Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 846 . 847 . 848 . 849 . 850 . 851 . 852 . 853 . 854 . 855 . 856 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 08:58
- Nahlásit

Zdarec fšem,co je nese*e,že maj harantí zasejc volno ,ale i těm co je to sejří stejně jako mě.........

želva
Nejedu na koncert,doufám,že se spíš dostanem co nejdříf za váma na venčení.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:10
- Nahlásit

Já bych se s dovolením přidala k ranním pozdravům a pozdravila všechny, který už tady byli vyjmenovaný a ještě bych přidala pozdrav pro ty, který si (asi po vzoru Biluščiný Mienky, nebo co!!) vykydly na oblečení do práce při vynášení koše celý jeho obsah a hlavně vyhozený výpek z pod kuřete

Teď by mě potěšilo, kdyby tady ispchd popsal velesou historku z nafukování pjeumatik

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:37
- Nahlásit

Dobré ráno lidé krásní a luzní a karakterní a plafcí a neplavcí a množitelé psů a operatéři bišonků a vy všichni, co už si jim pes na Vstaň stoupá, ale ne moc a vy všichni ostatní, co se nehodíte ani do jedné kolonky a máte průjem.

Kdo to chtěl na ty shetlandy? Doporučuju, je to tam nááááááádherný, jedna velká přírodní rezervace, milí a příjemný lidi, dělaj velký snídaně, to se mi moc líbilo.
A jelikož maj harantííí volno, silnice jsou průjezdné a jela jsem do práce Mistrem Knoedlem, který cestou plakal, že chce víc otáček a napapat benzínku a napít vodičky do chladiče. Řikala sem mu: "Mistře, dyť víte, jak to teď je s těma prachama, ale nebojte, otáčky přidáme."
Jak se máte při malém pátku? Mám hlad.
Můdr - s tou vodou to myslim vážně, nemám jí ráda, plavat umim, to jo, ale nijak se dobrovolně do vod nehrnu, bo je to na mě dycky moc studený, chytaj mě křeče do nohou, já se koupu min na 40, to žádnej bazén ani móře nenabízí.

rosnička
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:41
- Nahlásit

jablunka
Zdarec fšem,co je nese*e,že maj harantí zasejc volno ,ale i těm co je to sejří stejně jako mě.........
Teť nevim, ke kerejm patřim! Na jednu stranu mi drtí, že mažu do práce a harant co cezená nudle splývá z křesla před televizí, na druhou sem mu do tý selanky duchapřítomně šlápla přidělením povinnosti umejt dveře v předsíni :madje jich tam vosum:smirk zacintaných a uňachtaných od psů, kterážto činnost by mu měla při troše štěstí vydržet, než přindu z rachoty.

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:55
- Nahlásit

rosnička
Teť nevim, ke kerejm patřim
Tak to já vím naprosto přesně,páč vzhledem k tomu,že maj velký volno ve škole,tak malej nechtěl dneska do školky a vod rána je tady rachot jak blázen!:madvéře máme jen patere,to je na to moje množství dětí málo,tak je asi vyženu na zahradu spočítat sněhový vločky,to by jim chvilku času mohlo zabrat!

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 09:59
- Nahlásit

davidkova renata
Hele mamko jako seš normální s těma ZZO? Už sem ti to psala i vedle, jo, ale víš moc dobře, že nemáme aport, že sme eště furt v mongoloidech, květen je moc blízko, sice asi Mařena nebude hárat, ale bude mít falšku a to je něco jako lobotomie. no, pěkně ti děkuju! A v sobotu pro tebe přijedu na to ípení a rovnou tě nakopnu do holeně, nebo ti přejedu nohu autem. A pak se domluvíme na ňákej výlet, aspoň se Mařka snad rozhárá.

janika
už si Manka stoupá??
Moc ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gRRRRRRRRRRRRR

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:04
- Nahlásit

janika
hele chtěla jsem ti volat že je to domluvený..ale páč fčéra mi volalo asi 10 lidí a z toho pár mimo seznam nehodlám všem volat že
mají hlídání zařízený tže můžeš se mi nějak ozvat?
jablunka
u spočítat sněhový vločky,
hmmmm...sem se chystala nakupovat a to co se děje za voknama mě odradilo tady se to nedá ani počítat

rosnička
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:12
- Nahlásit

jablunka
tak je asi vyženu na zahradu spočítat sněhový vločky
Buď to, anebo jim uložit přenosit vodu z jezírka f cedníku

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:17
- Nahlásit

rosnička
přenosit vodu z jezírka f cedníku

Nemáme jezírko,ale vedle zahrady nám teče potok,to by mělo stačit!
sarax
tady se to nedá ani počítat
aspoň budou mít chvilku co dělat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:18
- Nahlásit

rosnička
jablunka
Žencký, jesi zvažujete, čim zaměstnat harantíííí, potom bych navrhla, aby mi šli domu strhávat lino, drhnout okenní rámy, odmontovávat hnusnou kuchyňskou linku, drbat starej sporák atd...Pošlete to všecko sem, dejte jim spacáky, a jeden den to nestihnou, zaručuju, že se vám vrátí hodné a unavené děti. Jo a psy s nima neposílejte, leda ňáký jídlo.

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:19
- Nahlásit

Gerda
aby mi šli domu strhávat lino,...
to moji to nemaj daleko

rosnička
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:21
- Nahlásit

Gerda
jesi zvažujete, čim zaměstnat harantíííí, potom bych navrhla, aby mi šli domu strhávat lino, drhnout okenní rámy, odmontovávat hnusnou kuchyňskou linku, drbat starej sporák atd...
Ste se asi nadobro zbláznila, pani! Nemužou vám přeci naši harantííí posluhovat, bo GDO BY POSLUHOVAL NÁM??????

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:25
- Nahlásit

sarax
to moji to nemaj daleko
To víš, pošleš Viktorku a ta eště neunese ani kýbl s vodou )))

rosnička
bo GDO BY POSLUHOVAL NÁM??????
Tak si řekněte někomu, aby vám poslal svoje harantííí, ne? Třá davídková vám může poslat svýho haranta a dyš bude potřebovat, aby jí někdo posluhoval, řekne třá bendovi, abyj í poslal haranta, ten si pak může v nouzi zavolát třá můdr, nebo biluši. Prostě si ňák poraťte. Uznejte že na strhávání lina potřebuju minimálně 4 harantíííí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:26
- Nahlásit

Gerda

stráhávat lino, drhnout starý rámy.... ale psy neposílejte...

Proč ne ??? Znám jich spoustu co jsou v tomdle profíci. Možná by to zmákli dřív než lidská drobotina

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:28
- Nahlásit

Gerda
by ses divila co vikina vodnese
a na strhávání můžu věnovat jen jednoho...

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:28
- Nahlásit

Gerda
Uznejte že na strhávání lina potřebuju minimálně 4 harantíííí.
na to ti stačí jedna pubertální doga,fák vím vo čem mluvím,gdyž sme měli v chdbě linolejový půcle!

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:36
- Nahlásit

PetraK
Proč ne ???
Protože bych je o polední pauze musela chodit venčit!

rosnička
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:40
- Nahlásit

jablunka
gdyž sme měli v chdbě linolejový půcle!
Jj, sme takle svýho času měli na hlídání šikovnou malamutku! Dodnes láskyplně vzpomínáme.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:40
- Nahlásit

Čau fšichni. Tak jsem byli v Krnově na akci O (očkování). Výlet v kleci napříč Krnovem proběhl přesně podle očekávání. Asi 1000x jsem odpověděla na otázku "Jé, co to je za plemeno?" (ta mi ani tak nevadila). 1584x padla otázka "Kolik jich je?" (to už jsem si říkala, že jsou lidi asi poněkud slabomyslní když neumí počítat do sedmi) a 8569x se nějaký kretén dotázal "To jsou všichni Vaši?" (ne, si je půjčuju od sousedů a z nudy je vozím v kleci po Krnově ) . Konečně jsme doma, jsem zdrbnutá víc než ty štěńata.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:48
- Nahlásit

Biluška

hele zase ale k těm matematickejm vlohám - ono počítej hlemejždící se krtky, když mají vlohy po rodičích. To se asi nedá stíhat, nebo jo?

jsem zdrbnutá víc než ty štěńata.

taky Tě vočkovali???

P.S. - je již nějakej peněžitej úlovek malýho Róčildíka?

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 10:59
- Nahlásit

PetraK
ono počítej hlemejždící se krtky
Krtečci se nehemžili. Krtečci spořádaně hačali a sledovali provoz, neboť se jim to velmi líbilo . Když jsme zastavili a kecali s nějakým touristou tak kecali taky a tvrdili, že jsou úplně umřití hlady, protože nedostali snídani, aby neblinkali

taky Tě vočkovali???
Ne, jsem zdrbnutá z těch milijounů otázek a z očkování taky, protože ona není žádná perdel naočkovat každý jenom jednou. Protože v ordinaci už se hemžili, tam už to nebylo tak zajímavé jako venku

- je již nějakej peněžitej úlovek malýho Róčildíka?
Není, poněvadž musel být v kleci. Začnu ho brát mezi lidi samostatně, bez klece a uvidíme jak mu to půjde

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 11:33
- Nahlásit

Biluška
A kolik teda těch psůch máš? A fakt sou fšickni tvoji? )))))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 11:50
- Nahlásit

Panebože,tady je zas bordel!!
Ste normální???!!!

Gdo to má stíhat číst,navíc sou tu celkem perly,takže mi zabere dost času lítat si furt vyměnovat slíp ent plej.
janika
ty si zabila čokla,že ho chceš vymazat??

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 11:57
- Nahlásit

Gerda

A kolik teda těch psůch máš? A fakt sou fšickni tvoji?

no to by mě taky fakt jako zajímalo .

Biluška
Budeš muset brát krtečky na vycházku v kleci častěji, když to tak oblibují Krom tedy Róčildíka, toho hezky bez klece od malička, ať se učí. Páč prachy se vždycky šiknou, nebo ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 11:58
- Nahlásit

janika
jaks na to přišla??
no že se dožaduješ smazání nejlépe vodefšad,tak mě nic jinýho prostě nenapadlo

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 12:01
- Nahlásit

davidkova renata
Panebože,tady je zas bordel!!
Ste normální???!!!

Ti řikám, že neš to tu zamkneš, aby sme tu vyvětrali, to je furt ňákýho lakování nechtůch, ale aby se votevřely vokna a vyprášily koberce, to ne. A ty poházený smrdutý fusekle tomu taky moc nepomůžou! Takže se vo tu svoji foru trochu starej.

Benda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 12:01
- Nahlásit

Bendu nečti to celé nečti to celé nebo si zkazíš oči

Kdo to tady po vás bude uklízet, taková spoušt

želva
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 12:03
- Nahlásit

tak a jsem zpět

želva
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 12:04
- Nahlásit

janika
heled klidně at to petr smaže to téma,mě to neva,když to pomůže.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 12:05
- Nahlásit

Gerda
Takže se vo tu svoji foru trochu starej
a jaxe vo ní mám starat,dyš si tu každej dělá cochcárny ??!!Navíc nemůžu ani mazat,tim by se to pořešilo,to bych si uklidila raz dva
janika a fšicíí
nevim kdy a kam a jestli pudu bo nevim co bude
isdpch
si myslí, že dyš ho smaže na foře, takže nebude štěkat
hm...zajímavá myšlenka

<< 1 ... 846 . 847 . 848 . 849 . 850 . 851 . 852 . 853 . 854 . 855 . 856 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání