| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:52
- Nahlásit
all i kolemjdoucí
Chtěla bych se veřejně vyjádřit k tomu že Impct nemá vůbec nic společného s tím co se psalo do tématu na ifauně pod jejím jménem,kdyby si toho nekdo nevšimnul, tak se tam asi tak od třetiny nemluvilo vůbec o ní...kdyby se sama teď nepřipomněla,tak by jí s tim ani nikdo nespojoval. Impact vůbec neznám, v životě jsem jí neviděla a moje(na můj vkus adekvátní,pro vás drsné)opovědi psíčkovi se vůbec nezakládali na tom,že bych se chtěla Impack zastávat, bo mi je u prdele,reagovala jsem původně na stať o žumpě,kde byla jmenovaná i moje sestra(já bohužel ne a to mě urazilo )...všechno byla jedna velká sranda pro nás se ségrou určitě,to ale neznamená že bysme někomu nepřáli smrt, malomestská mentalina,která tohle lidem většinou zakazuje,tu já prostě nemám a kdokoli se do mě jakkoli bé srát...tak smůlička..to´t vše!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:52
- Nahlásit
Marush
impact
jbat
co se to tady mezi váme děje????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:53
- Nahlásit
davidkova renata
ne neni páč já to nestihla přečíst
To já jsem všechno taky nepřečetla, je fakt, že číst to stálo za to, každopádně adydasky slušně rozhodily celou fóru
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:54
- Nahlásit
Monty
Čistíme ovzduší.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:54
- Nahlásit
Eldoguero
každopádně adydasky slušně rozhodily celou fóru
jo to jim de )) dělej distancuj se rychle taky vod něčeho !! ))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:55
- Nahlásit
davidkova renata
osobně se distancuji od veškerých výroků na těchto 8759 stránkách a to od všech lidí.Nejsem ničí kamarádka,nemám vlastně vůbec kamarády,nemám ani slušný místo,ani bohatýho chlapa,ani cvičenýho čokla,mám jen velkou prdel.Moje jméno zneužili zlí lidé k založení jakési Žumpy,o které já vůbec nic nevím
ty si kráááááva největšíííí!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:56
- Nahlásit
davidkova renata
osobně se distancuji od veškerých výroků na těchto 8759 stránkách a to od všech lidí.Nejsem ničí kamarádka,nemám vlastně vůbec kamarády,nemám ani slušný místo,ani bohatýho chlapa,ani cvičenýho čokla,mám jen velkou prdel.Moje jméno zneužili zlí lidé k založení jakési Žumpy,o které já vůbec nic nevím
Ty jsi ale strašnáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá kráváááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:57
- Nahlásit
davidkova renata
Nejsem ničí kamarádka,nemám vlastně vůbec kamarády,
Včil si mě skopla úplně dolů Nevím jak se s tím vyrovnám To už si ode mě jako nebudeš půjčovat prachy?
|
impact
Člen |
- Nahlásit
Psíček
Za co?
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Biluška
To už si ode mě jako nebudeš půjčovat prachy?
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
osobně se distancuji od veškerých výroků na těchto 8759 stránkách a to od všech lidí
nmo asi tak jako ty máš něco společnýho se milionem hoven na žumpě,tak Impact má něco společnýho s tim co já psala na tý ifauně zajebaný....to pochopil každej,jen ona se připo a musela si to tu posichrovat... omg
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:58
- Nahlásit
davidkova renata
Bože, tys kretén největší, mamko.
Chci se taky dyštancovat. Ale nevím od čeho. Ngdo mě nezná a jsem děsně anonymní.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:59
- Nahlásit
Psíček
ty si to eště vodsereš počkej...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:59
- Nahlásit
davidkova renata
dělej distancuj se rychle taky vod něčeho !! ))
šiš, dyš mě nic nenapadá, ale distancuju se třá úplně vod celýho upadlýho osmačího vocásku, co mu ho [b]nemethova5 urazila židlí nebo co to bylo [/b]
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:00
- Nahlásit
Eldoguero
šiš, dyš mě nic nenapadá, ale distancuju se třá úplně vod celýho upadlýho osmačího vocásku, co mu ho nemethova5 urazila židlí nebo co to bylo
chudák, ona se tak trápí a ty si z toho děláš srandu....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:01
- Nahlásit
Psíček
Včera, vlastně do dneška bylo takový ftipný téma na ifauně a Marush tě stále podezřívá, žes tam psal ty. I když my, co tě známe už hezkejch pár ročků víme, žes to nebyl. Kolik to bude, šest, sedum?
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Biluška
To už si ode mě jako nebudeš půjčovat prachy?
bud f klidu,to s tim nemá co dělat
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
impact
Za co?
za to že ses defacto dala na stranu lidí co vo žumpě psali hovna a to jen z toho důvodu, že se bojíš aby o tobě nikdo neřek že jsi špatná...za to ti psíček děkuje!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:02
- Nahlásit
Marush
Počkej, ty fakt myslíš, že to byl Psíček? Mě se to nezdá, styl vyjadřování a že by se snížil zrovna k tomuhle ... nevím no, ale nezdá se mi to.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
Chci se taky dyštancovat. Ale nevím od čeho
bejt tebou ,dystancuju se vod nějaký komyse třá ..
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Já už víííííím:
Dyštancuji se od fšech komysí. Nikdy jsem u žádné nikdy nebyla a nemám s žádnou nic společného. A jestli jsem přeci jen u nějaké byla, tak nemám rozhodně nic společného s jejím konečným rozhodnutím.
A Eldorádo je taky degen.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:03
- Nahlásit
Monty
ale né, to byla sranda, mě to tak napadlo
(Dano, neber to vůbec vážně - byl to ftip a zrovna mě napadl tvůj osmak )
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:05
- Nahlásit
Eldoguero
Počkej, ty fakt myslíš, že to byl Psíček?
samozřejmě že to byl on....všechno na to sedí..nebudu to už tady vypisovat,protože mě to už nebaví,mohli jste si to přečíst kdyby to někdo nedal smazat...omg :blicíchsmajlůsto:
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:05
- Nahlásit
Eldoguero
pani nedelejte si ze me srandu ja vcera i bulela se k tomu normos priznam,kdyby zdechl nekdo v mojem okoli tak ani nemrknu ockem pac je to clovek a ne zvire a jeste jsem to dneska krrrraaaasne zasrala a pohnojila,ze jsem zapomnela ze jdu do prace!!!
Monty
sis pani dekuju,ze jste se me zastala,mam fakt den blbec s velkym
B!!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:06 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
pawLINka
Eldorádo je taky degen
Volééé, musíš tak veřejně tady ...
Teď už to vědí i na yfuně
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:06
- Nahlásit
Marush
za to že ses defacto dala na stranu lidí co vo žumpě psali hovna a to jen z toho důvodu, že se bojíš aby o tobě nikdo neřek že jsi špatná...
To je ale tvoje promítnutí svých pocitů do mých. Já se distancovala pouze od těch, co tam zvracely hromady sraček včera a dnes.
Napsali o mě hodně věcí. Kdybys četla celý téma, tak tam toho bylo opravdu dost. A neměla jsem potřebu se nějak skrývat, komentovala jsem tam všechno a četla i ty hnusný anonymní komentáře směrem k mojí osobě. Distancovala jsem se od toho, v co se to pak pod tvojí taktovkou zvrtlo. Pokud tomu nerozumíš, tak je mi líto, ale už nevím, jak jinak to napsat..
Bt. hrozně se mi líbí, jak vystupuješ za všechny. Jakože na mě každej sere a trhla jsem se vode všech. A přitom to není pravda. Zkus mluvit sama za svoji osobu. Pokud jsi na to dostatečně silná a nepotřebuješ teda podporu velkýho davu, abys to mohla říct.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:06
- Nahlásit
Eldoguero
chudak osmaci holka hend byla pri ruce,ne beru to v pohode,jen jsem nasrana sama na sebe a mam byt proc.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:11
- Nahlásit
nemethova5
neblázni prosím tě, den Blbec je prostě den Blbec, ale sranda musí bejt, i kdyby na chleba nebylo, kolikrát jsem měla taky posranej celej den a tady mě vytáhly aspoň z tý nejhorší nálady jmenovitě Davídková například (jiný menovat nebudu, páč bych na někoho zapoměla a pak by mě musel začít pomlouvat na nějakým jiným foru a to by hned prasklo, že nemám žádný kamarádky a kamarády a vůbec ... )
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:11
- Nahlásit
Psíček
Hej jako stejně by mě zajímalo, jestli když se ty tři spolu vosobně o mně bavěj, jestli se u toho vomacávaj navzájem a říkaj si Psíčku ....
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:12
- Nahlásit
impact
Bt. hrozně se mi líbí, jak vystupuješ za všechny. Jakože na mě každej sere a trhla jsem se vode všech. A přitom to není pravda. Zkus mluvit sama za svoji osobu. Pokud jsi na to dostatečně silná a nepotřebuješ teda podporu velkýho davu, abys to mohla říct.
kdes to vzala že vystupuju za všechny, z čeho tak usuzuješ,všichni ostatní až na pár vyjímek jsou mi zde stejně tak neutrálně u prdele jako ty sama...vystupuju jen sama za sebe...žádnej dav mě tady nikde nepodpořil, tady totiž nikdy nidko nikoho doopravdy nepodpoří,bo si všichni akorát naserou do kaťat...omlouvám se za výrok každej na tebe sere...a měnim to na výrok,já na tebe seru...ME,MYSELF AND I....všichni ostatní se o tebe zajímaj a milujou tě! Už seš spokojená?
|