Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 855 . 856 . 857 . 858 . 859 . 860 . 861 . 862 . 863 . 864 . 865 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:13
- Nahlásit

PetraK
Máte někdo šanci s tím pohnout dál, než že jsem to sem jenom napsala?
Zkusim se tam zajít podivat, jesi maj ňáký fungování eště.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:15
- Nahlásit

PetraK
když se ví jak na to, začne po chvíli zpívat každej
tortura? Milostivá má cosi společného s mistrem Bobligem z Eeeeedlštadtu? Skřipeček, nebo snad palečnice? Popřípadě drcení lebky zvané budík?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:21
- Nahlásit

Gerda

Zkusim se tam zajít podivat, jesi maj ňáký fungování eště.

to by bylo skvělý, bylo to v té staré části, tak snad to tam ještě je???

tortura? Milostivá má cosi společného s mistrem Bobligem z Eeeeedlštadtu? Skřipeček, nebo snad palečnice? Popřípadě drcení lebky zvané budík?

i kdepák, hezky zlehýnka, stačí abych spustila Už se ten Tááálinskej rybníík a každej radši řekne cokoliv a na kohokoliv, jen abych nepokračovala, násilí pak už netřeba. Přece si nebudeme třísnit ruce krví, když máme moderní prostředky

želva
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:24
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
jedu svámi

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:28
- Nahlásit

PetraK
Přece si nebudeme třísnit ruce krví, když máme moderní prostředky
Těšila sem se na nějaký zajímavý rodinný historky a ty přijdeš s psychoterorem. Ach jo, zlatý starý časy.

želva
jedu svámi
My ale nejedem, bo tam mamka netrefí.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:44
- Nahlásit

Biluška
Nemohli by cestou vzít psy k Mucholabce, když poveze někdo deky?

želva
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:51
- Nahlásit

Gerda
My ale nejedem, bo tam mamka netrefí.
to je matka

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:57
- Nahlásit

Gerda

Když jedeš po magistrále směrem na Brno, tak před křižovatkou u Václaváku je parkoviště. Je to asi 20 metrů od Hlaváku, Nebo můžes sjet na Václavák a zahnout do první ulice vpravo. To je Opletalova. Tam zaparkuješ a na hlavák dojdeš pešky asi 50 metrů. Na magistrálu trefíš ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:59
- Nahlásit

Jimmi
Hlavák mám pod prací, tam můžu dojít pěšky. Já mluvila o neschopnosti dostat se k bilušce

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 17:00
- Nahlásit

Gerda
co se složit a poslat to nějak expres

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 17:06
- Nahlásit

Jimmi
výbornej nápad!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 17:07
- Nahlásit

Jimmi
Jak expres? Jako kurýrem? To můžu zařídit, to je pravda. Právě to eště píšu hromadně kolegům z práce, jestli nějaké ty psí potřeby nemají a nechtějí věnovat.

želva
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 17:11
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/clanek/135817-veprove-maso-z drazi-az-o-dvacet-procent-tvrdi-agrarni-komora.htm l

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 17:24
- Nahlásit

Gerda

Těšila sem se na nějaký zajímavý rodinný historky a ty přijdeš s psychoterorem. Ach jo, zlatý starý časy.

No počkej, ono když zase někdo odolává dlouho a já ten Tálinskej rybník dotáhnu do konce, tak pak trýzněnému uší i krev crčí, zas tak bych ten psychoteror nezavrhovala .

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 17:25
- Nahlásit

Gerda

ty kolegy zkusím taky, ale u nás to nevidím moc růžově, jsou tam spíš protipsí. Ale třeba něco urvu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 17:32
- Nahlásit

PetraK
U nás sou docela psí, tak bych se celkem spolehla, že někdo něco dotáhne, ale asi to budou jen deky, myslim, že obojky a parazitální věci nikdo mít nebude. Nicméně budu brát vše a až uvidíme, kolik toho je, navezem to biluši vhodně velkou rikšou.

želva
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 17:33
- Nahlásit

goooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllll ll

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 17:33
- Nahlásit

Gerda
do kdy to budeš hrabat na hromádku?
máš na sebe nějaký mejlík?

želva
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 17:34
- Nahlásit

já mám tak maximálně 2 misky změlohmotné

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 17:36
- Nahlásit

Jimmi
No teď mám něco přislíbeného na úterý, dnes to ještě nahlásím kolegům v hospodě, pár lidem na icq....myslim, že na konci příštího týdne bychom to mohli mít pokupě, ne?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 17:56
- Nahlásit

Gerda

klidně

rendik
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 17:57
- Nahlásit

Lidi, jak to vypadá, kdo sbírá vše potřebné a bude navážet? Já už jsem se tady ztratila trochu... Mám tu pár věcí jako obojky, vodítka, zbytek šampónu, zbytek protiblešího spreje a granule.

Biluška
Nechtěla bys i ty granule? Mám tady zhruba 9 kilo Brasy Top Condition Hight Performance. Neni to sice superprémiovka, ale řekla bych že je to o dost lepší než Tesco granule...

želva
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 18:01
- Nahlásit

Biluška
heled napiš co by se ti tak nejvíce hodilo

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 18:06
- Nahlásit

Tak lidi já to můžu sbírat v práci, místo tu na to mám. S tím odvozem se to má tak, že sem pojízdná, ale bez orientace.

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 18:06
- Nahlásit

kopíruji adresu Bilušky, protože je to tady docela dobrý chaos
Libuše Kotková, Liptaň 176, 793 99

želva
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 18:17
- Nahlásit

gabifi
Gerda
tak to napište do nového tématu

želva
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 18:35
- Nahlásit

a je to v háji,slávie dala gol

želva
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 18:50
- Nahlásit

goooooooooooooooooooooooooooooooool

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 19:20
- Nahlásit

Ahoj lidi, právě jsem přiběhla z práce a za chvíli zase mizím, abych nakrmila smečku, připravila k odjezdu Dorotku (Aquillu Rubby), která se zítra stěhuje a pak se až do rána vnořím do účetnictví, neboť termín daňového přiznání se nechutně přiblížil Naštěstí už mám spočítáno, že stát nedostane ani halíř .Ale ještě to musím ofiko zapsat do knih.
Mášenek celé odpoledne makal jak fretka (a to u něho fakt není zvykem) a venkovní výběh i půdní ubikace už se rýsují. Erin doufám ocení, že konečně budeme mít ten výběh . Pravda malinký, ale bude

K těm věcem pro šeltice - granule a misky se pochopitelně hodí taky, myslím, že tady bude žrádlo mizet ve velkém S vetem mám domluvený nějaký sprej (zapoměla jsem jméno, ale zítra ho koupím tak to sem písnu). Ten sprej je nějaký fujtajblík co se s ním šeltice zlejou shora dolů a sežere to blechy, svrab, roztoče a úplně všechno. Průšvih je, že se musí koupat co deset dní a musí se koupat i moji domácí, aby to nechytly. Což teda bude záhul, jak pracovně tak finančně. Ale je to nejlevnější varianta. Další možná je Stronhold - 260,- Kč na dvě a půl kila živé váhy. Což bych teda nezaplatila kdyby bylo nevímco, takže jdu do té levnější verze. Takže protiblešáky nebudou potřeba, leda tak protiklíšťáky .

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 19:25
- Nahlásit

Hele - mělo by se nejdřív zjistit, jestli tö tam bude jak odvézt, páč ta slečna/paní co by jela vlakem by to taky nemusela pobrat. Já tam s rikšou nedojedu - kór v tomdle počasí, ale třeba se nějaký způsob jak to tam dopravit najde. Já bohužel, svého řidiče slečny Daisy asi nepřemluvím , aby mě tam odvezl.
A pak to můžem dát dohromady. Možná už to tu někdo napsal, nestíhám číst pozorně, páč jsem odběhla od šporheltu, kam mě zahnalo vyprávění o svíčkový Stronghold. Hecla jsem se a zkouším Mleté kapsy nebo klopsy s omáčkou. . zase se příště nechám nachytat. není nad chleba s máslem.

<< 1 ... 855 . 856 . 857 . 858 . 859 . 860 . 861 . 862 . 863 . 864 . 865 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání