana33 kdyz to tak pises, tak si uvedomuju, ze to takhle zabalil i Mordor. Kdyz mi proklouz brankou a po duraznem pokynu k navratu se na vse vyflak a sel. Tohle neznam, fakt. Ucim se s takou bandou za pochodu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 21:53
- Nahlásit

impact
Nedomyslej si prosim veci, ktere nejsou.
Nedomyslim, ptala sem se.
Nadsazuju fakt dost.
Tak to pak jo, ale i tak by to mozna chtelo to privolani dopilovat. Kdyz se ti sprajcuje, zkus ji vzit samotnou a v klidu ji to vysvetlit, bez bandy v pochodu - to myslim v dobrym, ne jako poucovani, ale proste terosove jsou mou soucasti a takovyhle veci "Se po chvili otocim a ta krava mizi v dali. mi nedelaj dobre na dusi. Snad chapes.
Dalsi dotazy?
Zatim ne.
Jinak pinda mrnava bylo mysleno s laskou.
Pravda, smejdi terieri ci mrchy cerny taky neznej nejlip.

impact
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 22:06
- Nahlásit

Ona ma privolani dost dobry. Ale to byla kombinace spechu, vedra, nervu a naivni myslenky, ze vykopnuti ze smecky zafunguje jako posledne.

Jinak bez nadsazky - chci, aby ten pes prisel, i kdyz to Ke me! zarvu. Proste prijde. Pres to nejede vlak. Moula si na to taky dojde. At se ti to libi nebo ne.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 22:24
- Nahlásit

impact
chci, aby ten pes prisel, i kdyz to Ke me! zarvu. Proste prijde. Pres to nejede vlak.
No vo tom zadna, tak by to byt melo. Pokud teda nepojede ten vlak..
At se ti to libi nebo ne.
Co se libi nebo nelibi me, to je snad fuck, kdyz jde o psa. Preji mnoho uspechu v dalsi vychove nudli.

impact
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 22:30
- Nahlásit

Dekuji.

A vitej v klubu tech, co nemaj radi tu zlou impactku.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 22:37 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

impact
A vitej v klubu tech, co nemaj radi tu zlou impactku.
Nejsi drobatko schizofrenni (edit - tak pardon, paranoidni )? Do zadnyho klubu me nemichej, nemam rada stada.

impact
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 22:50
- Nahlásit

Paranoidni snad, ale schizofrenni..?

impact
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2009 15:29 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Včerejší nudlí srazík.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2009 17:37
- Nahlásit

impact

Teda pani, já koukám jak z jara. Tolik odvahy nemám.
Zatím jsem se čtením v půli přibližně, od začátku celého tématu a vidím, že se mám sakra co učit....
A když si vzpomenu, jak jsem byla sepsuta v jednom tématu, že jsem strašně zlá a tvrdá a trestám psa tejden po prohřešku(nevím kde to vzali), tak nevím, kam by všichni došli....

impact
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 12:51
- Nahlásit

Pumpa to neni odvaha, ale nedostatek zdraveho rozumu.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání