| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:19
- Nahlásit
impact
Zdar žencká, sbíráš ještě zmije?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2009 13:32
- Nahlásit
Dines
Zdar. Sbírám.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2009 13:33
- Nahlásit
Nudličkov a kápo Máfo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2009 20:44
- Nahlásit
Nudličkooooooooooooooooov
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 11:49
- Nahlásit
O svých psech bych mohla tlachat fáááákt dlouho.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 11:55
- Nahlásit
Gerda
impact
Ty vado, sou boží! Nudlice!
To jsou. Na pohled.
|
allík
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 11:56
- Nahlásit
impact
O svých psech bych mohla tlachat fáááákt dlouho
Ještě aby ne, když jsou tak božíííííííí
Prosímtě, jak se ti je podařilo takhle krásně sladit? Já mám manchester terriera a je to pěknej ďábel
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 11:57
- Nahlásit
impact
Jak koukaj, viď? Čék aby měl strach, co ty malí šmejdi vymyslej....a určo že vymyslej něco, aby tě zničili!!! ))) Sou strašně ftipný - joooo tři je lepší než jeden, to tak nevynikne, tři už sou komando - komando zmijí, eště ti chyběj dva.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 11:58
- Nahlásit
allík
Sladit? Jako jak? Aby šlapali? No, proto tam není zvuk. Aby nebylo slyšet, jak na ně furt mluvím a koriguju je jednoho podruhým.
Letící nudle...
|
allík
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:00
- Nahlásit
impact
Sladit? Jako jak? Aby šlapali?
No jasně. Já mám pomalu problém s jedním psem. I když, někdy mám pocit, že bych na tu naši potvůrku potřebovala nějakej manuál
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:00
- Nahlásit
Gerda
No, spíš bych občas řekla ne komado, ale gestapo.
Ale ne, jsou docela hodní, když spěj. Jsou poslušní, když řvu a nebo mám plný kapse granclí a hlavně jsou zábavní. Lepší než kino.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:02
- Nahlásit
allík
No já nevím. Oni tak prostě jít musí a proto tak jdou. Kdo se zapomene a předběhne, tak mu proletí vodítko před čumcem a zase zacouvá. I když s tím je obecně problém, ptž oni chtějí každej být ten, kdo půjde první.
A Moula, jako ten krajní, má semtam problém s tím, že se zapomene a odejde.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:02
- Nahlásit
impact
a hlavně jsou zábavní
No tak to ti věřim 100%, určitě sou děsně živí a furt něco dělaj a řežou se a neposeděj....taky bych na ně vydržela koukat dlouho.
|
allík
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:05
- Nahlásit
impact
No jo, musej to bejt asi pěkný prdlouši. Hele a jak jsi k nim přišla? A kolik jim je? Přijdou mi hodně mladý
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:06
- Nahlásit
Gerda
Nejlepší je stejně Mordor. Teda, dá se říct, že nejblbější. On totiž neumí skákat a vždycky někde zapomene nohy. Třeba když chce přeskočit patník, tak ty přední nechá před patníkem. Naposledy rozesmál hromadu chlapů na stavbě, páč je běžel přivítat a jak valil zpět ke mě, nechal nohy za patníkem a hodil brutální šipku na čumák a pak záda a kotrmelec. Vynořil se z hromady bahna, co byla za patníkem a vesele metl dál, jakoby nic.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:16 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
allík
Mambu mám od mala, bude mít v prosinci dva roky a dovezla jsem si ji k Máfovi jako parťáka. Jsem ještě nevěděla, co je to mít JRT. To je taková naše malá velká šéfka.
Mordora mám od půlky února, to měl rok, a je to psík, kterýho chtěli utratit pro nezvladatelnou agresivitu k lidem... S náma dělá canisku na školkách a školách. Tenhle pes je tak blbej, až je to roztomilý. Někdy... Někdy, přiznám se, bych ho nejradši někomu hodila přes plot, ptž jeho blbost a neschopnost si něco zapamatovat dýl jak tři vteřiny je úžasná. .
A Moulinka je z útulku Slezské Pavlovice. Našli ji u cesty zlámanou po srážce autem, tak jsme si ji odvezli, aby se neléčila v útulku. Natrvalo. Má tři roky asi a vyniká v tom, že si KAŽDÉHO dokáže omotat kolem prstu. Někdy to až nepobírám, jak si lidi kolem sebe dokáže ovládnout.
No a Máfo, že. Starej pardál. Capo di tutii Capi.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:30
- Nahlásit
impact
Takže jedna nudle je ředitel, druhá nudle je blbec a třetí nudle je citovej vyděrač )))))
|
allík
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:31
- Nahlásit
impact
Ty brďo, mám to i s obrázkama
Někdy to až nepobírám, jak si lidi kolem sebe dokáže ovládnout. To já celkem jo, s takovým krásným kukučem No já bych taky chtěla mít někdy víc psů než jednoho. Ale drakovi bude za čtrnáct dní teprve rok, tak uvidíme, až přežiju její pubertu, jak to dopadne
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:36
- Nahlásit
Gerda
jedna nudle je ředitel, druhá nudle je blbec a třetí nudle je citovej vyděrač
Woeeeeeeeeeeeeee.
allík
No vona totiž ovládá i mě, víš. Jinak u mě to šlo celkem rychle, páč jsem se přestěhovala z podnájmu do svýho domečku. A kolikrát si říkám, zaplať pán bůh za to, že se do rozpočtu nevešla zahrada, ale jen dvorek.
|
allík
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:40
- Nahlásit
impact
No jo, tak to je jasný, s domkem to jde hned lépe. My máme menší byt, ale naštěstí za barákem hned les a louku, ale i tak. Jo hele, nemáte náhodou zkušenost s tím, když se pesan snaží sežrat všechno, co mu lítá kolem čumáku? Ta moje blbounka už byla tolikrát kousnutá a poštípaná a vždycky jí natejká čumák, takže se děsím toho, kdy jí něco kousne přímo do tlamy. Zaboha jí to nemůžu odnaučit...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:45
- Nahlásit
impact
Jinak u mě to šlo celkem rychle, páč jsem se přestěhovala z podnájmu do svýho domečku.
no jo, tak to je hned, to je jasný....u nás ti rasli v práci, jak se zjevujou, sou pěkně vychcatí, bo nikoho nechtěj pustit do kanclu, sou fakt gestapo, začnou strašlivě řvát a vrhat se na příchozího, ale málokdo ze začátku věděl, že se s nima musíš pozdravit, aby přestali řvát )) A furt by žrali, takže se zjevujou zejména v kuchyňce )))
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 13:51 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
impact
To je prostě božíííííí
Kdy vás potkáme ve vepřově, to musím vidět naživo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 13:57
- Nahlásit
allík
No mě nic nechytaj. A když, tak zařvu a nechytí.
Gerda
No ti moji taky řvou, ale snažím se to traverzou odnaučit. U nás maj teda nejvíc lidi problém je poznat od sebe. I když kámoška odhalila tajné znamení. Uhodneš?
Dáška
No, to budete muset dojet na prochajdu spíš. V PR mívám jen Moulu.
|
allík
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 14:35
- Nahlásit
impact
No mě nic nechytaj. A když, tak zařvu a nechytí
Hm, tak to dělám taky. Normálně zařvání funguje, ale když ty vosičky a čmeláčci jsou tak lákaví... mňam mňam
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 14:39
- Nahlásit
impact
Uhodneš?
ocásky? Bílej, hnědej, černej? Mamba má nejbílejší hlavu, Mordas má pindíka a víc tmavo u ucha, Moulina má nejtmavší masku....je to tak?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 15:18
- Nahlásit
allík
Řveš málo.
Gerda
ocásky? Bílej, hnědej, černej?
|
allík
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 15:21
- Nahlásit
impact
Řveš málo.
Jó? Tak to jsi mě asi ještě neslyšela
|
allík
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 15:22
- Nahlásit
impact
No hele, ale hodil by se mi nějakej seminář výchovy teriéra. Co ty na to?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 15:26
- Nahlásit
impact
Eště bys jim mohla na zádíčka lihovym fixem napsat jména....my sme v práci jednou pokreslili bígla, dali sme mu dětský křidýlka z maškarního bálu, vypadal jako vosička. A měl strašnou radost a furt řikal bombon, bombon.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 15:23
- Nahlásit
allík
Joj, tak to já nevedu. Vychovávám si psíky sama, jak mě vede intuice a pochybuju, že bych dokázala nějak dobře poradit...
Gerda
Eště bys jim mohla na zádíčka lihovym fixem napsat jména..
Voni jsou tak rychlí, že to stejně nebudeš mít šajn přečíst.
|