| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 23:13
- Nahlásit
A už fakt špym a špym
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 23:18
- Nahlásit
Biluška
asi mají nojbůky a mají je přitom na klíně
je mi jich trochu líto, to musí být krušné chvilky, ale zase kdo chce kam, pomozme mu tam, že jo
To je jasný, maj vymakaný systém výcuců, který nám pořád nejde a nejde
To maj zcela určitě, nám to nejde páč se imrvére ignorujeme navzájem a nejčastěji se zde ignoruji já a to nejen zde, ale i jinde, že jo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 23:21
- Nahlásit
Biluška
A už fakt špym a špym
Pani, vy těm kolemjdoucím nedopřejete ani špetku škandálu
|
datli
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 23:27
- Nahlásit
Tak spící mimino ťuká rozhodně hezčeji,než přes den,jak byly vedra.Kámoška vetka mi zítra zkontaktuje další vetkámošku v Olmiku,co mají Doplera a sono a vše na hodně vysoké úrovni a objednáme se.
Bože já bych to nerozdejchala mít postiženýho psa!
Prosperuje,žere,roste,spí,hraje si,běhá nezadýchaný za jinýma psama,Sára ho naučila jisté odvaze,kterou jsem nečekala,vyzívá Sáru ke hře jako i ona jeho a lítaj spolu,loví mi Sáru-sakra to přeci nemůže být nemocnej pes!
Sežrala jsem cibuli,syrečky a sardinky a ještě by to chtělo něco.Žeby kotel zapomnění?Ještě musím naštudovat něco k chaloupce,než vyytuhnu.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 07:31
- Nahlásit
Dobré ráno fšechny ženy rozmilé.
Dobré ráno i fšem kolemjdoucím, kteří nááááááááááhodou klikli na tuhle diskuzi, i když je vůůůůbec nezajímá, co se tady píše ani lidi, kteří sem chodí.
Víte za co jsem ráda? Že mám vlastní život a nemusím sedět celý den u netu, abych řešila životy cizích.
A vůbec - vstávejte a nechrápejte.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 07:36
- Nahlásit
bré ránko, dneska bude super den, jedeme k Ostravici s bandou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 07:52
- Nahlásit
ahoj všichni u nás byla včera strašná, ale fakt strašná bouřka....ale konečně je trochu chladno
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 07:59
- Nahlásit
kejtlin
u nás je pořád horko, ale dneska mi to nevadí, když jedeme k té Ostravici
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 08:13
- Nahlásit
Vedro jak cip, vadí mi to,nesnáším to. Nejdu nikam, byli jsme ráno. Nechodím tady a už tady ani nepíšu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 08:16
- Nahlásit
makrel
Asi zůstaneme jen vedle.. Holt si budou muset kolemjdoucí najít jiný lidi, jejichž život budou žít. Nebo by možná mohli začít žít ten svůj konečně. A ne sedět u PC a studovat, jak se máme.
Nejlepší je ta poslední: Jak je vidět z mých letmých postřehů.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 08:16
- Nahlásit
bože prosím, ať už má makrelito po tom, protože se s ní nedá bavit a vůbec jí nevidíme a a a a a a
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 08:22
- Nahlásit
chladno a nepršelo.A to mám jet skutřit do Olmiku na preventivku
.NAto že je funglovka,tak mi do 100 km přestal fungovat centrální zámek,začaly kvičet brzdy a kape mi olej.Dobrý co?
Migul mi permanentně venku sáňkoval.Páč jsem jen o sáňkování slyšela,zkusila jsem cvičně zmáčknout kaďáka a stíkanec jak prase.No tak jsem vymačkala kde co ,doma zbytek pod sprchou a jedem dál.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 08:30
- Nahlásit
Zdarte žumpo, že vy si nedáte s těma škandálama pokoj, ste trapný Obzvlášť nějaká Hřeblová, to musí být úplná hrůza ympakt aspoň sem si konečně zapamatovala, jak se menuješ příjmením
pawLINka
Jéé, já jsem chtěla u tebe zastavit na tom kole, ale pak sem nevěděla, esi mi neujedeš, tak sem jela dál, takže tímto tě zdravím jak to vypadá s plešatkou?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 08:31
- Nahlásit
makáte dámy? Já ne, já odmítám jednoho degena za druhým co mi sem chtějí narvat další psy Dneska mají rojení,nebo co
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 08:32
- Nahlásit
Dáška
Jsem taky chtěla zastavit, ale ono to v té křižovatce nebylo úplně dobrý.
Plešatka je furt plešatá, to bude zase na dlouho.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 08:40
- Nahlásit
Dobré ráno!
Jsem hned po rán nakoukla i faunu. Tímto zdravím milé načuhovače, který mě tak věrně popsal. Ano vypadám jak nafouklá veverka, no. Ale mám radost, že já Bajkonůr i Fanda někomu ležíve v žaludku a evidnetně tam velmi tlačíme
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 08:43
- Nahlásit
pawLINka
Jsem taky chtěla zastavit, ale ono to v té křižovatce nebylo úplně dobrý.
No právě
Plešatka je furt plešatá, to bude zase na dlouho.
Chudinka u nás je stejně strašné vedro, canis sem zrušila, pač Ena by se mi tu uvařila, takže v poho... necháme to na podzim
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 08:45
- Nahlásit
Hele tak mě napadá, jsem taky kolemjdoucí? Když sem píšu jednou za měsíc, ale dřív sem aji četla častějc? Šakla šakla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 08:53
- Nahlásit
Dáška
Nejseš kolemjdoucí, seš náfštěva (počkej kolik se jich teď bude taky prohlašovat za návštěvu ).Takže milánkové, je rozdíl mezi zvanou a nezvanou návštěvou, víme?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 08:55
- Nahlásit
Mám zejtra dovčůůůůů! Jinak ifauna dobrá jako, prej ženy na úrovni...
No, úroveň samozřejmě nemáme, ale aspoň se podepisujem pod svý zvratky na netu a známe se osobně. A nezávidíme... )))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 08:56
- Nahlásit
jbat
A nezávidíme..
jak kdo, já teda závidím Adydasce že je hubená
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Dáška
Nejsi kolemjdoucí. Pač kolemjdoucí čte každý příspěvek a dělá si z něj poznámky do notýsku, aby to pak mohl někde na jiném fóru použít. A taky kolemjdoucí nežije svůj život, ale žije životy druhých, víme.
Když sem píšu jednou za měsíc, ale dřív sem aji četla častějc?
A vůbec, nepiš jednou za měsíc, ale piš častějc a nebéš mí žádnýho Dylena.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
jbat
No, úroveň samozřejmě nemáme
mluf za sebe jo Já úroveň samozřejmě mám....jenom nevím kam jsem ji založila....ale někde tu určitě bude
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 08:59
- Nahlásit
makrel
mě budeš za chvíli taky závidět, heč
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:04
- Nahlásit
jinak holky, takhle teď vypadám, jen ať víte, prošla jsem malou změnou... i pro kolemjdoucí, ať mají představu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:04
- Nahlásit
makrel
jak kdo, já teda závidím Adydasce že je hubená
mám metodu jak zhubnout 9 kg za dva měsíce... ale radši bych teda měla jak ty kila, tak toho chlapa...
hele hned mi řekni, jak mám přeložit it's time to say goodbye to turning tables"
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:06
- Nahlásit
Biluška
mluf za sebe jo Já úroveň samozřejmě mám....jenom nevím kam jsem ji založila....ale někde tu určitě bude
pardoooon, samosebou, že ji máš! já jsem třeba zase skrytý talent. velmi dobře skrytý...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:12
- Nahlásit
Makrelo nedělej zas že tu nejsi!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:17
- Nahlásit
jbat
to je hrozná baba, že ?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:19
- Nahlásit
jbat
něco jako je čas říct sbohem společným chvílím nebo krokům nebo něco takového, přičemž turn the table znamená získat výhodu nad někým, kdo měl předtím výhodu nad tebou. Tak si to nějak přeber lol.A písničky se překládat nedají A už du.
|