Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8514 . 8515 . 8516 . 8517 . 8518 . 8519 . 8520 . 8521 . 8522 . 8523 . 8524 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:41 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

pawLINka
Vy jste beztak postpuberťačky, který maj problém se vším

A nechceš to napsat vedle? Bo tady už se to ví a je to nezáživný...

edit: jsem 3,14ča ale uuuuuuž jsem to pochopila (už ve smyslu Eninky chápání slova už).

jablunka
nebo že seš socka.

to jo, to zas jako jo.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:43 - Změnil/a: Pakunobecny
- Nahlásit

Eldoguero
akorát teď nám začala dělat trochu prekérky v krámě - má záchvaty řevu, že něco děsné chcééééééé, nikdo neví co, ani ona, ale začne vždycky u pokladny
Todle musíte pani dělat nic hele jak to zabírá edit víte co pani račivám to pšlu emilem aby se z toho zas náký kolemdoucí nepostar-KOLEMDOUCÍ polibte si šos a nebo http://youtu.be/nUsntAQnYys

Dáška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:44 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

pawLINka
A to to tam nemůžeš poslat teď? Je úpa jednoduchý to uložit tak, aby to tam otevřeli.
Nemožu, už je to neaktuální.

Eldoguero,Crysa
Díky moc máme radost

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:44
- Nahlásit

pawLINka

Vy jste beztak postpuberťačky, který maj problém se vším

a jo to budem my....

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:45
- Nahlásit

pawLINka
Šiš, tak ho k tomu bejbyboxu uvážeš, ne?
A je tam za co, jsem bejbybox ješě zblízka neviděla
jbat
Anebo normálka prodáš... třá jen na zahradu... jako mazlíčka...
Jakože kromě toho všeho, co tu provozujeme, tak k tomu přidáme ještě výnosný obcod s dětma?

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:46
- Nahlásit

To s tím chlapem bylo asi na mě...a je to prvda. Nemžu najít chlapa, který bude vyhovovat mojim požadavkům.To je fakt mrzuté.

Dáška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:47
- Nahlásit

Marush
jako to musíte vědět vy co jste tu už dlouho kdo to jééééé...podle mě je to někdo starší,
Já už vím, je to děda Isdpch!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:48
- Nahlásit

Baico
Jakože kromě toho všeho, co tu provozujeme, tak k tomu přidáme ještě výnosný obcod s dětma?

Překvapilo by to někoho?

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:49
- Nahlásit

makrel
neboj, nezůstaneš sama sama
já taky

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:50
- Nahlásit

Dáška
Já už vím, je to děda Isdpch!!!

to psal chlap myslíte?..nevim

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:51
- Nahlásit

jbat
Překvapilo by to někoho?
No popravdě už asi ne. Tak holt musíme vymyslet něco tak skandálního, že to ještě všechny překvapí

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:54
- Nahlásit

děcka, jak se pozná zánět od klubání se osmičky???

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:54
- Nahlásit

Baico
Tak holt musíme vymyslet něco tak skandálního, že to ještě všechny překvapí
Bé znás Mafije říkejte mi Tína kdo bude Dr.Halíř?

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:56
- Nahlásit

Pakunobecny
chci bejt Pišta hufnágl

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:58
- Nahlásit

Monty

časem....?

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 14:00
- Nahlásit

jablunka
chci bejt Pišta hufnágl
Tak jako klidně páč než to tady někomu donde bém už u třetí řady se dvěma palmama na skříni

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 14:02
- Nahlásit

jbat
vole, dík

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 14:02
- Nahlásit

Pakunobecny
Tak jako klidně páč než to tady někomu donde bém už u třetí řady se dvěma palmama na skříni

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 14:05
- Nahlásit

Monty
vole, dík

rádo stálo.

Dáška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 14:08
- Nahlásit

Marush
to psal chlap myslíte?..nevim
Tak to mě jako první napadlo kvůlivá tomuhle podle mě je to někdo starší, (sorry dědo)

Ale ne, tohle by chlap nevyplodil, tolik věcí dát dohromady

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 14:09
- Nahlásit

DDDDDDDDD
tak dlouho jsem se na ifaune uz nezasmala,je to lepsi nez medicina na nervy!!!musela jsem tam taky neco napsat pac jsem se tam taky nasla!!!!
Montyzanet je pekne hustej!!!!to by jsi mela oteklou celou pusu ze by jsi nemohla ani mluvit!tam kde se ti klube zub je to misto nafoukle natekle,spise ti to vadi i sem tam boli,ja si to nechala skalpelem proriznout.

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 14:14
- Nahlásit

Monty
hele zkus stroužek česneku skousnout a vydržet aspoň půl hodky, essi to povolí je to zánět

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 14:27
- Nahlásit

nemethova5
Alexa
no bolí mě i hlava a v krku, ale jen na té straně, kde je ten zub/zánět

ten česnek zkusím večer, snad to bude zánět

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 14:31
- Nahlásit

Monty
jednak to nevim, dvanak si myslim, že zánět je rudej, horkej, napuchlej, cuká v ňom...ale jako bolí osmička, když roste, to nevim...mě nebolí ani jedna.

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 14:32
- Nahlásit

Gerda
osmička, když roste, to nevim...mě nebolí ani jedna.

bo osmička je zup moudrosti, že...

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 14:33
- Nahlásit

Monty
ten česnek zkusím večer, snad to bude zánět
no, abys nejela na noční zubní pohovost, asi bych si zajela rovnou k dochtoru, jak máš takovou velkou bolest, jela bych hned...čoveče snad bych jela rychlejc se zubem než se zlomenym prstem (jako hancaw).

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 14:36
- Nahlásit

jbat
bo osmička je zup moudrosti, že...
no a jak se řiká - chytrého nepálí, tak moudrého zup moudrý nebolí téš...aebo sem prostě jen blbá a proto mě to nebolí, no. Ale Montyho to bolí, tak je buď blbá ona, nebo je nadmoudrá, tudíž by se s tim neměla léčit.

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 14:40
- Nahlásit

Gerda
no a jak se řiká - chytrého nepálí, tak moudrého zup moudrý nebolí téš...aebo sem prostě jen blbá a proto mě to nebolí, no. Ale Montyho to bolí, tak je buď blbá ona, nebo je nadmoudrá, tudíž by se s tim neměla léčit.

Hele, já nemám ani jednu. Takže je jasný, že jsem úplný debil a byla bych ráda, kdybyste to brali jako fakt bez zbytečných komentářů. Na yfajně.

Děcká, dneska to letí jak šůůůs, končím dneska v šést a zejtra dofčáááá. A o víkendu mě bere kamarád na projížďku na motorce, hééééč.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 14:40
- Nahlásit

Baico
No kdyby bylo po mě, tak nejen, že nebude pracovní, ale nebde to ani exteriérák. Já vůbec nemám v chov co dělat. Jsme se narodila s displázkou a mám vadnej skus
Simtě jestli nebude po babičce je to v háji - po mě exteriérák taky nebude ani pracák
Nemám sice DKK, ale mám další vady heč hlavně teda exteriérový a především jsem kříženec
Takže budeme pokračovat v trendu, kdy učíme růže mňoukat, to už známe, takže je to o.k.
Přesně táááák
Ale dítě, co už má moc a moc zkošek ž do bejbyboxu nenarveš
volééééé, tak obří baby box, abych do něj narvala Vikuli fakt nevyráběj
No nevím, zas tolik těch dětí nemáme, ale řeknu kdyžtak sousedce - mám dvě, který si vzali produkci dětí jako své životní poslání, jestlivá teda neva, že to budou děti s drobným defektem (myslím dost závadná genetická informace) - pro rýpaly, ani jedna z nich není tmavší pleti
jbat
dělám šéfovi kde co
... a je to venku (učím se dobře od kolemjdoucích ne )
pawLINka
A nebo ho můžou darovat z důvodu alergie v rodině. Třá, že je na dítě alergický pes
To by nám možná mohlo projít
Pakunobecny
pošli pani, jen aby se mi nenabourali kolemjdoucí do mailu, šak tam mám super tajný informace o jaderných zbraních, alternativních PHM a ukrytých zásobách potravin na doby eventuálního hladomoru
Dáška

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 14:41
- Nahlásit

Gerda
ten česnek jí právě na ten zánět zabere páč má v sobě co?????????????, přírodní antibiotikum
i přesto že již mám jen jeden moudrák jsem velmi moudrá žena (to je pro letmočtoucího :lol

<< 1 ... 8514 . 8515 . 8516 . 8517 . 8518 . 8519 . 8520 . 8521 . 8522 . 8523 . 8524 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání