Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8505 . 8506 . 8507 . 8508 . 8509 . 8510 . 8511 . 8512 . 8513 . 8514 . 8515 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:46
- Nahlásit

jbat
šiš, neeninkovatíš trochu uvědom si, že čék se zde musí vyjadřovat tak, aby to pobrali - ev. nepobrali kolemjdoucí
a navíc malá je samovychovávací akorát teď nám začala dělat trochu prekérky v krámě - má záchvaty řevu, že něco děsné chcééééééé, nikdo neví co, ani ona, ale začne vždycky u pokladny což je teda docela peklo, ale řídíme se dle rad zkušenějších - nic jí nedáváme a trpíme spolu s ostatníma chudákama co stojej za námi ve frontě a pokladní, prej to za chvíli přejde, no ... huš aby to bylo
A včíl raďte kolemjdoucí chytrý jak vydry
Baico
Hlavně, že my tě za tendle výcvikový úspěch budeme velmi plácat po ramenou
Fááákt, no tak to já jí honem naučím ještě něco moc životně důležitého, třá vrčet ni
Pakunobecny
Pani nezapomínejte že u těchle exotů,platí-mezi slepými jednooký králem
Tak v tom pani 100% souhlasím, ne že by se mi to moc líbilo, i když na druhou stranu čék je vždycky rád, když mu zkouška vyjde, že jo, ale zase to tak trochu zavání pozitivním rasismem a to se mi vůůůůbec nelíbíííí

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:46
- Nahlásit

Gerda lity lity se sračkobličkou (( Sračka byla lepčí, u tý se dalo aspoň jíst ale neměla jsem hlat, což byla druhá pravda..

Baico hele ty stabilizárory obrazů už dneska rvou i do malejch kompaktů, tak to snad pude i fotit časem rukou Parkinsonovou

Dáška gratuluji závodníkům a přeji ti hodně takových dědoušků a babiček ať v práci potkáš

Eldoguero vaše děcko bude mocně přelomový, nová generace, u ní se to stihne ještě v období vtiskávání To dítě dítěte země už to musí mít naučený

Kejtlin Vetamix asi brát nebudu, páč nemám mrožák veliký a zatím ještě něco na malym mám. Jináč zatím vystačím s odřezkama od řezníka a tak.

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:48
- Nahlásit

Eldoguero
šiš, neeninkovatíš trochu

krásněj výraz, ale NE.

A včíl raďte kolemjdoucí chytrý jak vydry

di si radu přečíst na yfajnu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:50
- Nahlásit

Baico
u nás umíráček nezvoní resp. nikdo ho nenechává zvonit
fichtl jí musí stačit
jbat
Asi bych taky chtěla díte...
No, když se začne zničehonic vztekat zásadně mezi lidma, aby všichni viděli, jak jsi děsná matka, tak nevím teda ... já v těchto chvílích vždy vážně přemýšlím o jistých výcvikových metodách ...

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:50
- Nahlásit

Pakunobecny
To fungá enem u černých psů z bílíma puntíkama nad vokem
No v tom případě moji bílí psy (Baico má teda v ocase 1 černý chlup) vyjou na sanitky,sirény i umíraček. A nepiš mi, že jsme ta vyjímka, co potvrzuje pravidlo.

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:52
- Nahlásit

Eldoguero
já v těchto chvílích vždy vážně přemýšlím o jistých výcvikových metodách ...

no těm bych se právě nebránila od mala, takže si myslím, že bychom to zvládli a dotáhli až k děckýmu ÍPU.

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:53
- Nahlásit

Baico
No v tom případě moji bílí psy (Baico má teda v ocase 1 černý chlup) vyjou na sanitky,sirény i umíraček.
hele a nejste vy ta vyjímka jak potvrzuje pravidlo?????????

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:55
- Nahlásit

Alexa
hele a nejste vy ta vyjímka jak potvrzuje pravidlo?????????
Pani děte se laskavě vyvalovat do bazénu

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:56 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Baico
Pani děte se laskavě vyvalovat do bazénu

šla bych hnetky, ale za a) je mi docela zima a za b) sem v práci

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:59
- Nahlásit

pawLINka
jbat
Buď hlídá objekt nebo posluhuje šéfovi.
hládat objekt???
B je správně

dělám asistentku odhadu pro úvěrovou společnost a poskoka

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:01
- Nahlásit

jbat
krásněj výraz, ale NE.
uffff
di si radu přečíst na yfajnu.
dyš mě se nechce lízt na jiný fora furt, za prvý mě to neba, za druhý tam chodí povětšinou banda ko... nebo kre... nebo pí... atd. a buďto mě naserou hnedle prvním příspěvkem tak, že mi prdne céfka a půl dne tahám nohu, nebo se vystavuju riziku uchechtání se k smrti, což je sice lepší varijanta, ale horší je, že si u toho budím dítě

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:03
- Nahlásit

Alexa
šla bych hnetky, ale za a) je mi docela zima a za b) sem v práci
No tak přijd dom, hned za vraty začnu odhazovat svršky a rovno v pluju do vody. Ale to bde až ve 3/5 na pět a předtím mě čeká cesta rozpáleným vlakem z Prahy.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:06
- Nahlásit

jbat
no těm bych se právě nebránila od mala, takže si myslím, že bychom to zvládli a dotáhli až k děckýmu ÍPU
Mušíme pani, zpracovat děcký zkušební řád sportovního a služebního výcviku něco jako D - NZŘ, D - IPO, D - TART atd.

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:12
- Nahlásit

Eldoguero
D - NZŘ, D - IPO, D - TART atd.
D-IPO V -předzkouška pracovního dítěte? To zní dost dobře. Akrát je blbý, že když se ti narodí dítě bez pracovních vloh, nedej bože, aby to bylo dítě nepejskař

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:21
- Nahlásit

ALL

Kdo co napsal na ifauně,zas vim prd se pobleju

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:24
- Nahlásit

Marush
Máš to vedle a drž hubu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:24
- Nahlásit

Baico
předzkouška pracovního dítěte?
tak to zní opravdu luxusně
Jako bez pracovních vloh je prekérka - což je v našem případě dost dobře možný, jestli bude po mě, tak určitě holt budeme muset použít tvrdší metódy v kombinaci s velkou motivací, zas ona je dost žravá za Brumíka oběhne i maketu
nedej bože, aby to bylo dítě nepejskař
To ovšem je zásadní problém, nejhorší je, že se to dlouho nepozná. Děláš zkoušky jak blázen a pak zjistíš, že dítě je nepejskař to je na prd

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:25
- Nahlásit

Baico

D-IPO V -předzkouška pracovního dítěte? To zní dost dobře. Akrát je blbý, že když se ti narodí dítě bez pracovních vloh,

Bude z něj exteryjérák. trochu se nahrbí, bude šmatlat a vyhraje všecky BOBy světa.

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:28
- Nahlásit

už to čtu..hustě teda a zas se nezjistí kdo to psal!

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:30
- Nahlásit

Marush
už to čtu..hustě teda

Nás vůbec nezmínila, svině!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:32
- Nahlásit

jbat
tebe jo....další že nemůžou najít chlapa, ty co ho maj, tak že maj doma neschopný blbečky,

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:32
- Nahlásit

jbat
Bude z něj exteryjérák. trochu se nahrbí, bude šmatlat a vyhraje všecky BOBy světa.
No kdyby bylo po mě, tak nejen, že nebude pracovní, ale nebde to ani exteriérák. Já vůbec nemám v chov co dělat. Jsme se narodila s displázkou a mám vadnej skus
Eldoguero
holt budeme muset použít tvrdší metódy v kombinaci s velkou motivací
Takže budeme pokračovat v trendu, kdy učíme růže mňoukat, to už známe, takže je to o.k.
dítě je nepejskař to je na prd
Nojo, ale jednuše se ho zase nezbavíš, to psa v nejhorším uvážeš u plotu. Ale dítě, co už má moc a moc zkošek ž do bejbyboxu nenarveš

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:34
- Nahlásit

jbat
Nás vůbec nezmínila, svině!!!!

nechápu ty vole...taky se mě to dotklo ale sama jsem se tak nějak instinktivně připojila k nafouklynám , heeeeeeej, ona exsituje nějaká antižumpa,nebo komu stojí za to todle někam psát a pro koho?

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:36
- Nahlásit

jablunka
další že nemůžou najít chlapa, ty co ho maj, tak že maj doma neschopný blbečky,

No počki, doma mám taky leda exe a chlapa najít umím vcelku fofrem (a fofrem i ztratit, ale o tom tam řeč nebyla...), takže totok není vo mně... CHtěla jsem něco hezčího, třá že jsem koule nebo že dělám šéfovi kde co...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:36
- Nahlásit

Baico Ale dítě, co už má moc a moc zkošek ž do bejbyboxu nenarveš

Šiš, tak ho k tomu bejbyboxu uvážeš, ne?

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:37
- Nahlásit

pawLINka
Šiš, tak ho k tomu bejbyboxu uvážeš, ne?

))))))))))))))

Anebo normálka prodáš... třá jen na zahradu... jako mazlíčka...

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:38
- Nahlásit

jablunka
all
ale hele to je někdo kdo to budto furt čte,nebo sem furt chodil...jako to musíte vědět vy co jste tu už dlouho kdo to jééééé...podle mě je to někdo starší,protože mladej čék ti neřekne nadávku koza..nebo nevim, nejakej soft prostě...jak to zjistíme a jak tu osobu umučíme ptám se vás všech? Ne že by se to někoho dotklo,to si myslim že se na to každej může leda vysrat,ale ta drzost by neměla zůstat bez potrestání!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:39 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

jbat
CHtěla jsem něco hezčího, třá že jsem koule nebo že dělám šéfovi kde co...
nebo že seš socka.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:39
- Nahlásit

Marushjbat
Vy jste beztak postpuberťačky, který maj problém se vším.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:41
- Nahlásit

jbat
A nebo ho můžou darovat z důvodu alergie v rodině. Třá, že je na dítě alergický pes.

<< 1 ... 8505 . 8506 . 8507 . 8508 . 8509 . 8510 . 8511 . 8512 . 8513 . 8514 . 8515 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání