| Autor |
Zpráva |
Erin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:52
- Nahlásit
Neessi
sem lakomá a na sucho gumy netrápím
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:52
- Nahlásit
PetraK
Stroganof - co to jee?
Asi patříš do váhové kategorie Davídkojc,co?To my holky kref a mliko víme,co je dobrý a HLAVNĚ JAK TO UVAŘIT
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:54
- Nahlásit
PetraK
Ale věřím, že krtci by si pochutnali
Krtci jsou jak kyseliny, nemá smysl jim tam cpát porek, oni to stejně nepoznají . Vyfásnou drůbeží s mrkví zn. Vetamix a nebudu se rozčilovat
MImochodem, zítra jedem očkovat. Na té ulici co je veterina se kope plyn či co a nedá se tam zastavit. Takže musím na parkoviště co je na druhé straně náměstí. Řešila jsem jak přepravím 7 krtků napříč náměstím, přes tři silnice, uprostřed rušného města. Přenosku nevedeme, máme pouze klece. Napřed jsem si říkala, že je dám do prádelního koše a přenesu. Ale to jsem škrtla, oni by mi vyskákali a rozpleskli se o asfalt. Pak jsem si půjčila kenelku určenou na kavalíra. Tam se krtci nevlezou, museli by jít na patra. Takže zvítězila varianta - klec. Při představě jak napříč Krnovem táhnu výstavní klec na kolečkách plnou krtků dostávám osypky . Haranti mají prázdniny, takže je vezmu s sebou, každá ponese kloubouk a budou vybírat. Alespoň vyděláme na ty dlaždičky co rozmlátil Arman
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:54
- Nahlásit
Erin
sem lakomá a na sucho gumy netrápím
no jasně,že na pučeným auťáku od nějakýho vola,ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:56
- Nahlásit
Neessi
tak co je dobrý, to bych jako pojem měla, ale jak toho dosáhnouti, je věc jiná
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:57
- Nahlásit
Biluška
Alespoň vyděláme na ty dlaždičky co rozmlátil Arman
Hele na ty vobkladačky ušetříš,když autem nevyjedeš a vet přijede za tebou domů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:57
- Nahlásit
Biluška
tak to vemte rovnou přes Prahu a Karlův most, trhnete na tom u praštěnejch tůristů mnohem víc.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 20:58
- Nahlásit
Vy se máte, vám serou aspoň psi...ale já málem nedošla ze cvičáku...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:00
- Nahlásit
Mucholabka
ale já málem nedošla ze cvičáku..
Ty si taky měla játra???
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:00
- Nahlásit
jablunka
ne e, měla jsem jen kapsu s nivou a brokolicí...
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:01
- Nahlásit
jablunka
Ne, zkoušela flopa na suchých gumách
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:05
- Nahlásit
Erin
Hele na ty vobkladačky ušetříš,když autem nevyjedeš a vet přijede za tebou domů
Tenhle domů zásadně nejezdí. S každou kravinou musím do ordinace. Ale otvírá kvůli mě o hodinu dřív, má strach, aby se s tou mojí smečkou nepotkali normální pacienti
PetraK
tak to vemte rovnou přes Prahu a Karlův most, trhnete na tom u praštěnejch tůristů mnohem víc.
No jo, ale zase projedeme moc benzínu . Budou muset stačit turisti v Krnově Mášenek mi radil ať jedu autobusem, že to by teprve stálo za to
Mucholabka
ne e, měla jsem jen kapsu s nivou a brokolicí...
To su klidná, tohle krtkům vařit nebudu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:08
- Nahlásit
Mucholabka
měla jsem jen kapsu s nivou a brokolicí.
Tak to je jasný,to bé tou brokolicí,po tý bych se taky poeala!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:26
- Nahlásit
Biluška
ať jedu autobusem, že to by teprve stálo za to
třeba bys tak ale zvedla využitelnost místního MHD a oni by Ti pak platili nějakou rentu???? Možná bys takhle pak mohla jako atrakce jezdit s krtkama časteji
Mucholabka
mohla sis ještě za chůze zapálit cígo, pak bys nepotřebovala ani MHD, ani auto ani vlastní nohy, páč by ses radši rovnou na tu mísu teleportovala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:31
- Nahlásit
Předstafte si co provedla ta trupka Miena Děcka blbě zavřeli odpaďák a Miena si ho přestěhovala do pelechu. Což o to, nebylo to poprvé. Jenže teď má v pelechu štěně a to štěně normálně zahrabala tím bordelem. Nemohla jsem ho v té hrůze ani najít. Musela jsem se přehrabat ve šlupkách od banánů, kelímcích od jogurtů, okousaných rohlících se salámem a špinavých houbičkách na nádobí a vyhrabat z toho štěně, které bylo pod pěticentimetrovou vrstvou odpadků Ta trupka se na mě celou dobu dívala a řehtala se na celou hubu, tak jak to umí jenom špicové. Magorka.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:32
- Nahlásit
PetraK
davidkova renata
Biluška
holkííí, lepší ject se zataženou ruční brzdou, než zaparkovat v kopci s nezataženou, hovk
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:40
- Nahlásit
Dobrý večer všem řidičům, bouračům i řidičům bouračům
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:52
- Nahlásit
Benda
všem řidičům, bouračům i řidičům bouračům
a co neřidičům???
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:56
- Nahlásit
jablunka
a co neřidičům???
prd, ty už maj spát
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 21:57
- Nahlásit
helejte se, nebudeme z řízení dělat drama. Za sebe můžu říct, že řídím ráda a opravdu velice dobře....akorát že k některým nepodstatným manévrům, jako couvání, předjíždění, otáčení a parkování, potřebuji silnici s parametry letiště Heathrow
jablunka
a co neřidičům???
rozdíl mezi mnou a neřidičem je v tom, že já mám řidičák
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 22:00
- Nahlásit
Benda
prd, ty už maj spát
Jáááááááák chceš!!!!
gabifi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 22:11
- Nahlásit
tak já majslim, že líp to vystiženo asi být nemohlo . Tato věta mě poslala pro svou pravdivost pod stůl.
Biluška
co řešíš - vzdělává štěně od útlého věku . Když se se vším seznámí předem, nedopadne jako známé fenka, která sežrala provázek, drátek a mikroteňák najednou a pak jí museli chudince párat pupík
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 22:31
- Nahlásit
gabifi
....akorát že k některým nepodstatným manévrům, jako couvání, předjíždění, otáčení a parkování, potřebuji silnici s parametry letiště Heathrow
Paní, jsem si jistá, že za to nemůžete. Nedávno jsem zjistila,že existuje oční vada, která způsobuje, že máte špatný odhad vzdálenosti. Nebo tak něco. Nejčastěji se to projevuje při couvání a při používání zrcátek (na autě pochopitelně ). Vy tam jasně vidíte spoustu místa a ono tam ve skutečnosti není. Jsou nějak posunuté ty osy v očích, nebo tak něco. Jsem si úplně jistá, že jsem učebnicovým příkladem této choroby a jen co budu mít čas zaběhnout si na oční budu na to mít i papíry . Fšem ostatním přítomným to oční doporučuju taky, alespoň pak nebudeme za degeny co neumí couvat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 22:39
- Nahlásit
Biluška
Fšem ostatním přítomným to oční doporučuju taky, alespoň pak nebudeme za degeny co neumí couvat
Nejdu! Vím co obštrukcí dělali s papírama na hlavu!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 00:05
- Nahlásit
Biluška
díky, díky, hned se cítím lépe. Já vlastně nejsem neschopný dement, ale nemocný degen
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 07:01
- Nahlásit
dobré ráno všem,co musej jít do práce,ti co maj volno,co našli mrtvého potkana v kleci bo už mu bylo přes 2 roky,co maj i nemaj řidičák,co je vzbudil ta druhá půlka v 1 ráno,že musí do práce,bo jeden kluk jim v práci kolabovala tak jede 24 hodin v kuse,no zkrátka všem
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 07:19
- Nahlásit
Benda
proboha jak je možný že Slavie včera vyhrála na nájezdy ,nepochopím,ale je fakt že hokej byl dobrej ,dalo se na to koukat
no jsem zvědavá dneska,doufám že to votočej
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 08:08
- Nahlásit
janika
no ve finále půjdu na ježoura asi centimetrového a novou barvu,jako ještě nevím jakou a pak mám ještě něco v plánu....
Kterýmu chlapovi se chce asi líbit??
žádnému ,ale pár se jich najde ....
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 08:14
- Nahlásit
janika
no tys to trefila přesně
to mi musíš večír povědět
no to raději večer,bo tady by to nemělo smysl a takovej drajf
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 08:32 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
jablunka
nejedeš do Prahy? má Landa koncert 29,4
já ještě uvidím,lístky ještě nějaké jsou,ale jsem malá,tak jsem zvědavá jestli něco uvidím,asi si vezmu stoličku
|