| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:27
- Nahlásit
Erin
No ale zase kdy jindy si člověk má tu hlavu oholit, než když je za to mládí? Já třeba teď nemůžu, ale jak bych si zas dala hlavu na rudou, ale to by mi v práci asi neprošlo
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:29
- Nahlásit
Jimmi
jo takle,no a neměli byste něco levnýho?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:30
- Nahlásit
PetraK
na žrádlo se chytěj jenom ty nepotřebný
To je slovo do pranice, tím se dá vždycky vymluvit, gdyš čék neumí a nechce vařit. Naprosto s tím souhlasím a beru to do života jako další velké moudro.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:33
- Nahlásit
Gerda
jojo, dneska je to celý poučný, co se člověk všechno dneska nedozvědíl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:34
- Nahlásit
PetraK
P.S. a zapomněla jsem, že se touto cestou člověk vyhne i hláškám typu: "No MOJE maminka TEDA dělala svíčkovou úplně jinak a byla delikatesní"!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:36
- Nahlásit
PetraK
já se taky dovídám věci
isdpch
no jo pravdu máš,to musím uznat
heledte už toho necháme,tohle nikam nevede
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:37
- Nahlásit
PetraK
No MOJE maminka TEDA dělala svíčkovou úplně jinak a byla delikatesní"!
Tomu se přece nemusíš vyhýbat - v dnešní době kvalitních termosek a přepravek na jídlo se dá taková maminčina svíčková hbitě přepravit do vlastní mikrovlnky...aneb, pokud maminka umí vařit abaví jí to, využila bych těch chvil a přispěchala s kastrůlkem. A je fuk, ČÍ by to byla maminka!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:39
- Nahlásit
Gerda
a tady si právě zaděláváš na problém , začne to svíčkovou na víkend a skončí to tchýní natrvalo , kdepáák, kdepáák, já jsem pro prevenci
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:40
- Nahlásit
Gerda
PetraK
no je fakt,že když žila babča,tak vařila po domácku, to vám byli palačinky,bramboračka,knedlíky s jahodami,domácí pizza,je fakt že to bylo žužo,ale já vařit neumím a hlavně mě nebaví u toho stát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:40
- Nahlásit
želva
člověk se furt dozvídá něco novýho, aby mohl zapomenout to starý . A pak přijde věk, kdy už bude všechno jenom a jenom nový, protože to starý si už nebude pamatovat rovnou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:41
- Nahlásit
želva
joo, babička, to je něco jinýho. Babičky se vyvažují zlatem. A je pravda, že tak jak vařily babičky - to byla mana nebeská. Hergot už z toho mám zase hlad, takhle tu štíhlou línii nevybuduju, dopadne to jako s komunismem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:42
- Nahlásit
želva
takže když si člověk ostříhá hlavu,tak už je špatnej?
Špatnej ne, ale blbej.
tady si právě zaděláváš na problém , začne to svíčkovou na víkend a skončí to tchýní natrvalo , kdepáák, kdepáák, já jsem pro prevenci
Správně, správně. Tchýně se musí držet co nejdál od baráku. Ideální je vzdálenost Rumunsko- Aljaška
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:43
- Nahlásit
isdpch
heled,já to si to pořádně proberu v tý svý makovici a kdyžtak bych si pak vzala to číslo,anebo si to nechám jak to je ted,dlouhý malinko
ale poslouchá se to blbě,to je fakt
tímto se všem vomlouvám za svoje písemnosti během dne
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:45
- Nahlásit
PetraK
no já sní žila vod svejch 2 let až do 22
ale byla to moje jakoby mamka,kterou sice mám,ale raději jí nevídám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:49
- Nahlásit
PetraK
začne to svíčkovou na víkend a skončí to tchýní natrvalo
Pozor pozor, nemluvim o tchýni u vlastního sporáku! Mluvim o přesunu kastrůlků a to je rozdíl. Ale budiž, kastrůlky může dovážet expresní kurýr, nebo vlak.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:55
- Nahlásit
isdpch
dyš se budu řídit staromongolskym příslovim, za chvíli vymlátim půl paneláku - je to tam samá tchýně. Jen moje máma eště neni tchýně, bo sem příliš mladá.
Ale jinak se dá ještě řídit starosomálským příslovím Žij proto, abys jedl, nejez jen proto, abys žil.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:58
- Nahlásit
želva
hele já Tě sice neznám a tak se mi to kecá s tím oholením hlavy (páč fakt kdy jindy než teď, když je pak člověk starej, už to kapek blbě fakt vypadá), ale zas na druhou stranu, jestliže Ti to rozmlouvá i chlap, nejen ženský, tak bych na něj dala. Mají kolikrát lepší vočko. Má drahá půle mě furt rvala do ofiny, já se bránila jak čert (to není u mě žádnej problém ) a pak si řekla, že do tý srandy teda jdu a vono to vůbec nejni tak špatný (ale nahlas to doma říct nemůžu, páč by měl radost, že měl pravdu ).
Jo a s máteřema je někdy stejnej kříž než s těma tchýňama. Mohu o tom svědčiti, páč moje tchýně byla hrozná i jako matka. Některý lidi by měli mít zakázaný rodit děti.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:02
- Nahlásit
Gerda
Ale budiž, kastrůlky může dovážet expresní kurýr, nebo vlak.
Hele věř zkušenějším - začne to kaserolama s provijantem a za chvíli ji máš nasáčkovanou doma i kdyby se to posílalo 3x kolem zeměkoule.
Vidíš, že i Biluška mě podpořila .
a za čas bys pak sháněla koberec, abys měla do čeho zabalit mrtvolu. nebo dvě, kdyby Ti ruply nervy moc a vzala bys tchýňku i s jejím mazánkem
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:05
- Nahlásit
isdpch
topž že gratuluji,ale prosím ta nejezdí jak je palác flora
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:08
- Nahlásit
isdpch
myslíš, že řidič začátečník může být horší než je věčnej začátečník? Já to mám jako Frýbová - umím jen vyježděný trasy z A do B, z A do C atd. pokud by mělo dojít k situaci že se má jet trasa A-B-C, musím jet z A do B, zpět do A a pak teprv můžu vyrazit do C. Mezitím 3x nervozitou ještě na WC
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:09
- Nahlásit
no tak ztohodle důvodu si ten řidičák nechci dělat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:10
- Nahlásit
isdpch
co jako mám dělat, když jsem starej a k tomu plešatej
šmarjáá, to jsem ujela, teda . Měla jsem ovšem na mysli, když by si tu makovici vyblejskala třeba čtyřicítka a dala k tomu povinnej firemní kostýmek . Takhle nějak
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:11
- Nahlásit
PetraK
takže 27 je ještě dobrý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:19
- Nahlásit
želva
tss, sedmadvacítka v poho ne? copak to je nějakej věk? Jde jen o to, jestli to sedne a nebo jestli pak bude ta sedmadvacítka vypadat jako vyděšený pštrosí vejce. Ale to nemůžu posoudit, páč Tě neznám. Ostatní jo, tak mají třeba pravdu.
isdpch
Tak koukám, že ujíždím čím dál tím víc - je něco čím to mohu zastaviti??
Třeba dcérka překvapí! Nepodceňovala bych ji. Maximálně dopadne jako můj kamarád hned s čerstvým řidičákem, do toho šel naplno a samostatně. Půjčil si auto, lebedil si jak je dobrej,furt dobrý, furt dobrý... pak se něco někde zašmodrchalo, jeho to rozhodilo a skončil tak, že pro jistotu už jel jenom tam, kde svítila zelená. Dojel kamsi do polí za Prosexem, kde se zhroutil, šel hledat telef. budku a shánět odvoz .
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:24
- Nahlásit
PetraK
kdyby Ti ruply nervy moc a vzala bys tchýňku i s jejím mazánkem
Ty vado, to je peklo, od kastrůlků k vraždě! Vemu si sirotka, to je jediná jistota!
isdpch
Papíry jí vydaj do 3 týdnů, což je pro všechny pražáky dostatečná doba, aby si stihli pořídit ochranou přilbu, nové brýle a chrániče
hlavně ať si ona pořídí velké zetko na zádíčka, aby to každý věděl a zvládl udržovat vzdálenosti. Já ho tam mám a když se rozjíždim do kopce, lidé za mnou dodržují, co mohou. Gratulujeme céři k výkonu!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:26
- Nahlásit
No tady je zas puch,na tý foře ,to si nemůžete vyvětrat?!
Aspon že plešatý náčelník isdpch vysvětlil jelvě ,že bude vypadat jak mongoloid a snad jí vodradil vod nápadu bejt za Landu .A nežerte tu furt ,taghle do plavek asi nezhubnem!!!!
Biluška
ten nápad s tim lovenim chlapů skrz psy nejni špatnej...nakonec dybych trochu mákla na revírech,můžu mít v podstatě gdekoho
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
isdpch
třá bys mohla mlčet - tak to je jediný, jediný, co fakt vůbec neumim. To umím líp řídit,než mlčet
No já ač Pražka, jsem si dementně dělala řidičák v Benšově. Výsledek byl stejný, jako u Tebe s tím, že jsem se z toho dodnes nevzpamatovala
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
PetraK
Dojel kamsi do polí za Prosexem, kde se zhroutil, šel hledat telef. budku a shánět odvoz
Takhle sem jela do doplních Počernic, u statku kdesi za Prahou jsem brečela, že sem se ztratila, volala kamarádce, vrtáila se podle telefonní navigace zpět do bodu A, a celou cestu absolvovala znova, nyní již správně, ovšem celá zpocená, ubrečená, rozklepaná a s poblitou fiestou od mojí Marie, které se ta cesta také moc nelíbila.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:32
- Nahlásit
Gerda
Ano, ano, to je to nejlepší řešení, to jsem si dala jako svůj stranický úkol do svého příštího života
davidkova renata
nakonec dybych trochu mákla na revírech,můžu mít v podstatě gdekoho
zatím se loučím, jdu za tím svým posránkem, pokud se již nikdy neozvu, porazil mě smrádek v předsíni.
P.S. podezírám Bilušku, že to nějak zařídila tak, aby v tom s krtečkama nebyla sama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:33
- Nahlásit
isdpch
Gerda a ostatní řídící
tak a teď mi teda řekněte - proč si za ten volant sedáme???
|