Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 846 . 847 . 848 . 849 . 850 . 851 . 852 . 853 . 854 . 855 . 856 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:38
- Nahlásit

PetraK
ty voe,až budu mít čas,napíšu ti jakej já sem řidič ,Frýbová vydá další trilogii

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:43
- Nahlásit

PetraK
proč si za ten volant sedáme???
Protože potřebujem do svých životů vnést trošku adrenalinu a dobrodružství, chcem ho dopřát i jiným podle staroindického přísloví Born to Ride

Erin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:51
- Nahlásit

davidkova renata
.A nežerte tu furt,taghle do plavek asi nezhubnem!!!!

A tohle by z nás chtěla mít sestra renča...tsss tagle by nás ti chlapi přehlídli...muší bejt za co chytit...úúáááá du naložit svíčkovou

http://anorexie-a-bulimie.blog.cz/0707/anorexie-fo to-c-3

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 16:57
- Nahlásit

PetraK
P.S. podezírám Bilušku, že to nějak zařídila tak, aby v tom s krtečkama nebyla sama
Taky jsi krmila játrama? . Ještě horší svinstvo je slezina, ale to vím, takže tím krmím jenom v krajní nouzi

Fšem řidičům
Frýbová je slabý odvar proti tomu gdyž řídím já. Nejhorší je když hledám nějakého klijenta v nějakých prdelovicích a mám popsanou cestu asi následovně: "no a tam je potok,jo a most, no hned za tím mostkem je takovej rozpadlej plot, tam bydlí Horáčkovi, pak je takový jako esíčko, tam je takovej barák co tam dřív byla hospoda, ale už tam není a třetí barák za tím jsme my". Vjedu do vesnice, most je v každé zatáčce, rozpadlej plot má každý třetí barák a esíčko následuje jedno za druhým. Ideálně je ještě k tomu tma a prší. Venku ani zombie, zeptat se není koho, takže jedu krokem a snažím se číst čísla na barácích. Sem tam sundám nějakou popelnici, které jsem si nevšimla když jsem zírala na ty baráky.
Ještě radši mám klienty, kteří mi na otázku "dá se tam zaparkovat? Dá se tam otočit?" frajersky odpovídají "jasně, tady se otočíte i s náklaďákem" . Pak tam dojedu, na brance mám cedulku, že mají úmrtí v rodině, ať se nezlobím, že zavolají. Otočit se tam pochopitelně nedá, protože na place velikosti manželské postele (pro hodně štíhlé a hodně zamilované novomanžele) se prostě neotočím. Dopředu se jet taky nedá, je to slepá ulice a nezbývá než couvat. Cestička je široká tak pro cyklistu (kdyby šel naráz cyklista a Helena Růžičková tak jeden z nich musí uhnout do příkopy), z jedné plot, z druhé sráz do potoka a já na tom couvám ideálně tak půl kiláku. Zásadně potmě. Což je ovšem jedno, protože jsem tak naštvaná, že svítím vzteky Většinou jsem na konci tak zpocená, že se musím jet domů převléct Zabila bych některé své klijenty Jenom jednu paní mám moc ráda, bydlí přímo vedle záchytného parkoviště pro kamiony . Přes týden bývá prázdné a nemám problémy se otočit . Bývám nadšená když tahle paní zavolá, že něco potřebuje

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 17:02
- Nahlásit

Biluška
Prosimtě, seš dobrá, že se do toho prdelákova vůbec dostaneš. Už to samo hovoří o tom, že seš určitě dobrej řidič!

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 17:04
- Nahlásit

davidkova renata
A nežerte tu furt,taghle do plavek asi nezhubnem!!!!
Budeš za nás hubnout ty, pak se taky za nás můžeš vystavovat na plovárně. Stejnak seš tady asi jediná, kdo plafky a tu odvahu se do nich obléct vlastní.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 17:07
- Nahlásit

Já sice řidičák mám, ale jsem řidič jenom pro nebožtíky, páč nenadávaj a neraděj

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 17:10
- Nahlásit

Gerda
Stejnak seš tady asi jediná, kdo plafky a tu odvahu se do nich obléct vlastní.
Tss, taky mám plafky a chodím v nich plafat. Ofšem do vlastního soukromého rybníku kde jsem stromy ukrytá před zraky kolemjdoucích Na veřejnost bych si netroufla, bo by okamžitě přiběhli Grynpís, křičeli by, že moře vyvrhlo velrybu a tahali by mě zpátky do vody

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 17:38
- Nahlásit

Biluška
Tss, taky mám plafky a chodím v nich plafat.
Vono by taky bylo dost divný, kdybys v nich šla třá na operu ))))

Nicméně plafky už nekolik let nevlastnim, bo nemám ráda vodu a rozhodně neplavu. Naposledy sem se ztratila na pláži, jak sem si sundala brejle, moře mě odneslo pár metrů od našeho stanoviště a já nemohla najít cestu zpět. U móřete občas smočim kotnik, to je dostačující. Nejlepčí móře bylo na jihu Shetland, v Sumburghu, bylo rozbouřený, mlátilo o útesy a koukalo se na něj jen ze skály.

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 18:15
- Nahlásit

mám vás všeci pozdravovat vod Melody

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 18:58
- Nahlásit

Gerda
plafky už nekolik let nevlastnim, bo nemám ráda vodu a rozhodně neplavu

To snad není možný,ani todle to.Kdo neplave s námi....
Ty kecáš,viď?Já plavu pravda až od 3 let,když jsem se topila v metru vody na Máchově jezeře,což rozlítilo moji mámu natolik,že mne naučila za půl hodiny plavat a v 5 letech jsem s ní musela ten Mácháč přeplavat celý.Pro jistotu jsem naučila obě děti plavat ihned po příchodu z porodnice ,abych je někde u vody nemusela hlídat.A rozbouřený moře přímo zbožňuju

Zato dnes mne vytrestala voda v kuchyni-chtěla jsem opravit kapající vnitřnosti baterie,ale ta mrcha měla v sobě už 5-tileté kurvítko a vylítlo to celé.Takže už mám novou baterii a umytou kuchyň

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 18:59
- Nahlásit

želva
pozdravovat vod Melody

taky zdravím

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:06
- Nahlásit

Neessi
vyřídím,nebo vožná sem večer nakluše

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:08
- Nahlásit

Neessi
no tady není schopen domácí aby mi vyměnil kohoutek,tak mu furt protéká voda,ale tu já neplatím,bo nemá vodoměr a ví vo tom

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:25
- Nahlásit

Erin
...úúáááá du naložit svíčkovou
helejte,klidně mě pošlete do prd*le,přeci zas nebude celej večír šaškovat u plotny ?!
Jinak ste mě votrávila bo foto sou prý fotomontáž Ale našla jsem tam recept na anorexii,hned zejtra se do toho dám,dneska už ne,páč jim naposled asi ve 4,ale i to budu mušet zrušit

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:27
- Nahlásit

isdpch

abysme nemohli pít furt

to se mi ňák nezdá todleto! Vono už neplatí, že řidič má bejt veselej??

Tak dcéři vyřiď, že tendle trik s vidlákovem moc nefunguje, vim vo čem mluvim

Lola1
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:29
- Nahlásit

želva
čau želvo, zdavím tebe, babinec (isdpch promine, že je započten) a melody pozdavuj.

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:30
- Nahlásit

Gerda
Nicméně plafky už nekolik let nevlastnim, bo nemám ráda vodu a rozhodně neplavu vítej v klubu, vodu snesu jenom ve sprše
Tys byla na Shetlandech? Já cu na Shetlandy taky!!!!!!!!!!!!

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:31
- Nahlásit

jsem se přemohla a šla jsem k troubě,na to kydla kus sekaný z mletého co jsem vytvořila jako nějakou šíšu a dala na plech a zavřela a ted čekám co ztoho vznikne

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:32
- Nahlásit

joa vodu mohu hodně,jsem schopná vydržet ve vodě i 3 hodky,ale musím se potápět a blbnout tam

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:33
- Nahlásit

davidkova renata

ty voe,až budu mít čas,napíšu ti jakej já sem řidič ,Frýbová vydá další trilogii

von je na tom někdo ještě hůř než já????? Nejni možná!

Gerda

já Ti nevim s tim adrenalinem, ostatním klidně dopřeju, páč jsem přející, ale u mně samotný to vidím spíš na to, že se mi asi nechce tahat s těma nákupama a chodit pěšky na daleký cvičák, kam už navíc asi ani moc chodit nebudu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:39
- Nahlásit

želva
dala na plech a zavřela a ted čekám co ztoho vznikne
no pokuds tu troubu nezapla,asi nic moc to nebude
joa vodu mohu hodně,jsem schopná vydržet ve vodě i 3 hodky,ale musím se potápět a blbnout tam
tak to je bohužel pravda
PetraK
von je na tom někdo ještě hůř než já????? Nejni možná!
Tsssss,dodnes si o mé jízdě sídlištěm před 15 či více lety pamětníci vyprávějí.Jako hůř už na tom nigdo bejt nemůže!!!!!

P.S.já plafky nemám,mám jen spodní díl a eště to nejsou moc plafky,tagže asi tak..

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:40
- Nahlásit

davidkova renata
jo zapla jsem to

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:44
- Nahlásit

Biluška

játra u nás nevadí, dávám je normálně, ale asi něco jako slezina bylo ve vzduchu a pes se z toho radostně poto.... apropóó slezinu jsem dala jednou jedinkrát svýmu prvnímu hafanovi a už nikdy více. Návrat z pochodu Praha-Prčice byl opravdu slavnostní . A ten smrad se dal fakt krájet

Jo a jsem stejně dobrá v řízení, jako v navigaci , když jsme jeli nedávno s kolegou na Bouchalku do útulku s nějakýma věcma, tak jsme si to střihli hned na několikrát. Divím se, že mě z toho auta nevyrazil

Plafky mám, ale mám je strach používat, tak jsou furt nový a zabalený v pytlíčku. Ty předchozí mě totiž hnusně zradily na pláži, kde si dovolily při vystupování z vody nečekaně zprůhlednit, což jsem nevědíla a divila se proč má drahá půle upadla na mělčinu a válí se tam smíchy. Nejdřív jsem se vyděsila, že má nějaký ten záchvat či co a pak jsem se vyděsila, ještě víc, když jsem koukla důlem a zjistila, že plavky sice mám, ale kdybych je neměla, byla bych oblečená asi víc , tak se teď bojím, aby se to ty nový taky nedomákly, jaká to byla prča a nezopákly to číslo taky

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:45
- Nahlásit

želva
podlilas to?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:49
- Nahlásit

PetraK
kde si dovolily při vystupování z vody nečekaně zprůhlednit
jo,to voni dělaj,kor některý barvy.A taky záleží na matroši bo ten řídkej je v zásadě zcela zbytečná investice

Erin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:50
- Nahlásit

želva

sem se přemohla a šla jsem k troubě,na to kydla kus sekaný z mletého co jsem vytvořila jako nějakou šíšu a dala na plech a zavřela a ted čekám co ztoho vznikne

Hele už jak to popisuješ ...je to blbě...měla jsi tu masovou směs ochutit,frknout tam dost vajec...majoránky,česneku s láskou uplácat ,podlejt maličko a hodinku a půl hlídat..mezitím udělat bramborovou kaši....
Ale pro začátek na tebe POKROK VELIKÁÁÁNSKÝ

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:51
- Nahlásit

Erin
PetraK
no detajli přece nebudu popisovat

Lola1
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:52
- Nahlásit

benda
bendo, máš bendu doma? Prý nějaký cestoval vlakem 40 km.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 19:53
- Nahlásit

davidkova renata
No počkat!! Skazky o mém řidičském umění nastupují ve společnosti (jak jinak, než v podání mé drahé půle) v momentě, kdy to vypadá, že nálada už umřela. Spolehlivě to zabírá. Páč jen idiot jako já může jet v noci z Řep do Dejvic (byla to moje první samostatná jízda, jako spolujezdce jsem si, kvůlivá strachu vzala svýho prvního psa Murphyho, který chudák strachy vibroval tak, že jsem si myslela, že se mi motor přestěhoval na sedadlo spolujezdce) a jede idiot, jede, a na Karlovarský, před Bílou horou si tak jako říká, že to je hrozný s tím osvětlením, není na tý silnici vůbec vidět! Kdyby tady někdo šel po krajnici, tak ho neuvidí, srazí ho a je v maléru. A tak idiot radši zpomalí na dvacku, když jsou v městský radě tak pitomí a neosvětlí poměrně frekventovanou silnici a jede a jede a až po stodvacátým zablikání protijedoucích aut si všimne jedné zásadní věci. Že sice svítí. Svítí, ALE POUZE V KABINCE!!! jinak ani prd. Asi chce idiot zůstat v ilegalitě

<< 1 ... 846 . 847 . 848 . 849 . 850 . 851 . 852 . 853 . 854 . 855 . 856 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání