| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 19:54
- Nahlásit
Tak pokojík je postavený, zbývá jenom přišroubovat poličky což se nemůže uskutečnit bo nejsou osmičky hmoždinky. Nebo něco takového
Čtyři litry meruňkové marmošky jsou zavařené a jdu se vrhnout na dodělání šňapích stránek. Nemám rád práci
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 20:06
- Nahlásit
uš mám značku, nakrmeno a hlavně Bubíšek má oko naprosto normální, žádnej otok spodního víčka to znamená že se nebude muset odkrývat třetí víčko, zůstane přišité a to je to nejlepší co momentálně může být, přestala jsem už odpo kapat predni-pos co mu na to oko škodilo a mažu jen mastičkou která je na oko perfektní, uvidím zítra no, zas se mnou pojede sloužit, celý den spal pod stolem, až na 5 krát vyběhnutí na venčení, vůbec o něm nikdo nevěděl ani řidiči co přišli dovnitř na pokec, jen slyšeli jak chrápe , mám radost, kdyby to zůstávalo oteklé, tak by se muselo oko odkrýt a vřed by se nehojil
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 20:13
- Nahlásit
kejtlin
mám radost, kdyby to zůstávalo oteklé, tak by se muselo oko odkrýt a vřed by se nehojil
tak vidiš, si to viděla moc černě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 20:16 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
zuzanarosakova
může to kdykoliv vylézt zase, jestli to vyleze tak to stejně v pondělí odkryje, predni pos tam nemůžu kapat to je nejhorší co na ten vřed je i když je oko zakryté tak se to vstřebává spojivkovou tkání ......
zavolám mu zítra dopo co s tím, když to nebude otékat, tak řekne že nemám jezdit, protože by na tom neviděl víc než já, když to do pondělka oteče zase tak holt krytí sundá, ale je to na prd aby to mělo smysl tak to musí být ve tmě 12-14 dní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 20:19
- Nahlásit
kejtlin
Ti nechci brát iluze, ale bývalýho borderák měl tuhle operaci asi třikrát a vřed se pořád vracel Až na potřetí to pomohlo, to už se zvažovalo i vytažení celého oka A pes na to oko beztak oslepl.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 20:24
- Nahlásit
Čus bus!
Poslušně hlásím, že anexe ZKO Frýdlant Žumpou dokončena. Nemuselo být použito žádného násílí, natož nasazení nejtvrdšího donucovacího prostředku, a to pana Faraona. Stačil na to pouze můj koláč a Gerdiny palačinky
Byl to velmi krásný den, vůbec jsme nezabloudili!!! A pan Mach je velmi milý a velmi ftipný Fotečky budou za chvíli.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 20:32
- Nahlásit
kejtlin
tak to jsou super zprávy s vočíčkem.Tak tiše hurá a držím pěsti dál.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 20:37
- Nahlásit
kejtlin
tak snad to dopadne no..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 20:40 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Biluška
já věřím tomu, že na to neuvidí, ale zůstane mu oko, ovšem když mu bude dělat potíže nechám mu ho radši vyndat,když vidím, že Jery á s okem občas potíže třeba ted´ už nezapomínám kápnout denně kapku očního gelu, ale po operaci jsem občas zapomněla jak jsem to neměla zažité a oko mu vysychalo.... to jak posoudí veterinář. vřed se dá už v dnešní době " sloupnout " ale ne všude mají vybavení třá Jerry má pod vředem zdravé oko, neměl ho poškozené narozdíl od Buby jen mu vylezlo ven
edit: záleží na to kdy taky po úrazu na to jdeš, je nutnýz to zaléčit hned a zakrýt po 3 dnech poněkolikátý to už nemá cenu to už je jasný že na to neuvidí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 20:49
- Nahlásit
mě se zdá, že ten bígl co ho hlídám nějak moc pije.....má tedy suchý granule a je vedro ale i tak plnou misku litrovou denně dá....není to moc? třeba se mi to jen zdá....
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 20:54
- Nahlásit
kejtlin
a kolik by měl normálně vypít pes denně?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 20:54
- Nahlásit
kejtlin
No jestli už doma krmíš jen masem, tak ten rozdíl je pak fakt šílenej..
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 20:56 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
zuzanarosakova
normálně by měl pes vypít cca 50ml/kg hmotnosti/den.
edit: jako problém se bere, pokud vypije 100 a víc. Jinak je to fyziologický, vlivem vedra etc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 20:58
- Nahlásit
kejtlin
v takových vedrech a při krmení granulema stáhne saň dětský bazének. TAkový ten nafukovací. Ale mám podezření, že jim občas pomáhá Bořivoj .Ovšem oni zase chodí do jeho kýblu, takže je to fifty fifty
|
datli
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 21:01
- Nahlásit
Moje stará jezevčice odjakživa strašně chlastala.To nebylo pití,ale chlastání.Denně dala běžně litr.
Teď jak je doma štěnidlo,tak ze začátku čůralo poměrně hustou žlutou moč.teď už je to lepší,světlounké.Už pije vždy a všude,z kdejaké kaluže,i doma pije-z květináčů,kýble na vytírání podlahy...blbounek.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 21:18
- Nahlásit
děcká-na té chajdalupce máme na pozemku asi i studánku.Psiska si tak pobíhali naprosto spokojeně a chodili chlemtat z té vody.Dole dokonce teče malinkatý potůček,značka ideál.
Nemáte někdo zkušenost s vytvořením studánky a filtrací?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 21:18 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
datli
tessa stará jezevčice taky pije od štěňátka víc, dělali se rozbory krve i moči několikrát a vše bylo ok, není to nějakej šílenej rozdíl, ale je to víc.
on má vodu zvlášt´ se mi zdálo že rychle ubývá tak mě zajímalo kam mizí, běžně je vody vylitá jak si hrajou, ale tentokrát nic na zemi nebylo a nenechávám ho bez dozoru s mými psy i když je hodnej a s jezevcema se mají rádi a fakt pije dost, budu to pozorovat a pánovi to kdyžtak řeknu ale zase abych ho zbytečně nevyděsila, já krmím už čistě masem, tak je jasný že psi pijou o dost míň než na granulích, ale ani na granclích tolik nepili....
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 21:30
- Nahlásit
datli
Nemáte někdo zkušenost s vytvořením studánky a filtrací?
Zavoláš na hygienu vodárny dovezeš jim nebo dojedou voni vzít vzorek udělajrozbor a daj vědít esli je pytná nebo máš smolík pak béš teprvá schánět třá filtrační konvici brita a tou můžeš vodu prohánět na pití záleží co tam najdou http://www.brita.net/uploads/pics/visual_product_j ugs_837ef2.jpg
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 21:41
- Nahlásit
Nazdar blázni, sme domki, eště sme venčili u Atušů, neb přes den to krz horko prostě nešlo. Krásně sme si užili den ve frýdlantě, jen sme si s atuší po cestě řikali, proč proboha lidi bydlej ve frýdlantě. Nikdy dřív by mě nenapadlo, že někdy v životě pojedu do frýdlantu...je to pro mě něco jako bruntál, taky bych si nemyslela, že bych kdy v životě chtěla zabloudit až tam...Seveřani maj príma cvičák, super klubovnu, jsou velmi milí a laskaví. Teď jdu spáti, bo se mi chce, tak zas zejtra, sbohem lidé, bděte!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 21:47
- Nahlásit
Gerda
gerdicooo, chodíte klikat? kliká se furt vevnitř nebo venkůůů? dik
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 22:00
- Nahlásit
proč tu zas nikdo nejste??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 22:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
já tu sem ale půjdu s knížkou do hajan
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 22:17
- Nahlásit
tak tedy brou
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 22:48
- Nahlásit
kejtlin
tak dobrou
|
datli
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 23:29
- Nahlásit
Pakunobecnydík,už jsem to naštudovala.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 06:50
- Nahlásit
nějaká zasraná zkurvená jebka mi v noci polila auto motorovým olejem, komplet, jsem to nějak rošmudlals ráno, oblečení v píči na to seru ale hlavně nevím čím to umeju, vzeteky brečím a jak jsem pořádně neviděla na cestu tak jsem si rozbila ještě zrcátko, já v tý zasraný vesnici už nechci bydlet!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 07:16
- Nahlásit
kejtlin
Tak to je humus, tohle je teda vrchol, to je strašný.
Vysvětli my, co jsi jim tam vyvedla anebo proč té vesnici jako tak ležíš v žaludku? Je to skrz hodně psů? Nebo proč jsou takové svině? Tohle se přece jen tak nedělá. Já chápu, že všude je něco, ale tohle začíná už fakt být moc a co sem tam přečtu tak opravdu já být tebou tak tam nebydlím, ale musíš vědět proč se to děje proč jsou takový jako, že by ses přestěhovala někam jinde a ono by to třeba mohlo začít na novo. Musíš i trochu do sebe, ale humus to je to ti povím.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 07:53
- Nahlásit
fstávat a válet se u rybníčka lemuřice
kejtlin
Umeješ to jarem, nebo prostě něčím co odmašťuje. Tipla bych souseda-stěžovatele, nebo někoho dalšího komu hrozně vadíš. Popřemýšlej s kým z okolí hustě nevycházíš...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 08:23
- Nahlásit
Biluška
fstávat a válet se u rybníčka lemuřice
Kééžby - ještě 11 hodni a 37 minut v práci
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 09:03
- Nahlásit
Bré deň. Dneska to vypadá opět na solidní smažák. Bych šla se psama někam k rybníku, ale ty pěkný jsou pěšky děsně daleko a Máfo by to neušel. A auto nemám. Ach jo.
|