| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 12:55
- Nahlásit
impact
Včerejší nudlí srazík
Ty vado! Kolik nudlí znáš, tolikrát si člověkem!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 13:16
- Nahlásit
Gerda
Woe taky, mas napady. To uz bych byla turboschizofrenik.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 14:28
- Nahlásit
impact
http://www.cz-pes.cz/diskuse/2_10073_0.html
sice to nejsou "nudle", ale taky v nouzi
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 15:25
- Nahlásit
impact
tak jak to jde dál?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 18:06
- Nahlásit
Ahoj. No fajne. Mordik nam ohromne vyrostl od te doby, co prisel Frenk a Mord se dostal z posledniho na predposledni misto ve smecce. Pripada mi spokojenejsi, veselejsi, tak spravne klackovite drzejsi. Klidne mlati Mafiana nebo vlitne ke me, mlaskne mi pusu a odleti a podobne srandy. Dneska ve hre zacal mlatit i Frenka. Frenk me dneska chtel sezrat, protoze se vyvalel v mrsine a ja ho vzapeti hore nohama svihla do zlabu s vodou. Prichazi ale pomalu na to, ze by se dalo s ostatnima ze srandy hrat, jenze u toho hrozne vrci. Z nejistoty. A Mafo ma tendence to brat jako utok a rezat ho. Takze to vypada tak, ze nudle se perou, Frenk skace kolem nich a hystericky steka, pac se chce pridat a nevi jak, nad nima stoji Mafo a ceka na ten spravny moment, kdy po nem skocit a nad Mafem stojim ja a vysvetluju mu, ze to nic neni a jestli po nem skoci, tak z nej udelam chlupaty knedliky. No a Moula je stale potrefena moula a Mambicka se bude harat, tak je na me extremne umazlena (vcera mi u filmu vecer umyla cely oblicej a krk - nekolikrat ) a na ostatni extremne protivna.
Toz tak nam to tady slape.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 18:22
- Nahlásit
impact
našel se bílej pitbul, nevíš o někom?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 18:51