Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 846 . 847 . 848 . 849 . 850 . 851 . 852 . 853 . 854 . 855 . 856 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:55
- Nahlásit

davidkova renata

No ale čekejte někdo takovou zradu od plavek, který do té doby věrně sloužily. To byl hroznej okamžik

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:56
- Nahlásit

želva

no detajli přece nebudu popisovat

No jsem soudila dle sebe, která si v začátcích psala recepty tak podrobně, že tam napsala i to, že se maso má umýt . Dodnes mě drtí návody typu - dle potřeby přisypte.... co já vím co to potřebuje???

Lola1
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:58
- Nahlásit

davidkova renata
bo ten řídkej je v zásadě zcela zbytečná investice
loni jsem zakoupila zcela husté tankiny a je to boží (pohled). Letos budu k vidění na zahradě (tam vidět není) a na dovolené, kde doufám žádné známé nepotkám a Italky klidně může klepnout, bo to ještě neviděly.

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:01
- Nahlásit

dámy a pánové, vzpomněla jsem si na svou první jízdu. Jela jsem do supermarketu, auto vůbec nechtělo jet a všichni chlapi v nadupaných autech na mne troubili a jinak naznačovali, že jsem naprostý dement. Když jsem konečně do toho supermarketu dojela, ucítila jsem zápach spálené gumy a povšimla si, ž mám zataženou ruční brzdu......takže řidič jsem víc než vynikající ptže někteří se se zataženou ruční brzdou nedokážou ani rozjet

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:10
- Nahlásit

gabifi

moje sestra umí toto také. Asi tedy máme řidičské umění v rodině

ale je to hezký, když v tom člověk není sám

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:13
- Nahlásit

Erin

prosím tě nahoď další recept,nebo ty umělkyně-řidičky to tady celý nabouraj

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:19
- Nahlásit

gabifi
povšimla si, ž mám zataženou ruční brzdu..
panííí,vy ste mě předběhla,já taky Akorát,že já na to nepřišla,ale přišel na to nějakej taxikář co se vometal kolem a tvářil se doooost divně...nevim proč teda
PetraK
Že sice svítí. Svítí, ALE POUZE V KABINCE!!! jinak ani prd. Asi chce idiot zůstat v ilegalitě

no hele,my se mušíme vidět,to je jasný bo mám pocit,že máme hodně společnýho

Erin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:25
- Nahlásit

Neessi

Ne,přidám svou perličku 20let starou, na sytič jsem ujela 40km a u benzíny jsem se divila, jak ta mrcha škodovka žere.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:27
- Nahlásit

davidkova renata

to nejni možný, že by takovou hovadinu dokázal ještě někdo jinej??????

No však já na tom pracuju, abychom se mohly někdy vidět a Nyný u toho nedošla ouhony Jediná potíž bude asi v tý frekvenci - páč dopoledne musím zařezávat, aby měl čokl co žrát a víkendy mizím v dál od Prahy, páč ji mám plnej chrup (jsem tudíž plnochrupá)

Erin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:27
- Nahlásit

Neessi

Ale jinak, špinat na zítra zvládne každý no ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:29
- Nahlásit

gabifi
Se zataženou brzdou mám taky své zkušenosti, i když jsem s tím níkdy nedokázala jet dál než půl kiláku . Ale v létě na táboře jsem zablokovala dopravu na výjezdu z Kauflandu . Jela jsem pro nějaké zásoby, vzala s sebou pár táborových dětí jako nosiče a nakladače, nakoupila, nacpala Amálku až po střechu čipsama, bonparama, bagetama a kde čím co si haranti naporoučeli, vyjela na křižovatku, zastavila na červenou a následující půlhodinu nevyjel z Kauflandu vůbec nikdo
Přišla zelená, Blondýna zařadila rychlost, šlápla na plyn, Amálka udělala škyt,hop a zdechla. Než se mi podařilo nastartovat byla tam zase červená. Za námi se tvořila fronta.
Další zelená, plyn, hop škyt, chcíp. Delší fronta. Blondýna začíná být nervozní. Ne z fronty, ta je mi jedno, ale z představy rozbitého auta a té fůry peněz co to zase bude stát.
Opět zelená, plyn, hop škyt, chcíp. Fronta až ke dveřím Kaufu, cca 30 aut. Řidiči troubí, vřískají, ale že by šel někdo pomoci ženě v nesnázích, to ne!
Děti fasují mobil a pokyn zavolat na tábor Mášenkovi. Mášenek se do telefonu ptá zda mám povolenou ruční brzdu. Ječím po něm, že nejsem degen abych měla zataženou ruční brzdu, pochopitelně, že je povolená. Mezitím projdou další dvě zelené, na kterých jenom poskočíme a zdechnem. Fronta už je kolem parkoviště a začíná se stáčet do šneka.
Vyhazuju děti z auta s tím, že Amálku odtlačíme z té křižovatky na bok a pak to vyřešíme. Chci tam dát neutrál, sáhnu na řadící páku a zjistím, že na trojku se to auto fakt nerozjede . Haranti se tomu řehtali ještě po příjezdu do tábora a moje autorita opět o stupínek klesla

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:32
- Nahlásit

Biluška
ponaučení pro příště??? Nebrat s sebou haranty, autorita zůstane tam kde je a na to, aby se Ti tlemili stačej ty co stojej za Tebou. Kdybys tam měla dvojku jako já, tak se rozjedeš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:36
- Nahlásit

PetraK
No však já na tom pracuju, abychom se mohly někdy vidět
hm,ale pojdem rači hromadou,né?
Ofšem tedy se mi zdáte jaxi nedostižná,vodpoledne můžu jen dyš sou ve škole prázdniny..

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:38
- Nahlásit

Erin
na sytič jsem ujela 40km a u benzíny jsem se divila, jak ta mrcha škodovka žere.

Za co mne trestáte?To jsou tak šílený storry,že mi to rozum nebere-od 15cti jsem jezdila na motorce a pak skoro na všem,kromě autobusu a letadla a zaboha si nemůžu vzpomenout na něco podobnýho,co jste tu splodily-na takový věci je můj chlap,úplně stejný netáhlo

špinat na zítra zvládne každý no ne?
Já už jsem předvařila na zítřek-vepřová jatýrka na pórku

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:39
- Nahlásit

Neessi

Já už jsem předvařila na zítřek-vepřová jatýrka na pórku

ty budou asi pro krtečky, žejo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:40
- Nahlásit

PetraK
ty budou asi pro krtečky, žejo

a poserou Neessi celej barák,ale Biluška jí varovala

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:43
- Nahlásit

PetraK
pro krtečky, žejo

jestli myslíš krakenky,tak ne-to je pro gaučáka.
Krakenky budou mít syrový hovězí srdce s vařenou rýží a mrkví.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:44
- Nahlásit

davidkova renata

hm,ale pojdem rači hromadou,né? - bych taky řekla, že to bude bezpečnější ... i když se mnou radši asi pěšky. Tuhle jsme jely s kamarádkou za další chorobnou kamarádkou - ona je z vidlákova, já autobusem nejela asi od prvohor. A měly jsme zastavit na zastávce na znamení , řval smíchy celej autobus, včetně řidiče

Ale však on se nějakej termín určo najde. Já se ostýchám,ale vzhledem k situaci na cvičáku kam chodím (spíš na společenskou, my bychom žádný zkoušky, díky naší společné potrhlosti nedali) , jsem si říkala, že bych to zkusila na tom vašem svišťáku kam fšicí chodíte??

rosnička
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:44
- Nahlásit

PetraK
Dodnes mě drtí návody typu - dle potřeby přisypte.... co já vím co to potřebuje???
Já f útlym mládí (vloni) zdechala z receptů typu: .........a zahustíme jíškou....(co to, proboha, je:cry nebo........těsto rozprostřeme na plech........(to mám dát přejet mlíkařema, aby to bylo placatý?:eek a také ......játra orestujeme, pozor na sůl, aby nám neztvrdla.....(co jako, sůl ztvrdne? a proč? mimochopdem, vadí to něčemu?) a douškou.......a dopečeme jako obvykle........(co to, kristapána, je, to "obvykle"?)

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:46
- Nahlásit

Neessi
-vepřová jatýrka na pórku

Taky dobrý,já mám taky předvařeno,dostala sem z těch vašich receptů hlad a zadělala sem si na hovězí Stroganof!

Neessi
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
a poserou Neessi celej barák,ale Biluška jí varovala

kde mne biluška varovala,nějak mi to uniklo!Ale jinak esli myslíš,že by gaučák jako posral něco.......tak to by teda něco zažil

jinak už mám na našich stránkách svou vizitku,tak tam číhni

Erin
Člen
- Nahlásit

Neessi

Náhodou to je stará příhoda..pak jsem oslňovala chlapy z baráku otáčením o 180 stupínků osobáku na ručku..samo na sněhu a když miláška polechtám, tam mi většina chlapů líbá pr*el a skřípaj zubama,bo mě nechytěj a nechytěj...jen ten bodový systém mi leze na nerva

PetraK
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Neessi

hm, hm, myslela jsem si, že to tak nějak bude . Ale věřím, že krtci by si pochutnali

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:47
- Nahlásit

jablunka
zadělala sem si na hovězí Stroganof!

no vidíš,to už jsem dlouho nevařila-to je dobrej nápat

argosek
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:48
- Nahlásit

sesesesesesesesesesesessssssssssseseeeeeeeeeeeeeee eeeesesesesesesesesese

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:49
- Nahlásit

Neessi
to je dobrej nápat
Však ty si mi taky hodila inspiraci,s těma jatýrkama......

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:49
- Nahlásit

Stroganof - co to jee? Já znám akorát Stronghold a to se nejí!!! Bacha na to!

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:50
- Nahlásit

Erin

no dobrá dobrá,tak ještě zdokonal tu otočku na suchý silnici(ale na zahřátých pneu) a můžeme si tykat

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:51
- Nahlásit

rosnička

jo! Mám ráda jasný návod - a ne takový to krájejte tři dny starý housky - krájela jsem půl dne a už sem měla plnou vanu : D

(teď nevím, komu jsem tuhle pitomost ukradla )

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:52
- Nahlásit

PetraK
Já znám akorát Stronghold a to se nejí!!! Bacha na to!
Tak to je fakt z jiný kuchařky! Stroganof je hovězí masíčko na nudličky s mócinky dobrou omáčičkou......

<< 1 ... 846 . 847 . 848 . 849 . 850 . 851 . 852 . 853 . 854 . 855 . 856 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání