Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8514 . 8515 . 8516 . 8517 . 8518 . 8519 . 8520 . 8521 . 8522 . 8523 . 8524 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 20:36 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

davidkova renata

Jinak ty jmenovaný ve stati jsou nejvječí stars žumpy to jste pochopily asi,že? Z nejúspěšnějších Baico, mamka jasná že akorát nevíme furt kdo je vrchní zachraňovatelka dyš všechny necháváte psy neustále utrácet a nafouklejch je nás taky dost,tag to by se mělo eště zjistit že jo a adydas nejznámější zelebrita jsem zapomněla!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 20:37
- Nahlásit

hehe,co chcete tu blaznivou ifaunu celou rozbit??to by bylo pekne a hlavne rozumne!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 20:37
- Nahlásit

helejte se , je tu Gerda, měli bysme si rychle nechat sřihnout na uniformy, když bude ta válka s Ifaunou!!

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 20:38
- Nahlásit

zuzanarosakova
co tu kravíte? Podte na ifaunu radši!

do řitě zas jste tam...du tam teda dyš to jináč nejde!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 20:42
- Nahlásit

Marush
nejsou tam, jsou zdechlé jakési

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 20:43
- Nahlásit

Marush
Vrchní zachraňovatelka s oteklým xichtem jsem jednoznačně já, na tom si trvám

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 20:46
- Nahlásit

Biluška
a nejni to Impact?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 20:49
- Nahlásit

GERDOOOOOO

mám dotaz stran klikání!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 20:50
- Nahlásit

zuzanarosakova
a nejni to Impact?
Su kulovitější než Ympakt tak to budu já Ale aby neřekla tak se můžu střídat. V sudé dny já, v liché ona

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 20:50
- Nahlásit

Marush
Jinak ty jmenovaný ve stati jsou nejvječí stars žumpy to jste pochopily asi,že
tak jako jasně že sem to pochápla nejsem debyl ne?kdo je vrchní zachraňovatelka
to bé biluš...dycky něco zachrání,nechá to utratit a zachrání další))
jinak tě mám plný zuby,tvoje bonmóty tam sou horší než blahé paměti ty Zemanovo,raši du špát,zejtra si přeštu kdo vlastně jsem

Dáška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 20:52
- Nahlásit

Zdarte, dneska tu sem, dneska mě to tu baví

zuzanarosakova
a nejni to Impact?
Šmarjá pani, nerýpejte, ty dvě se pohádaj, kdo je nateklejší a budete mít rozbité vojenstvo zevnitř,co když o to ifauňákům jde?

Jinak kde je ten ympakt!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 20:52
- Nahlásit

Marush
bože ty seš neskutečnej kretén prej uhynufší kusy

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:01
- Nahlásit

davidkova renata

kdo je vrchní zachraňovatelka
to bé biluš...dycky něco zachrání,nechá to utratit a zachrání další))

a jakym jinym způsobem by se dalo zachránit tolika psůch..zachránim utratim a jedu dááááááááál..nevim co je na tom špatnýho fakt...

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:02
- Nahlásit

Ste se zbláznily kolemdoucí nestíhaj dočítat budou muset zbudit posily v záloze!!!Byly sme na špacírku a todle to tady nadrásáte jako Dyma na vás ze záhrobí pošle blesk.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:03
- Nahlásit

Dáška
Jinak kde je ten ympakt!
Požádala sem moderátora, aby ji vypnul . Nikdo mi nebude brát můj nejnateklejší tytul

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:06
- Nahlásit

Marush
a jakym jinym způsobem by se dalo zachránit tolika psůch..zachránim utratim a jedu dááááááááál..nevim co je na tom špatnýho fakt
no právě... navíc se počítá s tvým kožichem ,takže čim víc zachráněnejch tim víc kožich.-)))
Pakunobecny
jako Dyma
spíš bysem to viděla na prokletý básníky.-))

Dáška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:07
- Nahlásit

Biluška

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:08
- Nahlásit

Marush
no právě... navíc se počítá s tvým kožichem ,takže čim víc zachráněnejch tim víc kožich.-)))
No jasně. Nezapomeňte, že mám praxi, sem dělala v činčilárně Umím je zabíjet a kožkovat
Mařeno chceš ten kožich z dlouhovlasých, nebo krátkovlasých ? Nebo nějaké spešl plemeno? Třá dalmatýni?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:08
- Nahlásit

Zdar kulatý socky
tak co novýho u kolemjdoucích? Dnes to jdu dočíst vyjímečně, bo mě to zajímá děsně

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:10
- Nahlásit

Biluška
Mařeno chceš ten kožich z dlouhovlasých, nebo krátkovlasých ? Nebo nějaké spešl plemeno? Třá dalmatýni

já chci kožich z lidí z Ifauny, ale hodně jemnej, takže asi z dětí jejich spíš..a když zbyde, tak bych si vzala nějakou pěknou handmade lampičku, jen tak pro radost..

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:14
- Nahlásit

Biluška
No jasně. Nezapomeňte, že mám praxi, sem dělala v činčilárně Umím je zabíjet a kožkovat
Mařeno chceš ten kožich z dlouhovlasých, nebo krátkovlasých ? Nebo nějaké spešl plemeno? Třá dalmatýni?

hele jábych to nechala na tobě,prostě šik kožich..neberu žádný volisalý vořechy,jedině ze psů s PP a nejlíp z těch co maj nějakej titul nebo cenu..tim pádem chápete že odpadaj všichni psi debilůch z ifauny ,ty se nemusej bát!

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:15
- Nahlásit

zuzanarosakova
Ty bláho, nevím essi bych dokázala stáhnout čéka Nemám na to nářadí. Potřebuješ takový nabodávadlo, který se protáhne od rozkroku po tlamku a pak se to podle toho řeže... Jako asi by to nebyl neřešitelný problém, ale musela bych si prostě napřed sehnat to bodlátko. Jo a taky se bude potřebovat mnohem víc chloroformu než na malinkou, loskošnou činčalku, to je jasný doufám

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:18
- Nahlásit

Biluška
potřebovat mnohem víc chloroformu než na malinkou, loskošnou činčalku, to je jasný doufám
Naco dyk se přece paní umíte vohánět lopatou né?Tak prostě přehmátnete na rýč a eště ušetříte chemikálii na dalmatínky

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:19
- Nahlásit

Pakunobecny
no jenže tím se ta kožka poškodí Vznikne podkožní hematom, jak to nařízneš tak se to rozleje a znehodnotí ti to celou kůži

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:19
- Nahlásit

Biluška
Tak já bych se hlásila teda, nevidím v tom žádný velký problém
no jo, tak ok no, máme dodavatele a co ti odběratelé
hlavě myšlenku kindrterapie....
tak to leda beze mě, protože
a) nemám ráda děti
b) přítomnost dětí rozhodně nepůsobí hlahodárně na většinu lidí
c) na druhou stranu, pokud by se kindrterapií eliminovalo ročně alespoň 10 idiotů - to beru

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:20
- Nahlásit

Biluškaty voleeee ted jsem spadla ze zidle!!!jako jak ma vypadat to nabodavatko????no cist to nekdo,kdo tomu jako zumpe neholduje,tak te jeste zavrou,mi pripomina hodne hostel!!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:24
- Nahlásit

Biluška
Jako asi by to nebyl neřešitelný problém, ale musela bych si prostě napřed sehnat to bodlátko. Jo a taky se bude potřebovat mnohem víc chloroformu než na malinkou, loskošnou činčalku, to je jasný doufám

jistě všechno hradim, to neni problém. do tý lampičky jestli bys mi mohla vyšít monogram prosím, dětskými vlasy samozřejmě..

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:24
- Nahlásit

Biluška
no jenže tím se ta kožka poškodí Vznikne podkožní hematom, jak to nařízneš tak se to rozleje a znehodnotí ti to celou kůži

tak snad je béš stahovat zaživa jako dycynky ne?zase si hraješ na humanistku,to je děsný...

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:25
- Nahlásit

nemethova5
No v podstatě taková dlouhá jehla co má po jedné straně drážku. Do té pak nasadíš skalpel a jedeš

no cist to nekdo,kdo tomu jako zumpe neholduje,tak te jeste zavrou,mi pripomina hodne hostel!!!
Neruš, víš jak to musí být zajímavé téma? Při dělání poznámek už určitě zlámali nejmíň tři tužky a co nejdřív někde vytasí, že mám ve sklepě mučírnu a stahuju tam lidi . Přijede kriminálka a tam dělá takový fešný nadporučík... Tak buď kámoš a přestaň mi to laskavje kazit

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:28
- Nahlásit

Marush
To je prdel, hele my máme úpa žumpí armádu...nejdfřív vždycky nstoupěj jakože strategové řešej reálný věci jako Impact,Biluška...pak nastoupí sekce tzv navrtávačů co to začnou vířit celý krutejma glosama...viz mamka,eldorádo,venta aspol. a naposled nastupuje tzv kamikadze tým a to jsem já Jbat a spol a na tom místě kudy todle všechno projde už nikdy nic nevyroste
šiš, už ti dneska něgdo řek, že jsi strašně blbááááááááááááááááá ale jako vona je to asi pravda jsme krutě vorganizovaný, líp než římský legije

<< 1 ... 8514 . 8515 . 8516 . 8517 . 8518 . 8519 . 8520 . 8521 . 8522 . 8523 . 8524 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání