Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8505 . 8506 . 8507 . 8508 . 8509 . 8510 . 8511 . 8512 . 8513 . 8514 . 8515 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:12
- Nahlásit

pawLINka
Ty debiléééééééééééééééééééééé

Coooo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:19
- Nahlásit

jbat
když jede vlakem a někdo vystrčí z okýnka prdel a ona hlavu, tak není vidět rozdíl.
kdo se mnou cestoval???? Dyť sem se česala....

Děcka, rozbil se mi sekáček Senkor, nečekala jsem nic jiného, stál pár korun, je mezi vámi někdo, komu vydržel déle? Asi si ho znova objednám...nefunguje jen motorek, neche se mi to nechávat opravovat, bylo by to zbytečně drahý, zůstane mi sekací nádobka, až se rozbije druhej motorek, budu mít mnoho sekacích nádobek...

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:23
- Nahlásit

Gerda
kdo se mnou cestoval???? Dyť sem se česala....

No to je prd platný, že se češeš, když pak vystrčíš prdel z okýnka hned vedle tý paní z ifauny... Nebo sis česala tu prdel....???

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:24
- Nahlásit

jbat
Nebo sis česala tu prdel....???
no jistě, copak sem nějakej zaboudlik, abych se nečesala? ))))))

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:25
- Nahlásit

jbat
Nebo sis česala tu prdel....???
No jasný, nevidělas tu pěšinku uprostřed?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:27
- Nahlásit

pawLINka
ste uznalej čék, pani. A co vy? Jaká noc? Co Tomášek? Všechno Eremy?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:28
- Nahlásit

Monty
tak ten co si dovoluje půjde na vodítko ne?
Gerda
jak jsi ho měla dlouho? já ho mám asi 2 měsíce

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:28
- Nahlásit

Gerda
Děcka, rozbil se mi sekáček Senkor, nečekala jsem nic jiného, stál pár korun, je mezi vámi někdo, komu vydržel déle? Asi si ho znova ob
hele a jak ho máš dlouho??? co reklamace, essi je to míň jak dva roky tak ti ho vyměněj

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:32
- Nahlásit

kejtlin
jak jsi ho měla dlouho? já ho mám asi 2 měsíce
Alexa
hele a jak ho máš dlouho??? co reklamace, essi je to míň jak dva roky tak ti ho vyměněj
celkově asi půl roku...doklad i záručák jsem stejně někde ztratila...neva, zkusim novej. On ten motorek funguje, vrčí, ale netočí tim sekátkem, což je u sekáčku docela problém...si myslim...

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:35
- Nahlásit

Gerda
doklad i záručák jsem stejně někde ztratila...neva, zkusim novej. On
no tak si kup novej, skov si doklad a tak po měsíci ten starej vyreklamuj

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:36
- Nahlásit

Gerda
Psala jsem v tajné.

Dnes se cítím docela dobře.

Akorát musím zplodit článek do novin a netuším, co tam budu psát, takže nějakou tu vadu ten dnešní den přeci jen má..

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:36
- Nahlásit

kejtlin
no tak jasné, tak se to taky řeší, ale jako co mi napsala ta druhá byla dost takové blbé, takže ikdyž pojedem, tak už mě nějak přešla nálada. Jedna tam napsala, že Ostravice je dlouhá, že nemusíme být ani po kupě a ona hned, že se to jako tak domluvilo a já ji to tak zkazila a narušila...
tak jsem se ráno těšilo a tak se to zase po.ralo

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:37
- Nahlásit

Monty
hele a to se na ěn nemůžeš vykašlat a jet tam sama???

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:39
- Nahlásit

Alexa
no tak si kup novej, skov si doklad a tak po měsíci ten starej vyreklamuj
Ty si moudráááá! To by mě nenapadlo! To udělám.

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:42
- Nahlásit

Alexa
než bychom se tam dopravily, tak už by tam nikdo nebyl a v tom vedru jít takový kus by malá nezvládla.
Navíc co mám jako té kámošce říct, hele rušíme to, ty nemůžeš jet, protože máš psa v pubertě???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:46
- Nahlásit

Monty
já bych jí řekla, tím spíš, že je to kámoška, hele psa si prostě ohlídej nebo půjde na vodítku, já bych si vysíracího psa at´ v pubertě či bez, nedovolila pustit navolno...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:51
- Nahlásit

čus děcka!!
to je veliká krása ta yfauna sem to prolítla,nemám kdy,du virtuálně žít se psem k vodě,ale zdravim tu jebku co to sice nečte,ale fotky vidí pokaždý miluju přesně tydle ubožáky ,to sou nejvěčí mrdky a šit prostě mezi lidima,takhle argumentovat dovede skuitečně jen ubožák největšího kalibru,at se na to voptá toho psychouše kam bezesporu dochází páč takovej dement se bez pomoci rozhodně nevobejde
sem načená děcka,moc je serem a to mě nabíjí,ale mušim se krotit abysem si zas nevymyslela nějakou další zkoušku bo OPT3 mám ani ne 3 tejdny tak bysem si ráda vodpočinula!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 11:01
- Nahlásit

kejtlin
a co sem napsala? že je to jasné, že se to tak řeší.... je na vodítku skoro pořád, je to tvrdý oříšeš, ale to přece neznamená, že se přestane vídat se psy, prácvě se musí naučit být v jejich přítomnosti

Dáška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 11:03
- Nahlásit

Biluška
Nejseš kolemjdoucí, seš náfštěva
Aha, tak to se mi ulevilo tak aspoň něco nalejte, když su na návštěvě.Donesla sem vám na chuť, sem včera pekla

pawLINka
Nejsi kolemjdoucí. Pač kolemjdoucí čte každý příspěvek a dělá si z něj poznámky do notýsku, aby to pak mohl někde na jiném fóru použít.
Sakra, jdu zahodit notýsek...
A přečíst si ifaunu, ať nejsu out. By mě zajímalo, kam ještě se roztečete!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 11:04
- Nahlásit

Monty
a co sem napsala? že je to jasné, že se to tak řeší.... je na vodítku skoro pořád, je to tvrdý oříšeš, ale to přece neznamená, že se přestane vídat se psy, prácvě se musí naučit být v jejich přítomnosti

to je jasný, čím víc nekonfliktních psů pozná tím líp

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 11:04
- Nahlásit

Ahoj lidi,koukám, že ifauna jedééééé
Škoda jen, že ten intelektuál co psal onu slohově nesmírně povedenou stať, nejen blbě vidí, ale i blbě čte a počítá (např., když zůstanou chovateli doma 3 štěňata z 10. je to CELÝ vrh obzvlášť v dnešní době, že )
Chtěla jsem přispět, ale nebudu, ani to nehodlám celý dočítat, jelikož bych se z toho mohla
a) poblít
b) uchechtat se k smrti
To se raději budu věnovat svému dítěti, které prozatím krom vyrovnané povahy nevykazuje žádné deviantní sklony, přestože se s lidma z žumpy setkalo, svým psům, kteří si zaslouží mnohem víc pozornosti, než jakýkoliv úchyl, který si dělá dobře při čtení všemožných fór, svým zbylým štěňatům, které mám ráda stejně jako všechny ostatní své psy a pevně věřím, že si pro ně nepřijede nikdo tak "na úrovni", jako jsou autoři oněch příspěvků. Vzhledem k tomu, že muš má dnes noční výcvik ve své již pár let stabilní práci, kterou i dle svých nadřízených dělá dobře, nemohu se dnes věnovat jemu, ale napravím to až dorazí zítra domů a určitě ho nebudu nazývat totálním budižkničemu (zřemě vlastní zkušenosti pisatelky) ... No a možná, že zavolám i své matce, se kterou nemám problém komunikovat denně alespoň telefonicky...
A v neposlední řadě se budu ve volných chvílích věnovat i Vám dámy z Žumpy, protože jsem s Váma opravdu moc ráda

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 11:13
- Nahlásit

Děfčata, vestičky frčej, první zkouška za námi, dnes jede Aleksandra s hancouw, potřebuju potrvzení od Atuše s Davítkovou, že přijedou v pindělíčku.

Eldoguero
A v neposlední řadě se budu ve volných chvílích věnovat i Vám dámy z Žumpy, protože jsem s Váma opravdu moc ráda
a taky se věnuj maloděcku, ať neni futr poštípaný, to je děs, nejen že máš vrch, ale taky nebohý děcko!!! Styď se Majere!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 11:14
- Nahlásit

Eldoguero
dítěti, které prozatím krom vyrovnané povahy nevykazuje žádné deviantní sklony, přestože
..no!... si fspomen kdo vyhrál těškej psí závot a ským!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 11:16
- Nahlásit

Gerda
hele atuše mi včera napsala,že eště neví,že mi dá vědět tagže já nevim,zkus jí..

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 11:17
- Nahlásit

Eldoguero
To se raději budu věnovat svému dítěti, které prozatím krom vyrovnané povahy nevykazuje žádné deviantní sklony, přestože se s lidma z žumpy setkalo
Bej tebou, tak to ale nepokouším znova. Pak by se mohl projevt dlouhodobější vliv lidí ze Žumpy. přeci jen, genetika je jen 50% a zbylých 50% je ovliněno vnějším prostředí. Pak je velmi pravděpodobné, že by se mohla vychovat další generace žumpic a žumpiců a to nevím, jestli by svět unesl

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 11:20
- Nahlásit

davidkova renata
si fspomen kdo vyhrál těškej psí závot a ským!
Šiš to nepřipomínej, to ještě z těch 800 fotek z Mlíkošů nepoznali

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 11:21
- Nahlásit

no super, člověj ukáže že je schopný, tak tak teď stíhám, mám toho nad hlavu a šéfka mi chce přidat další práci, n super

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 11:23
- Nahlásit

Monty
Co ty vlastně děláš?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 11:24
- Nahlásit

Děcka já smolím ten článek do novin a jsem z toho bezradná. Nejsem žádnej pisálek a tady navíc není o čem psát, když už to tam vyšlo milionkrát a teď to má vyjít znova... Očekává se ode mě, že to napíšu jinak, líp a navíc pod tím budu podepsaná, tak by to mělo být trochu reprezentativní, ať celou žumpu neshodím.

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 11:32 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

pawLINka
Monty
Co ty vlastně děláš?

Buď hlídá objekt nebo posluhuje šéfovi.

eidt:
o čem to má být?

<< 1 ... 8505 . 8506 . 8507 . 8508 . 8509 . 8510 . 8511 . 8512 . 8513 . 8514 . 8515 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání