| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:47
- Nahlásit
Biluška
vločky -dobrý. Já si jen říkala, že kdyby, tak Ešus je může klidně oželet. A hele mám tam případně do tý zásilky přibalit i ty podlahový hadry?? Třeba by se hodily, na úklid, předpokládám že z toho místa ty šeltičky moc řešit čistotnost zpočátku nebudou a těch hadrů je myslím taška. sice nic moc, ale nebudeš se muset zaobírat s tím, že jsou hadry posratý??? A pro útulek nasyslím zase příště. Vím, že to je prkotina, ale zas na druhou stranu je odzkoušeno, že praktická prkotina.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:50
- Nahlásit
Benda
ten brambor v plavkách co se tváří jako vlk
to už je zase masopoustní karneval, že se brambory převlíkaj za vlky??? Záleží, co za zub Ti vytrhli? POkud zůstaly jen špičáky a trháky, tak se nedif, že máš chuť na maso
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 06:10
- Nahlásit
Brý ráno fšéééééém a Veselé bílé velikonoce
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 06:31
- Nahlásit
dobré ráno všem,co vstali jenom aby měli už v 5,30 časopis v ruce,co slavěj Velikonoce,co nejsou kynologové,co maj štastnej den,co pečou sekanou a zkrátka všem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 07:08
- Nahlásit
PetraK
Hadry klidně taky, když je nepoužiju na úklid tak jim je nacpu do boudiček. Prd poznají jestli spí na dece, nebo na podlahové hadře
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 07:39
- Nahlásit
Jablunka
čauky,mám takovej dotaz:
chrti jako takový,jsou to furt bojácný? já že tady kousek za námi jsou 2 a ty sou furt bojácný,stačí aby projelo auto a má hned stažený ocas anebo je to prostě nesocializací? spíš si myslím že je to tímhle,ale se raději ptám,nebo když vidí paníček jiný psi a je jedno jestli moje nebo jiné,tak okamžitě jdou do stáhnuté polohy a vláčí je jinam
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 08:30
- Nahlásit
Brýýýýýý ráááááánko fšem co si na zelenej čtvrtek dali zelený pívo i těm co né............
želva
Nejsem odborník chrtař,ale řekla bych.že to bude spíš socializací.
Ted byl tak ustrašenej,do teď se bojí koštěte, mopu,prudšího pohybu,ale postupně snad odbouráme i to.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 09:27
- Nahlásit
dá se stopovačka použít i třeba někde v terénu , myslím ne jen v parku ? Budu tu mít příští týden na hlídání ( naštěstí jen na 4 dny) roční špringru a ona ji paní na procházkách moc nepouští z vodítka , no resp. spíš vůbec ne , aby se jí prý neztratila , volně běhá na zahradě . Sice si myslím, že se bude držet mých psů , ale pro jistotu tu stopovačku jí asi dám. Nikdy jsem stopovačku nepoužívala , takže nevím, tož se ptám zkušených.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 09:41
- Nahlásit
Biluška
Tak jo, hadrům teda sbalím batůžek.
želva
co pečou sekanou
si teda vyprošuju, to nebyla jen tak jako SEKANÁÁ, to byly mletý klopsy - ještě teď sem z toho sedřená, mám puchejře a plochý nohy, jak sem stála dlouho u šporheltu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 09:48
- Nahlásit
janika
nevím jestli Tě to uklidní, ale tuhle jsem četla o 15 nebo 18 měsíční fence ohaře, už nevím. Je pravda ve výcviku, ale do téhle doby nic takového neudělala, nikdy ty tendence neměla a pak znižehož nic něco někde zajiskřilo a čubina zamordovala zajíce a pak ještě srnu!!! To je taky hustej průšvih. A třeba už to nikdy neudělá, byl to jenom přeskok, pochopitelně se po tom jít musí, nejde to nechat s tím, že už to třeba nikdy neudělá. Píšu to jen pro Tvoje uklidnění, že "degenovi" prostě třeba momentálně hráblo, tak aby ses nenervovala. Příště už budeš připravená a nedáš mu tu příležitost a "degen" bude mít smůlikof
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:00
- Nahlásit
Dobré ráno vy všichni, co máte taky nemocný oko jako já, nevidíte na něj a měli ste včera žlučníkovej záchvat po nakládanym hermelínu a vy všichni ostatní, co zachraňujete šeltie a nehádáte se, ale žádné ráno těm, co VAŘÍ a eště je to baví!!!!!!!!!!!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:15
- Nahlásit
Gerda
v pondělí bych ti donesla ty věci pro Bilušku,jestli tedy jdeš na vychajdu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:25
- Nahlásit
želva
Jdu a do auta se to vejde, pokud saraxovejch nebude moc
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:26
- Nahlásit
Gerda
já toho moc mít nebudu - 2 misky plastový a vodítko
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:27
- Nahlásit
Mamko, hele co ten zítřek? Jdeš ípit? Jestli jo, pojď se předtim eště projít, ptořebuju unavit mařenu, je strašně protivná a hnusná a zlá, musim jí řádně utahat. Stavila bych se pro tebe třá už v poledne - co ty na to?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:42
- Nahlásit
No a pak bychom to v neděli dopravili - já tam spát nechci, nechci s sebou ani tahat Mařenu, když ty šeltice nejsou naočkovaný a odparazitěný, budu s sebou potřebovat navigátora, jinak nedojedu. Holce do vlaku bych to nedávala, to by se z toho mohla taky po*rat, jet vlakem a eště tahat deky atd....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:02
- Nahlásit
Gerda
A nestavíš se cestou pro buliny?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:47
- Nahlásit
čus fšicííí stejně nas*aný jako já
[/b]Gerda
hele co ten zítřek
no nefim,zatim to vypadá,že snad i jo,ale courat se mi teda zrovna moc dlouho nechce ,popravdě bych nejradši nevystrčila nos z baráku..Eště uvidíme,dyštak si večír písnem nebo tak.Gdy jedeš k biluši...se f tom ztrácim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:49
- Nahlásit
davidkova renata
Gdy jedeš k biluši...se f tom ztrácim
Když budu mít navigátora, pojedu tam příští neděli, když ne, sama tam nejedu, zas takovej řidič nejsem, v tom případě bychom se složili po neděli na kurýra, co by to tam dovezl, mohlo by to stát cca 1000 Kč.
|
venda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:59
- Nahlásit
janika
je pravda, že se mi ještě nikdy nestalo, že by Hekla zmizela na 20 min., ale překvapuje mě, že se to tobě stalo poprvé s takovym cvokem, no ale hele, za 1. je to poprvé, takže si jen dávej pozor a řeš to, až kdyby se to zopakovalo, mohl to být jen nějaký zkrat, no a 2. situace, kdy se pes vyřítí a zmizí asi stejně není na nějaké pokusy o 100 % přivolání, on asi ani nevnímá a sice bys ho stopovačkou mohla zastavit, pokud bys zareagovala dost rychle, ale asi by mu trvalo, než by se vrátil do přítomnosti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:01
- Nahlásit
Není tu někdo, kdo jde o víkendu do Letňan a mohl by tam převzít od Rendika něco, co by pak dodal do Biluščiný sbírky?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:03
- Nahlásit
janika
kolikrát ti mám řikat,že si máš koupit plyšovýho?!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:33
- Nahlásit
janika
A vezmeš si toho mýho
klidně ,okamžitě ho pustim z vodítka a budu doufat,že už se nevrátí
chci to umět jako ty.
nic neumim ,je to o tom,že mám kliku na psy,to asi pánbůh vyrovnává ty vostatní morový rány a taky NO je celkem snadný plemeno..nejsem žádnej kynolog,jen mám kliku,že dokážu tomu čokloj nějak(traverzou ) sdělit co má a nemá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:36
- Nahlásit
davidkova renata
mohla by traverza zafungovat i u andulky?? Abych se nemusela lopotit s výcvikem. to je hrozně zdlouhavý.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:04
- Nahlásit
janika
mohla by traverza zafungovat i u andulky??
stačí párátko
no, nevím, on je to docela surovec. čtyři gramy a stojí před ním v lati celá domácnost
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:07
- Nahlásit
PetraK
mohla by traverza zafungovat i u andulky
souhlasim s janikou,páratko by to mohlo pořešit,v nejhoršim můž bejt k večeři ražniči
janika
okamžitě ho pustim z vodítka a budu doufat,že už se nevrátí
tak to umím taky
no vidíš,tak první vlaštofka už tu je
Od tebe snesu nějak líp slyšet, že jsem k ho..nu, páč mám v duši pocit, že si to třá nemyslíš.
ne,nemyslím si to ,každej čokl je jinej a ne každej jde tak snadno.
isdpch
okamžitě jí přestaň podlejzat, kdo to s ní má pak vydržet
tak možná přestane i štěkat
si myslim,že tim to nebude,je to trotl
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:09
- Nahlásit
Čau lidi, co je novýho? Jsem tu jenom na malinkou zastávku a fakt to nemůžu číst celý. Můžete mi někdo obstarat stručný výcuc?
janika
Někteří psi jsou holt ukecaní, s tím nic nenaděláš. Puma, ve chvíli kdy dostane jakýkoliv povel začne štěkat a skončí tak pět minut po jeho splnění. Vyzkoušela jsem x metod na odstranění štěkání. Jediné co jsem nevyzkoušela je odstranění hlasivek. Pak jsem rezignovala a smířila se s tím, že je to holt puma tak se prostě nezblázním no.
Jednou mi na parkuru rupli nervy, servala jsem gumičku z culíku a natáhla ji pumě na hubu. LIdi, to byl božský klid
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:10
- Nahlásit
davidkova renata
nejhoršim můž bejt k večeři ražniči
se budu dělat s takovou složitostí??? To bych taky rovnou mohla dělat pípanátky, nebo pípanou či španělskýho ptáčka!! Nic, já mám po fčerejších klopsách vařeního už vybráno do Vánoc až budu patlat salát.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:26
- Nahlásit
isdpch
to je móóóc zajímavý, že tak najednou .... když mluvíš se mnou, tak jsem debil na entou a nic podobnýho jsem od tebe nigdá neslyšel
pac ten tvuj je zrovna ten jednoduchej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:26
- Nahlásit
isdpch
nic podobnýho jsem od tebe nigdá neslyšel
to proto,že
tak jsem debil na entou
ty si děláš spousu věcí sám a Čert zas neni tak vyjímečnej ,bych myslela,že Ríša bude horší bo je krapet víc na nervy.
PetraK
bych taky rovnou mohla dělat pípanátky, nebo pípanou či španělskýho ptáčka!!
|