Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 837 . 838 . 839 . 840 . 841 . 842 . 843 . 844 . 845 . 846 . 847 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:25
- Nahlásit

želva
Člen # Zasláno: 19 Bře 2008 09:55
Citát Změnit

Gerda
heled,vážně máš doma strojek na stříhání vlasů?
nebo něco jsi tu psala že bys mě mohla stříhnout

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:30
- Nahlásit

PetraK
Včera jsem totiž objevila úžasnou výcvikovou metodu odvolání od háraftky
Vaše metoda je skvělá,vo tom žádná,používám tudle metodu naprosto na fšecky cviky a povely bo Nyný žere víc jak kyselina sírová a furtZnovu opakuji,že nejsem Ročild(né ten vod Biluše ),tagže dyby chtěl něgdo Nyný přispět...Problém vidim v bodě dva...Nyný neni 12,není pudlice a dokonce není ani sousedky,takže nevim..Další problém vidim f tom,že Nyný s vašim čoklem se servou vo to žrádlo jako koně a my nebudem řešit nějaký vodvolání vod hárafky,ale agresivitu vůči jiným psům No co,aspon máme co dělat
Biluška
protože ten pes dokáže najít peněženku ať ji schováš kamkoliv
tak jako to je hodně dobrá povahová vlastnost,myslíte,že je geneticky přenosná????

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:34
- Nahlásit

davidkova renata

Problém vidim v bodě dva...Nyný neni 12,není pudlice a dokonce není ani sousedky
já na tom zapracuju - možná bych mohla časem, až dojdu k tomu, že můžeme postoupit k těžším rušivým élementům, požádat sousedy, aby nechaly pudlici udělat plastiku?? Že jako omladit a hodit do fazóny vzor Nyný??? Prachy by mohl případně obstarat malý Rotčíldík, kdyby Biluška nebyla lakomá a na chvilu zapůjčila??

my nebudem řešit nějaký vodvolání vod hárafky,ale agresivitu vůči jiným psům - no tak to je v poho, páč díky těm dvěma útokům co má Ešus za sebou, řeším sice ne agresivitu, ale strach ze psů. K agresivitě od strachu je už jen "kousek", takže tady problém nevidím

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:36
- Nahlásit

želva
heled,vážně máš doma strojek na stříhání vlasů?
nebo něco jsi tu psala že bys mě mohla stříhnout

To byl samozřejmě vtip, jako klidně tě vostříhám, ale pochopitelně to neumi, nebo abych ti vykreslila tu schopnost, pak musim říct, že umím stříhat stejně jako vyřizovat plynárny, elektrárny a stavební povolení....Bejt tebou, bála bych se.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:39
- Nahlásit

davidkova renata
tak jako to je hodně dobrá povahová vlastnost,myslíte,že je geneticky přenosná????
Úzkou příbuzenskou plemenitbou by se snad dala podchytit. Nakrejem s ním všechny jeho sestry (bohužel jsou jenom tři ) i matku a uvidíme kolik štěňat v F1 zdědí tento vzácný gen

PetraK
Prachy by mohl případně obstarat malý Rotčíldík, kdyby Biluška nebyla lakomá a na chvilu zapůjčila??
Sem lakomá, ale že jsi to ty tak ho na pár dní půjčím. Jenomže napřed musí povyrůst, protože zatím je tak prťavý, že by ho ti tůristi ušlapali

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:39
- Nahlásit

Gerda
jako klidně tě vostříhám,
a umíš stříhat dohola? jako to není vtip,tady za to chtěj 500,- anebo mi to nikdo nechce udělat

anebo mi řekněte kam bych mohla jít se nechat vostříhat do hola,ale ne za 500

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:44
- Nahlásit

želva
kam bych mohla jít se nechat vostříhat do hola
zkus blázinec v Bohnicích.
Se uklidni laskavě,kdo si myslíš,že s tebou pak bude chodit na vycházky??!!!Vono stačí to co je
PetraK
K agresivitě od strachu je už jen "kousek", takže tady problém nevidím
tak to je fajn,vona Nyný nezná bratra dyš de vo žrádlo
Biluška
Úzkou příbuzenskou plemenitbou by se snad dala podchytit
snad..v nejhoršim bysme se holt vobětovaly i my bo představa,že vyčuchám peněženku gdekolif mi není tak zcela proti mysli

Jimmi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:45
- Nahlásit

želva

já mám doma holicí strojek, klidně přijeď a nůžeš si vybrat od 0 do 12mm

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:51
- Nahlásit

davidkova renata
a co je na tom špatného,když bych neměla vlasy? to jako se semnou nebude chtít chodit ven?

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:52
- Nahlásit

Jimmi
dík,beru to jako nabídku,já bych se po velikonocích ozvala

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:54
- Nahlásit

želva
Víš jak blbě budeš vypadat? A krom toho ti bude zima na uši.

davidkova renata
snad..v nejhoršim bysme se holt vobětovaly i my bo představa,že vyčuchám peněženku gdekolif mi není tak zcela proti mysli
No jo, ale ještě ji musíš nepozorovaně šlohnout. To na tom bude to nejtěžší. Róčild to zatím neumí, krade děsně okatě a pak si myslí, že mi dokáže utéct

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:56
- Nahlásit

Víš jak blbě budeš vypadat?
Biluška
vim,už jsem takle 2x byla a v poho,mě okolí nezajímá co si vo mě myslí,prostě to potřebuji hodit dolů a bejt zase jednou svoje
A krom toho ti bude zima na uši.
nebude

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 10:58
- Nahlásit

želva
a co je na tom špatného,když bych neměla vlasy
a proč je jako nechceš mít,co ti zas hráblo???!!!
Biluška
ale ještě ji musíš nepozorovaně šlohnout
no tak můžem přibrat do lííínijí nějakýho sličnějšího jedince nepřizpůsobivé menšiny,to bude tutofka

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 11:01
- Nahlásit

davidkova renata
ale nic mi nehráblo,prostě to chci dolů,ono mi to zas do podzimu naroste aspon na ježoura
no a když semnou nebudete chtít jít ven,jako na venčení,tak mi to doufám napíšete

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 11:01
- Nahlásit

davidkova renata
no tak můžem přibrat do lííínijí nějakýho sličnějšího jedince nepřizpůsobivé menšiny,to bude tutofka
Tak to je jasný. Musíme najít Akélu, nakrýt Róčilda s Akélou a je to tutofka

želva
vim,už jsem takle 2x byla a v poho,mě okolí nezajímá co si vo mě myslí,prostě to potřebuji hodit dolů a bejt zase jednou svoje
Hele, Želvas, máš prostorově výrazné tělo a k němu malou hlavu. Když půjdeš do hola tak tu hlavu jednak opticky zmenšíš a za druhé k ní přitáhneš pozornost. Obojí je nežádoucí. Neblbni a radši si nech udělat nějaký účes, který ti bude slušet. Taky budeš mít něco nového, originálního a navíc budeš vypadat jako člověk.

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 11:04
- Nahlásit

heledte se,nezlobte se na mě,ale já prostě chci jít dohola,jestli budu vypadat jak blb,tak budu,mě to nevzrušuje,tak se nezlopte,ale prostě vlasy dolů
nechám pak na vás zdali semnou budete chtít chodit ven na vycházky

Erin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 11:10
- Nahlásit

želva

Já tě sice neznám,ale proč chceš háro dát dolů???

Pro všechny...dnesky nevařím všechno mě sejří,počasí,klienti...

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 11:16
- Nahlásit

Erin
prostě to na hlavě nechci mít
proboha co je na tom špatného?

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 11:18
- Nahlásit

isdpch
vyčleníš mi parkovací místo u vás v práci na dvoře
Tak to bude muset bejt kolem oběda, vono je tu furt plno, ale to snad dokážu Jinak fakt moc díky za pomoc, kouzelník je výbornej a moc hodnej, trochu se smál, když sem mu řekla, že nevim vůbec nic
Jinak sem se dnes pochlapila a zařídila přivezení a namontování sporáku, spojila to s digitalizací UPC v jednom termínu, mezitim budu odmontovávat starej sporák a malovat kuchyň - teda tohle všechno u mámy. U sebe začnu se stavební ohláškou, až to rpoberu s Pardálkou. Fakt nechápu, proč okolo všeho musí bejt takový obsírání. Kdybych bydlela v mongolsku v zemljance, asi by to bylo jednodušší. Příště už budu chtít bydlet jen v pronájmu. Nejvíc se těšim, až to bude úplně celý hotový, svalim se na meditační pohankový polštářek na novém linu, zapálim si cigáro, zmlátim psa a pošlu ho na balkon, pustim si intronéét a spokojeně vydechnu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 11:25
- Nahlásit

želva
heledte se,nezlobte se na mě,ale já prostě chci jít dohola
No ono i to ostříhání do hola může vypadat pěkně a nemyslim si, že to stojí 500. Můžu ti dát číslo na mojí kamarádku kadeřnici, stříhá na pánskym, kdyby tě fikla doma, třeba by to bylo zadarmo..zeptám se jí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 11:35
- Nahlásit

Biluška

ale že jsi to ty tak ho na pár dní půjčím

já dycky věděla, žes karakter . času zatím dost, musím s nácvikem pomalu, abychom nepřepálili start (jak je mým dobrým zvykem), takže zatím zůstaneme u menších rušivých élementůch, takže na tu plastiku je ještě hafo času

davidkova renata

vona Nyný nezná bratra dyš de vo žrádlo

jsem ani netušila, že má Ešus tolik příbuznejch. Ale tady se není čeho bát, kámoška Sára, Ešusovi jedno a definitivně vysvětlila, že nárokovat si COKOLIV, co má dáma v hubě, se krutě nevyplácí

Jimmi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 11:37
- Nahlásit

želva
Gerda

pokud to ostříhání udělá profík, může ti na hlavě i vystříhat ornament, to taky není špatný
pro ty ostatní: ste asi zapomněli na svobodu slova i ducha ne?

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 11:42
- Nahlásit

Jimmi
slova i ducha ne?

želva
stejně rozmysli si děfče rozmysli na své štěstí pomysli

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 11:42
- Nahlásit

Jimmi
ne mě stačí bez nějakejch ornamentu,bo to byste si všici mysleli že jsem fašista nebo tak něco takového

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 11:44
- Nahlásit

isdpch

tohle prostě chci a je mi jedno kdy,jestli zítra nebo za tejden

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 11:44
- Nahlásit

Jimmi
ste asi zapomněli na svobodu slova i ducha ne?
Samozřejmě, diktaturu na nás, to je stejnak nejlepčejší, chceme království a zpět otroctví - kupovala bych asiaty, sou zvyklý hodně pracovat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 11:46
- Nahlásit

želva
ne mě stačí bez nějakejch ornamentu,bo to byste si všici mysleli že jsem fašista
Stačí, že budeš vypadat jako Landa, "nácek" už vypluje jen pouhou asociací

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 11:46
- Nahlásit

sarax
rozmysli na své štěstí pomysli
mé štěstí bude,když budou klapat psi,bude zdraví a vlasy budou dole

želva
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 11:48
- Nahlásit

Gerda
a proč si myslíže že chci vypadat jak Landa,? voni si to myslej stejně všeci co jsem snimi mluvila
já nezapírám že Landu mohu ...
oprostě ty jeho písničky,ne Orlíka,toho poslouchal ten můj,já jesem ještě vod Orlíka nic neslišela a ni slišet nechci,bo mě zajímá ted co psdal a píše a zpívá,to co bylo mě nezajímá

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 11:49
- Nahlásit

želva
celkem ti závidím,ti ke štěstí stačí jen tohle
Gerda
- kupovala bych asiaty, sou zvyklý hodně pracovat.
já ci taky...

<< 1 ... 837 . 838 . 839 . 840 . 841 . 842 . 843 . 844 . 845 . 846 . 847 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání