Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 837 . 838 . 839 . 840 . 841 . 842 . 843 . 844 . 845 . 846 . 847 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Benda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 14:10
- Nahlásit

davidkova renata
měli akorát voběd.
takhle ale skore s bodlákem nevyrovnáš když ani nevíš kdy máš jít venčit

želva
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 14:20
- Nahlásit

tak tady je sněhová bouře

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 14:22
- Nahlásit

Benda
takhle ale skore s bodlákem nevyrovnáš
to ne,ale zkusim to vo víkendech,to mívaj frííísoboty a fríííneděle

Darina1
Člen
- Nahlásit

A tady ne, jdu se opalovat. Heč.

gabifi
Člen
- Nahlásit

Biluška
ty budeš k sobě brát nějaký šeltičky z Jarošova? Pokud mi písneš na mejla číslo účtu, můžu poslat peníze.....Já se na to vyseru, tohle je fakt nekonečný příběh

Benda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 14:27
- Nahlásit

davidkova renata
frííísoboty a fríííneděle
sodovka kofola

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 14:32
- Nahlásit

Darina1
jdu se opalovat. Heč.

Já leda tak letlampou
gabifi
Já se na to vyseru, tohle je fakt nekonečný příběh
to jo...a už sou vodebraný ty zvířata,nějak nestíhám..

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 14:33
- Nahlásit

davidkova renata
nic nevím, čekám, co vypadne z Bilušky

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 14:39
- Nahlásit

davidkova renata
Já leda tak letlampou
I tak se dá, ale pak tě nechci vidět jak budeš vypadat a jestli ještě budeš vypadat.
No ale fakt tady sviti sluníčko rohaté, ale sviti.

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 14:41
- Nahlásit

davidkova renata
gabifi
Já se na to vyseru, tohle je fakt nekonečný příběh
to jo...a už sou vodebraný ty zvířata,nějak nestíhám..

říkali,že snad během týdne..........
Koukala sem,že tam byly i nějaké placatky......

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 14:41
- Nahlásit

gabifi
Budu, pokud se ovšem ta babka rozhodne, že je dá. Momentální stav je takový, že kravín je plný vet. správy, lidí z útulku a úředníků z ochrany ŽP a kde čeho. Baba se rozhodla, že psy teda vydá dobrovolně, ale šeltičky ne. Šeltičky totiž miluje a tudíž není co řešit. Úředníci zvolili variantu "mírová smlouva" a rozhodli se šeltky hodit přes palubu. Jeden z nich mi to půl hodiny vysvětloval do telefonu, v našem státě komukoliv odebrat prokazatelně týraná zvířata totiž vůbec není jednoduché. Ono to legálně skoro ani nejde . Ale podle infa těch lidí z útulku to prý není až tak strašné jak to zveličila Nova. Šeltice prý vypadají docela spokojeně, jsou nažrané a dokonce je prý učesala. Patrně na počest té úřední návštěvy . Další info budu mít večer, tak pak dám vědět. Každopádně jsem připravená naházet klece do Amálky a vyrazit, ale vypadá to, že šeltičky zůstanou tam kde jsou

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 14:43
- Nahlásit

jablunka
jsou tam šeltky, bulteriéři, mopsi, frbulci, boxeři, zlaťáci, amikokři a zbytek už si nepamatuju

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 14:47
- Nahlásit

Biluška
Úředníci zvolili variantu "mírová smlouva" a rozhodli se šeltky hodit přes palubu. Jeden z nich mi to půl hodiny vysvětloval do telefonu, v našem státě komukoliv odebrat prokazatelně týraná zvířata totiž vůbec není jednoduché. Ono to legálně skoro ani nejde . Ale podle infa těch lidí z útulku to prý není až tak strašné jak to zveličila Nova. Šeltice prý vypadají docela spokojeně, jsou nažrané a dokonce je prý učesala. Patrně na počest té úřední návštěvy
ty vole!Nemám jaxi co říct

P.S.mám hlad,jedem k Erin na ten guláš bo co??Přeci si nebudem vařit samy

Benda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 14:51
- Nahlásit

davidkova renata
P.S.mám hlad
tohle je jedna z těch vět kterou někteří pronesou jen jednou max dvakrát za život

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 14:54
- Nahlásit

davidkova renata
ty vole!Nemám jaxi co říct
Sedni si a opři se. A teď čti - pokud v našem státě někdo týrá zvíře a přijde se na to (viz třeba ten Jarošov) nastoupí státní aparatůra. Dejme tomu, že státní aparatura bude pracovat tak jak má a dané zvíře "zabaví". Nastupují zákony. Úředník městského úřadu, odbor ochrany životního prostředí nařídí umístění zvířete do náhradní péče. Mezi lidmi zvané "odebrání". Vzhledem k tomu, že zvíře je věc nemůže být někomu jen tak zabavena. Takže paní Bártů bude stále majitelem těch šeltií. Přesto, že je MÚ svěří do péče dejme tomu mě, paní Bártů bude majitelem a má právo s nimi jakkoliv disponovat. Čili za měsíc může přijít s tím, že je chce zpátky. Nebo, že tyhle tři feny chce nakrýt. Nebo prodat...... Na oplátku je povinna mi platit sumu, kterou stanoví onen úřad. Ovšem já si z ní ty peníze musím dostat sama . No Kocourkov jak prase
Proto jsou ochotni radši hodit osmnáct psů přes palubu, aby zachránili těch zbývajících šedesát. Ty ona prostě dobrovolně daruje a už na ně nemůže. De facto se těm úřadům ani nedivím, ale sere mě, že to odskáčou zrovna šeltky. . Stejně si za chvíli pořídí stovku dalších psů

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 14:58
- Nahlásit

Biluška
, bulteriéři, mopsi, frbulci, boxeři
Tý vole.........
Jenže já už dalšího psa neuživím!!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 15:03
- Nahlásit

Biluška
Stejně si za chvíli pořídí stovku dalších psů
Zrovna jsem to chtěla napsat. Státní správa jí pomůže zbavit se zvířat, která nechce. Do půl roku jich tam má zase 50, ale tentokrát čerstvou krev..

Sakra, tu písničku "já bez pejska nemůžu žít, miluju ho" už jsem slyšela od takovýchhle dementů tolikrát, že bych za ně dávala rovou traverzou do hlavy.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 15:03
- Nahlásit

Biluška
Takže paní Bártů bude stále majitelem těch šeltií

No to mi poser!Tagže kdejakej úchyl může čokla utejrat skoro k smrti,na poslední chvíli ho nějake cvok zachrání a von je jako furt jeho jo?????????? Jediná naděje je,že to ten ůchyl třá netuší...stejně jako já.
Benda
tohle je jedna z těch vět kterou někteří pronesou jen jednou max dvakrát za život
K tomuto politováníhodnému nedorozumění dochází maximálně jednou za 10 let
jablunka
Jenže já už dalšího psa neuživím!!!
Tak ho dáme Erin,ta furt vyváří...

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 15:08
- Nahlásit

davidkova renata
von je jako furt jeho jo??????????
Jo je. Naštěstí to fakt ti degeni netuší.
Pokud se ty šeltičky dostanou sem, tak ta baba je nedostane zpátky, ani kdyby sem přijela tankem . Do tří dnů všechny pozdechají na psinku a pak ať si vezme co chce
MImochodem, právě jsem se na můjpsovi dozvěděla, že ty šeltice chová papírově . Alespoň teda některé. V roce 2005 na ni byli napsané 4 vrhy. A z té "chovky" pochází Hesinčin otec - Athos Hlinecký svah. Jdu blejt velebnosti. Vrhá to nové světlo na ty Hesčiny špatné nohy a vrozené genetické vady

jablunka
Já už si taky dalšího nemůžu dovolit. Tím míň osmnáct dalších. Šly by sem jenom dočasně, než se podaří najít nové majitele.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 15:11
- Nahlásit

Biluška
právě jsem se na můjpsovi dozvěděla, že ty šeltice chová papírově . Alespoň teda některé. V roce 2005 na ni byli napsané 4 vrhy. A z té "chovky" pochází Hesinčin otec - Athos Hlinecký svah. Jdu blejt velebnosti. Vrhá to nové světlo na ty Hesčiny špatné nohy a vrozené genetické vady
fakt gůůůt!Paxi čék koupí "papíráka"...

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 15:22
- Nahlásit

Biluška
Šly by sem jenom dočasně, než se podaří najít nové majitele.

Problém je,že já už bych je ani neměla kde mít.Nemám venkovní kotce s podmínkama pro krátkosrsťáky a vzít je do baráku je nemyslitelné.Jednak by to nesnesla moje čuba,druhak máme pidi barák,tagže by se nevešli a o jejich hygienických návicích ani nemluvím!
Ale se*e mě to!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 16:07
- Nahlásit

Hele lidi můžete mi prosim poradit? Co mám udělat, když chci přihlásit plyn a elektřinu? Musim mít ňákou žádost? Můžu si vybrat dodavatele? Nájemní smlouvu i evidenční list bytu mám, ale nevim co dál, eště sem to nikdy nedělala...kam mám jít a cotam mám řikat?

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 16:17
- Nahlásit

isdpch
Samozřejmě že sem trupka, trošku sem se vystresovala tim, co všechno mam zařídit a jak nic nevim....plynoměr tam neni asi od tý doby, co baba umřela. umřela před vánoci

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 16:17
- Nahlásit

Biluška
Hele, až pojedeš, dáš info? Paní mi bude volat. Říkala jsem jí, že jsou mi rasy celkem ukr., ale raději bych teda brala pitíky nebo bulíky. Jsem ochotná to i nějak zasponzorovat co se týče kastrace, ale moje holky se zase budou muset trochu uskromnit, tak uvidíme. Bych tam ráda zajela s tebou, at vidím, odkud ti psi jdou, ať vím, s čím to udávat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 16:29
- Nahlásit

Mucholabka
Je tam 18 šeltek. Normálně vozím v autě všech svých devět (malamutka zabere místo tak za 5 šeltíí, setřice taky, Arman, puma a Lilátko po dvou. Takže by se mi teoreticky mohli vlézt. Ale bude to maso. Jiného psa už tam nedostanu určitě, muselo by se sehnat ještě jedno auto. Ale momentálně je problém v tom, že babka šeltice nechce vydat. Ještě nevím jestli budu brát jiné psy, nebo čekat na šeltice. Dostala jsem pokyn vyčkat do večera tak vyčkávám. Jiného plemene určitě nevezmu tolik co šeltiček. O nic vím, že se v houfu snesou, u bulíků a podobných bych si tím tak jistá nebyla . Musím do práce, mám na pět klientku, pak hned dvě další a pak mám sraz se svojí účetní, co dostala za úkol vyřešit jak to zařídím abych státu na daních odvedla 0,-, nebo aby mi stát ještě něco zaplatil . Budu tady tak kolem deváté a to už bych měla mít i nějaké info z toho Jarošova. Tak taky vyčkávej

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 16:44
- Nahlásit

isdpch
Ježiš díky moc, platim všechny mojita světa, to je jasný, já chci jen posílat někam peníze, tyhle vyřizování sou pro mou jedinou mozkovou buňku prostě náročný, ona se začne soustředit na formuláře, vypnou se ostatní funkce, tak bych se nerada při vyplňování třeba inkontinentovala Stavební ohlášky řešim s Pardálkou, taky mi něco hezkého poradí, eště že vás, lidi zlatý, mám!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 17:13
- Nahlásit

Biluška
Buliny se dají nacpat do klece, co to máš za autiko? Jak je to velké? Jinak bych s nima musela jet vlakem v devět už budu zařezávat, ale nějak se vynasnažím udržet oči.

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 18:51
- Nahlásit

Co se řeší?No jestli sníh,tak toho je tu dost,přesto se stihly ty moje megery zabahnit,páč je mokro

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 19:13
- Nahlásit

Neessi
Co se řeší
jako dycky
Biluška
máte sovu,pani

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 19:18
- Nahlásit

davidkova renata
No pani majitelko fora, vy jste nám chyběla, chcete pusu?

<< 1 ... 837 . 838 . 839 . 840 . 841 . 842 . 843 . 844 . 845 . 846 . 847 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání