| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:44
- Nahlásit
Baico
jj,to mas pravdu,me znaji jak jezdim se psama,se ptali kdy koncim,takze budou cekat,ze v pohode,no pak jak prijedu dom,tak vemu cokle a jdu zaplatit bus jsem s nema domluvena doprdele,tak zasrany den blbec jsem nikdy ale nikdy nemela a v zivote jsem nezapomnela na praci!!!uz me takhle ty zenske maji taky v zaludku ted jsem jim krasne nahrala!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:45
- Nahlásit
Baico
můžeme za to nepochybně tím, že jsme ti neradili . Páč když byl bajko malej tak si sem ještě nechodila
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:46
- Nahlásit
nemethova5
v zivote jsem nezapomnela na praci!!!
No to máš z toho, že jsi v životě nepracovala přeci ne. nejsi na to prostě zvyklá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:52
- Nahlásit
Baico
nemethova5
No to máš z toho, že jsi v životě nepracovala přeci ne. nejsi na to prostě zvyklá
all
samolepku chcu!!!!!!!!!!!!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:53
- Nahlásit
Biluškano to je hezký,že sis střihla zony a stopy a co tvoje hormony?
Jedu pro maso,recepty na hlavu,okouknout PZ a zítra hodíme výšlap v Beskydech na Smrk s bandou psů.Kdo se chce přidat,řvěte,berem všecko.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:55
- Nahlásit
datli
hormony dneska dobrý, zvracím jenom v zatáčkách
Zítra se nepřidáme, jedu s pézetkama kamsi k Vítkovu, je tam nějaký koňoden, budou předvádět jak se mají koně správně zapřahat, jak se učí tahat náklady a tak. Slíbila jsem Božetěchovi, že mu koupím vozíček a budu jezdit jako pisezna . Tak se včil musím naučit jak se do toho ten kůň vlastně uvazuje
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:56
- Nahlásit
Biluška
můžeme za to nepochybně tím, že jsme ti neradili . Páč když byl bajko malej tak si sem ještě nechodila
Chudák Bajkonůr a takový to mohl být plnohodnotný samec
No to neva, stejně plánujeme ty štěňata s tou Nánou. hodláme je prodat vemi draho a když se to nepovede, tak bude mít alespoň Maruš materyjál na kožuch
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:57
- Nahlásit
Baico
kejtlin
se mi moc nesmejte asi mam z tech nervu peknou sracku,uz jsem byla dvakrat.desssss!jo vlastne mate pravdu jsem pekna socka a v zivote jsem na praci ani nesahla podle ucivacu z ifauny!!!!DDDDD.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:57 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
vozíčk využiješ na lilátko?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:05
- Nahlásit
datli
Ne, nic takového nemám v plánu Vozíček využiju na sebe a své špeky. Sem tak velkokapacitní, že krom mě už se tam nikdo nevleze
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:09 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
AD IFAUNA - pro KOLEMJDOUCÍ
Osobně se distancuji od jakýchkoliv výlevů Marie Rosákové a Zuzany Rosákové. Ne, nejsem jejich kamarádka. Ani jednu neznám blíže či osobně, až na pár vyměněných nic neříkajících příspěvků. Do žumpy chodí ledva pár měsíců. Je mi na zvracení z toho, co jsou schopny ze sebe vysypat. Jak hnusné dokáží být k jiným lidem.
Sem chodím kvůli jiným lidem.
A zcela veřejně se omlouvám Jitce Batouškové, že jsem si myslela, že to píše ona.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:10
- Nahlásit
Biluška
, jedu s pézetkama kamsi k Vítkovu
Jedete do Klokočova, na noriky Tak to se tam i za mě pokochej krásou chlaďásků, ty jsou moje koňská srdeční záležitost.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:11
- Nahlásit
impact
Už je to smázlý.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:12
- Nahlásit
Baico
Já vím. Byli vcelku rychlí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:12
- Nahlásit
Baico
Jedete do Klokočova, na noriky
jo jo, tam
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:14
- Nahlásit
Ahoj PORAĎTE...Pepina si vyrvala předevčírem drápek...kouká jí jen masíčko...tak jsem jí dala na 24hodin černou mast a višňák, zavázala a....pořád chodí po třech, nechce aportovat...mám strach...Pepa aportuje vždycky...myslíte že jí to jen bolí a přejde to, nebo že mám jet na veterinu a nechat tam 250korun za votevření dveří?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:17
- Nahlásit
hally001
Pokud se jí tam nedá nějaká infekce tak bych to neřešila. Orina si vyrvala dráp při vystupování z vlaku, po třech chodila pár dní, pak ještě chvilku kulhala a pak to normálně dorostlo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:18
- Nahlásit
jdu dřít, laskavje už dneska nedělejte žádné aféry, pak nestíhám svoji práci
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:19
- Nahlásit
Biluška
hm a moje mys si vcera urvala tu steticku na konci ocasku a az na kost,tak nevim,ale asi s tim zajdu,at do toho nechytne infekci.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:20 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
hally001
tessa si vyrve dráp běžně a neřeším to jen kdyžtak zaleju kysličníkem, aby to nekrvácelo a minule i Axa ovčačka si vytrhla dráp asi při prochajdě, dvakrát na to zakulhala a dobrý jsem si ani nevšimla, ptž kulhá běžně, až večer při krmení
normálně jim to dorůstá, trvá to dýl
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:20
- Nahlásit
hally001
Hele tak já to nikdy neřeším a nikdy z toho nic nebylo.. A že těch utrženejch drápů bylo. Víš jak - čím víc psů.. Normálně dojdeme domů, v klidu dokončíme procházku, psovi osprchuju krev z packy, zastříkám desinfekcí a hotovo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:21
- Nahlásit
nemethova5
To je osmák, že jo? Chceš kontakt na moji bývalou kolegyni ze Stanice? Chová je už roky rokoucí, určitě si bude vědět rady. Já vím o osmácích prt, se mi nikdy nelíbili takže prošli tak nějak kolem mě.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:21
- Nahlásit
Biluškatak díky...ona by s klidem chodila i s dvouma packama, ale zarazilo mě, že nechce tenisák...tak budu čekat..pořád si to olizuje tak snad se tam nic nedostane..
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:23
- Nahlásit
Tak děkuju všem...když přežila tu díru v hlavě, kterou jí doga udělala při večeři, tak snad rozchodí i tohle...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:24
- Nahlásit
impactJitky Batouškové.
O jakej výlev jde? Založila jsem téma, napsala asi čtyři příspěvky a od tý doby tam nejsem, tak vo co go???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:26
- Nahlásit
Biluška
jj osmak,ale kejtlin je mela,radsi zajdu jsem ji to vyplachla betadinou,ma to otevrene sakra boli me to za ni,jo a jinak chudera me vcera total zhryzala jak ji to bolelo,ale to me nesere,sere me vlastni blbost,kdyz tak jestli ma meilika bych ji napsala dik
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:26
- Nahlásit
impactJe mi na zvracení z toho, co jsou schopny ze sebe vysypat. Jak hnusné dokáží být k jiným lidem.
No nic, du se sbalit a frčkám na chatu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:28
- Nahlásit
jbat
No zmiňovaná jsi tam byla opravdu moc moc moc krát. Jéééébaaat tam Jééébat sem. Téma je smazané, tak už si to asi nepřečteš. Zálohu nemám. V tom tématu s mým jménem jsi byla neustále zmiňována ty a Marush. Jestli jsi to psala ty nebo Marush fakt nevím a je mi to jedno. Já už mám náladu zkurvenou dost. Očividně se u toho tématu včera v noci někdo dobře ožral.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:28
- Nahlásit
Biluška
jo pokud ma foun a emila prosim,prosim na mojeho emila mi posli na ni cislo a meila na nemethova5@seznam.cz
diiiiky mocccc!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:30
- Nahlásit
nemethova5
No a to jsme měly mít dnes sraz, že jo. No nic přesuneme na jindy ono v tom pařáku by to pro ty velké pejsky bylo stejně asi na prd. Tak makej a neremcej hlavně se nevyser s podoby
|