| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 19:32 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
PetraK
dej mi recept na to mletý,dík
nemusí být hned,až budeš mít čas
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 19:38
- Nahlásit
Biluška
myslím, že tady bude žrádlo mizet ve velkém
vy je jako chcete krmit jo????
PetraK
kam mě zahnalo vyprávění o svíčkový Stronghold. Hecla jsem se a zkouším Mleté kapsy nebo klopsy s omáčkou
Ste snad fšicííí zešíleli bo co?? Zlatý časy,kdy se Erin navážela do Biluše a chvdího
želva
dej mi recept na to mletý,dík
a proč jako?? beztak z toho vyválíš kuličku a flákneš to do trouby tak vo co ti de?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 19:39
- Nahlásit
benda
kmotre hekre neprepepri toho veprze - zvlast, kdyz jsi vedle jak ja jedle
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 19:43
- Nahlásit
davidkova renata
vy je jako chcete krmit jo????
No to máte těžký paní, dyš je to takový medijální a já budu pod kontrolou . Zase ale abych si nezkazila jméno, že jo? Toš teda nasypu žrádlo do misek, ale tak, aby se k tomu nedostali. Kdyby někdo přišel tak ty misky nenápadně přišoupnu a budu tvrdit, že tam mají ty granule furt jo??
Zlatý časy,kdy se Erin navážela do Biluše a chvdího
Že jo? Už si tady připadám hůř jak na serveru háčkujeme.cz . Jdu naházet psům syrové maso, abych si trochu srovnala nervy
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 19:43
- Nahlásit
davidkova renata
aha, tak to nic,to už umím
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 19:51
- Nahlásit
davidkova renata
Zlatý časy,kdy se Erin navážela do Biluše a chvdího
Že jo,ale chvdí někde hnije, a Biluše se s autem nevotočí ani na vobracišti pro TIR.Tak do nich kopat mi přijde poněkud nelidské
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 19:54
- Nahlásit
Biluška
Toš teda nasypu žrádlo do misek, ale tak, aby se k tomu nedostali
no konečně vás poznávám
Erin
ale chvdí někde hnije, a Biluše se s autem nevotočí ani na vobracišti pro TIR.Tak do nich kopat mi přijde poněkud nelidské
vyflákněte se na lidskost a vohledy ,madam,je tu děsná nuda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 19:55
- Nahlásit
Erin
Biluše se s autem nevotočí ani na vobracišti pro TIR
To ses mě teda dotkla Vykopu válečnou sekeru. Na obracišti pro TIR se totiž v pohodě otočím Pokud je teda prázdné a mám dobrý den
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 19:56
- Nahlásit
NELIDSKÝ JE TO, ŽE TADY DVĚ HODINY MEZI KMUCHTĚNÍM U ŠPORHELTU PÍŠU ŽELVĚ RECEPIS NA KAPSY A PAK PŘIJDE NĚKDOOOOOOO A SMAŽE I TO!! TZN. JDU SHÁNĚT KOBEREC DO KTERÝHO ZABALÍM MRTVOLU!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 19:57
- Nahlásit
Erin
Jo a taky jsem přišla na nový, zcela neotřelý způsob couvání.
Vystoupím z auta, prohlédnu si podrobně terén za autem, couvnu 20 cm. Znova vystoupím, prohlédnu si terén, couvnu 20 cm a tak dál dokud se nedostanu na parkoviště pro TIR kde to otočím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 19:58
- Nahlásit
PetraK
JDU SHÁNĚT KOBEREC DO KTERÝHO ZABALÍM MRTVOLU!!!!
Vemte těch koberců víc,pošlem je Biluši pro nový krtky
Biluška
a mám dobrý den
a už nějakej proběh ve vašem životě?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 19:58
- Nahlásit
PetraK
To máš jedno, Želva to stejně vařit nebude. Ať jí napíšeš cokoliv vynechá polovinu věcí, protože je doma nemá a o několik řádků zkrátí recept, aby to nebylo tak dlouhý. Má moji a Davídkovic školu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 20:00
- Nahlásit
davidkova renata
mám dobrý den
a už nějakej proběh ve vašem životě?
Jo, na pár si mlhavě vzpomínám. Třeba maturita..... nebo jak jsme s Hesinkou vyhráli v tom Polsku, to štěstí stálo hned vedle nás a ještě mě drželo za ruku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 20:03
- Nahlásit
Biluška
štěstí stálo hned vedle nás a ještě mě drželo za ruku
pani a víte tutovje,že to bylo štěstí???Esi to třá nebyl nějakej roztouženej rozhodčí
jo a sovu sem poslala ráno doporučeně,tak by mohla do léta dorazit
Gde je sakra můůůůdr????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 20:06
- Nahlásit
Biluška
želva
Takže následující recept :
600 g mletýho - taková ta jedna vanička, 1,5 housky, 2 vejce, 1,5 lžíce hrubý mouky, 4 lžíce strouhanky, mlíko, sůl, pepř, majoránka (neplést s marjánkou).
Houstku nakrájet polít mlíkem tak, aby se to rozčvaňhalo ale neplavalo, rozmačkat tu housku a vzniklou srajdu přidat k mletýmu spolu s oběma vajíčkama, hr. moukou, strouhánkou a vším tím kořením. Řádně rozhňahnňat, upatlat kuličky (já jich vymodelovala celých 40 ks) a dát uvařit na 5-8 minut do menšího množství vody. VODU NEVYLEJT! Použije se dále na tu vomáčku.
Cibule(dle libosti množství) se nakrájí, osmaží na oleji dozlatova (ne do hněda jako já!!!), pak se tam nasype hl. mouka - kolik to nevím, sypala jsem po částech a míchala až se z toho udělala jako kaše=jíška, kaši chvíli honit po kaserólu, přidat rajský protlak - já dala 2 ks, naředit tím vývarem kde se vařily ty koule, přidat bobkový list, sůl, mletý pepř a povařit. HOTOFSON. Podáváme s kupovaným knedlíkem či předvařenou rejžou.
Zkrátit prosím dle vlastního uvážení
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 20:17
- Nahlásit
POZOR, POZOR
pro šeltičky z Jarošova jsem založila spešl fórum, ať zájemci o pomoc nemusí pracně prohledávat Renatino fórum.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 20:39
- Nahlásit
Ahoj lidi dnes jsem měl také dobrý den
Byl jsem plovat v bazénu, vůbec mě to nebavilo,byla mi hrozná zima a dostal jsem skřínku u dveří takže bylo odevšat, zvláště potom od tří slečen na recepci vidět jak se převlíkám
Navíc v těch plavkách ani nebylo poznat že jsem velkokynolog
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 20:45
- Nahlásit
Benda
Ahoj lidi dnes jsem měl také dobrý den
Byl jsem plovat v bazénu, vůbec mě to nebavilo,byla mi hrozná zima a dostal jsem skřínku u dveří takže bylo odevšat, zvláště potom od tří slečen na recepci vidět jak se převlíkám
tohle sem napsat v momentě, kdy člověk hňahňá mletý kapsy po osmiapůlhnusnejchhodinách v práci je kacířství a mělo by to být potrestáno skříňkou přímo v recepci!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 20:53
- Nahlásit
PetraK
Mě žádný recepty psát nemusíš, já vařím akorát symbolicky
Benda
Zkus použít nějakou větší bramboru
davidkova renata
pani a víte tutovje,že to bylo štěstí???Esi to třá nebyl nějakej roztouženej rozhodčí
Blbost, kdyby to byl rozhodčí tak nemůžu běžet a ještě mávat na psa, to je jasný. Bylo to štěstí, ale bylo tenkrát hromsky potřeba
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 20:59
- Nahlásit
Biluška
Mě žádný recepty psát nemusíš, já vařím akorát symbolicky
šak já vím, já jen žertovala Ivánku .
Biluško, kdyby se podařilo něco z tý Prahé odeslat, mám tu pětikilový balík vloček - ty taky čoklům dáváš syrový? Můžu se o půlku podělit, kdybys chtěla??
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:00
- Nahlásit
Biluška
no jo ale si jí nesmím dávat dozadu
PetraK
útěchou mi bylo že jsem dnes utišil chuť na maso kterou mám od doby co mi vytrhli zub a dal jsem si steak opravdovej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:08
- Nahlásit
Benda
von s tím drážděním nepřestane a nepřestane!!!
Omluvou mu budiž vytrženej zub, páč to je týrání neviňátek a tam já promíjím cokoliv.
A byl polokrvavej, ten stejk????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:09
- Nahlásit
Benda
no jo ale si jí nesmím dávat dozadu
to fakt jako neeee, to totiž vypadá, že jako povolily svěrače
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:13
- Nahlásit
PetraK
Vločky ne, děkuji. Našim psům teda vařím a dávám do toho vločky, ale tyhle šeltie půjdou čistě na granule. Neumím si představit ty megahrnce kdybych pro tuhle sqvadru měla vařit. Ani tu pohromu kdyby taky z jater dostali průjem
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:13
- Nahlásit
PetraK
byl úžasnej přesně jak píšeš.
A)le bez legrace sám to nechápu ale co mi ho vyrvali mám fakt strašnou fut na maso, už jsem sežral panenku, kotlety a ted steak vopravdovej mediumální a už to zase na mě de.
No jestli to nedělá ten brambor v plavkách co se tváří jako vlk
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:30
- Nahlásit
Benda
Nebo můžeš zkusit třá banán,lehce ho seženeš vedle na foře
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:33
- Nahlásit
Biluška
jaký granule chceš? napiš to konkétně, páč je jich na trhu trochu nepřehledně jo a napiš to vedle, ať tady nebloudím jak ten holanďan co se ztratil
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:38
- Nahlásit
davidkova renata
Nebo můžeš zkusit třá banán,lehce ho seženeš vedle na foře
to nejde to pak jeden vypada jako ouchyl
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:43
- Nahlásit
Benda
to nejde to pak jeden vypada jako ouchyl
ale prosim tě,to už je detail ,dyby ti něco nebylo jasný ohledně úchyláctví,kontaktuj argoška .Hele a co ty holky co na tebe viděli jaxe převlíkáš,smály se ?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:47
- Nahlásit
davidkova renata
smály se ?
právě že ne ale koktaly
Argoušek je bratříček buznička tho kontaktuji pořád
|