Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8523 . 8524 . 8525 . 8526 . 8527 . 8528 . 8529 . 8530 . 8531 . 8532 . 8533 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:44
- Nahlásit

Baico
jj,to mas pravdu,me znaji jak jezdim se psama,se ptali kdy koncim,takze budou cekat,ze v pohode,no pak jak prijedu dom,tak vemu cokle a jdu zaplatit bus jsem s nema domluvena doprdele,tak zasrany den blbec jsem nikdy ale nikdy nemela a v zivote jsem nezapomnela na praci!!!uz me takhle ty zenske maji taky v zaludku ted jsem jim krasne nahrala!

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:45
- Nahlásit

Baico
můžeme za to nepochybně tím, že jsme ti neradili . Páč když byl bajko malej tak si sem ještě nechodila

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:46
- Nahlásit

nemethova5
v zivote jsem nezapomnela na praci!!!
No to máš z toho, že jsi v životě nepracovala přeci ne. nejsi na to prostě zvyklá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:52
- Nahlásit

Baico
nemethova5
No to máš z toho, že jsi v životě nepracovala přeci ne. nejsi na to prostě zvyklá

all
samolepku chcu!!!!!!!!!!!!

datli
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:53
- Nahlásit

Biluškano to je hezký,že sis střihla zony a stopy a co tvoje hormony?

Jedu pro maso,recepty na hlavu,okouknout PZ a zítra hodíme výšlap v Beskydech na Smrk s bandou psů.Kdo se chce přidat,řvěte,berem všecko.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:55
- Nahlásit

datli
hormony dneska dobrý, zvracím jenom v zatáčkách

Zítra se nepřidáme, jedu s pézetkama kamsi k Vítkovu, je tam nějaký koňoden, budou předvádět jak se mají koně správně zapřahat, jak se učí tahat náklady a tak. Slíbila jsem Božetěchovi, že mu koupím vozíček a budu jezdit jako pisezna . Tak se včil musím naučit jak se do toho ten kůň vlastně uvazuje

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:56
- Nahlásit

Biluška
můžeme za to nepochybně tím, že jsme ti neradili . Páč když byl bajko malej tak si sem ještě nechodila
Chudák Bajkonůr a takový to mohl být plnohodnotný samec
No to neva, stejně plánujeme ty štěňata s tou Nánou. hodláme je prodat vemi draho a když se to nepovede, tak bude mít alespoň Maruš materyjál na kožuch

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:57
- Nahlásit

Baico
kejtlin
se mi moc nesmejte asi mam z tech nervu peknou sracku,uz jsem byla dvakrat.desssss!jo vlastne mate pravdu jsem pekna socka a v zivote jsem na praci ani nesahla podle ucivacu z ifauny!!!!DDDDD.

datli
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:57 - Změnil/a: datli
- Nahlásit

vozíčk využiješ na lilátko?

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:05
- Nahlásit

datli
Ne, nic takového nemám v plánu Vozíček využiju na sebe a své špeky. Sem tak velkokapacitní, že krom mě už se tam nikdo nevleze

impact
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:09 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

AD IFAUNA - pro KOLEMJDOUCÍ

Osobně se distancuji od jakýchkoliv výlevů Marie Rosákové a Zuzany Rosákové. Ne, nejsem jejich kamarádka. Ani jednu neznám blíže či osobně, až na pár vyměněných nic neříkajících příspěvků. Do žumpy chodí ledva pár měsíců. Je mi na zvracení z toho, co jsou schopny ze sebe vysypat. Jak hnusné dokáží být k jiným lidem.

Sem chodím kvůli jiným lidem.

A zcela veřejně se omlouvám Jitce Batouškové, že jsem si myslela, že to píše ona.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:10
- Nahlásit

Biluška
, jedu s pézetkama kamsi k Vítkovu
Jedete do Klokočova, na noriky Tak to se tam i za mě pokochej krásou chlaďásků, ty jsou moje koňská srdeční záležitost.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:11
- Nahlásit

impact
Už je to smázlý.

impact
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:12
- Nahlásit

Baico
Já vím. Byli vcelku rychlí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:12
- Nahlásit

Baico
Jedete do Klokočova, na noriky
jo jo, tam

hally001
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:14
- Nahlásit

Ahoj PORAĎTE...Pepina si vyrvala předevčírem drápek...kouká jí jen masíčko...tak jsem jí dala na 24hodin černou mast a višňák, zavázala a....pořád chodí po třech, nechce aportovat...mám strach...Pepa aportuje vždycky...myslíte že jí to jen bolí a přejde to, nebo že mám jet na veterinu a nechat tam 250korun za votevření dveří?

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:17
- Nahlásit

hally001
Pokud se jí tam nedá nějaká infekce tak bych to neřešila. Orina si vyrvala dráp při vystupování z vlaku, po třech chodila pár dní, pak ještě chvilku kulhala a pak to normálně dorostlo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:18
- Nahlásit

jdu dřít, laskavje už dneska nedělejte žádné aféry, pak nestíhám svoji práci

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:19
- Nahlásit

Biluška
hm a moje mys si vcera urvala tu steticku na konci ocasku a az na kost,tak nevim,ale asi s tim zajdu,at do toho nechytne infekci.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:20 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

hally001
tessa si vyrve dráp běžně a neřeším to jen kdyžtak zaleju kysličníkem, aby to nekrvácelo a minule i Axa ovčačka si vytrhla dráp asi při prochajdě, dvakrát na to zakulhala a dobrý jsem si ani nevšimla, ptž kulhá běžně, až večer při krmení
normálně jim to dorůstá, trvá to dýl

impact
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:20
- Nahlásit

hally001
Hele tak já to nikdy neřeším a nikdy z toho nic nebylo.. A že těch utrženejch drápů bylo. Víš jak - čím víc psů.. Normálně dojdeme domů, v klidu dokončíme procházku, psovi osprchuju krev z packy, zastříkám desinfekcí a hotovo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:21
- Nahlásit

nemethova5
To je osmák, že jo? Chceš kontakt na moji bývalou kolegyni ze Stanice? Chová je už roky rokoucí, určitě si bude vědět rady. Já vím o osmácích prt, se mi nikdy nelíbili takže prošli tak nějak kolem mě.

hally001
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:21
- Nahlásit

Biluškatak díky...ona by s klidem chodila i s dvouma packama, ale zarazilo mě, že nechce tenisák...tak budu čekat..pořád si to olizuje tak snad se tam nic nedostane..

hally001
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:23
- Nahlásit

Tak děkuju všem...když přežila tu díru v hlavě, kterou jí doga udělala při večeři, tak snad rozchodí i tohle...

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:24
- Nahlásit

impactJitky Batouškové.

O jakej výlev jde? Založila jsem téma, napsala asi čtyři příspěvky a od tý doby tam nejsem, tak vo co go???

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:26
- Nahlásit

Biluška
jj osmak,ale kejtlin je mela,radsi zajdu jsem ji to vyplachla betadinou,ma to otevrene sakra boli me to za ni,jo a jinak chudera me vcera total zhryzala jak ji to bolelo,ale to me nesere,sere me vlastni blbost,kdyz tak jestli ma meilika bych ji napsala dik

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:26
- Nahlásit

impactJe mi na zvracení z toho, co jsou schopny ze sebe vysypat. Jak hnusné dokáží být k jiným lidem.

No nic, du se sbalit a frčkám na chatu.

impact
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:28
- Nahlásit

jbat
No zmiňovaná jsi tam byla opravdu moc moc moc krát. Jéééébaaat tam Jééébat sem. Téma je smazané, tak už si to asi nepřečteš. Zálohu nemám. V tom tématu s mým jménem jsi byla neustále zmiňována ty a Marush. Jestli jsi to psala ty nebo Marush fakt nevím a je mi to jedno. Já už mám náladu zkurvenou dost. Očividně se u toho tématu včera v noci někdo dobře ožral.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:28
- Nahlásit

Biluška
jo pokud ma foun a emila prosim,prosim na mojeho emila mi posli na ni cislo a meila na nemethova5@seznam.cz
diiiiky mocccc!

Darina1
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:30
- Nahlásit

nemethova5
No a to jsme měly mít dnes sraz, že jo. No nic přesuneme na jindy ono v tom pařáku by to pro ty velké pejsky bylo stejně asi na prd. Tak makej a neremcej hlavně se nevyser s podoby

<< 1 ... 8523 . 8524 . 8525 . 8526 . 8527 . 8528 . 8529 . 8530 . 8531 . 8532 . 8533 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání