| Autor |
Zpráva |
Benda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:19
- Nahlásit
želva
jak prohráli ? slávie vyhrála
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:21
- Nahlásit
Benda
Slavie - Liberec
3 - 2 po nájezdech
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:25
- Nahlásit
isdpch
no ale mohla by mi na to socijálka přispívat ne ?
to zkus
Ty máš taky celkem pravdu,ale nelze to paušálně použít fšude a na fšecky,dycky najdeš kreténa co chce dělat potíže,jako fšude a těm je nutný krapet přitopit .Setkala jsem se s obojím.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:32
- Nahlásit
Tak děcka, krásnej den to dneska je - v Berušce měli svííííčkovou! Už jsem po obědě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:35
- Nahlásit
Gerda
měli svííííčkovou
Tys byla na vobjedě u Erin jo???
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:37
- Nahlásit
Gerda
a no já jdu venčit ty psy na kopec,je tam krásně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 13:40
- Nahlásit
davidkova renata
Erin mě fčera inspirovala, a jelikož schopností stvořit svíčkajdu sama nevládnu, těšila sem se dnes do hospody k Berušce. A taky svítí sluníčko, ale neni horko a to se mi moc líbí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:01
- Nahlásit
Tak akce "šeltie" je spuštěna a naplánovaná na sobotu dopoledne. Zabavovat se bude násilím. Předběžně mám očekávat 18 šeltek, z toho asi 4 psi, ale neví se to jistě. Nějaké feny jsou pravděpodobně březí. K dispozici jsou všechny barvy, všechno pohlaví, všechen věk. K šeltiím navíc dostanu větší množství blech a jiných parazitů. Od teď tady budu jen velmi symbolicky, protože musím připravit půdu, vystěhovat bordel, natáhnout lino než mi to tam pročůrají skrz naskrz, zapletivovat různé díry kterými by se mohli dostávat navzájem k sobě a obvolat všechny zájemce na štěńata, které se měli odebírat příští týden, aby si je odebrali hned, ať se náhodou nedejbože něčím nenakazí. A poprosit všechny svaté ať stojí při nás, protože teprve teď mi dochází do čeho jsme se to pustili. Pokud by chtěl někdo pomoci materiálně (vodítka, obojky, blešáky, šampony a tak), finančně (to jako že prachy, ale snad nebudu potřebovat milion jako Gerda), inzercí, nebo fyzickou prací tak budu moc ráda. Jdu stěhovat tu půdu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:05 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Biluška
Pošli mi číslo účtu,ju! A i adresu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:07
- Nahlásit
jablunka
Vydrž až budou u nás. Kdyby se to náhodou ještě někde zvrtlo.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:10
- Nahlásit
davidkova renata
Svíčková si hoví v láku ...dnes byla jen vepř.jatýrka s hertepló
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:10
- Nahlásit
Biluška
Mě taky pošli číslo účtu, jinak můžem uspořádat sbírku věcí, co bychom ti mohli dovézt. Velice mlhavě zvážím umístění jednoho šeltítka, pokusim se mámě vnutit něco jako hezkou představu o vlastním psu. Ale to neslibuju, prachy a věci jo. Pošli to číslo.
A inzerci pochopitelně taky.
Jenom prosim vás, nechci to dohledávat v týhle stoce - co se stalo, že má Biluše tolik šeltií na půdě? Odkud se berou?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:14
- Nahlásit
Biluška
napiš mi na bigdagda@seznam.cz adresu, pošlu šampony a odčervovadla.....ježížíškunakřížku budu kooperovat s množitelkou...jen co vostříhám posledního psíka du zadělat na buchty...a to sice povidlový a kynutý...jak peříčko
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:16
- Nahlásit
Gerda
Jenom prosim vás, nechci to dohledávat v týhle stoce - co se stalo, že má Biluše tolik šeltií na půdě? Odkud se berou?
Se neptej,když vona je to množitelka šeltíí,setrů a křížneců,ale někdy za to nemůže
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:19
- Nahlásit
Biluška
A co ty buliny? Nikdo mi nevolal. Zaplatím benzín, pokud je dovezeš.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:19
- Nahlásit
Adresu písnu klidně sem - Libuše Kotková, Liptaň 176, 793 99. Ty odblešováky a odčervováky jsou zapotřebí akutně, protože vykoupat to musím hned jak to přijede. Taky se budou hodit deky a různé hadry, protože všechny moje zásoby padli na krtečky a borderátko. Vakcinaci zaplatí Toulavé tlapky, tak alespoň něco máme z krku.
Gerda
co se stalo, že má Biluše tolik šeltií na půdě? Odkud se berou?
Z té množárny v Jarošově co o ní psala Aren.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:22
- Nahlásit
Mucholabka
A co ty buliny? Nikdo mi nevolal. Zaplatím benzín, pokud je dovezeš.
TAk vydrž, asi ještě budou volat. Dovezla bych je, ale nevejdou se mi do auta, i ty šeltky tam narvu tak, že si budou stát na hlavě chuděrky. Nemůže jet tvůj brácha? Já můžu dodat řidiče, ale druhé auto prostě nemám.
Se neptej,když vona je to množitelka šeltíí,setrů a křížneců,ale někdy za to nemůže
Za vořechy nemůžu, za ty může Arman. A šeltie teprvá množit začnu až mi dorostou feny, eště jsou to štěňata a rostou děsně pomalu, ludry
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:23
- Nahlásit
Biluška
chcu fotos a tak těch šeltek, který u Vás budou k mání potom něco zkusim ok?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:24
- Nahlásit
Biluška
A co třeba zajet tam znova, to by šlo? V sobotu i neděli mám program, v sobotu bohužel musím na večeři s rodičema od Marcela.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:27
- Nahlásit
Mucholabka
Já to dvakrát neotočím . V neděli mi přijedou zájemci na krtka, v pondělí další. Navíc v pondělí jde Tomáš do práce. Ve chvíli kdy to sem přivezem už se tady nezastavíme. Vem to tak, že je tady 9 vlastních psů, týden staré borderátko, sedm týdnů staří krtci (těch díkybohu polovina vypadne) a 18 těch nesocializovaných šeltií. A ještě se to bude muset zařídit tak, aby šeltie nepřišli do styku s našima psama a už vůbec ne štěńatama. Alespoň dokud nebudou bez blech, červů, roztočů a jiné havěti. Obávám se, že nebudu mít čas jít ani na záchod . Ty woe, do čeho jsem se to zase namočila
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:34
- Nahlásit
Biluška
Jasně, v poho, brácha tam asi kvůli mně nepojede, favorit by se mu rozsypal, i když si tam namontoval turbo.
Přesně tak, buliny by bydlely v budce a muselo by se pořešit venčen, je to mazec, kdo ví co jim je.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:42
- Nahlásit
Biluška
Vydrž až budou u nás. Kdyby se to náhodou ještě někde zvrtlo.
Jasně,tak dej pak vědět.Moc toho nebude,ale aspoň něco,myslím,že budeš ráda,že budeš ráda!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:48
- Nahlásit
Biluška
s penězma se dovolím připojit, když mi pak písneš kam. Jinak - mám tady pár hardů, který měly putovat do útulku - tím myslím opravdu hadry podlahové. POkud by to pomohlo a někdo by to mohl dopravit z Prahy k Tobě - jestli se nějaká taková akce páchá, tak bych to tam přiložila. Jsou to v podstatě funglofky, není jich moc, ale kdyby se k Tobě něco vezlo a tohle by se Ti hodilo, můžu to tam přihodit.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:58
- Nahlásit
Biluška
Dej v sobotu nebo spíš v pátek vědět, já ti taky něco pošlu, třeba peníze, nebo můžu v sobotu koupit vodítka a obojky na výstavě.
Jakou má šeltka velikost kolem krku?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:01
- Nahlásit
Jimmi
Jakou má šeltka velikost kolem krku?
Řekla bych,že jako ty kolem zápěstí!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:07
- Nahlásit
jablunka
no dovol?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:09
- Nahlásit
Erin
Svíčková si hoví v láku
Proč já nejsem svíčková...
du zadělat na buchty...a to sice povidlový a kynutý...jak peříčko
Ty máš dost,gde je sakra chůdě chvdí?????!!!! to ses krááásně hádala celej den a na takový krávoviny neměla čas!Ti řikám,esi ti to pomůže,klidně sepsuj mě
Biluška
Ty woe, do čeho jsem se to zase namočila
Páč seš magor .Pánbůch ti to ale voplatí třá na dětech ,sem zvědavá,jaký budou,chuděry...jak to bude s umístěním pak?Nebo pudou do útulku časem?18 čoklů je dost
Obávám se, že nebudu mít čas jít ani na záchod
zkus slíííp ent plej...jako já
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:13
- Nahlásit
davidkova renata
!Ti řikám,esi ti to pomůže,klidně sepsuj mě
ty doroto...co to poudám renato, esli nemáš ráda štrůdl se skřicí a rozinkama nakládanýma v rumovi,ták si mě nepřej
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:16
- Nahlásit
Jimmi
no dovol?
Klíďo dovolím,páč si fakt myslím,že víc nemaj,to ty chlupy skreslujou!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:19
- Nahlásit
Erin
esli nemáš ráda štrůdl se skřicí a rozinkama nakládanýma v rumovi
chjo...tobě nejni pomoci Leda snad až Biluše namnoží ty tejraný šeltie,to by tě mohlo krapet hecnout..
|