| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 00:33
- Nahlásit
to je psíček OMG, taková show..ješíš to je strašný...já myslela kdo ví kdo to neni...todle je na píču...to mě sere
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 00:56
- Nahlásit
Psíček
to si ještě vodsereš ten čas co jsem strávila nad psanim si s tebou kryple...a já se furt divim že vyhrávám,vole kdyby tě radši někdo votočil hubou ke zdi...todle nemá vobdoby
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 01:02
- Nahlásit
hele ať to neni psíček nebo se rozbečim
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 01:07 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
zuzanarosakova
hele ať to neni psíček nebo se rozbečim
ale fakt,mě je taky do breku...od něj nepotřebujem ani fotku víš co.....do hajzlu,to je zlej sen...tak sorry nejsem největší hvězda,jen jsem se nachytala chorobnýmu stalkerovi psíčkovi,ach jo...to mě sere!
je to bohužel on a nějakáý dvě kundy..ale ty jsou softí už mocynečky...ty možná už umřeli,psíček je přeci jen už trochu zocelenej a nikdy tam nedá pohlaví svoje,protože nechce abysme ho poznali, nevim proč si todle nedal tady....asi se bojí napsat jak jsem hnusný,tlustý a krávy sem bo nikdo na to mneni tak blbě jako on...ach jo...jsem hrozně zklamaná
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 02:20
- Nahlásit
all
bohužel to byl psíček..je mi to líto je to zklamání pro nás všechny...ale kluk překročil lajnu poněkud...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 02:53
- Nahlásit
all
do 3..kurva... ufffffffffffffffffffff
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 06:51 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
jste normální? zapnit několik fór? se musím učit, takže to číst nebudu. jen mi řekněte, jak víte, že to byl psíček?
edit: a jási stejně myslím, že to psíček není
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 07:23
- Nahlásit
ty woe už vod rána je hyc
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 07:26
- Nahlásit
Bré ránko, konečně páteček a zítra grilovačka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 07:30
- Nahlásit
vy jste se zbláznily na ifauně ??? to dočítat nebudu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:13
- Nahlásit
caute vsem,jsem desna krava ale desna!!!!zapomnela jsem uplne na to,ze mam dneska sichtu na centru,mi operatorka z nocni sichty volala,co volala jecela na me kde jako jsem,decka mi to upa vypadlo z hlavy ja mam od vcerejska tezce pojebany den!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:17
- Nahlásit
nemethova5
ty jo, to se mi ještě nikdy nestalo, ale já mám šichty od po - pá, takže to už je takový stereotyp. Ale já včera byla domluvená s kámoškou a jaksik jsem byla někde jinde a vůbec mi to nedošlo až mi napsala sms, naštěstí to bylo půl hodiny před tím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:19
- Nahlásit
makáte dámy? Já ne, ztrácím čas tím, že dočítám fšechny tři fora. Je to dřina
nemethova5
Si kup diář, dost to pomáhá. Já bych bez něho byla jak bez ruky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:19
- Nahlásit
Čus bus
Jsem včera už nepustila počítač a udělala jsem velkou chybu. Teprve teď jsem od půl sedmý dočetla ifajnu a Žumpu.
Marush
Proč jsi mě sundala z togo pidestalu. Jsem konečně měla prvně v životě pocit, že jsem konečně hvězda. Evidentěn ten dotyčný zná i mé přijmení, když ví, že jsem úchyl
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:21
- Nahlásit
Biluška
makáte dámy? Já ne, ztrácím čas tím, že dočítám fšechny tři fora. Je to dřina
to věřím
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:21
- Nahlásit
Ty vole, to jsem toho udělala, když tu spoušť musím teď dočítat. Jste děsný krávy, nezapomeňte, že sem chodí taky ten odpad, kterej musí pracovat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:25
- Nahlásit
nemethova5
mě se stal opak, jsem dojela do práce i se psem to jsem pracovala jinde v praze a tam mi řekli co tam dělám, že mám volno, to jsou ty šichty
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:26
- Nahlásit
Ty vogo, někdo nám smazal naše žumpí téme na ifauně. Asi se nás opravdu zalekli
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:27
- Nahlásit
jsem takova pi....a ze to neni ani mozny fakt,no diar asi ne ale vyvesim si to na lednici jeste do toho kikina s uskublym ocasem mam dnes tezce pojebany den fakt!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:32
- Nahlásit
Baico
ty jo fakt . Ale jenom jedno, to důležitější tam zatím je
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:33
- Nahlásit
Biluška
to důležitější tam zatím je
Ano to, jak se mluví konkrétně o mě, konečně jsem slavná. Jsem ráda, že jsem se zařadila po bok tobě A to jen díky Žumpě!!!
Jsem na nás táááák moc pyšná!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:34
- Nahlásit
jo a to neni vse,jsem v tezkym dyskomfortu nechala jsem doma doklady prachy na bus,jeste ze me ridici znaji,jak videli ze pomalu omdlyvam,radsi se ani neptali a dali mi listek,me dnes fakt klepne ze vseho!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:37
- Nahlásit
nemethova5
den blbec paní, snad nebude trvat celý den a rychle pomine
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Baico
já se už od včerejška královsky bavím . Jsem tak nadšená z toho jak ležíme lidem v žaludku, že mě to hned bezvadně nakoplo do další práce Sem ráno udělala s Getsíkem a všema šelmyjema suprové stopičky, střihli jsme si krásnou rychlou sekvenci se slalomkem a zónečkama...asi přihlásím nějaké závodečky páč holky jsou fakt šikovné . Zejména Bonce ty štěňata vyloženě prospěly, je teď taková rozumější a přemýšlivější, ale rychlost tryskomyši jí zůstala
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
nechala jsem doma doklady prachy na bus
Hele někdy prostě přijde dne blbec. Ber pozitivně už jen to, že autobusáci se zachovali hezky.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:39
- Nahlásit
Baico
Ber pozitivně už jen to, že autobusáci se zachovali hezky.
to teda jo
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Biluška
že mě to hned bezvadně nakoplo do další práce
No konečně pozítivníí.
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Jsem tak nadšená z toho jak ležíme lidem v žaludku, že mě to hned bezvadně nakoplo do další práce
Přesně tak.
Mohli by jsem si ještě nechat udělat placky s nápisem: Jsem ze Žumpy a jsem na to hrdý(á). Aby na těch akcích, které objížíme bylo všem jasný, s kým mají t čest
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:41
- Nahlásit
Baico
To by šlo . Budu si nechávat dělat reklamní samolepky, kdyby měli holky zájem tak nechám udělat i žumpí samolepky na auta . Až se laskavje dogestí i ty co fstávají v poledne tak to zjistím
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:43
- Nahlásit
Biluška
žumpí samolepky na auta
To už nám navrhoval náš předseda. Za tnehle nápad se mu dělal ten hrneček Evidnetně již uzrál čas to rozjet a dělat si konečně pořádnou reklamu.
A mám dotaz. Myslíte, že za to, že Baicovi nesestouplo varle můžete svýmy radami taky vy?
|