Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 855 . 856 . 857 . 858 . 859 . 860 . 861 . 862 . 863 . 864 . 865 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:47
- Nahlásit

Biluška

vločky -dobrý. Já si jen říkala, že kdyby, tak Ešus je může klidně oželet. A hele mám tam případně do tý zásilky přibalit i ty podlahový hadry?? Třeba by se hodily, na úklid, předpokládám že z toho místa ty šeltičky moc řešit čistotnost zpočátku nebudou a těch hadrů je myslím taška. sice nic moc, ale nebudeš se muset zaobírat s tím, že jsou hadry posratý??? A pro útulek nasyslím zase příště. Vím, že to je prkotina, ale zas na druhou stranu je odzkoušeno, že praktická prkotina.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:50
- Nahlásit

Benda

ten brambor v plavkách co se tváří jako vlk

to už je zase masopoustní karneval, že se brambory převlíkaj za vlky??? Záleží, co za zub Ti vytrhli? POkud zůstaly jen špičáky a trháky, tak se nedif, že máš chuť na maso

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 06:10
- Nahlásit

Brý ráno fšéééééém a Veselé bílé velikonoce

želva
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 06:31
- Nahlásit

dobré ráno všem,co vstali jenom aby měli už v 5,30 časopis v ruce,co slavěj Velikonoce,co nejsou kynologové,co maj štastnej den,co pečou sekanou a zkrátka všem

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 07:08
- Nahlásit

PetraK
Hadry klidně taky, když je nepoužiju na úklid tak jim je nacpu do boudiček. Prd poznají jestli spí na dece, nebo na podlahové hadře

želva
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 07:39
- Nahlásit

Jablunka
čauky,mám takovej dotaz:
chrti jako takový,jsou to furt bojácný? já že tady kousek za námi jsou 2 a ty sou furt bojácný,stačí aby projelo auto a má hned stažený ocas anebo je to prostě nesocializací? spíš si myslím že je to tímhle,ale se raději ptám,nebo když vidí paníček jiný psi a je jedno jestli moje nebo jiné,tak okamžitě jdou do stáhnuté polohy a vláčí je jinam

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 08:30
- Nahlásit

Brýýýýýý ráááááánko fšem co si na zelenej čtvrtek dali zelený pívo i těm co né............

želva
Nejsem odborník chrtař,ale řekla bych.že to bude spíš socializací.
Ted byl tak ustrašenej,do teď se bojí koštěte, mopu,prudšího pohybu,ale postupně snad odbouráme i to.

mac1
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 09:27
- Nahlásit

dá se stopovačka použít i třeba někde v terénu , myslím ne jen v parku ? Budu tu mít příští týden na hlídání ( naštěstí jen na 4 dny) roční špringru a ona ji paní na procházkách moc nepouští z vodítka , no resp. spíš vůbec ne , aby se jí prý neztratila , volně běhá na zahradě . Sice si myslím, že se bude držet mých psů , ale pro jistotu tu stopovačku jí asi dám. Nikdy jsem stopovačku nepoužívala , takže nevím, tož se ptám zkušených.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 09:41
- Nahlásit

Biluška

Tak jo, hadrům teda sbalím batůžek.

želva

co pečou sekanou
si teda vyprošuju, to nebyla jen tak jako SEKANÁÁ, to byly mletý klopsy - ještě teď sem z toho sedřená, mám puchejře a plochý nohy, jak sem stála dlouho u šporheltu

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 09:48
- Nahlásit

janika

nevím jestli Tě to uklidní, ale tuhle jsem četla o 15 nebo 18 měsíční fence ohaře, už nevím. Je pravda ve výcviku, ale do téhle doby nic takového neudělala, nikdy ty tendence neměla a pak znižehož nic něco někde zajiskřilo a čubina zamordovala zajíce a pak ještě srnu!!! To je taky hustej průšvih. A třeba už to nikdy neudělá, byl to jenom přeskok, pochopitelně se po tom jít musí, nejde to nechat s tím, že už to třeba nikdy neudělá. Píšu to jen pro Tvoje uklidnění, že "degenovi" prostě třeba momentálně hráblo, tak aby ses nenervovala. Příště už budeš připravená a nedáš mu tu příležitost a "degen" bude mít smůlikof

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:00
- Nahlásit

Dobré ráno vy všichni, co máte taky nemocný oko jako já, nevidíte na něj a měli ste včera žlučníkovej záchvat po nakládanym hermelínu a vy všichni ostatní, co zachraňujete šeltie a nehádáte se, ale žádné ráno těm, co VAŘÍ a eště je to baví!!!!!!!!!!!!

želva
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:15
- Nahlásit

Gerda
v pondělí bych ti donesla ty věci pro Bilušku,jestli tedy jdeš na vychajdu

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:25
- Nahlásit

želva
Jdu a do auta se to vejde, pokud saraxovejch nebude moc

želva
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:26
- Nahlásit

Gerda
já toho moc mít nebudu - 2 misky plastový a vodítko

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:27
- Nahlásit

Mamko, hele co ten zítřek? Jdeš ípit? Jestli jo, pojď se předtim eště projít, ptořebuju unavit mařenu, je strašně protivná a hnusná a zlá, musim jí řádně utahat. Stavila bych se pro tebe třá už v poledne - co ty na to?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:42
- Nahlásit

No a pak bychom to v neděli dopravili - já tam spát nechci, nechci s sebou ani tahat Mařenu, když ty šeltice nejsou naočkovaný a odparazitěný, budu s sebou potřebovat navigátora, jinak nedojedu. Holce do vlaku bych to nedávala, to by se z toho mohla taky po*rat, jet vlakem a eště tahat deky atd....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:02
- Nahlásit

Gerda
A nestavíš se cestou pro buliny?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:47
- Nahlásit

čus fšicííí stejně nas*aný jako já
[/b]Gerda
hele co ten zítřek
no nefim,zatim to vypadá,že snad i jo,ale courat se mi teda zrovna moc dlouho nechce,popravdě bych nejradši nevystrčila nos z baráku..Eště uvidíme,dyštak si večír písnem nebo tak.Gdy jedeš k biluši...se f tom ztrácim

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:49
- Nahlásit

davidkova renata
Gdy jedeš k biluši...se f tom ztrácim
Když budu mít navigátora, pojedu tam příští neděli, když ne, sama tam nejedu, zas takovej řidič nejsem, v tom případě bychom se složili po neděli na kurýra, co by to tam dovezl, mohlo by to stát cca 1000 Kč.

venda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:59
- Nahlásit

janika
je pravda, že se mi ještě nikdy nestalo, že by Hekla zmizela na 20 min., ale překvapuje mě, že se to tobě stalo poprvé s takovym cvokem, no ale hele, za 1. je to poprvé, takže si jen dávej pozor a řeš to, až kdyby se to zopakovalo, mohl to být jen nějaký zkrat, no a 2. situace, kdy se pes vyřítí a zmizí asi stejně není na nějaké pokusy o 100 % přivolání, on asi ani nevnímá a sice bys ho stopovačkou mohla zastavit, pokud bys zareagovala dost rychle, ale asi by mu trvalo, než by se vrátil do přítomnosti

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:01
- Nahlásit

Není tu někdo, kdo jde o víkendu do Letňan a mohl by tam převzít od Rendika něco, co by pak dodal do Biluščiný sbírky?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:03
- Nahlásit

janika
kolikrát ti mám řikat,že si máš koupit plyšovýho?!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:33
- Nahlásit

janika
A vezmeš si toho mýho
klidně,okamžitě ho pustim z vodítka a budu doufat,že už se nevrátí
chci to umět jako ty.
nic neumim,je to o tom,že mám kliku na psy,to asi pánbůh vyrovnává ty vostatní morový rány a taky NO je celkem snadný plemeno..nejsem žádnej kynolog,jen mám kliku,že dokážu tomu čokloj nějak(traverzou ) sdělit co má a nemá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:36
- Nahlásit

davidkova renata

mohla by traverza zafungovat i u andulky?? Abych se nemusela lopotit s výcvikem. to je hrozně zdlouhavý.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:04
- Nahlásit

janika
mohla by traverza zafungovat i u andulky??
stačí párátko

no, nevím, on je to docela surovec. čtyři gramy a stojí před ním v lati celá domácnost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:07
- Nahlásit

PetraK
mohla by traverza zafungovat i u andulky
souhlasim s janikou,páratko by to mohlo pořešit,v nejhoršim můž bejt k večeři ražniči
janika
okamžitě ho pustim z vodítka a budu doufat,že už se nevrátí
tak to umím taky

no vidíš,tak první vlaštofka už tu je
Od tebe snesu nějak líp slyšet, že jsem k ho..nu, páč mám v duši pocit, že si to třá nemyslíš.
ne,nemyslím si to,každej čokl je jinej a ne každej jde tak snadno.
isdpch
okamžitě jí přestaň podlejzat, kdo to s ní má pak vydržet

tak možná přestane i štěkat
si myslim,že tim to nebude,je to trotl

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:09
- Nahlásit

Čau lidi, co je novýho? Jsem tu jenom na malinkou zastávku a fakt to nemůžu číst celý. Můžete mi někdo obstarat stručný výcuc?

janika
Někteří psi jsou holt ukecaní, s tím nic nenaděláš. Puma, ve chvíli kdy dostane jakýkoliv povel začne štěkat a skončí tak pět minut po jeho splnění. Vyzkoušela jsem x metod na odstranění štěkání. Jediné co jsem nevyzkoušela je odstranění hlasivek. Pak jsem rezignovala a smířila se s tím, že je to holt puma tak se prostě nezblázním no.
Jednou mi na parkuru rupli nervy, servala jsem gumičku z culíku a natáhla ji pumě na hubu. LIdi, to byl božský klid

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:10
- Nahlásit

davidkova renata

nejhoršim můž bejt k večeři ražniči

se budu dělat s takovou složitostí??? To bych taky rovnou mohla dělat pípanátky, nebo pípanou či španělskýho ptáčka!! Nic, já mám po fčerejších klopsách vařeního už vybráno do Vánoc až budu patlat salát.

argosek
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:26
- Nahlásit

isdpch

to je móóóc zajímavý, že tak najednou .... když mluvíš se mnou, tak jsem debil na entou a nic podobnýho jsem od tebe nigdá neslyšel

pac ten tvuj je zrovna ten jednoduchej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:26
- Nahlásit

isdpch
nic podobnýho jsem od tebe nigdá neslyšel
to proto,že
tak jsem debil na entou
ty si děláš spousu věcí sám a Čert zas neni tak vyjímečnej,bych myslela,že Ríša bude horší bo je krapet víc na nervy.
PetraK
bych taky rovnou mohla dělat pípanátky, nebo pípanou či španělskýho ptáčka!!

<< 1 ... 855 . 856 . 857 . 858 . 859 . 860 . 861 . 862 . 863 . 864 . 865 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání