Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 855 . 856 . 857 . 858 . 859 . 860 . 861 . 862 . 863 . 864 . 865 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
rosnička
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2008 21:02
- Nahlásit

jablunka
Dybyste si koupila otoman a flašku vizoura, mohlo se vám s náma dobře ležet a pařit!

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2008 21:04
- Nahlásit

dobrý večer, tak co, už máte vobarveno?

želva
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2008 21:08
- Nahlásit

Lola1
já nee,já to neslavím

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2008 21:12
- Nahlásit

rosnička
Dybyste si koupila otoman a flašku vizoura,
Z otomanu by se mi blbje fstávalo,ale koupila sem si rovnou dvje flašky modrýho Portugala a jednu sem už načala!
Lola1
už máte vobarveno?

Já si letos udělala volno!Holka vodjela k tatíkovi,kluci ráno vyrazí fšichni na koledu a já du ke kámošce co má hospodu,taxi mě tam vyzvednou až po koledě.Sem zvjedavá v jakým stavu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2008 21:19
- Nahlásit

jablunka
du ke kámošce co má hospodu,taxi mě tam vyzvednou až po koledě.Sem zvjedavá v jakým stavu
asi v jiným..

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2008 21:21
- Nahlásit

davidkova renata
asi v jiným..

No to každopádně,ale už teď vím,že nepřijdu s outěžkem........

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2008 21:24
- Nahlásit

jablunka
ale už teď vím,že nepřijdu s outěžkem
maximálně s vopicej,to je koneckonců taky outěžek
Taxi to užíííte a koukejte vobarvit nějaký vejce,nejlíp na modro,to je heská barva...třá Othelovi

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2008 21:28
- Nahlásit

davidkova renata
koukejte vobarvit nějaký vejce,nejlíp na modro,to je heská barva...třá Othelovi
To si udělal sám,gdyž spadl z gauče a narazil si kostrč!

argosek
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2008 21:45
- Nahlásit

rosnička

dyt tam byl chlap :-O, ty ses nechala preoperovat?

Jednak vypadal nemajetně

to je takova moje taktika na ziskani slevy.

želva
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 06:45
- Nahlásit

dobré ráno všem,co zachránili nějaké ty pesjky,ti co na to přispějou,ti co nemohou spáta ti fanděj Liberci v hokeji a ve fotbale Baníku Ostrava

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 07:10
- Nahlásit

želva

ti co nemohou spáta ti fanděj Liberci v hokeji a ve fotbale Baníku Ostrava

tak tohle se mne netýká-spala bych klíďo dál,ale máme dneska branný závod v terénu (vlastní cvičákový)-obrany do vrchu,což možná neudejchám,ale Bordžínka jo,páč ta nekouří.A hockey je mi šum a fuk.
Ale taky dobrý ráno všem

želva
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 07:43
- Nahlásit

Neessi
tak dej pak vědět,jak jste dopadli
no dneska hraje hokej Liberec se Slávií,tak proto a včera Baník porazil Žižkov 3 - 0

rosnička
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 11:35
- Nahlásit

jablunka
a já du ke kámošce co má hospodu,taxi mě tam vyzvednou až po koledě
V jakym stavu budou harantííí nebo jako Vy? Já jen abych měla jasno.

rosnička
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 11:39
- Nahlásit

argosek
dyt tam byl chlap :-O, ty ses nechala preoperovat?
Mé veliké božské JÁ šlo právě na polední pauzu a schválně se ochomejtalo kolem Tebe na vzdálenost dvouch centimetrůch, to abys mě nepřehlít, coš se Ti ofšem stejnak podařilo!

želva
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 12:03
- Nahlásit

tak a já jedu za chvíli za Janikou

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 13:04
- Nahlásit

čau lidi, co je novýho? Nechce se mi tím probírat, může mi někdo obstarat stručný výcuc?
Pumička závidí fšem co mají miminka a rozhodla se taky si nějaké pořídit. Narodila si pískacího brontosaura. Vrčí na všechny kdo se přiblíží, půjčí ho jenom mě, ale nerada . Průšvih je, že za svůj porodní pelech prohlásila naši postel, měli jsme dost problémy se tam večer nacpat

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 13:32
- Nahlásit

Biluška
Narodila si pískacího brontosaur

šak to říkám že místo picbuma si pořídím pumu

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 13:36
- Nahlásit

sarax
Tak jo, prodáme ti malé pumátko-brontosaura . Ale musíš počkat dva měsíce, teprve včera se narodilo

Před chvílí jsem na pumu zkusila fintu fň. Vzala si miminko na zahradu a čůrala s brontosaurem v hubě, protože jinak by jí ho mohl někdo ukrást. Tak jsem jí hodila ragbyč, za ten by PUma dýchala. Chvíli řešila dilema jak má do huby narvat najednou brontosaura i ragbyč, zkusila obojí, to nejde . Tak mi strčila miminko do ruky ať jí ho pohlídám a šla si pro ten ragbyč

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 13:45
- Nahlásit

Biluška
Tak mi strčila miminko do ruky ať jí ho pohlídám a šla si pro ten ragbyč

hele máš její důvjeru...ale seš teda fakt zákeřná
asamo že vo malýho pumo-brontosauruse máme zájem

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 14:03
- Nahlásit

sarax
vo malýho pumo-brontosauruse máme zájem
Dobře, dobře, píšu si tě jako zájemce. Naštěstí je ve vrhu jenom jedno štěně tak dalšího majitele hledat nemusím

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 14:19
- Nahlásit

Biluška
dalšího majitele hledat nemusím
to máš ale kliku.... a my teda taky žeáno
to se ti uvolní místo na další psiska že??

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 14:54
- Nahlásit

sarax
to se ti uvolní místo na další psiska že??
To jo. Nakreju nějakou jinou čubu. Popřemýšlím čím... mám tady třeba krásného pískacího krokodýla
Což mi připomíná - Armánek se seznámil s tibeťačkou Rozárkou a je nadšený. Okamžitě ji nakryl . Rozárka nadšená není

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 14:56
- Nahlásit

Biluška
ty jsi měla pronajmout Armánka mobilním operátorům, páč má 100% pokrytí

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 15:12
- Nahlásit

Pište tady míň-teď jsem málem upálila velikonoční nádifku s kilem uzenýho,páč jsem ji dala péct a šla jsem sem.

Jinak cvičák-bylo to hustý a jak jsem předpokládala,tak Bordžínka to vydejchala v pohodě,zato já málem vyflusla plíceA ještě do toho chumelilo

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 15:14
- Nahlásit

Biluška
Bilušinko sledovali jsme s manželem příběh tvůj a Šeltiček. Byli jsme rozhodnuti ti pomoc a to takovou formou, že ti pomůžeme udat pejsky. Začaly jsme již v pátek při čekáni v nemocnici a kdokoliv se s na má dal do řeči tak každému jsem vnucovala Šeltičky až jedna paní souhlasila tak jsem si na ní vzala číslo a snažila jsem se obejít sousedy, že jako jestli někdo nechce a představ si že byl i zájem. Samo když lidem povykládáš jejich příběh no kdo by se neustrnul.
Pak si v sobotu tady přečtu, že jako akce nic. Tak jsem znova obešla lidičky co jako, že by i měli zájem a za se vysvětlovala co a jak a kdyby měli zájem o jiného bezdomovce tak jsem jim vnutila internetové stránečky, ale jsou to většinou důchodci tak nevím jestli někomu pomůžou.
Jinak jsme tě viděli v bedně a manžel říkal, že až tak podvyživení ti pejsci nejsou. Já mu opáčila, že nejsou všechny podvyživení, ale zanedbaní, špinavý, nemocní a neasociovaní.

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 15:17
- Nahlásit

Mucholabka
Muško zkoušela jsem se i optat na Bulíky, ale po pravdě tady se jich každý bojí i když v baráku máme Bulíka Aničku a je to nejzlatější fenečka a mojí kluci jí zbožňují. Jenže lidičkám nic nevysvětlíš.

radkah
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 15:18
- Nahlásit

sarax
AHOJ, BUDETE ZÍTRA NA "HRADECH"....?

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 15:43
- Nahlásit

Darina1
Ti psi nebyli vyloženě podvyživení, to už jsem viděla horší. I když tlustí teda rozhodně taky nejsou. Řekla bych, že se spravili za těch posledních čtrnáct dní či jak dlouho to bylo od té první reportáže. Protože pak už tam jezdili holky z Jeníkova, krmily ty psy, uklízeli tam a zorganizovali celé to předání.
Ale zanedbaní jsou teda slušně. Většina jich fakt vůbec neuměla chodit, když jsme je vyvedli z kotce tak se jim třepali nohy a nedokázali se na nich udržet
Nechce teda někdo z těch lidí tu tibeťanku?

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 15:49
- Nahlásit

Biluška
Zkusím zajít se optat a když tak ti dám hned vědět. My viděli, že ani chodit to nemohlo.

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 17:37
- Nahlásit

radkah
když nebude děsně hnusně vezmu svojí nehodnou nereproduktivní fenečku mezi psiska a budu tiše doufat že mě nikdo neukamenuje bo nenaštve

<< 1 ... 855 . 856 . 857 . 858 . 859 . 860 . 861 . 862 . 863 . 864 . 865 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání