| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:21
- Nahlásit
Jimmi
Jakou má šeltka velikost kolem krku?
Řekla bych,že jako ty kolem zápěstí
No asi tak nějak . Ale nové nekupuj, to je škoda. Vzhledem k těm jejich parazitům plánuju ty obojky vyházet až se šeltice vyhrabou z nejhoršího. Protože je nikdy nevyčistím tak, abych měla jistotu, že v nich žádný roztoč není. Spíš radši pošli nějaké ty spot-ony a jiné protiroztočí věci jestli můžu prosit. Obojky raději staré, doma vyřazené.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:26
- Nahlásit
Erin
ty doroto...
Dorotu právě balím, zítra fičí do Chomutova . Je to moc krásné baculaté miminko, ta největší fenečka z vrhu
esli nemáš ráda štrůdl se skřicí a rozinkama nakládanýma v rumovi,ták si mě nepřej
Nemáme náhodou Litomyšl v sobotu po cestě? Estli ne, tak si holt budem muset udělat zajížďku. Toho šťrůdlu prosím hodně, Mášenek sežere jak kyselina
davidkova renata
zkus slíííp ent plej...jako já
Dobrý nápad. Lidi, prosím vás, k těm odblešovákům bych prosila i nějaké balení slípentplej (nebo rači dvě)
Tě upozorňuju kolegyně, že některé z nich evidentně nakryté jsou, taky co bys čekala z takových podmínek Hrozím se toho, až mi to tady bude i rodit, protože to se s Mášenkem budem muset nastěhovat do sklepa, do bazénu a psům nechat celej barák
Nebo pudou do útulku časem?18 čoklů je dost
Doufám, že je umístím přímo odsud. Už se hlásí někteří chovatelé, kteří tam kdysi prodali štěńata. Počítám, že ty papírové vrátím k chovatelům. Ty bezpapírové holt budeme muset na inzerát umístit, ale počítám, že u čistokrevných šeltií to nebude moc problém.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:27
- Nahlásit
davidkova renata
hele mám problém vánočka se mi vždy rozjede...co s tím???
Už žhavím dráty, můj kamarád má RSKu má děsně známej atelier na keramiku a má malou šeltičku...třá by ještě jedno mrně uživil
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:28
- Nahlásit
Já bych zvážila něco starého na dožití...nic mladýho, rychlýho a nedejbože aktivního.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:30
- Nahlásit
a já nezvážím žádného,bo by se mi sem sice vešel,ale nemohu kvuli domácímu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:30
- Nahlásit
Erin
Je tam štěně - pětiměsíční pejsek blue-merle, údajně moc krásný, ale hodně bázlivý. Nesocializovaný. To bude velký problém u všech těch šeltek . Bude s tím práce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:32
- Nahlásit
Gerda
Já bych zvážila něco starého na dožití...nic mladýho, rychlýho a nedejbože aktivního.
Už teď vím o jedné staré zlaté feně co sotva chodí. Ale bližší info dodám až je přivezu. Armiš taky sotva chodil, ale bylo to srstí, kterou mu výkaly slepily a on nemohl hýbat nohama. Po ostříhání se mu zázračně uzdravili nohy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:34
- Nahlásit
Biluška
Po ostříhání se mu zázračně uzdravili nohy
Tak to bych ti jí vrátila. Když nemohoucí, tak nemohoucí a starý zvíře, co je prokazatelně starý a už nechce moc pohybu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:35
- Nahlásit
Erin
hele mám problém vánočka se mi vždy rozjede
hele,to mě taky ale mám řešení....jednak sem něgde viděla normální teflonový formy,tagže je po rozjíždění a dvanak já sem ale lakomá,tagže dycky udělám místo vánočky tvarem mazanec a je to.Ofšem rozjede se taky .tak nevim...
Biluška
no nakrytý budou tutově bo proč by je jinak měla? Šeltie je celkem "atraktivní" plemeno,snad nebude takovej problém s udáváním.
Gerda
Esi ti nevadí,že nejsem šeltie,můžeš si vzít mě
želva
a já nezvážím žádného
juá tudle zvážila sebe a nebyl to pěknej pohled..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:38
- Nahlásit
isdpch
davidkova renata
Ste blbý!
janika
proč??
Protože se nesmim moc hejbat.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:38
- Nahlásit
isdpch
nechceš mě ?
janika
volalas??jedu na vobrany tak se ozvi???domluveno je fšecko
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:39
- Nahlásit
isdpch
ale balí jí i davídková
já jí nebalim,potřebuju něgde dožít bo strana a vláda mi to asi neumožněj
P.S.kerej vůl se zas nagestil do hárafky??? Zamkni to,né??!!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:40
- Nahlásit
Biluška
chceš na ty proti těm blechám nějakou konrétní značku? já to nemusela použít ani jednou, většinou používám spoty na klíšťata. Tak nevím co je nejlepší, koupím ti velký balení
Vobojky mám doma jenom velikánský
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:41
- Nahlásit
-kdyby se k Bilušce něco z Prahy posílalo a potřebovala by něco, co by se podobalo pelechům, tak mám jeden návrh - kdyby se našel někdo, kdo patří mezi řidiče, který můžou i do centra Prahy a má čas tam zajet, tak na Hlaváku - snad to tam ještě je - je obří sekáč,kde se třeba za 60,-Kč dají sehnat deky, takhle jsem jich pár nakoupila právě do útulku. Pokud to není blbej nápad a daly by se dohromady nějaký peníze a kdyby se něco takovýho Bilušce hodilo...?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:42
- Nahlásit
PetraK
kdyby se našel někdo, kdo patří mezi řidiče
aha,takže ty vypadáváš ze hry
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:49
- Nahlásit
davidkova renata
isdpch
Nechci vás, byste jen žrali, váleli se v mym novym bytě na novym gauči, nutili mě k procházkám a eště byste mě nepustili k intronétu a bůh ví, co byste rozkousali, než bych přišla z práce. S davídkovou bych nesměla ven, dyš by hárala, ispidich by mi značkoval rohy mé nové kuchyně. A příslib blízké smrti by vzhledem ke stoupajícímu průměrnému věku populace vyšel vniveč!
janika
To nakázal zase nějakej dochtoor
Ortoped řekl, že se mám vyhýbat rizikovým činnostem, dyš mám povolený klouby.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:49
- Nahlásit
davidkova renata
no právě že . Leda že by mi někdo půjčil rikšu (je to takovýn to kolo s budičkou? Nejni to synonymum pro gejšu, že jo?), pak bych tam dojet mohla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:53
- Nahlásit
PetraK
Já sem blízko hlaváku, patřím mezi řidiče, protože mám dálniční známku. Splňuji podmínky dovozu pelechů Bilušce, nicméně schopnost orientace nemám a již nyní vím, že tam nedokážu trefit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:54
- Nahlásit
PetraK
Nejni to synonymum pro gejšu, že jo?), pak bych tam dojet mohla.
Myslim,že úplně stejný to nejni,ale podobný asi jo no A gdo by nám tu rikšu dělal?Co třá isdpch?Ale ten by brzo f postroji zdechnul,hypochondr jeden ,tak nevim...co myslíš ty ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:55
- Nahlásit
PetraK
rikšu (je to takovýn to kolo s budičkou? Nejni to synonymum pro gejšu, že jo?),
Rikša je vozejček, co ho tahá človjek. Gejša je pani, co pěkně zpívá, umí mluvit o všem možném, hraje na šamisen, ovládá umění přípravy a servírování čaje, je velmi vzdělaná atd. Gejša by ti asi rikšu k Bilušce nedotáhla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:55
- Nahlásit
Gerda
Splňuji podmínky dovozu pelechů Bilušce,
že bysme tam zajely spolu???????????????? Jela bych ale jako spolujezdec ,ne jako pelech
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:56
- Nahlásit
PetraK
Leda že by mi někdo půjčil rikšu
To má opratě a ty se ovládají ještě hůř než volant .
Lidi, kámoška co dělá v Praze u policajtů tam bude přes Velikonoce. Jestli jsem to dobře pochopila tak se vrací ve čtvrtek. Takže byste ty deky, obojky a tak mohli nacpat k ní. Jezdí vlakem, takže bude nadšená, ale přežije to . Pokud si sem teda někdo nechce udělat výlet autem, přivézt to a pomoci se socializací té smečky . Může spát na půdě, v bazénu, u Wandy v kotci, v prázdném kotci, u krtečků, nebo když vyhodíme děti k babičce tak v dětském pokoji
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:57
- Nahlásit
davidkova renata
Jela bych ale jako spolujezdec ,ne jako pelech
Musela bys jet jako navigátor. Mám pani zuzanu v krabičce, ale ona lže a nedá se podle ní jet někam do prdelákovic.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:04
- Nahlásit
Gerda
Musela bys jet jako navigátor
aha,tak tim se akce ruší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:06
- Nahlásit
davidkova renata
Co třá isdpch?Ale ten by brzo f postroji zdechnul podle toho co psal, že je nemohoucí, tak i tráboš by byl výkonější
kór, když Gerda vysvětlila pojmy:
Rikša je vozejček, co ho tahá človjek. Gejša je pani, co pěkně zpívá, umí mluvit o všem možném, hraje na šamisen, ovládá umění přípravy a servírování čaje, je velmi vzdělaná atd - to by asi na isdpch nepasovalo. Nebo jOO???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:07
- Nahlásit
PetraK
to by asi na isdpch nepasovalo. Nebo jOO???
No dám ruku do ohně za to, že neumí zpívat.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:10
- Nahlásit
Gerda
No dám ruku do ohně za to, že neumí zpívat
ale miluje zvuk zobcofky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:11
- Nahlásit
Biluška
takže by se ty deky šikly? U mě je potíž ta, že celý příští týden tady máme zahrnávštěv, takže se neurvu, abych se tam nějak dostala a zjistila, esli ještě fungujou a tak. Vůbec nevím, jak to zorganizovat, ale můžu krom toho nápadu přispět nějakou tou korunou. Máte někdo šanci s tím pohnout dál, než že jsem to sem jenom napsala?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:11
- Nahlásit
Jimmi
ale miluje zvuk zobcofky
O tom pochybuju, je první, kdo odsud zdrhá, když začnu mluvit o hudbě nebo o penězích.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:12
- Nahlásit
Gerda
No dám ruku do ohně za to, že neumí zpívat.
tsstsstss, když se ví jak na to, začne po chvíli zpívat každej
|