| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:34
- Nahlásit
Darina1
ahoj,ja melajet rano do havirova chtela jsem ti zavolat,chtela jsem jet na novou firmu mela jsem tam dojednany pohovor,jenze mam asi zasranou sklerozu,nebo toho fasistu,pac jsem totalne zapomnela ze dneska mam sichtu na call centru,si dovedes predstavit tu divocinu co doma byla!!!nevadi pani nechame to na jindy,az nebude parak,vemu i haju vaseho oblibence,no uz jsem trochu klidnejsi ale sragoru mam asi z nervu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:36
- Nahlásit
nemethova5
Osmáckům se to prostě stává,nechytla se o ocásek někde.....prostě to vlíkne jako když ještěrce upadne a ten zbytek pak taky upadne.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:37
- Nahlásit
No zmiňovaná jsi tam byla opravdu moc moc moc krát. Jéééébaaat tam Jééébat sem. Téma je smazané, tak už si to asi nepřečteš. Zálohu nemám. V tom tématu s mým jménem jsi byla neustále zmiňována ty a Marush. Jestli jsi to psala ty nebo Marush fakt nevím a je mi to jedno. Já už mám náladu zkurvenou dost. Očividně se u toho tématu včera v noci někdo dobře ožral.
nemethova5
Člen# Zasláno: 26 Srp 2011 09:28
impact
Aha, takže jsem tam byla zmiňovaná a tak jsem to psala já, jo? že o mně někdo píše znamená, že jsem psychopat a je třeba psát všude moje jméno, jo? to jako neumíš rozpoznávat čísla u IP???????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:39
- Nahlásit
jablunka
ja ho nasla ten zbytek,ona trubka mala mysi vlitla pod televizni stolek a on ma kolecka a jak jsem s tim stolkem sibovala,mati mi nerekla ze je pod stolkem asi jsem najela koleckem na ocasek na tu stetku,ty vole tam ma chudera pahyl,tak premejslim jestli s tim nemam zajit na veterinu dost to krvacelo a nevim jestli to neboli,uskubla si toi s kuzi
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:49
- Nahlásit
Teda vy ste tomu dali
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:50
- Nahlásit
nemethova5
máš sovu s tím mejlem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:51
- Nahlásit
nemethova5
si vybavuju, že si kdysi v činčilárně zlomila činčila ocas. Měla otevřenou zlomeninu. Jsme se snažili to amputovat (u veta, aby si zas nějaký poblbanec něco nemyslel ), ale chcípla.
Ale činčila je něco jiného než osmák, jsou děsně náchylní na všechno a chcípají hrozně rádi
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:54
- Nahlásit
nemethova5
nevadi pani nechame to na jindy,az nebude parak,vemu i haju vaseho oblibence,no uz jsem trochu klidnejsi ale sragoru mam asi z nervu.
Jasně, nevadí a určitě bude lepší i pro hafany když bude spíš pod mrakem to co je teď venku to je krutovláda to se fakt nedá a vy byste to nemusely udýchat to je peklo tak si radši počkáme na chladnější počasí nám to neva my jsme, trysko myši my se přispusobýme. Domluveno jakmile budeš mít čas, volno a hlavně náladu dej vědět a přijedu. Se už s toho nenervuj kašli na to už to máš za sebou každému se něco povede.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:03
- Nahlásit
Biluška
diky moc jsem ji napsala,no nestras kdyby kikina zdechla,tak me by asi jeblo!!moji vlastni vinou.pac jsem kravka.
Darina1
tak jo pani,jsem stejne nasrana a hodne dlouho budu jen sama na sebe,co se tyce prace a co se tyce zvirat,jako jak ja jsem blba az to neni mozny!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:09
- Nahlásit
nemethova5
Si myslím, že osmák se s tím vyrovná. Zvlášť když Jabloň píše, že se jí to stalo taky. Činčily jsou něco jiného, ty jsou schopné zdechnout i z leknutí. Nám třá jednou pochcípalo naráz asi sto zvířat, protože nad barákem proletěl vrtulník ( byl nízko a byl to fakt rachot )
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:12
- Nahlásit
já tu šéfku fakt nenávidíííím!!!!
Jí volám, na něco se ptám, vždycky říká, když něco nebudete vědět, tak kdykoliv volejte, tak jí volám, mluvila se mnou jak s největším debilem (já sice jsem - ale nemusí se mnou tak jednat, že?) a vůbec mi neporadila. Tak to je fakt přístup
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:18
- Nahlásit
Biluška
dik pani pro jistotun dneska na tu veterinu zajdu kvuli infekci,jj to vim,ze cincily jsou desne lekavy a maji stres z kde ceho,proto jsem se rozhodovala mezi cincilou a osmakem,kterymu jsem jeste navic ublizila ksakru,to je dneska den se pujdu asi odstrelit!
Monty
ja ti rikala,ze to je vrchni roura,ale povznes se na to.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:21
- Nahlásit
nemethova5
co máš s osmákem???
a ti rikala,ze to je vrchni roura,ale povznes se na to.
je to už vím, od první chvíle, kdy jsem tady nastoupila.
Denně se kvůli ni nervuju
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:25
- Nahlásit
Zdar lidi, vy jste tomu teda daly včera na prdel
Oni vymazali obě témata? Tak si říkám, jestli to nakonec není dobře
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:27
- Nahlásit
nemethova5
kterymu jsem jeste navic ublizila ksakru,to je dneska den se pujdu asi odstrelit!
Hele,děti měly osmáky tři,celkem slušně ochočený a já sem jednomu z nich sundala ocásek při čištění klece.Prostě mi ten konec zůstal v ruce.A PÁČ SEM TAKY VĚDĚLA PRD,TAXEM HNED VOLALA VETOVI A BYLO MI ŘEČENO,ŽE JE TO JEJICH OBRANÁ REAKCE...sorry capslock....a nijak se to neřeší.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:34
- Nahlásit
jablunka
Nám se to kdysi stalo s "půjčeným" neochočeným potkanem. Chtěl zdrhnout, tak jsem ho zaklopila rychle vrškem klece a kousek ocasu mu zůstal venku a zbytek byl uvnitř. Ta špička se mu utrhla. Normálně se mu to zahojilo a jeho majitelka říkala, že se jí to už u něj kdysi stalo.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:36
- Nahlásit
jablunka
ted mi psala chovatelka to same co ty,ze je to jejich obranna reakce,hele a tobe zustala v ruce ta stetka s kouskem ocasku??jako vyvredena jsem byla z toho slusne,prave mi psala chovatelka,ze ji to mam jen cistit betadinou a ze si ten zbytek sama amputuje,hele a naroste ji tam jeste neco vubec?asi ne ze?jako ja ji teprve ochocuju,no mysli po vcerejsku jeste jsem fest slusne dohryzana od ni spise kousala ze strachu,horsi jak od pitbula,uz semnou nebude chtit nic mit,tak jo necham to tak.
Monty
ale urvala jsem osmaci holce kus ocasu s tou stetkou samo i s kuzi!!!jak jsem to videla se mi udelalo az mdlo!!!co se tyce mejch zvirat jsem radne hystericka!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:37
- Nahlásit
Baico
Proč jsi mě sundala z togo pidestalu. Jsem konečně měla prvně v životě pocit, že jsem konečně hvězda. Evidentěn ten dotyčný zná i mé přijmení, když ví, že jsem úchyl
když sám někdo extra nechutnej píčus píše vo jinejch jak jsou hnusný a debilní muší se dozvědít jak to je
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:38
- Nahlásit
Eldoguero
jestli to nakonec není dobře
ne neni páč já to nestihla přečíst
děcka je hyc du se smažit,prosim vás můžete přestat zakládat paralelní světy a fory a držet svoje klávesnice na uzdě?? jednak to apsolutně nestíhám dočítat a dvanak mějte slitování s kolemjdoucíma ,čímžto tyto srdečně zdravím a přeju hezkou šichtu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:41
- Nahlásit
nemethova5
ježiš, tak to bych taky hysteričela a fest
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:41
- Nahlásit
impact
AD IFAUNA - pro KOLEMJDOUCÍ
Osobně se distancuji od jakýchkoliv výlevů Marie Rosákové a Jitky Batouškové. Ne, nejsem jejich kamarádka. S Jitkou se spíše tak tiše tolerujeme a Marii neznám téměř vůbec. Do žumpy chodí ledva pár měsíců. Je mi na zvracení z toho, co jsou schopny ze sebe vysypat. Jak hnusné dokáží být k jiným lidem.
Sem chodím kvůli jiným lidem.
ty si velmi trapná osoba...a nevim jestli tě někdo obvinil že jsme kamarádky..myslim že to nikoho ani nenapadlo nikdy,to nemusíš vyvracet..Jbatce byses měla omluvit...vůbec se tam o tobě asi od čtvrtiny nemluvilo...nikdo tě s ničim nespojuje,každej na tebe sere akorát....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:43
- Nahlásit
davidkova renata
ne neni páč já to nestihla přečíst
Já ano a bylo to extra výživné Ale konečně jsem byla za hvjezdu, sice nafouklou, ale hvězdu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:44
- Nahlásit
Monty
jj,bya jsem vcera az tak hystericka,ze jsem si musela dat klepku,jak se mi udelalo soufl a do toho migrena a pokracovani dneskem,ze jsem zapomnela na robotu ze mam sichtu proste vymaz v hlave no!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:45
- Nahlásit
nemethova5
tobe zustala v ruce ta stetka s kouskem ocasku??
jen štětka s kůží a ocásek svlečenej zůstal jí a pak zčernal a upadl.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:47
- Nahlásit
jablunka
uuuaaaaa,jj to same me a to bude bez ocasku?mi to jako nevadi,ale jestli to nebude vadit ji,ted mi psala chovatelka,ze uz bude na ten ocasek nachylnejsi,boooze ja su krafka!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:47
- Nahlásit
jablunka
jen štětka s kůží a ocásek svlečenej zůstal jí a pak zčernal a upadl
bože, to je jak z hororu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:48
- Nahlásit
Marush
Každej na mě sere? Mluv za sebe. )))))) I když si to o sobě myslíš, tak ty opravdu nejsi celý svět. )))))))))) Essi ještě víš, co je to mluvit. On je rozdíl mezi mluvením a vylejváním žumpy.
Padlo to v tom tématu. Essi ses včera vylila a nepamatuješ si to, ze to nemůžu. Komu se omluvím či neomluvím je čistě moje věc.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:49
- Nahlásit
Monty
jako chapes co jsem za desnou kravku,pac jsem ji to udelala ja s tim stolkem doprdele!jo jak z hororu!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:50
- Nahlásit
Uš se perou?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 10:50 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
osobně se distancuji od veškerých výroků na těchto 8759 stránkách a to od všech lidí.Nejsem ničí kamarádka,nemám vlastně vůbec kamarády,nemám ani slušný místo,ani bohatýho chlapa,ani cvičenýho čokla,mám jen velkou prdel .Moje jméno zneužili zlí lidé k založení jakési Žumpy,o které já vůbec nic nevím
tak,a máte to,neplačte sami jste si to zavilnili,du se smažit
|