| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:12
- Nahlásit
Eldoguero
paní je plavání namáhavý pro psa na ramena?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:13
- Nahlásit
makrel
napadl mě stejný komentář k psíčkovému příspěvku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:13
- Nahlásit
Marush
všichni ostatní se o tebe zajímaj a milujou tě! Už seš spokojená?
Samozřejmě. Naprosto nejvíc. Ještě ti chybí slunce v duši.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:14
- Nahlásit
čus dytancéři
proč to smazali, než sem to stihla přečíst?????????????
tak já se taky dystancuju vod prohlášení že eldorádo je degen, páč degeni ste tady fšici, jenom já sem letadlo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:14
- Nahlásit
Marush
hoď to do tajný, když už si to nemůžeme přečist na ifauně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:14 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Monty
někdy se člověk i zasměje
edit: pojď se taky od něčeho distancovat, než se zase odejdu trapně učit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:16
- Nahlásit
Psíček
Hej já tě mám tak rád, ty jsi vlastně moje největší kámoška, půjčíš mi zas prosím Tě nějaký prachy? Hej ne, ale fakt jako si moooc velká moje kámoška.
Zase dolejzáš co, ale když ti skrz moje želvičky vypadly tři zuby tak si se mnou půl roku nemluvil
davidkova renata
bud f klidu,to s tim nemá co dělat
Tak mi aspoň zvedni foun laskavje, potřebuju se na něco zeptat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:16
- Nahlásit
Eldoguero
jj oki vsak rikam v pohode,jako den blbec jak vysitej mas recht a to jeste domu pojedu busem zadara,dobry ze?nastesti jsem domluvena s ridicem,me normos picne ze vseho,jako fakt.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:17
- Nahlásit
Psíček
Počki, voni mi to smázli jo?
jo,to ti zařídila Impact, už se na to nemohla koukat...btw tady už tak drsnej nejsi co? Jenom tam kde se nemusíš podepsat...
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
já mám zkopírovanej jen ten poslední výlev, když už jsem tam já nebyla, jak tam psíček už jede jen ty sprosťárny
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Biluška
sem už na mobilu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:18
- Nahlásit
oukej ale mám jken ten konec,dám to do tajný...je to word zas nevim jak ,ale co by čék neudělal pro vaše pobavení že jo,krávy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:20
- Nahlásit
makrel
distancuju se od svých kníračůůůůů
to je dobrej džouk, ne?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:21
- Nahlásit
Monty
no a já aspoň od tebe když tak
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:22
- Nahlásit
makrel
tssss flašku už mám u sebe debylééééé
tak se klidně distancuj
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:24
- Nahlásit
nemethova5
Stačí jemně růžovej hypermangán a povykoupat třeba v řapíkovým odvárku , čím dýl to pomáčíš , tím rychleji se to zatáhne .
U osmáků je to dost častý a málokdy to i oni nějak moc řeší .
Je na těch jejich ocáscí blbé , že tam je jen kostřička 2 cévky , které se rádi právě o tu kost zadřou a je po výživě zbytku a tím pádem i ocásku . Já tu osmáky mám a tohle nijak zvlášť neřeším. A oni taky ne .
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:26
- Nahlásit
Psíček
Copak máš na mysli? Zkus to upřesnit prosím.
si zase soft, mám tě radši drsnýho...se softem se nebavim!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:29
- Nahlásit
agáta12
jezis diky moc pani jste me hodne uklidnila,rapik a hypermangan mam,jj mas recht je to takova jen kosticka hola,mi chovatelka psala,ze si to stejne amputuje,jen je to skoda takovou peknou stetkulu mela a ted bude mit prd!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:34
- Nahlásit
Psíček
od týhle chvíle tě považuju za mrtvýho a na žádnej tvůj příspěvek nezareaguju,chápu že se bojíš co udělám...ale už ti nic nenapíšu nikde,nikdy od ted až na věky věkůch!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:35
- Nahlásit
Marush
bacha Psíček prej neni invalida a je děsně tlustej, tak aby tě nenapadl třá
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:40
- Nahlásit
Psíček
zkus odpovědět, rád bych identifikoval, jestli si hraješ nebo to myslíš vážně a podle toho se zařídil ... a to proto, že pokud opět některá či některé ze zdejších paranoidně hysterických chovaňkyň nechají své myšlenky či spše činy přerůst nad rámec internetu, budou mé reakce stejně adekvátní jako jsou ty internetové.
no jasný, chystáme se na tebe, tak se zabarikáduj radši honem, nakup si konzervy a rychle do kratu, dokud je čas!
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:48
- Nahlásit
Zas děláte škandál? Tak pokračujte nás si nevšímejte my tudy jen proplouváme
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:50
- Nahlásit
zuzanarosakova
bacha Psíček prej neni invalida a je děsně tlustej, tak aby tě nenapadl
to vodpovídá na tlustý ukazuje ten nejtlusčí žejo...klasika...ale psíček už mě nezajímá!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 12:01
- Nahlásit
kejtlin
plavání je celkově dost šetrný vůči kloubům, protože při něm nejsou na klouby kladený takový tlaky a otřesy, jako třá při běhání, takže jestli má pes v háji ramena, plavat může, stejně jako ten, který má v háji třá kyčle
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 12:02
- Nahlásit
Psíček
omlouvám se ti,takže si to údajně nebyl vůbec ty,ale Impact vyšetřila že to byla Baico celou dobu, která je extrémně ďábelská a ráda pomlouvá sama sebe holka jedna...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 12:05
- Nahlásit
Eldoguero
no axa mi začala pajdat po plavání, kdysi měla zlomený rameno a občas jí to po námaze zlobí, ale dneska už zase dobrý....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 12:13
- Nahlásit
kejtlin
chce to zpevnit svaly celkově jestli kulhá, je možný, že po námaze jí to prostě bolí, ale tak u starých psů je to prostě problém no
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 12:15
- Nahlásit
Lidi du, prej máme opravený čerpadlo, tak pro něj jedeme a pak budem týrat psy tréninkem v tomhle vedru - kolemjdoucí, v neděli nejsme doma, pro případ, že byste na nás chtěli poslat ochranáře nějaký
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 12:21
- Nahlásit
Marush
omlouvám se ti,takže si to údajně nebyl vůbec ty,ale Impact vyšetřila že to byla Baico celou dobu, která je extrémně ďábelská a ráda pomlouvá sama sebe holka jedna..
Ty vole, že bych sem taky zkopírovala, co jsi psala o Psíčkovi v tajné?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 12:21
- Nahlásit
Eldoguero
vím no, ale taky už jí je 8-9 let, třeba tahat mě na kole jí vadí paradoxně míň než třeba plavání....což je mi divný
|