| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 11:35
- Nahlásit
jbat
O naší službě...
Buď hlídá objekt nebo posluhuje šéfovi.
A jo, vidíš.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 11:38
- Nahlásit
pawLINka
O naší službě...
Aha, tak to nepomůžem, my sme spíš ty socky...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 11:50
- Nahlásit
pawLINka
navíc pod tím budu podepsaná, tak by to mělo být trochu reprezentativní, ať celou žumpu neshodím.
Tagže tě taky bude plná ifauna???
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 11:55
- Nahlásit
pawLINka
O naší službě...
Můžu ti poslat můj, co jsme posílali do holešovska a nevyšel, pač tam nevedou nový wordy jenom změníš jména a je to
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 11:56
- Nahlásit
Děcka my v práci slavíme!!!!
Naši dva dědečkové a jedna babička (klienti) jsou na moravském kole poháru v petanque a vyhráli první místo!!! Až přijedou, budem jim dělat mažoretky a nalívat šampusa, hurá hurá teď jsme složili pokřik
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 11:58
- Nahlásit
Dáška
a vyhráli první místo!!!
jééé, ti jsou dobří, já to vůbec neumím hrát tuhle věc, dycky mi ty koule lítaj kamsi do prdele...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:00
- Nahlásit
cus co je tu noveho,jsem desne nasrana,pac nemuzu spat,po dvou hodkach spanku hotovo,vic ani tuk!!!!
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:03
- Nahlásit
jbat
jééé, ti jsou dobří, já to vůbec neumím hrát tuhle věc, dycky mi ty koule lítaj kamsi do prdele...
No oni to umí líp, než my všichni tady dohromady ale teda obdivuju je v tom vedru.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:04
- Nahlásit
Dáška
Naši dva dědečkové a jedna babička (klienti) jsou na moravském kole poháru v petanque a vyhráli první místo!!!
Hele tohle je pro ěm věc dojetíhodná, když jsou ti starší lidi ještě takhle vitální, bojovní, soutěživí, podnikaví, strašně ráda to čtu nebo slýchám, chtěla bych, aby nám žumpební vydrželo co nejdýl, abysme taky byly takovýhle babky, co budou furt někam lozit, soutěžit, scházet se, krafat...prostě žít. Pogratuluj družstvu i za nás!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:04
- Nahlásit
Gerda
stydím se furt, ale malodítě huš nejni poštípaný, bo ho teď huš raději vůbec nepouštím ven zavřu dvéře, okna, vypnu tv, pc a rádijo - prostě jí zatajím, že nějaký svějt mimo náš dům egzistuje
davidkova renata
no co no, tak si trochu myslí, že je pes, nebo figurant? Ještě f tom nemá jasno jináč je normální
Hele naučila jsem ji vejt na povel: "Bročku, zavej!" veje krásně, předvedu na zkouškách, vemte si kamery, ať si to můžete natočit pro socijálku
Baico
velmi pravděpodobné, že by se mohla vychovat další generace žumpic a žumpiců a to nevím, jestli by svět unesl
Já myslím, že huš je pozdě, že už je stejně stižená mojí výchovou, ale třá, když si ji vezme teď někdo antižumpí, tak to třá ještě může zachránit a vychovat z ní asocijála bez kamarádů, co se zmůže jen na ubohý kecy na foru
pawLINka
šiš, tak napiš jaký je ten tvůj pán a vládce, kterýmu sloužíš a zároveň hlídáš reality, se za to nestyď
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:09
- Nahlásit
Eldoguero
Hele naučila jsem ji vejt na povel: "Bročku, zavej!"
seš nejhorší děckovod na světě, ani nepoznáš, že máš děckofenku, ne děckopsa...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:11
- Nahlásit
Eldoguero
Hele naučila jsem ji vejt na povel: "Bročku, zavej!" veje krásně, předvedu na zkouškách
Tak i kdybych trošku váhala s účastí, tak tohle si opravdu nemůžu nechat jít Jsem si málem cikla, jen jsme si to představila
Gerda
chtěla bych, aby nám žumpební vydrželo co nejdýl
No asi ale bude potřeba foťák s výkonným stabilizáteorem obratu, aby jsme dodávali stále stejně kvalitní fotky, když už si je prohlíží tolik lidí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:12
- Nahlásit
Dáška
¨tý jo máte moc šikovný babičky a dědečky že dogy gratulují
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:19
- Nahlásit
Baico
No asi ale bude potřeba foťák s výkonným stabilizáteorem obratu
)))))))) ty vado, už to vidim, jak krom batohů s termoskama vezeme i stativy a nadáváme si - neee, ty si ho měla vzít, nééé, ty si ho měla vzít - holkíííí, kdo má ten můj statííííf? )))))
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:20
- Nahlásit
Eldoguero
Paníí okamžitě vám to musím za tepla říct trénili sme v půstině knoze pakůn opět jevil známky zdechajícího psa pak nanás začal řvát nákej šílenej rybář že dupem a plašíme mu ryby a pakůn začal štěkat(páč na řvoucí hajz...je potřeba dělat bubutytyzlýrybářu)a zároven šel u tý nohy a štěkal pááánííí táák radostnou chůzi z díváním by mi záviděli na mistráku ten momen začala sem radostně řvát na pakůn-too jéé dobřéé ééštěéé přídéééj rybář mysleje že to chci po něm zmyzel v rákosí s panickou hrůzou a děsem v očích(jako představte si někomu nadáváte a von po vás začne chtít at přidáte to nepobral jako lautr)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:22
- Nahlásit
jbat
tak jí je to celkem fuk, zatím a já o sobě vím, že jsem na hovno děckovod, takže není co řešit voni to za mě udělají kolemjdoucí, tak co se s tím zaobírat
Baico
přijeď včera jsem to předváděla poprvé před publikem a mooooc se jim to líbilo - nutno podotknout, že to byli všechno pejskaři, tudíž je to pobavilo, nepejskařská část světa, která viděla fotky a video z Mlíkoš o tom odmítá byť jen hovořit
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:22
- Nahlásit
Dáška
Tak proč to neuložíš tak, aby to otevřeli i ve starým?
jablunka
Né, to bude jen do místního plátku.
Eldoguerošiš, tak napiš jaký je ten tvůj pán a vládce, kterýmu sloužíš a zároveň hlídáš reality, se za to nestyď
Ty seš taky trupka.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:25 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
Gerda
petanque
Jojo, jsou boží, ale těch aktivistů ubývá, bohužel
Eldorádo
Děkujem!
pawLINka
Čoveče, kdybych tušila, že v REDAKCI novin jsou takhle pozadu, ale to já nééé
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:27
- Nahlásit
Dáška
A to to tam nemůžeš poslat teď? Je úpa jednoduchý to uložit tak, aby to tam otevřeli.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:27
- Nahlásit
Gerda
chtěla bych, aby nám žumpební vydrželo co nejdýl
No jo, ale to budou muset kolemjdoucí předat štafetu následující generaci, uvědomuješ si to? Toho času na zaškolování, předání dokumentace, ber na ně trochu ohledy!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:30
- Nahlásit
Pakunobecny
dobře mu tak jako rybářovi, ste ho pani asi děsně moc vyděsila, řekla bych, že víc než pakůň
mě to štěkání za chůze taky pomáhá u čuby, i když teď nám třá řekla Mach, že to nemáme dělat, že pak pes poštěkává sám u chůze, já jsem přesvědčená, že tak klidnej pes, jako je naše Kaly poštěkávat nebude, nevím teda jak je na tom pakůň jestli u něj hrozí řvaní za chůze, ale podle mě, pokud ti to nedělá v tréninku (jakože bez povelu, nezačíná sám ječet), tak by to neměl dělat ani na zkouškách, každopádně kdyby řval, tak ti za to rozhodčí strhne body na IPO určitě na NZŘ asi taky, ale podle typu zkoušky a rozhodčího
Jináč teda gratuluju mnoho moc ke krásné ípo chůzi
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:31
- Nahlásit
Eldoguero
a já o sobě vím, že jsem na hovno děckovod, takže není co řešit
ale tak jsme to nemysleláááá, bože. ))) malá je suprová, těžko by hovno děckovod měl tak boží dítě...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:32
- Nahlásit
Gerda
holkíííí, kdo má ten můj statííííf?
Spíš, aby se nám vůbec povedlo se sejít na jednom místě Pak bude problém se statvem celkem vedlejší.
Eldoguero
včera jsem to předváděla poprvé před publikem a mooooc se jim to líbilo
To věřím, už se těším
nepejskařská část světa, která viděla fotky a video z Mlíkoš o tom odmítá byť jen hovořit
No tak to je celek jedno. Hlavně, že my tě za tendle výcvikový úspěch budeme velmi plácat po ramenou
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:33
- Nahlásit
Eldoguero
body na IPO určitě na NZŘ asi takyTak ted de voto za kerou variantu strhne víc esli za hézký řef nebo tiché zdechání za chůze
Pani nezapomínejte že u těchle exotů,platí-mezi slepými jednooký králem
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:34
- Nahlásit
pawLINka
Ty seš taky trupka
Já vím, ale na rozdíl od kolemjdoucích umím počítat
Dáška
jo a abych nezapoměla - hlavně kanárek moc gratuluje, to jim opravdu pani vyřiďte, páč on to myslí opravdu vážně
Jé hele, teď Broček moooc pjěkně vyl na projíždějícího fichtla, je to šikovný Broček teď pro změnu cvičí plyšovou Taru - hází jí balonek a já jí pro něj chodím, když jí někam zapadne, tedy při každém druhém hodu Moooc hezký, na to, že by měla jít jíst a následně spát ...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:36
- Nahlásit
Jo to jsme vám zapomněla sdělit. Pan Faraon již nechce býti zahradním archtektem. Včera večer jsem ho načapala s tžko v hubě. Chce býti básníkem. Jestli teda mi nechtěl napsat, jdi už s těma obranama do prdéle, abych to měla jakže černý na bílým
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:36
- Nahlásit
Eldoguero
teď pro změnu cvičí plyšovou Taru - hází jí balonek a já jí pro něj chodím, když jí někam zapadne, tedy při každém druhém hodu Moooc hezký, na to, že by měla jít jíst a následně spát ...
Asi bych taky chtěla díte...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:39
- Nahlásit
Eldoguero
Jé hele, teď Broček moooc pjěkně vyl na projíždějícího fichtla, je to šikovný Broček
No počkej, až ti začne výt i na umíráček
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:44
- Nahlásit
Baico
No počkej, až ti začne výt i na umíráček
To fungá enem u černých psů z bílíma puntíkama nad vokem,páč vypadaj že vidí i když spí to jehystoricky vověřený fakt pani
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:45
- Nahlásit
Děcká držte palec du strojkem vostříhat dědu esli bé na skina může za to technika
|