Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Jak se stát vůdcem smečky... / Kubíček.... :o)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 19:42
- Nahlásit

Jo a zbytek zitra z PC.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:06
- Nahlásit

impact
Mno to je právě to, co ti chci napsat. Bude nejspíš tak minimálně týden sekat dobrotu, páč se bude rozkoukávat... Teprvá pak nejspíš vystrčí růžky.
Měl by mít od začátku prostě režim. Žádnej gauč, postel ani nic vyvýšeného atd. atd...

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:20
- Nahlásit

impact

Ziju, pes je normalni, musim zjisti, co spoustelo ty jeho vylevy. Jo a je bez kose, ale uvazanej ke stolu, abych mela moznost uskocit a nemusela ho kopat.

nemas na nej doma kosik?

ps: a taky ho nenechavej curat, kakat. ukazuje se, ze to maji dominantni pejsci ve zvyku!

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:02
- Nahlásit

LucieS
Hm, tak tohle jestli jednou potká mě, tak mě někdo bude muset fest držet
Hmmm, užij si to. Já si nakonec napřed zamluvila Kubu a až večer se pak dozvěděla, že mi hypotéku konečně odklepli. Sice byla viceméně jistá, ae nevydržela jsem.

Pořád mi nejde na rozum, jak něco tak mrňavýho může být tak nebezpečný...
Myslela jsem, že budu mít možnost to zjistit večer, až dojdem domů, ale kupodivu je to úplně normální pes...

pawLINka
takže taky děkuju, že není u nás...
Jednou budete s ren litovat, že jste si ho nevzaly.

pawLINka
Bude nejspíš tak minimálně týden sekat dobrotu, páč se bude rozkoukávat... Teprvá pak nejspíš vystrčí růžky.
No tohle tréž čekám. Ale zase na druhou stranu první náhradní rodina s ním doma vydržela dvě hodiny a vraceli ho. A to měli zkušenost s rotvíky a tak. Tak uvidíme, třá se povede. A režim dodržujem. provedl pokus obsadit Máfovo křeslo, ale byl nekompromisně vyhozen...

argosek
Košík máme, ale je s ním hrozně zasekanej. neprojevuje se vůbec jak pes. Když byl na šňůrce, tak pohoda. Jinak když mi hodíš mejl, něco ti napíšu. Sem nechci.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:12
- Nahlásit

Jmenuje se MORDOR.

Hlavní důvod přejmenování byl ten, že se mi zdá, že se při zvuku jména krčí. A taky se jmenuje po bývalém pánovi, jak jsem zjistila z očkováku. A taky nechci, aby na něm zůstalo cokoliv z minulosti... No a Mordor proto, aby měl stejně křáplý jméno jak Mamba a Mafián.

Jo a říkám mu More dyk... Cigánsky "dívej chlapče"...

Jinak po příchodu domů jsem mu nechala chvíli koš, než to doma proleze a já jim nachystám krmení. Pak se cpal do první misky samozřejmě, ae vyhnala jsem ho a dala v pořadí jako vždycky Máfo, Mamba, pak Morďas. Zkoušel věci typu že nepustí Máfa na madračku, že ojede Mambu, že Mambu kousne, když jsem jim dávala olíznout ruku od jídla a tak podobně. Fyzicky ho netrestám. Dostal jen jednou po kebuli lepana očkovákem, ptž šukal Mambu. Ani na něj moc neřvu, ptž se hned krčí. Spíš jsem ho přizvedla za obojek a přísným tónem ho pokárala. To stačí. Ráno šukal Mambu, tak už jsem po něm nadrsno skošila, drapla za kůži a stáhla dolů. Otočil se a chytil mi ruku do zubů a hned vzápětí pustil a rozplácl se na záda. To se mi líbilo. Začíná se mi občas dívat do očí. Když nejsou okolo psi, má parádní přivolání. Když se objeví pes, chytám ho zavčasu. Tím chci vlastně říct, že jsem ho ráno pustila. Stačí pak jásavě zavolat More ke měěěěě, dřepnout si a tleskat a jede jak namydlenej blesk. Jak dobíhá, tak si stoupnu a až doběhne, ukážu rukou s pamlskem do protisměru a on si sedne.

Jinak jestli jsem si myslela, že Máfo a Mamba jsou blbý a blbější, tak to jsem ještě neviděla dva jacky po kupě... Před chvílí jsem jim počítala kolečka kolem kanclu-. U třiceti mě to přestalo bavit.

argosek
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:43
- Nahlásit

impact

mail najdes pod clenem. nejake nemravne foto?

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:55
- Nahlásit

argosek
Woe. Máš to tam.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 10:47
- Nahlásit

impact
Hezký přejmenovat si šokla, aby ti ladil i jménem
To musím vyzkoušet taky. Aaron, Adelliria, Ajessie (případně Aknedla) a nejlepší na konec - Atom

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:37
- Nahlásit

pawLINka
Atom? nevím proč, ae napadlo mě k tomu BUM.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:16
- Nahlásit

Ach jo. Ten pes je nejakej divnej.. Budu ho muset reklamovat.

Vypada to totiz, ze nema v planu sezrat ani me, ani tu hromadu kamosu, co se s nim seznamili.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:36
- Nahlásit

impact
Vypada to totiz, ze nema v planu sezrat ani me, ani tu hromadu kamosu, co se s nim seznamili.
Vyckej casu, kdyz to tak po dvou mesicich bude stale takove, budu gratulovat.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:41
- Nahlásit

Me prave prijde, ze jedna upe na ferovku a nic neskryva. I ta chvilkova ignorace sem tam pri privolani je pruhledna.
Mam z nej dobry pocit.

Vim, ze to zni asi hloupe, ae dam na svoje pocity.. Denne mi projde rukama 30-40 deti a dospivajicich a pocity z kontaktu nikdy nezklamaly.

Dines
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 08:03
- Nahlásit

impact
Kolik že mu je?
Ono je to vlastně jedno - sázim botky, že až se uvede do klidu, normálu a zvykne si na novej život, tak budeš mít omlácený zdi od jeho "puberty"
Ale jinak podle mě to může být docela normální pes, jen s nestandartními bývalými majiteli.... jak jsem ti už psala, mít toho JRT známých já, taky by se ke mě myslím nechoval jako k nim

impact
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 10:18 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Dines
Teď měl rok. Jinak na ty boty bacha dámo. Začínám mít dojem, že ten pes bude šlapat líp jak ta malá zmije. Sice zkouší na "ke mě" dělat, že neslyší, ale jakmile houknu, tak zklopí uši a ocas a mete ke mě a hned se snaží vyskočit (když dřepím) a olizovat mi bradu.

to @LL
Jinak mi teda konečně odklepli tu hypotéku, tže jsem v pátek večír dělala doma menší kolaudačku cca o 10ti lidech. Ze strany psa neproběhl ani křivej pohled na kohokoliv, ne tak zavrčení. Což si myslím, že je dobrý. Když ho poslední rodina vracela za dvě hodiny a tady snesl půlku noci kalící bandu. A dokonce se se všema nadšeně kamarádil.

Nějak jsem po tom víkendu přestala věřit tomu, že se jen rozkoukává a "něco" ještě přijde.

Pozoruju na něm zajímavej vývin té jeho ustrašenosti. První den se krčil při jakémkoliv zvýšení hlasu, ať už na něj nebo na ty dva další. A to včetně vyslovení jeho jména. Druhý a snad třetí den to bylo tak, že už jen vždycky stáhl ocas mezi nohy a třá dvě hodiny s ním tak chodil. A teď už je jak Mamba. Po pokárání stáhne ocas mezi nohy, nejlíp se doběhne omluvit olízáním brady a když ho pohladím, že jakože dobrý, otřepe se a letí něco dělat. Nejlíp mydlit Mambu.

Jinak tady máme první sestřih fotek.

A ještě pár foteček zvlášť:

Aisha
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:04
- Nahlásit

impact
pěkný, pěkný

Lola1
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 22:14
- Nahlásit

impact
držím palce, na fotkách ze 16. vypadá podstatně vpoho než na těch z 10.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 00:09
- Nahlásit

impact
Kdyby ses nudila, nebo kdyby ti nekdo zavidel, tak v Troji je taky jeden JRT, kterej byl vracen nahr. majitelem pro nezvladnuti
je pod cislem 2886/2008

impact
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:19
- Nahlásit

Aisha, Lola1
Díííííky.

lucYnka XIII
Já o něm vím... Jenže pro mě je nesmysl dovíst další psa do smečky, která se teď tvoří. kdyby byli ustálení už, tak možná. Ae takhle by to bylo o průser... Navíc těžko říct, v čem je nezvladatelný. U Mordíka jsem měla vcelku slušný přehled o něm a jeho opatrovník o mě. Jenže pochybuju, že s útulkem by byla komunikace na stejné úrovni...

to @LL
Tááák. Dneska poprvý si všichni tři hráli konečně na hromadě. Mord provokoval Máfa, tan nevěděl, co s tím, tak jsem do něj začala valit "chyť ho", až to popadalo na madračku a začalo se to prát.

K Máfovo smůle jsem si všimla, že mu většinou Mord visel za čenich a Mamba za ucho. Tže dvě malý bílý zmije proti němu. No, je to velkej kluk, bude si muset zvyknout.

Dines
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:25
- Nahlásit

impact
Tak jak pokračuješ?

impact
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:03
- Nahlásit

Jsem si odskočila do Tesca a ludra bezkulkin mi šlohl od complu oplatky.

Jinak dobrý, no. Zkouší, že nepříjde ke mě, tak chodí se šňůrkou a tak celkově zkouší vyskakovat. Už se aklimatizoval a včil si musí ujasnit, že mě bude poslouchat bo mu šlápnu na krček.

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 17:04
- Nahlásit

Zdravím ludru i zbytek smečky, vidím, že to slibně pokračuje. Botky bych nesázela, něco zkusit může, ale určo za tu dobu taky zjistí, že si na tebe nepřijde. Držím palce nadále.

impact
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:18
- Nahlásit

Tááááák, nudlice má nějakou divnou frndu. Čichám, čichám hárání. Máfo dneska na Morda vrčel, ae nevím proč, byla jsem k nim zády. Možná to vrčel Mordor na Máfa. Fakt nevím.

Ale myslím, že bude ještě sranda.

impact
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 13:10
- Nahlásit

Ha! Prvni odvolani od pred nosem prchajici kocky. A ani jsem nemusela pouzit povel. Stacilo dvakrat zarvat jmeno a metl ke me.

Dines
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 13:50
- Nahlásit

impact
Vyměnim agresivní deprivovanou malou bílou zmiji za to mý hovado - tohle odvolání fakt nemam

impact
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 14:40
- Nahlásit

Dines newim, s privolanim jsem nikdy u zadnyho psa nemela zasadnejsi problem. Kazdej to zkusil tra v puberte max jednou bo dvakrat a vickrat jim to za to nestalo.. Ale priznam se, ze pravidlem netrestat utecejiciho psa po navratu se opravdu neridim... Mam na to trochu sveraznejsi metodu, ae za to plne funkcni. Mord jako natvrdo neprisel jednou. Vzali mi po chodniku s Mambou caru za psikem a ja se mohla urvat. A lovit pak dve nudle, u toho drzet Mafa, ptz holcina byla vcelku vyplasena, to nebylo nic moc. Stydela jsem se jeste dva dny. No, ae ted uz si to nedovolej.

kinta
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 18:46
- Nahlásit

Nedá mi to, abych nezareagovala. Pro Impact:
Mi připadá, že ona jediná věděla jak na Mordorka. Prostě mu ukázala: chceme Tě a budeme Tě mít rádi. Pravidla jsou takovýhle, tak se podle toho chovej. Ostatní před ní bych řekla: Ty seš ten hajzlík, kterýmu my ukážeme co proto a převychováme Tě za každou cenu. Uvidíme kdo z koho.
Tohle on vůbec nepotřeboval, on chce sakra jenom žít.
No nic, prostě jsem musela.

impact
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 03:24
- Nahlásit

Kinta.. He?! Kujwa tak to jsi tak krute moooc vystihla... Tak to u nas proste chodi.

Cesmina
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 12:40
- Nahlásit

Ale priznam se, ze pravidlem netrestat utecejiciho psa po navratu se opravdu neridim... Mam na to trochu sveraznejsi metodu, ae za to plne funkcni.

Jakou???

impact
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 14:53
- Nahlásit

Von me vcera kousnul. Si nejak zkousi vyskakovat na Mafa, tak ho furt sesazuju a vecer sypu Mafoi jako prvnimu grancle a ten smejdik po nem vylit, ze si je privlastni, ae ja tam mela ruku, tak me chyt za ni. V prvnim zlomku sekundy mu to okamzite doslo, ve druhym uz byl celem vzad a kdyz ve tretim zajizdel pod kreslo na druhe strane pokoje, uz jsem ho drzela za zadni nohy a tahla ho ven. Toz trochu revu bylo a skoncil v bedne bez vecere, kterou dostal az v noci, jak jsem dosla z prace. Nechala jsem ho cvicne zavrenyho celou noc u postele, aby trochu popremyslel a dneska slape jako hodinky.

Cesmina kdyztak mejlem. Dat to sem, tak se to zvrhne v debatu o privolani a ja bych rada, aby to bylo Mordikovo tema.

maaaro
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 00:31
- Nahlásit

impact
Koukám pořád veselo

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání