| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 15:23
- Nahlásit
Neessi
Sem vostuda,tak prosím ......Hepy brzdéj tů jů........
Celý dopoledne jsem lapala zprávy,jestli se nestřílelo ve VČP a jablunku nezašili-tak dobrý.Ještě by měli dát na vesnickou vývěsku omluvu,ne?
Já už sem roztroubila jaký tam sou magoři a hovada,tak to snad bé stačit!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 15:29
- Nahlásit
Neessi
Taky se připojuju ke všeobecným gratulacím
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 15:38
- Nahlásit
jablunka
janika
Biluška
díky....díky....moje hluboké koření......že jste si vzpoměly na starou bábu Biluška
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 15:42
- Nahlásit
Biluška
Rustikálně vypadají ty krbové kachle co mám na půdě a furt se nemůžu rozhodnout jestli je prodám, vyhodím,nebo postavím kamna
nic nevyhazuj-budou se hodit.Já jsem podobnejma ze starých německých kamen po Němcích(takový ty lahvově zelený) použila v sedlovně za kamna a nemá to chybu.Taky jsem z toho viděla na jedný chalupě udělanou lavici v chodbě a hned jsem litovala,že jsem je nepoužila podobně.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 15:44
- Nahlásit
Neessi
Také se zapojuji a přeji vše nej nej ..hlavně tu pohlavní svěžest,tu hlavně
|
želva
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 15:47
- Nahlásit
Neessi
VŠECHNO NEJLEPŠÍ A POKUD MOŽNO JEŠTĚ JEDNOHO nO
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 15:49
- Nahlásit
Erin
hlavně tu pohlavní svěžest,tu hlavně
,dík,a co se svěžesti týká,tak v tom problém zatím není ,horší je to s tou hlavou-každý ráno říká:No co,klouby bolej,páč jsi stará,tak už vstaň a běž si namalovat nějakej ksicht na tu tlamu zmuchlanou,aby se tě lidi nelekli
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 15:52
- Nahlásit
želva
Děkuji,želvajs
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 15:53
- Nahlásit
želva kam zmizelo téma Společné venčení?Sem se těšila na fotky
|
želva
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 15:56
- Nahlásit
Neessi
http://www.cz-pes.cz/diskuse/9_7723_32.html
Davídková - dík za tu fotku s janikou,bo ta je skvělá,mám ji na monitoru
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 16:02
- Nahlásit
Neessi
všecko nejlepší ka narozkám ...bude v álejích nablito? cos dostala za dárečky?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 16:04
- Nahlásit
Biluška
si dneska věčně nespokojená
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 16:08
- Nahlásit
isdpch
no eště že jsi nezapoměl,bo to bych nevydejchala
Ale fakt dík
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 16:09
- Nahlásit
Jimmi
si dneska věčně nespokojená
Jsem, bo nechci v kuchyni rustikální velryby, chci tam ty škrkavčí hnízda a kvůli tomu pitomečkovi je budu muset koupit za nekřesťanské prachy znova A to bůhví, jestli je ještě mají
Neessi
Jak má vypadat ta lavice? Mám k dispozici asi třicet dlaždiček, některé jsou rohové. Do sedlárny je nepoužiju, sedlárnu nemám a předpokládám, že ani mít nebudu. Leda bych začala Wandu zapřahat do kočáru
|
želva
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 16:10
- Nahlásit
janika
nevypadáš,nezlob se já ale nekoukám jak vypadáš ty,ale jak vypadá Dastík a tam mu to děsně sluší a jak tě vnímá
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 16:18
- Nahlásit
Jimmi
bude v álejích nablito? cos dostala za dárečky?
tsssss,jsem létama trénovaná,blujou jen ucha
no kytky už nemám kam dávat a to mám asi 25 váz:lol trochu mi to připomíná v obýváku krematorium -no co,musím si zvykat :lol
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 16:21 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Biluška
Jak má vypadat ta lavice
normálně obdélníková -stačí udělat základy z cihel,nebo z ytongu a obložit jako vanu a kór,když máš rohový,tak by to vypadalo noblesně i s opěradlem.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 16:42
- Nahlásit
Biluška
vem foxloše na večeři do čínský restaurace a nenápadně ho tam zapomeň. Kdyby byla obsluha nechápavá tak řekni, že se mají postarat o Bóbika........ale věřím tomu, že je foxloš přečůrá bude doma dřív než ty
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 16:46
- Nahlásit
Neessipani taky preji sice se zpozdenim vse nej,nej,nej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 16:47
- Nahlásit
gabifi
ale věřím tomu, že je foxloš přečůrá bude doma dřív než ty
si piš,a s mojí chnusnou kočkou se budou válet na gauči,žrát popkorn a serfovat na netu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 16:47
- Nahlásit
nemethova5
děkuji,pani....děkuji
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 16:48
- Nahlásit
Biluška
Až se vrátí domů gaučák dostane taky, protože nechápu na co tam tu hnusnou rezavou trubku má Ježíš, lidi, já jsem tak naštvaná, že asi puknu vzteky. Budu zlá, já budu dneska tak strašně zlá, že sameček potáhne uklízet ten bordel do chlíva a nepustím ho domů dokud se tam bude povalovat jedna jediná trubka
Já bych teda rozhodně nehledala chybku v chlapovi.Dyť je to jenom chlap...má jeden mozkový závit a jeho dvě mozkový buňky se holt často na tý jednokolejce sráží.
Chyba bude v úvazu a jeho obyvateli....sem si to nemohla vodpustit,no
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 16:53
- Nahlásit
Tak děcka, právě nám v práci začala oslava narozenin, myslím, že to bude takové přátelské odpoledne. Už ani nikomu nevadí, že se oliva zase posrala v kanceláři! Je to prase pes, nechápu, jak se dospoělej pes může podělat v místnosti!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 16:57
- Nahlásit
Gerda
třá to je projef gratulanta
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 16:59
- Nahlásit
Neessi
Je to projev debilního psa.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:02
- Nahlásit
Kameňák
U lékaře paní slyší ortel:už vám nemůžeme pomoci,lékařská věda má své meze.Zemřete do 24 hodin.
Paní dojde domů,svěří se manželovi a má poslední přání:
"Miláčku,budeme se milovat vášnivě až do rána,aby se mi umíralo lehce a krásně".
Manžel: "No jo,Maruš,tobě se to lehce řekne,ale ty nemusíš ráno vstávat".
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:02
- Nahlásit
Neessi
Můdr,sem znechucená,páč nám dneska,kvůlivá debilnímu X faktóru,nedávaj Hausíka!!!
Asi pudu na pívo!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:03
- Nahlásit
gabifi
ale věřím tomu, že je foxloš přečůrá bude doma dřív než ty
To si piš. Cestou ještě zakousne pár slepic a vynervuje nějakou důchodkyni co bude venčit jojo-jorka
Erin
Chyba bude v úvazu a jeho obyvateli....sem si to nemohla vodpustit,no
jako že bych mu měla zkrátit řetěz jo? Taky už jsem nad tím uvažovala Dostane metr a půl jako všichni ostatní vesničtí vořeši a bude to mít
Neessi
normálně obdélníková -stačí udělat základy z cihel,nebo z ytongu a obložit jako vanu a kór,když máš rohový,tak by to vypadalo noblesně i s opěradlem.
Tak to nic. POtřebuju úložné prostory, takže lavice musí být otvírací, aby se dovnitř dali házet vodítka a podobný binec. Kachle budou muset mít jiné upotřebení.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:05
- Nahlásit
davidkova renatanazdarek reni,ja ti vcera volala a ono nic,hele uz se to s andym resi,hele nejhorsi je,ze nam nerekl milej honza,ze pes ma ujete nervy a jeste zitra za mnou prijede do roboty jeden co se zabyva psim chovanim,vasek zas neni takovy blb,aby psa dal hned pryc,zitra ti povykladam,to je nadlouho.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:06
- Nahlásit
jablunka
,nedávaj Hausíka!!!
no to snad néééééééé
Asi pudu na pívo!
šla bysem s tebou,ale tvoje hospoda je kapánek daleko
taxi votevřu flašku(už zase)
|