| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:16 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Inzerát, asi očividně množárna. Pán má dvě feny a psa, fena se mu nehodí, páč ji stojí uši.
Je to JRT, rok a půl. Je tu někdo, kdo jezdí tuhle trasu a byl by schopný mi ji popovézt? Nejlépe někdo, kdo se i vyzná v Blavě, prosím...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:18 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Už měla jednou štěnce.
A ten zoufalej výraz. Focený v chlívku. To je zmetek zmetkovatá.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:41
- Nahlásit
Tak to není v Blavě, ale Kalíkovo u Šamorína.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:51
- Nahlásit
Možná by stačil i někdo, kdo ji vezme na pár dní k sobě. Já se tam teď nedostanu...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 21:25
- Nahlásit
Nevite nekdo, jestli je potreba do Blavy pas? A jestli mi budou u psa ve vlaku kontrolovat cip? Nebo tak neco? Ty woe, tady trpim samomluvou asi.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 21:28
- Nahlásit
impact
http://www.blueboard.cz/kniha_0.php?hid=fkd08dssr6 5h77pat4in3k9r7bxoax tady nabízí pomoc, máš zprávu na tvých webovkách,v knize
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 21:44
- Nahlásit
Ati co to je za navstevku? Hanka z Kladna je poklad. S Evou uz mejlujeme, na psi dusi mam dobre duse, co by ji vzali zatim k sobe, nez se tam dostaneme my. A ja zajtra zjistim, co stoji vlak do Blavy a podle toho se budu muset rozhodnout. Fenka me teda bude cekat v Blave. Doufam.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 01:31
- Nahlásit
to je NK Verky mija.estranky, Evca je super, tak at to klapne
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 08:50
- Nahlásit
Z brna do Blavy to není zas tak daleko...pas potřeba není, na slovenských hranicích už nekontrolují, jezdíme slovač často a jedinkrát nás chtěli kontrolovat ještě před schengenem, jak viděli čím máme naložené auto, řekli "radšej choďte"...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 10:21
- Nahlásit
Mrdup, jdu zjistit vlak a zajistit si v praci volno. A jedu. Podrzi mi ji do patku, aj je ochotny mi ji dovezt do Blavy na nadrazi.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 11:39
- Nahlásit
Tak drzim palce at to klapne - chudinka at v tom chlivku nestravi uz ani den navic.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 12:02
- Nahlásit
Ja jsem si v praci vydyndala na zejtra volno.
Takze jestli to vsechno klapne, je to dnes jeji posledni noc.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 12:08
- Nahlásit
kez by
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 14:34
- Nahlásit
Tak jsem s pánem mluvila a zajtra ve čtyři na hlaváku v Blááávěěěěě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 14:40
- Nahlásit
impact
kolikátá nudle to je? Čoveče ty už máš úplnou rýmu doma....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 14:44
- Nahlásit
Gerda
Jsem to přestala počítat. Už dávno.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 16:44
- Nahlásit
a beres si mila impact tuto nudli z lasky, dokud vas smrt nerozdeli nebo mas obvyklou hlasku, ze to je jen docasne a pujde do sveta, jako ten posledni nudlak?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 17:20
- Nahlásit
Steph
Tady je někdo děsně ftipnej, coooo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 17:30
- Nahlásit
Steph
beres si mila impact tuto nudli z lasky
)))) ste pako ))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 12:09
- Nahlásit
Hmmm, tak uz jedu. Boha jeho, 8 hodin na ceste. Doufam, ze to probehne v pohode.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 12:22
- Nahlásit
impact
Jenom to tu sleduju a držím palce. Jsi ,,dobrá duše", ať vám to holky dobře dopadne
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 12:44
- Nahlásit
Dobra duse? Vcera jsem se dozvedela neco o tom, ze bych mela byt zbavena svepravnosti. Cha cha. A to jsem to porad jeste nerekla mamce.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 13:14
- Nahlásit
impact
Neřekla? Teda to bude sirotků...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 14:05
- Nahlásit
Dines
Ahoj pudlice, jak žijete?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 14:26
- Nahlásit
Dines necham si to, az dorazime. I kdyz mam cukani ji napsat, ze kdyz se do osmi neozvu, ma jit ke me domu vyvencit a nakrmit psy. Kdybych nekde zustala trcet treba. Ale nemam nejak odvahu...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 14:30
- Nahlásit
impact
Se ti nedivim - já měla co dělat jí říct o druhym - naštěstí mi umí číst myšlenky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 17:59
- Nahlásit
Dobry teda, mam ji. Vypada jak brutalni anorektik, se salamem mi malem urvala ruce. Smrdi jak hnuj, spinava je jak dva hnoji. Nedostala jsem ockovak, takze... A pana jsem videla vseho vsudy asi dve minuty. Ma po pry chudak DALEKO domu (bydli kousek pod Blavou..). Pry se jmenuje Lily, ale neslysi na to. Kurwa bodejt by jo, kdyz lidi asi nevidela, jak je den dlouhej. Jeste se chlubil, ze mela pekny stence a 4 kousky. Vzhledem k tomu, ze ceciky ma upe zatazeny, tipuju to na jarni harani. Tze v roce.
Jinak ma hlavu a xicht a barvu na hlave upe jako Mambicka. Az na ty propadliny z hladu.
Ale pekna je aj se stojatyma usima.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 18:06
- Nahlásit
no konecne jsem byla nanuta jak ksandopery. Tak dobre dojedte a preju dobre pochozeni s mamkou. Uz ma nejaky jmeno?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 18:11
- Nahlásit
No, mamka to moc neovlivni. Bydlim sama, hypoteku taky platim sama. Ale dorve me, to je fakt. I kdyz mozna jak uvidi tu chodici kostru...
Pred chvili mi olizala nos. To je parada.
Jmeno bud Mel/Melory nebo Maggie/Megera.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 18:23
- Nahlásit
impact
seš naprosto šílenej nudlozachránce! a je štěstí, že tě ty ubohý nudle maj. Můžeš jí foťnout founem, jak jede ve vlaku?
|