| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 09:34
- Nahlásit
impact
Tak jeď na kole
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 09:35
- Nahlásit
Zdarec sranec
Uš asi 3 hodiny mám velmi zrychlené ráno.Tímto apeluji na krysu,aby si to zase vzala nazpět,páč je mi velmi krušno.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 09:36
- Nahlásit
Nazdar děveny, už vstáváme, za chvíli jedem s džínovejma a aleksandrovejma na houby. Budem v lesu, snad to vedro přežijem. Už je definitivní, že Olin pokvete, má hodně pucků na květy. Taky kvete Biluše a rozmarýna. A zvonky. Azala na to asi sere, nebo nevim.
Adydas
Teď už sme dlouho klikat nebyli, je moc vedro, naposled sme byli asi před prázdninama, cvičilo se v tělocvičně, a to na Máňu bylo moc únavný, tak půjdem, až bude celkově chladnějc. Venku nevím, jestli se cvičí, zkus ještě Katce napsat, taky vůbec neím, jak má vůbec aktivity přes prázdniny.
kejtlin
To je moc dobře, že je Buba s okem v pořádku, takovej maličkej a pořád chůdě rozbitej.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 09:37
- Nahlásit
jablunka
ajajajaj děfče, tak to je prekérka, to zřejmě budeš mít taky...nemohl to bejt nějakej mlíkošskej atentát?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 09:48
- Nahlásit
Biluška
He? Myslíš, že jako když to Máfo neujde krokem, tak to uběhne u kola?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 09:50
- Nahlásit
impact
He? Myslíš, že jako když to Máfo neujde krokem, tak to uběhne u kola?
Asi ho máš vzít na štangli nebo na nosič
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 09:50 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Biluška
Jako já to ujdu. Je to jen nějaký 4km tam a 4km zpátky. Ale je to přes otevřený pole, kde bude děsně prát sluníčko. A to Mafoš prostě nedá, protože se cestou pátky usmaží.
Dines
Vole.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 09:50
- Nahlásit
impact
tak to uběhne u kola?
Nemáš nosič snad?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 09:54
- Nahlásit
impact
pořiď si za kolo ten vozík pro psy. Ty je tam narveš úplně všecky a máš to vyřešený
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 09:55
- Nahlásit
impact
Si psala, že to neujde, ne že to neuběhne
Se vracej až večer, až nebude vedro. Nebo hoď na Máfa staré tričko co namočíš do vody . Já tak oblíkám Orobulu a dá vedro úplně v pohodě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 09:58
- Nahlásit
nevím komu jsem co udělala sn ad jedině syn souseda stěžovatele, sozused stěžovatel si stěžuje už jinde, taky skrz psy ale tam si to dsělaj sami ty lidi třá jdou ve 3 ráno kouřit a pustěj ven z baráku psy a ti tam řvou a je to přímo naproti nim, takže zase chodí tam, ale synkovi asi ležím v žaludku, je to takovej rozmazlenej spratek 18ti letej, jsem si na něj stěžovala u tat´ ky a mamky-starší stěžovatelé že o mě mluví jako o píče apod...., je možný že mu vyprali triko...umyla jsem okno čistým jarem auto strhla stěrkou a projela myčkou, stěrače též umyla v jaru, měla jsem prý štěstí říkal pán na pumpě, že jsem to 2 dny předtím nechala umejt a navoskovat, takže ten vosk to nepustil, jinak bych to prej z auta nedostala a taky štěstí, že prý jsem na to přišla ráno, že kdyby to zčernalo a ztekutilo, že bych to rozmazala všude, přišla jsem na to, když to bylo ztuhlý-trochu a šedivý ne černý každopádně, je to čistý. nevím zda mám zavolat policajty aby zesílili hlídky.....v dobrém jim to říct...?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 10:01
- Nahlásit
kejtlin
tyjo bezva teda tydlety sousedský vztahy sou dosti na píču bo to je dlouhodobý a neřešitelný v zásadě
du se smažit,jelyta
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 10:08
- Nahlásit
kejtlin
jako říct jim to můžeš a poprosit je, aby kolem tvýho baráku častěji koukli, ale to beztak budou dělat pár dní a pak se na to vykašlou bo nemaj lidi.
Nemůžeš radši parkovat auto ve dvoře? By příště někoho mohlo třá napadnout povolit šrouby u kola a to se pak klidně i zabiješ
Já měla před chvílí výstup s jednou ženskou od nás. Jdu ven s akitama, mám je normálně na vodítku, jdu po silnici. Ona má plot cca prvních deset metrů, pak na plot navazuje něco jako koňská ohrada. Pes tím v pohodě projde. Má "vlčáka". Ten je puštěný na volno po zahradě. Pochopitelně se okamžitě opřel o plot a začal řvát na akity. Jsem zůstala stát, páč kdybych šla dál tak dojdem k té ohradě, pes by šel logicky souběžně s námi, prolezl by a servali by se Babka vyběhla z baráku, odchytla si psa a začala po mě řvát co tama chodím . Už jsem s ní měla výstup v zimě když jsem šla s hotelovou čuvačkou a komondorkou, ona poprvé a naposled venku se svým psem a řvala po mě ať jdu jinudy, že přece vidím, že ona ho neudrží Takže skrz to, že ona si s klidem vyleze se psem, kterého neudrží se já, se psama, které udržím prodírala dvoumetrovýma závějema Mě ti lidi fakt serou
davidkova renata
du se smažit,jelyta
du taky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 10:10
- Nahlásit
já parkuju skoro vždycky vevnitř, jenže ted´ tak postavil strejc paletu se zámkovkou, a nešlo project nikudy, jsem mu hnad ráno volala že ji musí dát do hajzlu nejlíp na svůj pozemek, at´ to třeba přenosí ručně, že musím parkovat vevnitř, tak řekl, že to chápe a že to dá pryč
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 10:28
- Nahlásit
dooost divnej inzerát teda
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-4694-q-Rada-se-ujm u-Vaseho-pejska
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 10:31
- Nahlásit
davidkova renata
co se ti nezdá? Holka je z Aussigu, no, asi chce zpestřit jídelníček
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 10:32
- Nahlásit
Maky a Trix
asi chce zpestřit jídelníček
přesně todle se mi nezdá
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 10:33
- Nahlásit
davidkova renata
a nebo je bude dál prodávat, no, peníze jsou potřeba, to snad chápeš.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 10:37
- Nahlásit
impact
zdarec-nechceš zkusit náš vozík za kolo,jestli by se v něm Máfovi dařilo?Za dva litry i na splátky přenechám.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 10:57
- Nahlásit
datli
Vy ste jak vyndaný zase, fakt.
Ne, fakt nebudu cpát Máfa do vozejku, na nosič a ani na štangli.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 11:04
- Nahlásit
impact
Ne, fakt nebudu cpát Máfa do vozejku, na nosič a ani na štangli.
A nechat ho v klidu v chládku doma a vyrazit jen s nudlema a zabijáckym rýžbejkem?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 11:17
- Nahlásit
Dines
To už jsme udělali včera, když jsme měli psí srazík.
No, ale nakonec je to stejně vyřešený, páč po dvanácté dojdou chlapi dělat na koupelně, takže stejně nejdem nikam.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 11:36
- Nahlásit
Čus. Jsem nevyspaná a velmi nasraná. Asi toho čokla zabiju. Nesnáším ho.
Bydlíme v nové ložnici a Tom zůstal ve staré na půdě. První dvě noci v pohodičce. Spal a byl klid. Dnes v noci ale ne. Já jsem šla spát po půlnoci, jak skončil jakýsi film a to byl ještě klid (je nad koupelnou, tak bych ho slyšela). Pak mě o půl čtvrté vzbudil jeho štěkot. Šla jsem pro něj a dala ho ven. Pak jsem ho zase odvedla na jeho místo. Seděla jsem na chodbě a čekala jsem. Začal zase kňučet a štěkat. Šla jsem znovu za ním, začal prdět a mi bylo jasný, že má zase sračku. Tak jsem s ním šla zase ven. Pak jsem ho vzala do nové ložnice a strčila jsem ho do šatníku. Dala jsem mu uhlí a běhala jsem s ním co chvílu ven. Pak to zabralo a kol půl 6 jsem usnula a on taky.
Lukášova máti je na nervy, pač prý štěkal a kňučel už od půlnoci. Říkala jsem jí, že mě měla vzbudit, že ho prostě v té druhé ložnici neslyším.
Teď řeším co s ním. V nové ložnici ho nechat nemůžu přes den a zase když ho nechám tam spát v noci, tak nebude chtít přes den být v té druhé...
Pak nemám mít v hajzlu žaludek.
A to jsem zítra v práci velmi dlouho.
Tak jsem si postěžovala a zase asi půjdu.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 11:50
- Nahlásit
Hajzl jeden. Teď jsem ho dala na jeho místo nahoru a řve tam jak kretén. Jen tak. Je fakt čím dál víc vypatlanej. Bylo by to jedno, kdybych byla doma (bych ho zmlátila a byl by klid) nebo byl doma sám, ale jestli bude řvát po dobu, co budu v práci (on to dokáže), tak se můžu rovnou odstěhovat.
Připadá mi, že má ten mozek fakt čím dál víc vymazanej.
Když je tady puštěný se mnou, tak stejně furt píská nebo ošukává kocoura. Když ho zavřu, tak řve o to víc.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 12:12 - Změnil/a: agáta12
- Nahlásit
kejtlin
Ty brďo. lity lity.
Vyfotit a nechat se chránit .
Akorát je blbý , že když máš za souseda devianta tak tě začnou chránit až když ti pomoci nebude.
Ale normálně to nahlaš , udej nebo jiné vhodné slovo.
Já si své krásné zelené autíčko ničím sama !
Tedy zase jsem si to v posledním zlomku vteřiny rozmyslela, ale má nehoda mohla bejt zase velmi zajímavá i pro sběratele Darwinových cen.
Pořád mi to občas nestartuje a tak pokud možno parkuju trošku z kopečka. No a včera po cvičáku, když už všichni byli dávno doma - zůstávám tam dycky dýl, abych měla pěkně klídek.
Takže vše naloženo včetně psů nastartovala jsem na první otočení a ejhle mlíkošská výhra upletená leží pod stromy v aleji.
Vyhodím rychlost a jdu ten pletenec sebrat a slyším za sebou šustot.
Mé kangoo jede za mnou a nabírá rychlost. Směr má do aleje, pak ho čeká po 50 metrech 1,5 metrovej hop na cestu.
(alej by mohla fungovat i jako červená sjezdovka)
Tak vyvíjím akci !
Chytla jsem sloupek a tu tunu rozjetou stočila směrem na cvičák, žádná výhra, 3 metry a ´pak let vzduchem cca 5 m dolů na plac.
nevim kde se to ve mně vzalo - hupla jsem oknem k ručce a metr před skokem plavno jsem autíčko zastavila. To by nedokázal ani Simír !!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 12:51
- Nahlásit
agáta12
Budeš dělat konkurz do Kobry jedenáct? Pak už asi nebudeš moc přednášet, co? Tak já teda vezmu tu Hanu
pawLINka
lity lity lity moc. Essi tě to uklidní tak Pumici taky hrabe čím dál tím víc
All
Sem vám chtěla jenom říct, že u rybníčka je naprosto božsky Vodička teploučká jako kafíčko, klídeček, pohodička a sluníčko Sem si odskočila akorát na oběd a du zase zpátky
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 12:57
- Nahlásit
pawLINka
Hele , je mi jasné, že teď tu budu za tyratele, ale pokud ti už opravdu nic nefunguje .... Projeď intronét a pořiď si bednu. Ne klec , ale přepravku ! A buď pomalu na zvykačku nebo tak jak já podle potřeby a když chci.
Je to celkem logika - když ještě čokli v prapraživotech se museli o sebe starat se nažrali a šli trávit. Kdo se moc hejbal nebo nechrápal, mrhal vzácnou energií a zahynul. Navíc zalejzali někam do děr nebo nor, prostě byli skovaní, aby je taky něco nežralo , žejo. Když ho vyndáš - musíš se mu věnovat - vyvenčit pohrát .... Do bedny jde nakrmenej a fyzicky spokojenej . Na psychiku bych v ten čas docela kašlala - on tě taky nešetří.
Ještě k těm bednám, nejlepší jsou Atlas a nebo Cargo ostatní nejsou tak pevné jo ,ještě Kenel
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 12:59
- Nahlásit
Biluška
Hele neprovokuj s rybníčkem, tady je děsně a rybník pro lidi s čoklema žádnej. Jediný slušný místo je ve sklepě.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 13:03
- Nahlásit
agáta12
Šikovná paní - já takhle onehdá v zimě zůstala viset uprostřed kopce na náledí - tak jsem zabrzila na ručku, počkala jestli auto fakt stojí a vylezla ven sondovat jestli tam na tý silnici NĚKDE není kousek štěrku nebo něco od čeho by se autí mohlo odpíchnout... a jak tak koukám, tak najednou koukám, že se nějak zintenzivňuje to červené brzdné světlo - v zápětí mi došlo, že moje milovaná Toyotka klouže dolů z kopečka přímo na mě Naštěstí byly okolo závěje a já měla kvalitnější obutí než autíčko, takže po té co jsem mu hrdině zatarasila cestu vlastním tělem mě nesrolovala pod sebe, ale změnila směr prdelí do závěje, o kterou se zastavila.
Pak už jen následovala prekérka jak se dostat domů Naštěstí k nám vedou cesty tři a ta třetí byla nakonec sjízdná
Ale docela adrenalin byl to otáčení se na úzké okresce uprostřed kopce někdy těsně před půlnocí a ve tmě jako v prdeli. Jet zezhora auto, tak jsem v sobě i kdyby jelo pomaleji než krokem...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 13:05
- Nahlásit
agáta12
Hele neprovokuj s rybníčkem, tady je děsně a rybník pro lidi s čoklema žádnej. Jediný slušný místo je ve sklepě.
Tak tady jsou rybníků mraky . Někdy mi připadá, že jich máme víc než v jižních Čechách . Krom toho máme miliardy takových těch skalních jezírek, nebo jak to nazvat. Prostě skála, v ní prohlubeň dva krát dva metry a plná vody . Jenže většinou taky plná žabince V jedné dokonce nádherně kvetou lekníny
Blbé je, že zdejší rybáři mají velmi zajímavou techniku krmení ryb a díky nim zdechá jeden rybník za druhým na sinice Třá ten co mám hned za barákem byl ještě před třemi lety a) naprosto božský na koupání, b) plný ryb. Teď už bych se v něm nekoupala ani kdybych tam spadla a rybu tam nenajdeš. Akorát pijavice, plovatky a podobné svinstva
|