| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 21:27
- Nahlásit
HURÁ PRŠÍ
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 21:31
- Nahlásit
kejtlin
No tak chvilku počky až te zmlátí kroupy juch
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 21:33
- Nahlásit
už neprší
Pakunobecny
u vás zase padaly kroupy?
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 21:37
- Nahlásit
kejtlin
u vás zase padaly kroupy?
Né ale vyhrožovaly nima ve zprávách někdy věčinou dyž je špatná předpověd tak jim to výjde
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 21:46
- Nahlásit
Zdar lidi, strašně mě baví, jak nikdo nečte žumpu, ale přitom o ní všichni všechno vědí. Když jsem sem přišla poprvé, myslela jsem si, že to tady čte nevím třeba 50, možná 100 lidí za měsíc. Teď je mi jasný, že časovej horizont tohodle počtu, je úpa a naprosto někde jinde
Každopádně nejvíc jsem se zasmála, když jsem si přečetla, jak je hrozný, že se jedna zastáváme druhý - tak vážení kolemjdoucí, jestli vám to přijde divný, jako hodně divný, tak je na čase zamyslet se nad vlastním životem, protože zřejmě něco bede v nepořádku - tomuto jevu se říká kamarádství
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 21:49
- Nahlásit
Eldoguero
tak něco podobnýho sem chtěla napsat na tu ifauna, ale pak sem si to rozmyslela, dobřes to napsala a určitě si to tu všichni přečtou
hlavně myslím že je sere, že se tu sešla parta lidí, kteří jsou schopný se podržet a trávit spolu volnej čas
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:00
- Nahlásit
Alexa
určitě si to tu všichni přečtou
o tom vůbec nepochybuju
hlavně myslím že je sere, že se tu sešla parta lidí, kteří jsou schopný se podržet a trávit spolu volnej čas
no ale ... fuj, fuj, fuj, to se přece nedělá, správný je jen občas někde někoho pomluvit, ideálně anonymně, nebo se vyjadřovat, jak tupoň obecný (sorry pakoni, není to narážka na tebe, ale nic lepšího mě zrovínka na adresu jisté kolemjdoucí, která sem vůbec nikdy nechodí, jen úplnou náhodou jí tu praští čas od času do oka její nick a že se jich tu přetřásá ... ) nebo v tom lepším případě, jako pubertální dítě
a trávit spolu volnej čas blázníš, vždyť bychom ho mohli strávit tak, ale tak moc hezky u internetových diskuzí, že
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:02
- Nahlásit
Eldoguero
Alexa
Každopádně nejvíc jsem se zasmála, když jsem si přečetla, jak je hrozný, že se jedna zastáváme druhý - tak vážení kolemjdoucí, jestli vám to přijde divný, jako hodně divný, tak je na čase zamyslet se nad vlastním životem, protože zřejmě něco bede v nepořádku - tomuto jevu se říká kamarádství
nj jsou i lidi co si nezávidí nos mezi očima a navzájem si pomůžou a podrží se, nj záviděníhodná situace pro toho, kdo to nikdy nezažil....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:14
- Nahlásit
Eldoguero
, ideálně anonymně,
Jak ideálně? Pomlouvá se přece ZÁSADNĚ anonymně, jsi to na ífuně nečetla?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:16
- Nahlásit
kurec kde máte ten déšť?Sem byla venku,sedla si na lavičku u parku a nechala kolem sebe kroužit psy,moc se jim nechtělo ve vedru.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:18
- Nahlásit
datli
kurec kde máte ten déšť?
u nás uš skončil dávno
|
datli
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:26
- Nahlásit
Právě ukazovali kroupy na Jihlavsku no síla.
Ale naštvali mě,že předpověď počasí říkali tradičně jen okolí prahy,trochu čechy.Kruci!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:29
- Nahlásit
Biluška
šiš, pardon pani, jsem f tomhle furt amatér, ale teď když jsem to veřejně přiznala, pomůžete mi, abych se zlepšila, že jo
datli
,moc se jim nechtělo ve vedru.
máš mít bílý dementy, včera kroužila Kaly Bjútinkou cca 20 minut po dvoře, pak jsem nevydržela a zavřela je ... obě ... každou jinam
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:32
- Nahlásit
Eldoguero
hele nebyli ste dneska v kině?????
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:33 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
kejtlinu nás uš skončil dávno
tady ani vzdáleně nezačal.. a že jsme seděli u ohně a čučeli na hvězdy, tak bych si i fšímla.
Vedro je ale úmorný, doufám že se Davítkojc slunkem nasytila a vysušila, bo já bych už ráda vobjednala o deset °C míň... 25°C opravdu stačí!!
jdu ležet a nemrkat a ani nedýchat, bo i toto jsou aktivity, z kterých jsem zpocená jak stará svině..
Alexahele nebyli ste dneska v kině?????
tys trupkááá vypni tu Novu!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:34
- Nahlásit
Alexa
taky jsi viděla ted´ zprávy ?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:36
- Nahlásit
Crysa
doufám že se Davítkojc slunkem nasytila a vysušila, bo já bych už ráda vobjednala o deset °C míň... 25°C opravdu stačí!!
neser za letošní léto sem byla konečně 3 dny za sebou v bazénu
kejtlin
taky jsi viděla ted´ zprávy
jj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:36
- Nahlásit
Eldoguero
šiš, pardon pani, jsem f tomhle furt amatér, ale teď když jsem to veřejně přiznala, pomůžete mi, abych se zlepšila, že jo
no já tomu taky až tak moc nerozumím, ale říkali to na ífuně
Mám nápad - každý ráno v rádiu dávají takový krátký rozhovory se Špačkem. Ne s tím ptákem, ale s tím chlapem jak radí prezidentovi, kterým příborem se jí ryba a tak...No a on tam radí lidem s různýma vychytávkama. Třá co mají dělat když jim v hospě spadne řízek na zem . Zkusíme mu zavolat a zeptáme se . Budeme mít jistotu, že pomlouváme přesně podle etikety
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:40
- Nahlásit
špym a špym a zase syším Kryšota (dalších deset minut než jsem syšela fčera )
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:42
- Nahlásit
konečně si jdu od včerejšího poledne lehnout.....
jo ještě se musím pochlubit skvělým kupem, šla sem k vietnamcům pro chleba a čučela jsem co tam maj a měli 100% bavlněný povlečení české výroby za 350 kč, 2 polštáře a 2 povlaky na peřiny, tak jsem ho koupila, udělala jsem si radost, je fakt kvalitní taková ta silná látka, můžu vyřadit jedno potrhaný a hodně vopraný
|
datli
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:44
- Nahlásit
jdu taky dělat,že špym,ale jdu zkusit tajně poslouchat srdíčko spícímu hafňovi,jestli fakt sviští.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:47
- Nahlásit
datli
jdu taky dělat,že špym,ale jdu zkusit tajně poslouchat srdíčko spícímu hafňovi,jestli fakt sviští.
jj to má buba prej taky, je fakt že já stetoskopem neslyšela vůbec nic jak jsem nahluchlá, můj vet říkal, že to není možný že jsem v tom případě hluchá jak pařez....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:48
- Nahlásit
Alexa
hele nebyli ste dneska v kině?????
máš kliku, že nám nejde televize a tudíž vůbec nevim vo co gou
Biluška
tag dyš to říkali na renomovaném fóru, muší to bejt pravda, vobjednám se na kruhovou terapiji, třá mi pomůžou
Budeme mít jistotu, že pomlouváme přesně podle etikety
Tý woe to jako ale vůbec nejni blbej nápad
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:51
- Nahlásit
Eldoguero
tudíž vůbec nevim vo co gou
ále zas měli v Liberci bombu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:57
- Nahlásit
Alexa
zas v kině?
Eldoguero
Tý woe to jako ale vůbec nejni blbej nápad
že jo . Hned ráno tam napíšu . Jenom si zaboha nemůžu vzpomenout essi to bylo na Impulsu, nebo na Ef jedničce Pro jistotu napíšu do obou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 23:00
- Nahlásit
Biluška
zas v kině?
ne frajerka ji měla pod autem ale ona to ne finiši nebyla bomba, ale džípíesko
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 23:02
- Nahlásit
Už sem z práce domki, dojela Atuše na kafe, se Sirkou!!! Sirka se v autě načuchal benzínu, tak byl chvíli ticho, ale nás nenapadlo nic debilnějšího, než jet večer na procházku k rybníčku!!!! Sme zeštípaný jak starý fetky, aji čoklové se drbali, sem poštípaná aji tam, kde sem měla gatě, jakože na rici. Všude bylo temno a liduprázdno, takže když šla atuše na osobní venčení do křovíčka, zastavilo u ní auto a vykládalo pasanty )))) Jdu spát, to nemá cenu. Ještě vás jdu pomluvit na jinou foru, je to prej teď moderní.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 23:03
- Nahlásit
Alexa
ále zas měli v Liberci bombu
znova opakuju, že do kina mě už nikdo nedostane, bo to vždycky dopadne na hovno, poslední akce - resp. pokus mě přesvědčil, že to bylo fakt naposled
Biluška
napiš voboum, ať je to podchycený všude, ale teď ještě kdo bude poslouchat co, musíme to nějak rozvrhnout, víš jak, prostě držet služby u rádia, kdybysme tápaly, můžeme se zeptat kolemjdoucích, jak to dělaj, že fšichni fšechno vědí a jak se střídaj, jak dlouhý maj šichty, kolik dní maj nárok na dovolenou a co, když má někdo z nich třá turbofekální potíže a stráví povinně sledovací dopoledne na hajzlu
Taky jaký maj tresty za neposlušnot. Leštění jezírka ... a dalších ... věcí huš víme, ale co dál, že jo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 23:09
- Nahlásit
Eldoguero
a stráví povinně sledovací dopoledne na hajzlu
asi mají nojbůky a mají je přitom na klíně
jak to dělaj, že fšichni fšechno vědí
To je jasný, maj vymakaný systém výcuců, který nám pořád nejde a nejde Mohli by nám ho ze solidarity sdělit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 23:10
- Nahlásit
kejtlin
ne frajerka ji měla pod autem ale ona to ne finiši nebyla bomba, ale džípíesko
hm, tak to jsem ráda, že jsem dneska vůbec v Liberci nebyla, páč vo to víc bych byla nasraná
Gerda
Ahoj pani, chudák malodítě jest též velmi moc zeštípané od hnusokomárů asi má nějakou dobrou kref, ale k něčemu je to dobrý - komáři jdou jen na ní, na mě né
A teď huš můžete jít pomlouvat jinam, huš máte všechny potřebné informace
|