| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:08 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Neessi
šla bysem s tebou,ale tvoje hospoda je kapánek daleko
No je to kapináček z ruky.......
Esli pojedeme vo letních prázdninách do Horního Podluží,tak se určo zastavíme!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:08
- Nahlásit
Biluška
POtřebuju úložné prostory
no tak ji udělej dutou a dej tam ze předu dvířka třá ze starýho kredence-to by mohlo vypadat taky dobře-bude to malá komoda-lavice.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:09
- Nahlásit
jablunka
vo letních prázdninách do Horního Podluží,tak se určo zastavíme!
ty jedeš za tintou76?No to se určo stafte(půjčím si židle od sousedů:lol
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:14
- Nahlásit
Biluška
jako že bych mu měla zkrátit řetěz jo? Taky už jsem nad tím uvažovala Dostane metr a půl jako všichni ostatní vesničtí vořeši a bude to mít
Ješišmarjá to je domluva todlencto.Zrušit úvaz a kloudně si přečíst knížku od Zdeny Frýbový ROBIN. Řešení tam nenajdeš,ale zjistíš,že v soužití s tímhle psím jedincem se dočkáš ještě jinačejších laskomin,než je rozbitá krabice obkladaček.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:23
- Nahlásit
Neessi
ty jedeš za tintou76?
Vona bydlí v HP??? My tam jezdíme skoro každej rok,bo tam má tetička se strejcem(Žofkovi z Mostu,on je luxusní zubař,ona vrchní na porodnici) obří chalupu a sjíždí se tam příbuzenstvo,aby zdrbli ty co nepřijedou!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:31
- Nahlásit
Erin
Oba díly Robina znám nazpamět, patří mezi moje nejoblíbenější . Je fakt, že proti Robinovi je Armánek vlastně klidný a vychovaný pes . Předminulý týden se dokonce nechal odvolat ze stopy divočáků a to jsem šla obdivem do kolen . Když chce tak umí. Ale když nechce tak rozbíjí dlaždičky
Neessi
no tak ji udělej dutou a dej tam ze předu dvířka třá ze starýho kredence-to by mohlo vypadat taky dobře-bude to malá komoda-lavice.
To by šlo. To by mohlo být i hezký. Zahrnu to do třetí fáze rekonstrukce.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:49
- Nahlásit
jablunka
Neessi
Holky tak já už to udělala, v práci sme si otevřeli vodečku s džusíčkem, připili kolegyni na zdraví, hned je tu veseleji, doporučuji všem na pracoviště.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 18:02
- Nahlásit
Neessi,
všechno nej!!!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 18:10
- Nahlásit
rosnička
děkuji,paní.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 18:26
- Nahlásit
Neessi
a to uz tedka jako umrete, slecno, kdyz jste tak stara?
ja jsem dneska umrel - spadl jsem ze skaly, ale nastesti
jsem mal savenutou pozici o kousek predtim, tak to
tak nebolelo.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 18:57
- Nahlásit
Neessi
Jsem asi poslední, ale přeji též, předpokládám, že lze přát ještě jednou tolik - bez ošetřovatelky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 19:39
- Nahlásit
čus fšicííí přítomní
Vo co tu go?? OPřišla sem vo něco?Krom toho,že se Biluše nehádá s Erin,což teda kvituju,děfčata Jo a argošek humřel jo? Nebude se ale vybírat na vjenec,že né? Páč já mušim asi rychle jít,mám něco důůůležitýho..
nemethová
pani,že má čokl ujetý nervy je ceklkem jasný bo jinak by se tak logicky nechoval.Snad něco vymyslej bo by ho byla škoda...zejtra si voláme,včera sem byla asi vyplá
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 19:58
- Nahlásit
davidkova renataale jo neboj,vasek to resit bude,neni takovy aby psa dal pryc,no vsak uvidime,hele kam zas letis????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 20:04
- Nahlásit
nemethova5
kam zas letis????
du čučet na telku a eště to tu trochu poklidit,ale nééé moc,neboj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 20:07
- Nahlásit
Já z toho fsteku snad dneska nevyjdu.
Napřed jsem šla štěňatům uvařit krůtí ořez. Jindy tam bývá tak nádherné masíčko, že je mi skoro líto dávat to psům. Dneska - samé šlachy, kosti a kůže. No tak jsem to dala dospělým malým psům a štěńatům uvařila játýrka. Pro velké psy jsem měla rozmražené vemeno. Jsem připravená na to, že vemeno=ultrasmrad. Ale dneska smrdělo tak, že se mi podlomili kolena. Normálně jsem uvažovala, že Wandě do misky přihodím ještě svoji večeři. Tohle smradimaso už v životě nekoupím. I Oťas se ksichtil co mu to jako hážu .
Vzápětí volala jedna paní co měla zájem o malou svetřici. Že prý ji nechce, protože na fotkách je vidět, že má hrozně málo fleků. A maminka s tatínkem mají taky málo fleků. To mě teda omylo, protože tatínek je interžampijón a Šagynku všichni setraři chválí jak je nádherně vybarvená (a ona je! ). Prý si představovala, že setr je černý a má semo tamo bílý a hnědý flek. Doporučila jsem jí prostudovat atlas, ale malou Ametyst Reginu teda nedostane Bože, lidská blbost je nekonečná. Jdu spát ať mám ten den za sebou.
davidkova renata
Já se nikdy nehádám. Max. na někoho zvyšuju hlas, to jo. Ale nehádám se
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 20:10
- Nahlásit
Biluška
asi sou dneska tydlety erekce na slunci
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 20:27
- Nahlásit
davidkova renata
kdyby jen na slunci
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 20:28
- Nahlásit
davidkova renataa ono bylo dnes nejaky slunko?ze tady celej den chcalo jak hrom
Biluškapani je asi nejak mimon,ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 20:28
- Nahlásit
Neessi
kdyby jen na slunci
Fakt jo???? Už zas jo??? Dyk to bylo minulej tejden!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 20:30
- Nahlásit
davidkova renata
Jj, tady taky.........celej nebožtík Álojz!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 20:31
- Nahlásit
argosek
a to uz tedka jako umrete, slecno, kdyz jste tak stara?
umřu,až budu chtít,abys věděl,tak se netěš,že budeš dědit
spadl jsem ze skaly,
Padám furt a nic( teda padám únavou na hubu,a pozice nepozice,propozice velí vstaň a makej dál)
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 20:33
- Nahlásit
Lola1
Jsem asi poslední
nejsi,ale díky a vopovaž se mi přát jednou tolik bez ošetřovatelky Jednou tolik bych už fakt nepřežila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 20:35
- Nahlásit
rosnička
Jj, tady taky.........celej nebožtík Álojz!!!
No ale du vocad .sodoma komora,ale už vopravdická!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 20:36
- Nahlásit
davidkova renata
Už zas jo???
no co co co?Se ti zdá,že jako moc,nebo co? Systém nejdřív "práce"-pak žrádlo se osvědčuje .
Tak jsem mu pak usmažila pár řízečků ...........
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 20:48
- Nahlásit
Úžasný Den s velkým D pokračuje. Při krmení mi zdrhl jeden krtek a hnal se k Pumě do misky. Puma nadskočila zhnusením a při dopadu se hotovila krtka zabít. Jenomže jsem byla rychlejší a zmlátila jsem oba.
Mienka se opět počůrala v kuchyni na koberec. Asi tak tři vteřiny poté, co jsem jí řekla "žer a nikam nelítej, až to všichni sežerete tak půjdeme čůrat". Taky jsem ji zmlátila.
Pak jsem všem vysvětlila, že to zeleno-žluté na zahradě jsou narcisy a že tam budou i poté, co se oni vrátí domů. Lilátko je pochopitelně převálcovalo cestou tam i cestou ven. Muselo totiž děsně spěchat, protože kolem brány procházel soused cestou z hospody kde byl "na jedno" (asi desetkrát podle toho jak vypadal). Lilátko na něho přes bránu plivlo a zafunělo a souseda klepla pepka. Ale rozdýchal to . Zeptal se mě, jestli už chovám i vietnamské prasata a kdy budeme mít mladé, že by jedno koupil děckám.
Jdu spát, nebo dneska někomu vážně ublížím
|
želva
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 20:48
- Nahlásit
čau,co je nového?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 20:50
- Nahlásit
Biluška
Jdu spát, nebo dneska někomu vážně ublížím
Houby zle, hlavně neublište sobje, pani!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 21:06
- Nahlásit
Biluška
Zeptal se mě, jestli už chovám i vietnamské prasata a kdy budeme mít mladé, že by jedno koupil děckám.
Fakt jo??Já bysem si teda taky jedno koupila,ale musí být hóóódně tmavě flekatý,jinak do toho nejdu.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 21:12
- Nahlásit
davidkova renata
Krom toho,že se Biluše nehádá s Erin,což teda kvituju,děfčata
No však jsou dnes ty erupce na slunci...zítra bude zase všechno v cajku a zase nastanou veselé chvilky
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 21:15
- Nahlásit
želva
čau,co je nového?
zas je novej tejden a jestli nemá Ebony zase novýho psa,tak nic novýho
|