Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8514 . 8515 . 8516 . 8517 . 8518 . 8519 . 8520 . 8521 . 8522 . 8523 . 8524 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:29
- Nahlásit

Marush
tak snad je béš stahovat zaživa jako dycynky ne?zase si hraješ na humanistku,to je děsný...
Musím je aspoň omráčit, jinak sebou škubou, sjede mi skalpel, mám křivý řez a je to f prdeli

zuzanarosakova
do tý lampičky jestli bys mi mohla vyšít monogram prosím, dětskými vlasy samozřejmě..
Není problém. Ještě umím z nehtíků fajné lemování kdybys chtěla

datli
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:30
- Nahlásit

Mám plno kamarádů výrobců nožů a jiných udělátech.Kolik jich potřebujete udělat na ty odkožovadla?

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:30
- Nahlásit

nemethova5
jako jak ma vypadat to nabodavatko?
Takle přece http://www.uhersko.com/vlad_iii_tepes.htm

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:32
- Nahlásit

Pakunobecny
Takle přece http://www.uhersko.com/vlad_iii_tepes.htm
No trošku tenčí

datli
Stačili by tak tři. Různé velikosti prosím. Na děcka, na ženský a na chlapy

datli
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:32
- Nahlásit

tak na ty napichovadla stačí staré kůly z plotu

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:33
- Nahlásit

Biluška
Ještě umím z nehtíků fajné lemování kdybys chtěla

a tak to by se mi líbilo, můžeš to dát i na kožíšek a na záda z těch nechtíků poskládat nějaký pěkný folklórní motif..

datli
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:34
- Nahlásit

héj já jsem dneska večer bez PZ i muše.Děcka spí v gymče a chlap má noc.A já se nahatím s melounem v posteli a noťasem na klíně

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:37
- Nahlásit

Biluška

du složit básen pro anonymy na ifauně...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:37
- Nahlásit

A já se nahatím s melounem v posteli a noťasem na klíně

a já si sedím u pc se sklénkou moči..eee pardon, vína, nějak mě zblblo to téma vedle..

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:38
- Nahlásit

datli
Taky chci meloun V krajním případě bych se spokojila i s kedlubnou Nemám ani jedno Mám švestky a vůbec na ně nemám chuť A taky se mi nechcou trhat, mám je na stromě

zuzanarosakova
a tak to by se mi líbilo, můžeš to dát i na kožíšek a na záda z těch nechtíků poskládat nějaký pěkný folklórní motif..
Jo, to nebude problém. Až přijde Gerda tak ji poprosím ať vyrobí nějaký návrh. Zařadila bych kožíšky do Žumpokolekce k vestám, mikinám a tričkům

datli
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:38
- Nahlásit

fůj čurinoterapie-to ještě nedávám.
Maximálně ještě tak slinoterapii auto terapii.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:40
- Nahlásit

datli
auto terapie je jakože se necháš přejet autem? To by nemuselo být špatné, myslím, že by to mohlo fajně uvolnit zabloklé záda

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:42
- Nahlásit

čau pipiny, co děláte? my dojeli ze cvičáku, tet´ sem pokrmila a pudu do sprchy. co ta nyxa???

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:43
- Nahlásit

kejtlin
nyxa pude pod kudlu asik

datli
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:44
- Nahlásit

Tak já mám lepší .
Vezmu PZ,plácnu se na zem,a nechám po sobě přejít postupně jedno i druhé PZ.Občas se musí zastavit,lehounce pohopk prostat,no prostě učím je od malička mi nahazovat bloklá záda.

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:48
- Nahlásit

all

dám tu básen i sem...projistotu:

Bezejmenní:
O jak je těžké žít ve stínu slovutné žumpy té mocné srdeční pumpy. Každý den vidět tolik talentovaných žen a jejich excelentně vycvičených fen! O jak závist semnou cloumá, když mé tělo bez duše s vořechem na flexině po ulici bloumá. Je to jen zdání, nebo nebudu mít nikdy ani přivolání?! Ale já jsem pouze nýmand bezejmenný, bez přátel do světa vyvržený…neměl bych se podepsat? To rozhodně ne…to bych se moch taky setsakramentsky připosrat!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:50
- Nahlásit

cha mám pivo, čokle spí, dítě spí a muš maká teda nevím, maj noční výcvik, tak nevim co si pod tím mám představit
sem vás konečně dočetla, ste děsný grafomanky, teď se du zhroutit k yfuně

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:51
- Nahlásit

Marush
Bezejmenní:
O jak je těžké žít ve stínu slovutné žumpy té mocné srdeční pumpy. Každý den vidět tolik talentovaných žen a jejich excelentně vycvičených fen! O jak závist semnou cloumá, když mé tělo bez duše s vořechem na flexině po ulici bloumá. Je to jen zdání, nebo nebudu mít nikdy ani přivolání?! Ale já jsem pouze nýmand bezejmenný, bez přátel do světa vyvržený…neměl bych se podepsat? To rozhodně ne…to bych se moch taky setsakramentsky připosrat!

naprosto nejvíc!!!! :up

číhni do tématu kežmarovský utulek tady, uvalila jsem na Eninku fatwu

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:53
- Nahlásit

zuzanarosakova
číhni do tématu kežmarovský utulek tady, uvalila jsem na Eninku fatwu

začíná mi těch lidí tam bejt líto,už si zase myslej že jsme děti...vůbec nevědí jak na nás reagovat...fatwu bychom měli uvalit na celou tu ifaunu a clekově už jí dodělat,ne?

datli
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:54
- Nahlásit

Marush

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:56
- Nahlásit

zuzanarosakova
nyxa pude pod kudlu asik

jj jsem četla v tajné

datli
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:56
- Nahlásit

Eldogueromuš je zelenej?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:01
- Nahlásit

datli
jo jo, máš ho v přátelích už tuším

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:02
- Nahlásit

Marush
fatwu bychom měli uvalit na celou tu ifaunu a clekově už jí dodělat,ne?

asi jo, sypnout tam trochu cyklonu..

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:05
- Nahlásit

moje mokré slepičky z dneška

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:10
- Nahlásit

all

Moje básen měla velkej siksces,už mě příště dozajista z výčtu žumpy nevynechaj,jo!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:10
- Nahlásit

Ty vole, tak vy ste mocný...čék si jen trochu usne a už je tu válka ))

Marush
Bezejmenní:

Seš nejvíc poetickej člověk na světě, budeš ministr propagandy, smíš mít kabátek z novorozeňat a šálu z epitelu všech krásných lidí z ifauny se vzorkem pih velikosti mexického dolaru!

datli
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:12
- Nahlásit

Eldoguerovy ste Grabáci?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:15
- Nahlásit

Gerda
Seš nejvíc poetickej člověk na světě, budeš ministr propagandy, smíš mít kabátek z novorozeňat a šálu z epitelu všech krásných lidí z ifauny se vzorkem pih velikosti mexického dolaru!

z epitelu! seš děsně vědecká !

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:16
- Nahlásit

Gerda
Tak šálu z epytelu ale nedělám, to se musí plíst na děsně tenkých jehlicích, já na to blbě vidím a co chvíli mi ujede oko

<< 1 ... 8514 . 8515 . 8516 . 8517 . 8518 . 8519 . 8520 . 8521 . 8522 . 8523 . 8524 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání