| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:29
- Nahlásit
Marush
tak snad je béš stahovat zaživa jako dycynky ne?zase si hraješ na humanistku,to je děsný...
Musím je aspoň omráčit, jinak sebou škubou, sjede mi skalpel, mám křivý řez a je to f prdeli
zuzanarosakova
do tý lampičky jestli bys mi mohla vyšít monogram prosím, dětskými vlasy samozřejmě..
Není problém. Ještě umím z nehtíků fajné lemování kdybys chtěla
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:30
- Nahlásit
Mám plno kamarádů výrobců nožů a jiných udělátech.Kolik jich potřebujete udělat na ty odkožovadla?
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:30
- Nahlásit
nemethova5
jako jak ma vypadat to nabodavatko?
Takle přece http://www.uhersko.com/vlad_iii_tepes.htm
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:32
- Nahlásit
Pakunobecny
Takle přece http://www.uhersko.com/vlad_iii_tepes.htm
No trošku tenčí
datli
Stačili by tak tři. Různé velikosti prosím. Na děcka, na ženský a na chlapy
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:32
- Nahlásit
tak na ty napichovadla stačí staré kůly z plotu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:33
- Nahlásit
Biluška
Ještě umím z nehtíků fajné lemování kdybys chtěla
a tak to by se mi líbilo, můžeš to dát i na kožíšek a na záda z těch nechtíků poskládat nějaký pěkný folklórní motif..
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:34
- Nahlásit
héj já jsem dneska večer bez PZ i muše.Děcka spí v gymče a chlap má noc.A já se nahatím s melounem v posteli a noťasem na klíně
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:37
- Nahlásit
Biluška
du složit básen pro anonymy na ifauně...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:37
- Nahlásit
A já se nahatím s melounem v posteli a noťasem na klíně
a já si sedím u pc se sklénkou moči..eee pardon, vína, nějak mě zblblo to téma vedle..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:38
- Nahlásit
datli
Taky chci meloun V krajním případě bych se spokojila i s kedlubnou Nemám ani jedno Mám švestky a vůbec na ně nemám chuť A taky se mi nechcou trhat, mám je na stromě
zuzanarosakova
a tak to by se mi líbilo, můžeš to dát i na kožíšek a na záda z těch nechtíků poskládat nějaký pěkný folklórní motif..
Jo, to nebude problém. Až přijde Gerda tak ji poprosím ať vyrobí nějaký návrh. Zařadila bych kožíšky do Žumpokolekce k vestám, mikinám a tričkům
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:38
- Nahlásit
fůj čurinoterapie-to ještě nedávám.
Maximálně ještě tak slinoterapii auto terapii.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:40
- Nahlásit
datli
auto terapie je jakože se necháš přejet autem? To by nemuselo být špatné, myslím, že by to mohlo fajně uvolnit zabloklé záda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:42
- Nahlásit
čau pipiny, co děláte? my dojeli ze cvičáku, tet´ sem pokrmila a pudu do sprchy. co ta nyxa???
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:43
- Nahlásit
kejtlin
nyxa pude pod kudlu asik
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:44
- Nahlásit
Tak já mám lepší .
Vezmu PZ,plácnu se na zem,a nechám po sobě přejít postupně jedno i druhé PZ.Občas se musí zastavit,lehounce pohopk prostat,no prostě učím je od malička mi nahazovat bloklá záda.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:48
- Nahlásit
all
dám tu básen i sem...projistotu:
Bezejmenní:
O jak je těžké žít ve stínu slovutné žumpy té mocné srdeční pumpy. Každý den vidět tolik talentovaných žen a jejich excelentně vycvičených fen! O jak závist semnou cloumá, když mé tělo bez duše s vořechem na flexině po ulici bloumá. Je to jen zdání, nebo nebudu mít nikdy ani přivolání?! Ale já jsem pouze nýmand bezejmenný, bez přátel do světa vyvržený…neměl bych se podepsat? To rozhodně ne…to bych se moch taky setsakramentsky připosrat!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:50
- Nahlásit
cha mám pivo, čokle spí, dítě spí a muš maká teda nevím, maj noční výcvik, tak nevim co si pod tím mám představit
sem vás konečně dočetla, ste děsný grafomanky, teď se du zhroutit k yfuně
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:51
- Nahlásit
Marush
Bezejmenní:
O jak je těžké žít ve stínu slovutné žumpy té mocné srdeční pumpy. Každý den vidět tolik talentovaných žen a jejich excelentně vycvičených fen! O jak závist semnou cloumá, když mé tělo bez duše s vořechem na flexině po ulici bloumá. Je to jen zdání, nebo nebudu mít nikdy ani přivolání?! Ale já jsem pouze nýmand bezejmenný, bez přátel do světa vyvržený…neměl bych se podepsat? To rozhodně ne…to bych se moch taky setsakramentsky připosrat!
naprosto nejvíc!!!! :up
číhni do tématu kežmarovský utulek tady, uvalila jsem na Eninku fatwu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:53
- Nahlásit
zuzanarosakova
číhni do tématu kežmarovský utulek tady, uvalila jsem na Eninku fatwu
začíná mi těch lidí tam bejt líto,už si zase myslej že jsme děti...vůbec nevědí jak na nás reagovat...fatwu bychom měli uvalit na celou tu ifaunu a clekově už jí dodělat,ne?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:54
- Nahlásit
Marush
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
nyxa pude pod kudlu asik
jj jsem četla v tajné
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:56
- Nahlásit
Eldogueromuš je zelenej?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:01
- Nahlásit
datli
jo jo, máš ho v přátelích už tuším
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:02
- Nahlásit
Marush
fatwu bychom měli uvalit na celou tu ifaunu a clekově už jí dodělat,ne?
asi jo, sypnout tam trochu cyklonu..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:05
- Nahlásit
moje mokré slepičky z dneška
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:10
- Nahlásit
all
Moje básen měla velkej siksces,už mě příště dozajista z výčtu žumpy nevynechaj,jo!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:10
- Nahlásit
Ty vole, tak vy ste mocný...čék si jen trochu usne a už je tu válka ))
Marush
Bezejmenní:
Seš nejvíc poetickej člověk na světě, budeš ministr propagandy, smíš mít kabátek z novorozeňat a šálu z epitelu všech krásných lidí z ifauny se vzorkem pih velikosti mexického dolaru!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:12
- Nahlásit
Eldoguerovy ste Grabáci?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:15
- Nahlásit
Gerda
Seš nejvíc poetickej člověk na světě, budeš ministr propagandy, smíš mít kabátek z novorozeňat a šálu z epitelu všech krásných lidí z ifauny se vzorkem pih velikosti mexického dolaru!
z epitelu! seš děsně vědecká !
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:16
- Nahlásit
Gerda
Tak šálu z epytelu ale nedělám, to se musí plíst na děsně tenkých jehlicích, já na to blbě vidím a co chvíli mi ujede oko
|