Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8505 . 8506 . 8507 . 8508 . 8509 . 8510 . 8511 . 8512 . 8513 . 8514 . 8515 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:20 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Monty
pro kolemjdoucí, ať mají představu
Ty si taky blbka.
Akorát mě sere, že když budu teď upravovat fotk, tak bud se beset řezat. Evidentně to jak vypadám, tak někomu narušuje jeho estetické cítění a klukům, teda hlavně Fanouškovi to dělá špatnou reklamu a pak k nám nebude nikdo jezdit na krytí a já nebudu na tom čoklovi konečně vydělávat

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:24
- Nahlásit

makrel
něco jako je čas říct sbohem společným chvílím nebo krokům nebo něco takového, přičemž turn the table znamená získat výhodu nad někým, kdo měl předtím výhodu nad tebou. Tak si to nějak přeber lol.A písničky se překládat nedají A už du.

Díííky, já jsme si to tak nějak myslela. Super, dík moc. vím, ž epísničky se přkládat nedaj, ale s mojí AJ jsem potřebovala aspoň trochu míň doslovnej výklad.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:29
- Nahlásit

Baico
ty woe ale já hlídám ty objekty, bych měla asi vystřídat zase jinej objekt třá na pár let a všichni do jednoho sme socky včetně adydasky

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:31
- Nahlásit

Dobré ráno ženy, zřejmě krysí a dřevinová věc přesedla na mě, mám vomitační a purgační den, je mi velice nedobře. Ifauna je veselá, mě to nějak neva, co se píše jinde, donedávna sem ani nevěděla, že nějaká ifauna je...

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:33
- Nahlásit

kejtlin
všichni do jednoho sme socky včetně adydasky
Ale tak to samozřejmě jo,to nepopírám,ale aspoň o mě už jim unikaj ucelený informace.

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:34
- Nahlásit

Gerda
Dobré ráno ženy, zřejmě krysí a dřevinová věc přesedla na mě, mám vomitační a purgační den, je mi velice nedobře.
Vééééééliký lity lity.
Ifauna je veselá, mě to nějak neva, co se píše jinde, donedávna sem ani nevěděla, že nějaká ifauna je...
Mě na tom spíš sere to,že je to nejspíš člověk kterýho známe.

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:35
- Nahlásit

zdááár socky

zdravím letmo nahlížejícího, který při letmém nahlížení zareagoval až na příspěvky ze včerejška, asi včera kol půlnoci letmo nahlédl

sem se zas ráno koupala v bazénu hééééééč
a vzbudili mě v noci v 1.15 čoklové páč stěkaly na tru debilní bouřku, a budili mě do 1.54 kdy táhla konečně do prdele, a ráno sem zjistila že v mý krásně vygruntovaný lince mám myš jo a včera se baruna s Dženynoui vzájemně vojížděly a Baruna Dženynu vůbec nechtěla sežrat, ale já měla malej infarkt

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:37
- Nahlásit

kejtlin
ty woe ale já hlídám ty objekty
Tak ty se jdi jako zahrabat úplně
Gerda
mě to nějak neva,
Mě tda celkem hodně jako va, že si někdo myslí, že vypadám jak nafouklá veverka, to ten nevzdělanec nepozná velrybu keporkaka či co?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:37
- Nahlásit

jablunka

to zcela určitě....
Gerda
Dobré ráno ženy, zřejmě krysí a dřevinová věc přesedla na mě, mám vomitační a purgační den, je mi velice nedobře.

nj lity lity, jse divný mě nigdy nic néni stran trávení, máme asi stejný se psama

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:38
- Nahlásit

jablunka
to mě nesere vůbec. Páč stejnak je to někdo, kdo se s náma nekamarádí, tak co.

Alexa
Baruna Dženynu vůbec nechtěla sežrat
ach bože, nejdřív dagmara, teď baruna...já nevim, budeme muset ty pikniky zrušit, nevim, co se stane pak...

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:38
- Nahlásit

Gerda
Ifauna je veselá, mě to nějak neva, co se píše jinde, donedávna sem ani nevěděla, že nějaká ifauna je...

Tak nějak.

Lity lity, pani. Hodně pijte!!!!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:39
- Nahlásit

Alexa
zdááár socky
Socky, cpo pořádají chronické pikniky u cest Ty vole, kdyby jsme si chtěli nechat udělt vyzitky, tak s těma přídomkama, co jsme již obdrželi, tak by to musela být vizitka velkosti A4

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:40
- Nahlásit

Jedu dřít. Gdyby byl nějaký krásný skandál tak buďte tak laskavé a něgdo mi zavolejte . Nebudu kvůli tomu vypínat foun

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:42
- Nahlásit

Gerda
V tomdle vedru pij, asi nejlepší čaj, či nějaké ionťáky.
Se to šíří po netu, jako těhotenství u nás v práci na patře.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:43
- Nahlásit

Baico
jako těhotenství u nás v práci na patře.

Kde pracuješ?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:44
- Nahlásit

Gerda
co ledovou colu po lžičkách na zklidnění a ty iont´áky pak na zavodnění.....

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:45
- Nahlásit

Gerda
kolegyně to měla taky, asi to teď řádí

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:45
- Nahlásit

radši se pořádně najim, ať mám co blít, neni nic horšího, než vomitace naprázdno.

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:47
- Nahlásit

Gerda
aha, já myslela, že to jde jiným otvorem
Tak ať je vám paní co nejdříve dobře

impact
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:47
- Nahlásit

Děcka myslíte, že kolemjdoucí bé zajímat aj to, že mám krámy a děsně mě bolí můj odulý břuch?

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:48 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

pawLINka
Kde pracuješ?
SZIF Jedna odchází momentálně máme na patře 4 těhule a manželky dvou chlapů taky od nás z patra už letos porodili. Je to hotovej babyboom.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:51
- Nahlásit

hmm objednáfka vetamixu nevím proč neprošla, objednám tedy na příští týden, ti co bydlí blízko-crysa, kachna....nechcete něco?

Tinta76
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:54
- Nahlásit

Dobrý den celý den

Tyvoe, lidi, děte se všici bodnout, páč takovej luksusní vejcuc jsem za celejch 8745 stránek žumpy ještě nečetla

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:55
- Nahlásit

Tinta76
Tyvoe, lidi, děte se všici bodnout, páč takovej luksusní vejcuc jsem za celejch 8745 stránek žumpy ještě nečetla

No jooo, o výcuc můžem žebrat na ifauně!!! Dobrej postřeh, pani, to využijem!!!

Tinta76
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:58
- Nahlásit

jbat
je to tam takový přehlednější, tudíš se tam lépe hledá, vlastně to tam čék ani hledat nemusí, bych řekla už zde nikdy nemusím žádat o výcuc

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:59
- Nahlásit

impactDěcka myslíte, že kolemjdoucí bé zajímat aj to, že mám krámy a děsně mě bolí můj odulý břuch?
Tak o tomhle radši ani nemluv. Mám v sobě už 2 ibalginy.

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:59
- Nahlásit

hm, tak k Ostravici nejedeme dva psi se moc nesnesou a já jsem měla jet s kámoškou co má jednoho z nich je v pubertě a teď si dovoluje na psy mám zkaženou náladu...

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:04
- Nahlásit

Tinta76
je to tam takový přehlednější, tudíš se tam lépe hledá,

Můžem jim napsat nějakou šablonu, podle který můžou každý den reportovat.

Jo a líbilo se mi to o tý nenačančaný modelce - kdybych načančaná vypadala tak, jak Adydaska nenačančaná, byla bych sama se sebou spokojená. A myslím, že pisatelka má problém, že když jede vlakem a někdo vystrčí z okýnka prdel a ona hlavu, tak není vidět rozdíl.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:08
- Nahlásit

jbatA myslím, že pisatelka má problém, že když jede vlakem a někdo vystrčí z okýnka prdel a ona hlavu, tak není vidět rozdíl.

Ty debiléééééééééééééééééééééééé.

Tinta76
# Zasláno: 25 Srp 2011 10:10
- Nahlásit

jbat
někdo vystrčí z okýnka prdel a ona hlavu, tak není vidět rozdí

<< 1 ... 8505 . 8506 . 8507 . 8508 . 8509 . 8510 . 8511 . 8512 . 8513 . 8514 . 8515 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání