Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8514 . 8515 . 8516 . 8517 . 8518 . 8519 . 8520 . 8521 . 8522 . 8523 . 8524 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 15:18
- Nahlásit

Marush
jedu se psom k vetoj kvůliva utracení..ehm teda léčbě tý nohy...

hele a doufám že chodíš k tomu vetovi co sme ti tu doporučily

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 15:18
- Nahlásit

Marush
napiš, ale tuším, že odpovědí ti bude jen opakování těch hovadin co jsou tam odzačátku až do konce, jakože jsme dost blbý, že se zastáváme jedna druhý a tak, že jsme třá stádo atd. - například proti tomuto bych se osobně velmi a to opravdu velmi ohradila - já se považuji za právoplatného člena SMEČKY
Rozdíl mezi stádem a smečkou nechť si kolemjdoucí zjistí sami, bo se mi to zde kůlivá nim nechce psát a žumpa to ví tudíž, to nepotřebuje
Biluška
já bych to shrnula - budeme prodávat děti, akorát, že ještě nemáme nikoho,kdo nám je bude dodávat a ani nikoho, kdo je bude kupovat a kolemjdoucí z toho vůbec nejsou v šoku
dále si již velmi bzry zažádáme ČKS o uznání nového zkušebního řádu pro sportovní a služební výcvik dětí,jestli chceš vymysli si nějaký D-agility a přihoď to k nám
jináč asi nic, krom toho, že adydaska má afro

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 15:19
- Nahlásit

Marush
k vetoj kvůliva utracení..
Tak jako pani zas nemusíte zabyjet každého veta kerej se vám nelíbí

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 15:19
- Nahlásit

Gerda
Biluška
Našel by se nějaký hodný kolemjdoucí co by ubohé, staré, tlusté ženě udělal výcuc?
prasáku...

ty si takovej debyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyl

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 15:20
- Nahlásit

Marush
jakej smajlík zas ty voe?

U tvýho podpisu... to je konec....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 15:20
- Nahlásit

Marush
jedu se psom k vetoj kvůliva utracení..ehm teda léčbě tý nohy...
no jo, další co má furt nemocnýho čokla, páč ji posíláme na ty nejhorší kliniky (zde Jaggy tuším)

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 15:23
- Nahlásit

Eldoguero
napiš, ale tuším, že odpovědí ti bude jen opakování těch hovadin co jsou tam odzačátku až do konce, jakože jsme dost blbý, že se zastáváme jedna druhý a tak, že jsme třá stádo atd. - například proti tomuto bych se osobně velmi a to opravdu velmi ohradila - já se považuji za právoplatného člena SMEČKY
Rozdíl mezi stádem a smečkou nechť si kolemjdoucí zjistí sami, bo se mi to zde kůlivá nim nechce psát a žumpa to ví tudíž, to nepotřebuje

To mě právě mrzí že oni se jako proti nám nezformujou víš co...takhle jsou to takový výkřiky ze tmy,co naš drsnej gang nemůžou vůbec ohrozit...kdyby založili tady antižumpu hned by byla zábava...ach jo, jenže na to jsou všichni ti kolemjdoucí šíleně připosraný

Alexa

hele a doufám že chodíš k tomu vetovi co sme ti tu doporučily

tak samozřejmě jak jinak...jsem správný stádní zvíře

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 15:41
- Nahlásit

Marush
kdyby založili tady antižumpu hned by byla zábava...
viď, mohli bychom svého nepřítele pojmenovat a hnedle bychom mohly zahájit krutou bitvu o nadvládu nad tímto svějtem se strašlivým krveprolitím ... ááá pardon, jsem se nějak rozjela, já se vobčas nechám takhle unést ...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 15:46
- Nahlásit

jbat
jébate, máš vedle jmenný rozbor

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 15:46
- Nahlásit

Eldoguero
jébate, máš vedle jmenný rozbor

na yfajně rovnou jo? aby to nemuseli hledat? to seš hodná...

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 15:50
- Nahlásit

Eldoguero
hůůůůůůůůůůstý.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 15:52
- Nahlásit

jbat
to seš hodná...
dík to sem celá já no

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 15:52
- Nahlásit

Děcka navrhuju kolemjdoucím, aby utvořili organizovanou skupinu, někde na nějakém foře si udělali téma proti nám. Můžem pak pořádat různý akce, bitky , jako příznivci Losny a Mažňáka! Můžou bojovat psi s psama, lili s lidma nebo lidi s psama, to by se pak doladilo. A která skupina vyhraje, tak její velitel se stane Velkým Vontem, co myslíte?

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 15:55
- Nahlásit

Děcka navrhuju kolemjdoucím, aby utvořili organizovanou skupinu, někde na nějakém foře si udělali téma proti nám. Můžem pak pořádat různý akce, bitky , jako příznivci Losny a Mažňáka! Můžou bojovat psi s psama, lili s lidma nebo lidi s psama, to by se pak doladilo. A která skupina vyhraje, tak její velitel se stane Velkým Vontem, co myslíte?

K utvoření organizované skupiny je třeba aspoň základní inteligence. Prostě ti lidi by museli být aspoň dementní nebo imbecilní...
Takže to vzdej, nehrozí.

A běž si umejt vlasy vole.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 15:57
- Nahlásit

jbat
A běž si umejt vlasy vole.

no jo, mám je dneska nějaký spihlý čéče..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 16:03
- Nahlásit

zuzanarosakova

už ti někdo řek, že modelky sou děsně blbý
jbat

K utvoření organizované skupiny je třeba aspoň základní inteligence. Prostě ti lidi by museli být aspoň dementní nebo imbecilní...
hele, já už si to moc nepamatuju, bo su autista, ale jaký je to IQ, když opakují zvuky?
tuším, že při IQ 3 reagují na světlo, tak to by mohlo být něco kolem 20 možná né, mě tak napadlo, že to by docela sedělo
Co kdybysme udělali pokus, vzali si vzorek z kolemjdoucích a udělali něco jako zkoušeli v Růžích pro Algernon
samozřejmě, že by to i naprosto stejně skončilo, bo, kdo je degen, degenem zůstane

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 16:07
- Nahlásit

Eldoguero
hele, já už si to moc nepamatuju, bo su autista, ale jaký je to IQ, když opakují zvuky?
tuším, že při IQ 3 reagují na světlo, tak

http://cs.wikipedia.org/wiki/Oligofrenie

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 16:07
- Nahlásit

Eldoguero
už ti někdo řek, že modelky sou děsně blbý

jako timdle mě nemůžeš urazit, ale jako kdybys mi řekla třá že mám splihlý vlasy a nejsem dost načančaná, to by se mě dost dotklo! Víš jako úpa u srdíčka, jestli mi rozumíš! a náhodou by to bylo dobrý, dycky by se zorganizovala bitka, by se vytyčilo bitevní pole a kolem bysme si postavili různý stánky a Gerda by tam prodávala palačinky...úpa to vidim

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 16:13
- Nahlásit

zuzanarosakova
a výtežek z nich by šel třá na útulky?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 16:16
- Nahlásit

zuzanarosakova
ale jako kdybys mi řekla třá že mám splihlý vlasy a nejsem dost načančaná, to by se mě dost dotklo! Víš jako úpa u srdíčka, jestli mi rozumíš
jako je mi to úpa jasný ale zas tak hnusná teda nejsem, bo nejsem z yfajny
Bylo by to super a nesměly by se používat žádný střelný zbraně, páč to by nebyla taková prdel já bych do toho šla
jbat
takže jsem se skoro trefila no něco na tom bude

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 16:17
- Nahlásit

Gerda
výtežek z nich by šel třá na útulky?

jasně, na tyrana.zvirata@...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 16:27
- Nahlásit

bo ifauna je děsně popiči forum a nevim, jak se tam vkládaj vodkazy, tak to dám KOLEMJDOUCÍM i sem

http://www.youtube.com/watch?v=uf3Yn7irgOM

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 16:28
- Nahlásit

Hele pojďte chvíli psát vedle, vyděsíme je...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 16:35
- Nahlásit

Gerda
a výtežek z nich by šel třá na útulky?

ne, ten by šel mně a já bych pak rozhodla, co s nim!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 16:36
- Nahlásit

woe ifauna jede

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 16:37
- Nahlásit

du pryč, jste zlé ženy, psali to na yfajně, tag to bude pravda né
Zdar večír

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 16:38
- Nahlásit

http://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/10979 36/nenavidim-zumpu-aneb-vsichni-kolemjdouci-sem

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 16:54
- Nahlásit

Eldoguero
akorát, že ještě nemáme nikoho,kdo nám je bude dodávat
Tak já bych se hlásila teda, nevidím v tom žádný velký problém

,jestli chceš vymysli si nějaký D-agility a přihoď to k nám
Tak nad déigelity sem ještě nepřemýšlela, ale už dost dlouho mám v hlavě myšlenku kindrterapie....

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 17:12
- Nahlásit

Biluška
ale už dost dlouho mám v hlavě myšlenku kindrterapie....
Jistě kolemdoutí tě nařknou,že nejsou v supermarketu kindervejce páč je skupuješ a používáš k terapii apeluji na tebe rozmyslisito

impact
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 17:25
- Nahlásit

Ty vole, vy tomu nadáváte.. Kdo nás eště neznal, tak se sem určitě hrne. Bych chtěla vidět statistiku návštěvnosti žumpy dneska.

<< 1 ... 8514 . 8515 . 8516 . 8517 . 8518 . 8519 . 8520 . 8521 . 8522 . 8523 . 8524 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání